Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30943) e=mc²


e=mc²
őstag

Sziasztok!

Felmerult bennunk az az otlet, hogy turmixokat szivesen innank hazilag keszitve, otthon. Kellene egy turmixgep. Persze legyen eros motorral, hogy mondjuk a kemenyebb zoldsegekkel (pl. cekla) is siman elbanjon. Meg azert legyen uvegbol, hogy ne opalosodjon ossze a muanyag mar az elso hasznalat utan. Legyen azert minosegi is, megfelelo garanciaval, igy mar ott tartok, 18-25e Ft.

Na most, mar regota szerettem volna egyebkent is konyhai apritogepet, mivel a sok hagyma vagdosastol szeretnem megkimelni magunkat, es azert jo ha tudna reszelni is egyeb zoldsegeket/gyumolcsoket. Minosegre es garanciara ugyanugy itt is figyelek, legyen kelloen nagy edeny urmeret, es ott tartok, hogy 14-20e Ft.

Egesz sokszor szoktunk mindenfele sutemenyeket is sutni, van egy regi jol bevalt kezi habvero/botmixer kombo, amit ha nem is cserelek le, akkor is legalabb megmaradna tartaleknak. Dagasztani nem baj ha tud es ide irnam a dio/makdaralot bovitmenyt is, ami ha mondjuk szemes kavet is tudna orolni... (ez tenyleg csak a ha mar miert ne opcio)

Kellene egy husdaralo is, ami ha nem is ipari mennyisegben, de egy-egy kg sertest vagy marhat idonkent, de inkabb csirke/pulyka mell daralasara hasznalnank. En tokeletesen meglennek egy 6e Ft-os kezi tekeros ontottvas husdaraloval is, azonban ha lehetseges lenne, hogy a fentieket ossze tudnam suriteni egy konyhai robotgepbe, az igencsak hendikepp lenne. Foleg a hely hianyunk miatt.

A fentiekkel egybehangzoan tudnatok-e ajanlani valamilyen markat, tipust, boltot, weblapot, ahol tajekozodhatnek arrol, hogy melyiket is erdemes valasztani, vagy ha van nektek esetleg sajat kezbol tapasztalatotok, azt szivesen fogadnam.

Koszonom!

[ Szerkesztve ]

Ambulimax Provider

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.