Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50995) FefeeX válasza aleister (#50992) üzenetére


FefeeX
veterán

Csak a frontok bikábelezhetőek (Bi-Amp, dupla erősítés)

Olyan nincs, hogy valami csak banándugót fogad. Mindig tekerhető az amibe középen fogadja a banánt (a hangfalakból ráadásul igen kilóg a banán az S606 esetén - értsd rövid a bemenet)

Sanci38: na jó, 4-500 forint egy darab banán, ezt mondjuk nulláról indulva (nincs semmid) szorozd be mondjuk normál esetben 5-tel meg 4-gyel, tehát 20db csatlakozó kell mindenhez. --> 10ezer forint csak a banándugók. Veszel mondjuk 100ezerért hangfalakat meg 10ezerért csak banánt (mert ebben nincs benn a kábelek ára)? Vastag kábelek esetén én is vettem banánt az erősítőbe, később vettem a hangfalakhoz is, DE szerintem ez nem muszáj, és ezen eleinte sokat lehet spórolni (később is ugyanannyiba kerül és nem szenvedsz a hiányában hátrányt); plusz ha egyszer kötöd be a hangfalakat és nem akarod kihúzkodni, totál felesleges bele a banán szerintem.

Mi ez a jumper? Nem biampolod, hanem a rézlemez helyett 15 centis kábelt használsz a második csatiba?

Norbi 72: pontosabban az az S606 HCS3 két háttérsugárzójának és a centerének a hátulja :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.