Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dualcore

    őstag

    válasz fehér_ember #119685 üzenetére

    Őszinte leszek ha már így megkértél! :K

    Konkrétan ez a haver erősítője (nekem Onkyo van ezt már itt is írtam a fórumban) és ő kért meg hogy nézzük már meg valahogyan hogy lehet e képet kicsalni belőle. Ugyanis mikor 4 éve megvette vadi újan, akkor beállította nagy nehezen, közben megállt benne a HDMI panel, és mivel nem használta ezen részét csak a beállításig, nem is foglalkozott vele. Minden forrása ami van vagy optikán vagy koaxon ment be, és így használta. De ő vett egy másik erősítőt, ezt meg a fiának akarta betenni amolyan zenelejátszónak csak stereóban PC-ről analógon. De mivel nincs menü így nem tud hozzárendelni egyik bemenethez sem, csak a gyári előre beállított forrásokat fogadja, az meg mind digit. Megvolt a reset is de a helyzeten nem változtat semmit.

    És igaz egyáltalán nem ismerem a HK menüjét, de még a barátom is elfelejtette, így ezért fordultam ide. Nekem az Onkyo sokkal átláthatóbb, és egyszerűbb.
    Mást meg nem ismerek a környezetemben akinek HK van, így megkérni sem tudok senkit.
    Egy menü gombot viszont megismerek akár a távon akár a vason, de mivel a kijelzőjén nem ír ki semmit, csak a rádiót lehet hangolni. Ha a gyári beállított bemenetre az általa kért digitális jelet beviszem akkor szépen meg is szólal, de akkor sem lehet módosítani a beállításokon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés