Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22792) Voice24 válasza Voice24 (#22790) üzenetére


Voice24
őstag

Mondhatni, a hagyomány szerint, ha felteszek egy kérdést egy fórumban, az a fórum általában azonnali hatállyal behal... ;]
A kérdésem mellé egy kis friss történés: megvettük a gépet (whirlpool hdlx 70310) egy Euronics üzletben, 20 havi 0% thm-es hitelre. Én rákérdeztem a whirlpool 2+2 éves garanciájára, mire az eladó bizonygatta, hogy az december 31-ig tartott (én is így tudtam). Ezért sikeresen rábeszélt a 2+3 év kiterjesztett biztosításos dologra +15999-ért. Na, ez mind szép és jó lenne, de hazaérve ránéztem a honlapjukra, és ott bizony erre a biztosításra csak 10.499-ft-ot írnak (első döbbenet). És mivel pl. az edigitalnál most is 4 év garanciát írnak minden whirlpool nagygépre, nem hagyott nyugodni a dolog. Elkezdtem beregisztrálni a terméket a whirlpool honlapon, erre mit látok: a termékhez elérhető promóciók: 2+2 év garancia és 5 év gari a motorra.
Ami furcsa, hogy rákattintva a promócióra, ott egyértelműen 2016. 12. 31-ig történt vásárlást ír, de miután befejeztem a regisztrálást, a visszaigazoláson feketén-fehéren ott virít a 2+2 év gari, felette pedig a leírás, hogy mivel 2016. április akármi és 2017. január 15. között vásároltam, jogosult vagyok erre a dologra.

Na most ilyenkor mi van? Szándékosan vagy nem, de át lettem verve a garanciát illetően, ergo jogtalanul vetettek meg velem egy terméket, egy olyan biztosítást, aminek a nagyobb részére gyári garancia is van (mint kiderült). Másrészt nem is azt az összeget kérték el érte, ami a honlapjukon is fel van tüntetve, hanem jóval többet. Ami még megkavarja a dolgot, hogy a biztosítás díját is belevettük a hitelösszegbe.

De emellett áll a kérdésem az összeépítő keretekre is.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.