Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53151) #09634560 válasza Tamoo (#53149) üzenetére


#09634560
törölt tag

Második résszel teljes mértékben egyetértek.
Néha be is teszek jobb vételeket a hardverapróról... de egyre ritkábban, mert mindenkinek uj kell.
Részemről tudomásul veszem hogy a denon 2600-onkyo 696 alatti készülékek gyakorlatilag katalógustöltelékek, ezt nem egy-két év vagy modell alapján hoztam meg, ezt az előd modellektől és több mint 20 évvel ezelőttről hoztam. Nem azt mondom nem jók hanem hogy csak akkor van létjogosultságuk ha a tévé/filmek magyar hangjának kiváltása a cél, és szinkronon és háttérzene hallgatásán kivűl másra nemigen használjuk, de arra viszont teljesen alkalmasak. Viszont érezhető térhangzás innen és ezek felett van. Egy egydobozos rendszer is erre való, ezért nem ajánlgatom és nagy tudás nem is kell hozzá: katalógusadatokbol kimazsolázható., kinek mi kell és ennyi, leveszed a polcrol. Soundbar az meg kbplug&play, akinek az kell vegye.. de a legolcsobb denon-taga combo tulszárnyalja, azt meg egy denon 2600-dali spector kombó, vagy onkyo 696/CA 551 übereli, nekem onnan kezdődik az élvezhető házimozi.. de nem nézem le soha aki az alattival is megelégszik: annak csak szinkron és alap zajkeltő kell, ennyi.. ha meg uj kell akkor legyen az ő gondja, árakat nem én szabom meg még az árazóban se.. :)

(#53152) Flowtation válasza Tamoo (#53149) üzenetére


Flowtation
őstag

Én úgy gondolom, hogy mivel belépő topik, ezért belépő kategóriás AVR-t IS kell ajánlani. Nyilván azért jönnek ide kérdezni, mert arra van pénzük, annyival megelégednek, valami más kell a tv hangszóró helyett, stb. Az elkövetendő hibákra felhívni a figyelmet az örvendetes, viszont ahogy felhívják a figyelmet, az egyáltalán nem az. És igenis lenézésként jön le sok komment, még ha nem is annak szánták. Azzal nem tudunk mit kezdeni ha valaki hallani sem akar használt eszközt venni, ehhez bólogatni sem kell.

(#53150) mpo:
Ezekre már én is rájöttem :(

(#53151) Sanci38:
"de nem nézem le soha aki az alattival is megelégszik: annak csak szinkron és alap zajkeltő kell, ennyi.. "
pontosan, itt van az eb elhantolva.

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#53153) Tamoo válasza Flowtation (#53152) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Van igazság abban amit írsz, nem vitatom.

(#53154) Daffni2 válasza Flowtation (#53152) üzenetére


Daffni2
addikt

Ennyi érzékeny lelkű, sértődős embert................

Édesapám mindig azt mondta, ne azt nézd hogyan mondta, arra figyelj mit mond!

[ Szerkesztve ]

"Aki ad,az nyer"

(#53155) mpo válasza Daffni2 (#53154) üzenetére


mpo
veterán

Az a lényeges dolog kimaradt, hogy: Ki mondta?

Ha érted, akkor már elavult.

(#53156) galaxys80 válasza Daffni2 (#53154) üzenetére


galaxys80
veterán

Szerintem félreérted. Ez nem sértődés. Csak gyakorlatilag a tényleg kezdő, kevesebbel is simán beérő felhasználóknak ez a topik nem igazán jó.
Persze igaz ez szinte az összes itteni topikra. :) Mindegyikben van néhány őstag akiknek egyértelmű, hogy az a terület amiről szól a topik az mindenkinek az élete. Hát nem az. A többség hobbi felhasználó, erősítő, tv, telefon, pc, tablet stb. fronton.
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani mikor minden tanár azt hiszi, hogy az ő órája a legfontosabb. ;)

(#53157) gab1ka válasza galaxys80 (#53156) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Ez elég jól körbeírja a kérdést. Nem is lenne gond ezzel, minden fórumnak megvan a saját odaragadt "őstag"-ja aki a saját meggyőződéseit próbálja foggal körömmel ráerőszakolni másokra.A probléma mindössze annyi hogy nehéz megkerülni őket és figyelmen kívül hagyni, hiszen minden kérdéshez témához azonnal van hozzáfűznivalójuk kéretlenül is, azaz ha nincs szerencséje a kérdezőnek, akkor már az előtt pont egy ilyen user "válaszol" neki, ami után a ténylegesen segítő szándékú emberek már inkább nem szólnak hozzá egy esetleges ellentétes ajánlással/véleménnyel mert nincs idejük/kedvük a szájkaratéhoz.

Amikor egy nyilvános fórum tagjai inkább privátban kérdeznek és segítenek egymásnak épp azért mert már inkább megelőznék a burkolt célzásokat és a valóságtól teljesen elrugaszkodott jelzőket, akkor az elég szomorú. Akik régebb óta járnak ide azok tudják hogy ez évek óta így megy itt, most sem fog változni semmi, én inkább csak az újakat sajnálom akik bambán idetévednek segítségért, aminek a vége vagy a hozzá nem értésük, vagy a birtokukban lévő eszközük szapulása és többet vissza se néznek. Hozzáteszem én is új vagyok itt, pontosabban régóta szemlélődöm a háttérből, az utóbbi időben lett aktuális számomra is pár kérdés.Az én olvasatomban ez egy korábbról is rendszeresen előtérbe kerülő téma, aminek lehet hogy épp most jött el a szezonja.Majd lecseng ismét :)

(#53158) Morris


Morris
veterán

Van még egy ezeknél is nagyobb gond a kezdő topikkal.
Mégpedig az, hogy az új, kezdő, laikus nem tudja valójában, hogy mit is szeretne.
Vagyis sejti, de ha nagyon alap készülék javaslatokat kap és megveszi, majd otthon kiderül hogy egy rakás szar, akkor a javaslók lesznek a hibásak.
Ha kap egy jóval drágább alternatívát (azért, mert az már tényleg jó arra, amire kell), akkor meg azért lesz a hibás az, aki javasolja.
Szóval akárhogyan is, nagyon nehéz tanácsot adni. Viszont ha már mindenképp kell javasolni, akkor egyértelműen a drágábbat, a jobbat fogják javasolni.
Szóval kedves laikusok, mérlegeljetek! Olcsó új szar kell, vagy olyan ami élvezetet okoz!
Az utóbbinak ára van!

[ Szerkesztve ]

(#53159) ldn218 válasza gab1ka (#53157) üzenetére


ldn218
tag

Teljesen egyetértek. Én már hagytam itt anno ezt a fórumot és valószínű most is ez lesz a vége. Csak kicsit úgymond edzettebb lettem én is amióta mozizok, így többet bírok elolvasni az itteni tartalomból. :) Mindegy mit mond vagy ír az ember a stílussal lehet azt eladni.

(#53160) mpo válasza gab1ka (#53157) üzenetére


mpo
veterán

Nagy a hiány önkritikából.
Ha lenne elég, akkor nem lenne magyar foci, énekesek, celebek, beszédhibás riporterek, színészek, kancsal színésznők, magyarul nem tudó újságírók, idegesítő fórumtársak.

Ha érted, akkor már elavult.

(#53161) zsoika válasza Morris (#53158) üzenetére


zsoika
addikt

+1 :K

(#53162) Quqesz válasza Morris (#53158) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Sztem nem a "mit mond" a baja többeknek, hanem a "hogyan mondja".

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#53163) mpo válasza Morris (#53158) üzenetére


mpo
veterán

Egyáltalán nem erről volt szó, hanem a stílusról.
A többségnek van annyi esze, hogy a 40e Ft-os mélynyomó sokkal gyöngébb mint az egymilliós és ez a házimozi többi elemére is igaz.
Az utakon is látunk százezer és százmilliós autókat és tudjuk melyiket hova kell tenni.
Ha valaki idejön és csak 300e Ft-ja van, akkor abból szeretné kihozni a legjobbat.
Normálisan is el lehet mondani, hogy ez mire elég, mit kap érte, ő is tudja hogy több kellene, de ennyije van, ezt is úgy gyűjtögette erre a célra.
Az nem megy, hogy: Mit akarsz itt csórókám, vegyél ebből biciklit, mert ennyiből csak hulladék jön ki.

Ha érted, akkor már elavult.

(#53164) zsoika válasza Quqesz (#53162) üzenetére


zsoika
addikt

És ezzel mit lehet kezdeni? Igazat mond, csak nyersen...semmilyen szabályt nem sért, jól megtalálja a mesgyét.
Ő már nem fog változni, olvasni kell a sorok között .. vagy átugrani .

(#53165) BBéci válasza zsoika (#53164) üzenetére


BBéci
titán

Köszönöm, leírtad a lényeget! :R
Sajnos sokan nem tudnak ugrani, inkább lépten-nyomon megkóstolnak, belém kötnek.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53166) BBéci válasza gab1ka (#53129) üzenetére


BBéci
titán

Azért írtam a büntetést, természetesen képletesen értve, mert olyan ember adott tanácsot, akinek sem szobai, sem autós szubládákkal nincs semennyi tapasztalata. De azt a kérdező nem tudta, a számára szimpatikus válaszból azt gondolta, hogy egy hozzáértőtől kapja a választ. Tehát egyértelműen félrevezetés történt.
A szóban forgó két szerkentyűt nem hallottam szólni, de tucatnyi hasonlót igen, valamint legalább 150 normális, valódi autós szubládát. Ezekből semmi másra nem tudok következtetni, csakis arra, amit leírtam: pénzkidobás a megvásárlásuk.
Ezt más hozzászólók is megerősítették.
Fellengzősek a kommentjeim? Lehet, nekem nem tűnt fel, de ha mégis, akkor mi van? Nem tiltja semmiféle szabály. A tartalmuk a lényeg, 1000x többet tettem a topik és a fórum érdekében, mint te.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53167) hcs57 válasza BBéci (#53166) üzenetére


hcs57
őstag

Ezt a hozzászólásomat olvasd el érthetően: [link] , itt válaszoltam neked. Leírtam érthetően, a kérdező mit kért, én abban segítettem. Te abban segítettél? NEM.

Felesleges azzal előjönni, hogy mennyi tapasztalatod van... sajnos a válaszaidban nem a tapasztalataid, hanem a lenéző, lekicsinylő stílus jön. Miért?

Az tény, hogy sokat tettél ezért a topicért, de nem kell lenézni a többieket. A stílusod miatt nem mernek hozzászólni. Hagyni kellene őket is megszólalni, értékelni, hogy ők is akarnak segíteni.
Ez azért is fontos lenne, mert sokfélék vagyunk, nem egyformák az igényeink, lehetőségeink.
Nem mindenki arra törekszik, mint te, vagy Dorian... ezt kellene tiszetetben tartani.

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#53168) galaxys80 válasza zsoika (#53164) üzenetére


galaxys80
veterán

Én nem értek egyet. A stílus az egy dolog. Az mindenkinek olyan, amilyen.
Továbbra is tartom, hogy akinek nem a házimozik a világ közepe és nem akar milliókat költeni arra az nem fog túl sokra menni ebben a topikban.
Holott BELÉPŐSZINT-ről kellene szólnia a topiknak.
Ez pont, olyan mikor műszeres mérésekkel bizonyítják az adott topikban, hogy miért, jobb vagy rosszabb egy TV vagy médialejátszó. Hát ki nem sz@rja le magasról.

(#53169) gab1ka válasza BBéci (#53166) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Nem tudom hogy jön ide hogy ki mit tett a topik érdekében, de engedelmeddel nem magyarázkodnék azért hogy miért nem járok 5 éven át egy olyan fórumba kötözködni meg leminősíteni dolgokat/kérdéseket, amik számomra magától értetődőek és csak nyomatékosítva tudnám jelezni hogy ez valójában engem mennyire fáraszt, van életem. Idézlek: "sajnos sokan nem tudnak ugrani". Sajnos.

Tudtommal ez egy nyilvános fórum,nem pedig a te személyes játszótered, így amennyiben az idejáróknak meg kell tűrniük ezt, akkor tegyél te is így a mások véleményével szerintem. Én magam viszont inkább megtartom ezt a bizonyos tényleges véleményt, fölösleges lenne lezongorázni hogy utána egy moderátor újfent kitörölje.

Hozzáteszem a megválaszolt komment utáni beszélgetés általánosságban zajlott a felhasználók között ergo akinek nem inge ne vegye magára ugye.

(#53170) Flowtation válasza mpo (#53163) üzenetére


Flowtation
őstag

+1
Pontosan ezt írtam előbb, de kitöröltem, én is tudom, hogy daciat vettem annak minden jó és rossz tulajdonságával együtt. Aki az itteni ajánlásokat készpénznek veszi, az magára vessen.

(#53164) zsoika:
Ne már. Amikor jöttem az erősítős gondommal teljesen máshogy válaszoltál pl. Te és más. Nektek kitelik az időtökből, hogy válaszoljatok "nem nyersen", sőt még ajánlások is vannak, linkek, stb.?! A saját kudarcunkat, megkeseredettségünket nem itt kell kitölteni a többi fórumlakón.
Egyébként meg igen, át kell ugrani.

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#53171) Morris válasza Quqesz (#53162) üzenetére


Morris
veterán

Nem tök mindegy, hogy hogy mondja?
Segíteni akar. Így vagy úgy. Ha nem mondana semmit, akkor leszarná.
Az egyszeri júzer meg megvenné azt, ami helyett sokkal jobbat is vehetett volna. Aztán meg néz ki a fejéből, hogy szar.

[ Szerkesztve ]

(#53172) zsoika válasza galaxys80 (#53168) üzenetére


zsoika
addikt

"nem fog túl sokra menni ebben a topikban" :Y minden alap infót amit tudok, innen tudom, a többi +saját tapasztalat ... köszönet nekik. :R

"BELÉPŐSZINT-ről kellene szólnia" Itt a probléma....hol a határ ? Kinek mi a belépő és mihez képest belépő. A magyar fizetéshez? Vagy a kapott hangra.... hogy fogalmaznád meg a belépő hangminőséget? Ráadásul a hang szubjektív ...kinek mi tetszik.

Flowtation: 10 esetből 9,5x Bécivel szemben merülnek fel ilyen problémák ,amik jelentenek v.mit.. de szerintem kevesebb lenne a topik nélküle és információi nélkül....meg csendesebb :DDD

[ Szerkesztve ]

(#53173) galaxys80 válasza zsoika (#53172) üzenetére


galaxys80
veterán

Itt a probléma....hol a határ ?
Semmiképpen nem ott, ahol néhány itt gondolják.
Kinek mi a belépő és mihez képest belépő.
A belépő az belépő. Kezdő. Ahonnan mondjuk indulnak a készülékek. Mert van akinek az igényét bőven kielégíti az is.
A magyar fizetéshez?
Nyilván. Mivel magyar fórumon vagyunk.
Ráadásul a hang szubjektív ...kinek mi tetszik.
No, akkor innentől kezdve még durvábbak azok a hozzászólások, hogy "katasztrófa", "szar", ellenségemnek se" stb. ;)

(#53174) mpo válasza Morris (#53171) üzenetére


mpo
veterán

Nem tök mindegy, hogy hogy mondja?
Segíteni akar.
Ezek szerint, ha te segítségre szorulsz az élet bármely területén, akkor a segítőnek minden megengedett, a tulajdonodra bármilyen jelzőt mondhat, téged annak nevezhet aminek akar?

Ha érted, akkor már elavult.

(#53175) Morris válasza mpo (#53174) üzenetére


Morris
veterán

Az igazság majd' mindenkinek fáj!
Tetszik vagy sem!

[ Szerkesztve ]

(#53176) mpo válasza Morris (#53175) üzenetére


mpo
veterán

Úgy csinálsz, mintha nem értenéd.
Ha a barátod elkövet egy hibát, vele szemben keresetlen szavakkal elmondhatod amit gondolsz, de ha a főnököd követi el ugyanazt a hibát, akkor másképp fogsz fogalmazni.
A helyszín, a társaság behatárolja a stílust.
Mindenki látott már nagy családot a boltban, ahol ugyanaz a stílus ment nagy hangon, mint otthon, de szerencsére nem ez a jellemző.

Ha érted, akkor már elavult.

(#53177) BBéci válasza mpo (#53174) üzenetére


BBéci
titán

"téged annak nevezhet aminek akar?"
Előfordult valaha ilyen?

(#53167) hcs57
Az nem segítség, ha megpróbálom lebeszélni egy olyan termék megvásárlásáról, ami nem ér 10 forintot sem, ezért pénzkidobás?
Te inkább rábeszélted, az ő pénze, nem baj, ha értelmetlen, felesleges dolgokra szórja el.
Amikor lepkepukinak minősítettem, akkor tényt írtam le, azok a szerkezetek alkalmatlanok olyan hangnyomású és minőségű szubbasszus előállítására, ami a minimum egy autóhifi rendszerben.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53178) BBéci válasza Flowtation (#53143) üzenetére


BBéci
titán

"belépő erősítőn (még ha HM erősítő is) enyhén szólva is vicces jazz-t hallgatni"
Igen, pont azért vicces, mert házimozi erősítő. Egy ugyanannyiba kerülő sztereó erősítővel már élvezetesen szólhat a jazz is. Akinek az fontos, ne AVR-t vegyen, hacsak nincs rá rengeteg pénze!
"szinkronos filmhez teljesen felesleges HM rendszer"
Nem tudom, ki írt ilyesmit, de az biztos, hogy nincs igaza.
Úgy helyes, hogy alsó középkategóriásnál drágább a felesleges.
Erről nem a készülékek tehetnek, hanem a szinkronsávok többségének pocsék hangminősége. 80 %-ban olyan filmjeim vannak, amin az eredeti mellett ott a magyar szinkron, ezeket mindig összehasonlítom. Elenyésző azok száma, amelyik köszönő viszonyban van az eredetivel. Ráadásul az utóbbi években egyre több kétcsatornás szinkronnal találkozom.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53179) Morris válasza mpo (#53176) üzenetére


Morris
veterán

Azért nem szór(nak) senkire kígyót-békát.
Értem amit mondasz, de ennyire nem tragikus azért.

(#53180) mpo válasza BBéci (#53177) üzenetére


mpo
veterán

Ezt kár volt kiragadni és magadra venni, mert Morrisnak próbáltam elmagyarázni egy példával (aztán még eggyel, ami szintén nem rólad szólt), hogy amit írt, az miért sántít.
Autós példám is volt, nem a te Skodádról szólt, de még soha nem írtam se a te autódról, se másokéról véleményt, annak ellenére hogy soha nem volt Skodám, mert nem tetszett.
A véleményedet már leírtad régebben, hogy akinek nem tetszik a stílusod, az ne olvassa.
Ebben van egy kis ellentmondás, mert akinek válaszolsz, az el fogja olvasni.

Ha érted, akkor már elavult.

(#53181) BBéci válasza mpo (#53180) üzenetére


BBéci
titán

A régi Skodák nekem sem tetszettek, a 2017-től gyártottak már igen, mondom ezt úgy, hogy előtte 4 Passatom volt. Mindenképpen újat akartam, 2 millióval lett volna drágább a Passat, akkor nem volt rá keret.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53182) sixpak


sixpak
nagyúr

Az a legnagyobb probléma, hogy egyesek a saját (ál)sznobságukat (mert ez az internet, itt mindenki az, ami lenni akar vagy szeretne lenni, persze ha senki nem látja/tud róla, akkor azért megtesznek olyat, amit itt le sem írnának :D ) próbálják becsomagolni a fellengzős ajánlásaikba, már ha némely ilyen beböfögést annak lehet nevezni.
Az egyik kedvencem ki is ragadnám, ha nem gond:
azért van lefosozva az xy által kinézett termék, mert mi csak meg akarjuk óvni a csalódásoktól....wtf??? :D
Teréz anyába csomagolt felsőbbrendűséget hírdetni hivatott faszság, azt hiszem ez a megfelelő kifejezés erre.
Aki idejön a belépőbe, az 99%-ban az első rendszerét tervezi beszerezni (leváltani a tv hangszóróit), nyilván azért jön ide....és itt bármennyire is kelemetlen, de saját magamtól kell, hogy idézzek. :D
Na, ezen kellene elgondolkodni, de ha létezik ilyen, akkor én kérek elnezést. :D

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#53183) hcs57 válasza BBéci (#53177) üzenetére


hcs57
őstag

Amit csináltál az ugyanaz, mintha a kérdező arra kérne, a paraméterek alapján segíts autót választani a Suzuki és az Opel közül, amire te írod, nem, azok nem autók, BMW-t vegyen.
Kinek köszönte meg végül? Nekem.

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#53186) BBéci válasza hcs57 (#53183) üzenetére


BBéci
titán

Megköszönte, mert nem tudta, hogy fogalmad sincs arról, amiről szó volt. Jól átverted! ;]
Paraméterek alapján nem lehet választani, az csak tippelés.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#53187) #98221312 válasza sixpak (#53182) üzenetére


#98221312
törölt tag

Arra válaszolnék amit linkeltél:

Az első 5.0 szettem egy Yamaha szett volt, annó összesen azt hiszem 160 körül mozgott az ára.
Megvettem, és már az első filmnél tudtam, hogy ezt nem fogom hosszútávon hallgatni!
El is adtam 2 hónap múlva.
Egyébként egy Denon 520-al hajtottam, az egy kiváló erősítő a maga kategóriájában szerintem.

A tv hangjánál pedig bármi jobb, akár egy 10000ft-os PC-s 2.0 hangszoró is, azt lecserélni nem házimozis fórumtéma szerintem!

Nem ellened akarok szólni, és a vitába sem szándékozom belefolyni, csak a tapasztalatomat írtam le! ;)

(#53188) gab1ka válasza #98221312 (#53187) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Szerintem nem vetted figyelembe a link szövegében található összeget azaz a "fél miller"-t.

(#53189) Tamoo válasza #98221312 (#53187) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Én amikor először betévedtem a mozisba (akkor nem volt belépő), hiába próbáltak lebeszélni, vettem egy Pioneer HTP 101 szettet. Elsőre tetszett. :D Aztán a tejfölösdobozokat eladtam pár hét után, vettem a helyére egy Mission mv8 cinema pack-ot meg egy Polk szubot. A Pio erősítő maradt még egy-két hónapig, aztán vettem a helyére egy H/K 360-at. Ez a felállás sem volt hosszú életű, ment a Mission szett, jött a Dali Concept, aztán hamarosan ment a H/K is és jött egy Denon 3808. :D Ezzel elvoltam egy darabig ... de inkább nem is folytatom.

(#53190) #98221312 válasza gab1ka (#53188) üzenetére


#98221312
törölt tag

Figyelembe vettem, igaz nem pont fél milla volt valóban erősítővel együtt, hanem kb 350.
Nincs az olyan messze! :N

Azt mondjuk aláírom, hogy sokan beérték volna azzal is bőven, de nálam beindult az a bizonyos bogár, meg persze zavart a center ciccegő dobozhangja!

[ Szerkesztve ]

(#53191) sixpak válasza Tamoo (#53189) üzenetére


sixpak
nagyúr

Igen, ez az út mindenki előtt nyitva áll...és akkor megint visszatérünk az ominózus hozzászólásomban boncolgatott kérdéshez.
Valaki megáll ott, mert neki az elég, öreg/süket/nincspénze/leszarja....vagy egyéb. :D

Ciklikusan visszatérő téma az, én ritkán szólok hozzá, most is csak amiatt, mert talán egy pohár borral többet vettem magamhoz, mint általában. :D

Jigsaw: persze, én sem akarok vitatkozni senkivel, nemsokára amúgy is az enyészeté lesznek eme kommentek és az egyszeri betévedő vendég olvasván a topikot, úgy látja majd, hogy minden rendben. :D

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#53192) gab1ka válasza #98221312 (#53190) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Én meg elsiklottam a teljes összeg felett, mert csak a 160-at hasonlítottam az 500-hoz, így azért valóban érthetőbb :).

Én speciel épp ma vettem észre a Triangle Elara LN05 akciót, szépen lecsúsztam róla, már csak fehér érhető el nagyon kedvező áron.Ha fekete lenne még ma megrendeltem volna.

(#53193) tothjani81


tothjani81
senior tag

Hát gyerekek látjátok ez az. Nagyon nem vagyunk egyformák. Én 16 vagy 17 éveel ezelőtt vettem az első moziszettet. Sony ssmf 5.0 Philips Fr 986 5.1 erősítővel. Akkor nem volt olcsó bár ez is kinek mi az olcsó de nekem annyira megfelelt hogy ezeket halgattam még kb másfél éve. Most Heco Victa Prime 5.0 van Polk Hts 10 subbal és Pioneer Sclx 71 es erősítővel. No name de réz kábelezéssel. Számomra hibátlan pedig tudom az erősítő az erős a heco a gyenge játékos. DE PONT NEM IZGAT. Az igényeimet amit ettől vártam nemhogy maximálisan kielégíti de túl is szárnyalja. Pedig ezt a szettet sokan lefikáznák és lebeszélnének róla. Cirka 400 körkényén tart az ár bár nekem ez se olcsó de megérte. Megint 15-20 évre vettem.

Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok

(#53194) #98221312 válasza gab1ka (#53192) üzenetére


#98221312
törölt tag

Néztem én is azt az akciót, tényleg remek vétel lett volna annyiért. Nagyon szeretem a Trianglék hangját! :)

sixpak: Majd kiderül, lehet, hogy nem lesznek törölve, végülis nem lépte át senki azt a bizonyos határt, bár ki tudja! :))

(#53195) #98221312 válasza tothjani81 (#53193) üzenetére


#98221312
törölt tag

Az a lényeg, hogy annak tetszen a hangzás aki hallgatja, semmi más nem számít! :)

És most "szeressük egymást gyerekek"! ;) :D

(#53196) gab1ka válasza #98221312 (#53194) üzenetére


gab1ka
aktív tag

Még egy Elac B5 vagy B6-ot szeretnék hallani magamnál, a régieket, amiket "meleg hangzással" definiáltak, de azok is kifutottak, így csak a szerencsén múlik hogy találok e majd valahol.

(#53197) #98221312 válasza gab1ka (#53196) üzenetére


#98221312
törölt tag

Remek hangfalak az Elac-ok!
Imádtam a kis FS57 hangját! :)

Ki lehet fogni, csak türelmesnek kell lenni, de lehet nézelődni külföldi oldalakon is! :K

(#53198) Quqesz válasza zsoika (#53164) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Ó, én már kaptam teljes Önéletrajzot is, de nem veszem fel. :DD
Én átugrom ha nem hasznos, ha az megfogadom.
De ne legyen sértődés, ha vkinél pukkan a lufi és elküldi nyaralni a szaharába. :DD (nem a felesleges kötekedésre gondolok)

Nade lépjünk, mert lassan minden topik a marakodásról szól, mi meg házimozizzunk.

Bbéci
Sajnos tényleg csapnivaló a magyar szinkron hangminősége. :W

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#53199) patakialex


patakialex
csendes tag

Sziasztok! Ma vettem egy sony ht-rt4 -et, philips 6500 series tvm van, van egy olyan beallitas hogy digitalos kimenet formatuma, azonbelul 4 menupont, sztereo(tomorites nelkuli) , tobbcsatornas, tobbcsatornas ( atkotes), dolby digital plus. Ha ramegyek a tobbcsatornasra akkor nagyon halk a beszed es hatul csak apro zajok hallhatok, melyik lenne a megfelelo beallitas?

[ Szerkesztve ]

(#53200) hcs57 válasza BBéci (#53186) üzenetére


hcs57
őstag

El sem olvastad a kérdező kérését...

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.