Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54030) gab1ka válasza ctrlaltdel13 (#54023) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Szerintem ez a téma pont azért csúszott félre mert némely ember képtelen értően olvasni.Senki sem állította hogy a kategóriákkal feljebb elhelyezkedő AVR ne lenne kategóriákkal jobb hangban, ezáltal nyújtva jobb élményt.Ennek ellenére hsz-ről hsz-re egyre határozottabb bizonygatásba torkollik hogy de a jobb csak azért is miért is jobb.

Kár hogy korábban nem tudtam az ajánlatodról én nagyon szívesen éltem volna vele akár megtérítve is a lehetőséget valamilyen formában, csak sajnos azóta más irányt vett a projekt.

Gondolom a vívódó fórumozónak nem igazán mond sokat egy elé rakott drága erősítő önmagában.Talán egy azonnal mellé rakott olcsóbbal karöltve sem, hiszen kezdő akinek lehet hogy már a technikai beállítások is nehézkesek ha nem volt még korábban semmilyen AVR-je.Egy bögreszettet akart venni, mostanra meg már az otthonába felajánlott középkategóriás erősítő tesztelgetésére is lenne lehetősége.Szerintem azért érthető hogy az ilyen ugrás számára is zavarbaejtő. (Már amennyiben jól értem és az aláírásodban szereplő AVR-ről lenne szó, de igazából fordítva is igaz)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.