Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) schawo válasza chubii (#950) üzenetére


schawo
titán

Nem, ez végfok erősítő hangfalak erősítésére. Mellesleg kerül bele egy (általában gyenge minőségű) füles előerősítő is, de azt a szintet bagóért hozzád vágják, szerintem az E5 is lenyomja.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#952) chubii válasza schawo (#951) üzenetére


chubii
senior tag

Köszi szépen :R Ebből is látszik,hogy mennyire vagyok jártas a témában... :B

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#953) schawo válasza chubii (#952) üzenetére


schawo
titán

DAC-kal egybegyógyítottat keresel, vagy van hangforrásod?

szerk: Mobil erősítő, vagy asztali fix?

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#954) chubii válasza schawo (#953) üzenetére


chubii
senior tag

Úgy szeretném használni,hogy mp3 lejátszóról menne a zene.(jelen esetben a clip+-ról,de majd veszek valami jobbat). Sztem asztali fixet akarok,mert azok jobbak a hordozhatóknál( ezt írják), meg annyit nem is hallgatok utcán zenét ,hogy szükségem lenne hordozhatóra. Ne menjen a mobilitás a hang minőségének rovására. Meg ugye a jó hordozható erősítők aranyárban vannak számomra.

Kvázi-tag lettem :DDD (OFF)

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#957) chubii válasza schawo (#956) üzenetére


chubii
senior tag

Szia!
Nagyon bejönnek nekem. Elég jól néznek ki. Meg a hangja sem rossz. Viszont itt találtam még egyet :[link] nemtudom,hogy nézted-e már, de ez olyan mint az általad belinkeltek,csak lehet rajta EQ-t állítani.( a gombok miatt kicsit szélesebb méretben) Mi a véleményed róla??

ui: az Általad belinkeltek közül melyik a favoritod?

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#958) schawo válasza chubii (#957) üzenetére


schawo
titán

Igen, azért nem is linkeltem be, mert eq-t lehet raja állítani :)
3 sávos graf eq semmire nem jó, csak a költséget, és a meghibásodási lehetőséget növeli :) A Egy 15 dolláros eq-t ezerszer köröz le bármely random ingyenes VST EQ.

Amúgy a 69 dolláros V2 lehet a legjobb. Ahogy utánaolvasgattam már a gyári cső is jó, és sokkal a nagyobb csőválaszték ahhoz a típushoz. Meg nem mellesleg a legolcsóbb is :D

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#959) chubii válasza schawo (#958) üzenetére


chubii
senior tag

Szóval ezeket a csöveket cserélve lehet javítani a hangon??
És az nem gond hogy nem egy nagy impendenciájú ( pl Senn hd650) fejhallgatót kell meghajtania,hanem csak egy 32 Ohmosat ?
Igazából az is aggaszt,hogy " elég" olcsó. Nem akarok úgy járni,hogy megveszem 2 erősítő közül az oclsóbbat ( mondjuk olyan 5-10e ft különbség miatt), aztán utána meg rájövök,hogy mégiscsak megérte volna a plusz költséget a másik.Jártam már párszor így. Ez most egy jó hosszú időre lenne véve.

Más: a clip+-on hiányolom a basszusokat. Haver telefonján több van . Az erősítő tud ezen segíteni,vagy az ilyenket a lejátszón kell intézni??

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#960) schawo válasza chubii (#959) üzenetére


schawo
titán

Ha szereted a basszust akkor vedd inkább a 75 dollárost, annak erősebb a basszusa (amit én viszont nem kedvelek). 32 ohmhoz nem feltétlenül kell. Én a helyedben akkor költenék ilyenre (szállítással együtt többe kerül mint a fülesed maga), ha terveznék a jövőben jobb, nagyobb ellenállású fülest.

Clipen meg nem érinteném az EQ-t, éget :D

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#961) chubii válasza schawo (#960) üzenetére


chubii
senior tag

Hát igen. Akkor nem is feltétlen kellene vennem egy ilyet?? Jobb lesz egyáltalán a hang a fejhallgatómon ? Később biztos veszek komolyabbat, de az AKG még " friss". A Jézuska hozta :DDD Még korai lenne lecserélni , meg nemis szól rosszul. Meg majd egy jobb lejátszót is beszerzek pl. SOny X1050 vagy Cowon S9-et.
A clip-en az EQ az ördög műve :DDD ennyire rossz EQ-t még nem hallottam egyik lejátszón sem. A samsung S3-am EQ-ja bizonyult eddig a legjobbnak számomra.

Mellesleg nagyon királyul néz ki sötétben ,ahogy világít. :))

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#962) schawo válasza chubii (#961) üzenetére


schawo
titán

A hangja valószínű jobb lesz a cső enyhe torzítása miatt.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#963) chubii válasza schawo (#962) üzenetére


chubii
senior tag

Ez a torzítás most jó értelemben van?? Mert eddig csak rossz értelemben hallottam.
A Fiio E5-höz képest akkor mennyivel jobb ez a Bravo erősítő ? Még annyit,hogy ehhez akkor most olyan spéci jack-to- L and R audio kábelt kell vennem?? Mert hallottam,hogy a csatlakozón,meg a kábelen is múlik a hang minősége.

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#964) schawo válasza chubii (#963) üzenetére


schawo
titán

"Ez a torzítás most jó értelemben van?? Mert eddig csak rossz értelemben hallottam."
Igen. Pl minden éneksávra kerül egy torzítás (csöves mikrofonerősítő formájában), és minden CD mastereléskor kap egy lágy csöves torzítást a kellemesebb hangzás érdekében (technikailag ez úgy néz ki, hogy kivezetik a hangot egy analóg csöves erősítőre, majd visszadigitalizálják). A müve IC-k általában nem kellemes torzítást adnak (néhány kivételtől eltekintve), ellentétben a rádiócsövekkel.

"A Fiio E5-höz képest akkor mennyivel jobb ez a Bravo erősítő ?"
Mittudomén :)) a Bravot még nem hallottam, de biztos hogy jobb, lágyabb a hangja.

"Még annyit,hogy ehhez akkor most olyan spéci jack-to- L and R audio kábelt kell vennem??"
Nem hiszek a csodakábelekben. Ahhoz tényleg jó egyensúlyozott forrás, egyensúlyozott erősítő és egyensúlyozott hangkeltő kell. Ebből kapásból két pontról már most tudom, hogy nem ilyen (erősítő és a fülesed), és nem tartom valószínűnek, hogy a hangkártyád tudna egyensúlyozott jelet. De ekkor sem a kábel az extra (na jó kicsit), hanem a rendszer elemei.

"Mert hallottam,hogy a csatlakozón,meg a kábelen is múlik a hang minősége."
Ahhoz még szoroznod kéne a büdzsét :N

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#965) chubii válasza schawo (#964) üzenetére


chubii
senior tag

Értem. Köszi szépen :R :R
Csodakábelt meg csak akkor veszek majd,ha olcsón találok valahol. Egy próbát megér. :))

Kár,hogy itt a Fórumozók közül még senkinek sem volt dolga ezzel az erősítővel. Kíváncsi lettem volna a véleményére.

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#966) schawo válasza chubii (#965) üzenetére


schawo
titán

Én vettem néhány 12AU7 csővel szereltet, ha gondolod megvárod, míg megkapom (pár hét). Úgyis írok róla pár sort. Ismerőseimnek is ajándékozok belőle, de ha megmarad egy-két darab, akkor eladó lesz itt a Hardveraprón.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#967) chubii válasza schawo (#966) üzenetére


chubii
senior tag

Azt nagyon megköszönném,ha majd írnál róla egy kis összefoglalót :R :R Mert nekem is bejön ez az erősítő...

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#968) p_adam válasza chubii (#961) üzenetére


p_adam
addikt

Lehet hogy én hallok valamit rosszul de a tesóm Clip-jének hangjával abszolút semmi bajom (sőt), Sennheiser HD 250 Linear II stúdió monitorral használom (300 ohm) egyelőre sajnos erősítő nélkül és emiatt max-on kell hallgatni emiatt relatíve hamar lemerül (meg persze az se segít hogy FLAC-ban van minden). Valószínűleg a normal EQ-t mellőzve még kiegyensúlyozottabb lenne de akkor meg már tényleg kevés lenne a hangerő, így még pont jó a hangja kellően brutális mélyekkel.

Ami gond van vele hogy furcsa módon a zene tempója egy kicsit lassabb mint kéne(valahogy a belső órajel rosszul lett beállítva gyárilag úgy tudom), ez egy bug ami a Clip+ on is megvan de ott egy firmware frissítéssel orvosolható, itt nem és miután észreveszi az ember, na az kissé idegesítő. Csak azért nem szerzek egy Clip+ t mert otthonra úgyis van egy komolyabb DAC amihez majd valamilyen fejhallgató erősítő is jönni fog, addig meg ez megteszi átmenetileg.

[ Szerkesztve ]

(#969) schawo válasza p_adam (#968) üzenetére


schawo
titán

A 300 ohm miatt relative kevés teljesítményt vesz fel a fülesed, ergo nem merül le gyorsabban, mint egy kisebb ellenállású füles alacsonyabb hangerőn használva.
-elméletileg-

Ha jól sejtem azért írtál ebbe a topicba, mert erősítőt keresel hozzá. Hordozhatót, vagy asztalit?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#970) chubii válasza p_adam (#968) üzenetére


chubii
senior tag

Nincs rossz hangja a CLip+-nak. Ha azt írtam,akkor nem úgy értettem. Én általában Rap,Hip-Hop és Elektronikus zenéket hallgattok, és itt kicsit elmarad a zene dinamikája a clip+-al.( legalábbis számomra) Más zenével, pl. klasszikussal vagy rockkal nagyon jól szól. Szóval egyáltálán nincs roszs hangja,csak nem mindegy,hogy milyen stílusú zenét hallgat vele az ember.Nameg milyen fej/fülhallgatóval.
Lehet,hogy rossz a fülem,vagy csak nem vettem észre,de a zene tempójával nálam nincs gond. Lehet,hogy már a jobb frissítés van rajta.

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#971) p_adam válasza schawo (#969) üzenetére


p_adam
addikt

Szerintem biztosan számít hogy meddig van feltekeve a hangerő és csak maximumon normál EQval éri el a 'normál' szintet plusz lossless zenét kap mert lusta vagyok átkódolni ez biztosan hamarabb lemeríti. Plusz lehet hogy el is használódott az aksi mivel már régóta megvan, szépen meg is kopott itt-ott de kit érdekel ha szól :)

Csak azért írtam hogy leírjam a véleményem a Clip-ről, sokan nem szeretik a hangját de kérdés hogy nem a fej- vagy fülhallgatóban keresendő a hiba a lejátszó helyett.

Pontosan nem tudom milyen fejhallgató erősítő lesz de az biztos hogy vagy valami teljesen egyedi design vagy valami ismertebb és jónak mondott DIY design, ismerősöm fogja építeni.
Per pillanat ez a legvalószínűbb: Cavalli EHHA

De most még szépen lassan le kell építenem az elektrosztatikus fejhallgató rendszert és majd utána jöhet ez, egyszerűen a HD250II hangja még sokkal drágább fejhallgatóknál jobban tetszik (beleérte a Beyerdynamic T1 Tesla-t is, többször próbáltam és talán még fogom is), kár hogy nem találtam meg hamarabb az utat de annyira nem bánkódok mert már az is csoda hogy egy boltban találtam valahogy belőle még egy darabot és az szól a legjobban az összes HD250II közül amit hallottam.

(#972) p_adam válasza chubii (#970) üzenetére


p_adam
addikt

Lehetséges, nem tudom.
Az biztos hogy jelenleg én az asztali gépem integrált Realtek hangkártyájával is használni szoktam (LOL), az jól meghajtja és így érezni a kis tempó különbséget hogy ugyanazt a zenét meghallgatom a Clip-en utána és az bizony zavaró.

Ha kész lesz a rendszer akkor persze óriási ugrás lesz a hangban csak a DAC-ot egyelőre nem tudom használni ha nincs fejhallgató erősítőm is. Plusz kell még egy USB -> coax átalakító a DAC elé (M2tech HiFace lesz a legvalószínűbb) meg egy jófajta coax kábel is, illetve a legvégén a HD250II kábelét is le kell cserélni (illetve sikerült olcsón szereznem hozzá csak most nem tudom használni mert szimmetrikus, a Beyerdynamic-os boltban kipróbáltam és a gyári kábel tényleg egy vicc hozzá képest)

(#973) szecska24


szecska24
tag

Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy egy iAudio D2-höz milyen fejhallgatót ajánlotok?
Max. ár: 20.000 Ft

Előre is köszi.

(#974) chubii válasza szecska24 (#973) üzenetére


chubii
senior tag

Szia!
AKG K 514 : ha közép,és magas hangokat szereted. ( 10000-15000 HUF)
Sennheiser HD 485 : ez nagyon jó fejhallgató.Mély,magas,közép hangok egyaránt jók. (17000-22000 HUF)
Sony MDR-XB500 : ha szereted a basszusokat ( 16000-23000 HUF)
KOSS Porta Pro : mindenhol dícsérik,és tényleg nagyon jó hangja van, próbáltam.(8000-20000 HUF)
AKG K 518DJ : ilyenem van és nagyon királyul szól. Persze ez is mély hangokban jó inkább. Hosszú használatra nem jó,mert nyomja a füledet. Ha nem szoktál 3-4 órákat zenét hallgatni,akkor semmi baj sincs vele.(14000-20000 HUF)

Ez csak pár fejhallgató.Mindegyik jól szól, azt kell eldöntened,hogy milyen zenével vagy hol akarod hallgatni őket. Nézz be a fejhallgatós topicba, ott majd jobban ki tudnak okosítani.. :R

Remélem tudtam segíteni.

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#975) szecska24 válasza szecska24 (#973) üzenetére


szecska24
tag

Huh, most vettem észre, hogy rossz helyre ment, de azért köszi a gyors választ!:)

(#976) chubii válasza szecska24 (#975) üzenetére


chubii
senior tag

Nincs mit. Sok sikert a fejhallgató-vásárláshoz!

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#977) szecska24 válasza chubii (#976) üzenetére


szecska24
tag

Elmentem a hülye azért nem vagyok üzletbe, mert ott tudtam, hogy ki lehet próbálni a legtöbb fejest. A Sennheiser HD 485 éppen le van árazva ott 9990 Ft-ra, szóval nem nagyon késlekedtem, kipróbálás után egyből megvettem. Nem bántam meg. Már a cx300-al is elégedett voltam, de ez..ez, á hagyjuk. Ég és föld. Köszönöm a segítséget.

(#978) chubii válasza szecska24 (#977) üzenetére


chubii
senior tag

Gratula! :C Nagy szerencse volt ez a leárazás... :DDD 10k-t gondolkodás nélkül megér ... További jó zenehallgatást. ( Vadi új fej/fülhallgatóknál az emberek szoktak burn-in-t csinálni. Annyiból áll,hogy mondjuk estére rajthagyod a gépen a fejhallgatót, és pink vagy white noise küldessz neki. Elég kb. 20 órát járatni( persze nem egy huzamba), és akkor sokkal jobban fog szólni,mint így "frissen".)

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#979) chubii


chubii
senior tag

Az újabb SOny lejátszókhoz ( X és A széria) elvileg adnak egy sony LOD kábelt. Unboxing videókon láttam. Ez ugyanúgy használható a lejátszó erősítő való rákötésére ,mint az iPodokhoz való LOD?
Szükség lenne egyáltalán plusz erősítőre ?? Mivel ugye a Sony-ban van alapból egy S-Master erősítő.
Köszi :R

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#980) schawo


schawo
titán

Az egyensúlyozott (füles vagy elő)erősítés esetén hogyan kezelik a két (fő és ellentétes fázisú) ágat?
1. Erősítés előtt visszaváltják-e a fázist, és azt követi az erősítési szakasz, majd újra fázisváltással létrehozandó a másik ág?
2. A két ág külön erősítendő?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#981) schawo válasza schawo (#980) üzenetére


schawo
titán

Oké, megtaláltam, a 2. pontban leírt független erősítés a legjobb. Asszem összedobok egy ilyet, és meglátjuk hogy szól :)

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#982) devast válasza schawo (#980) üzenetére


devast
addikt

Balanced cucc érdekes. De szerintem nem sok értelme van, ha nincs balanced dac-od. Mondjuk úgy elő tudsz állítani egy fázis fordítást, ha az egyik input buffert invertáló formában használod a másikat meg nem invertálóba. Ezzel csak az a probléma, hogy más az opamp karakterisztikája a két esetben. Meg lehet bonyolultabban is oldani, de nem hinném, hogy megér annyit.

(#983) schawo válasza devast (#982) üzenetére


schawo
titán

Természetesen egyensúlyozott DAC-jaim vannak, épp ezért is jött az ötlet. A problémám az erősítési fázisban lesznek. Egyensúlyozott erősítő drága. Van viszont két csöves erősítőm, amit párhuzamosan használva párosított csövekkel szépen meg lehetne oldani. De még nem tökéletesen értem a kapcsolást, azon belül is a V+/V- részt. Az mire való?

Valaki érti, hogyan kéne a két független erősítőt kötni, hogy ez működjön?

A füles kábelezése természetesen nem gond.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#984) devast válasza schawo (#983) üzenetére


devast
addikt

Na szóval. A kapcsolás amit linkeltél az, hogy is mondjam... az egy blokkvázlat kb. Azt így nem lehet megépíteni :) Ha van két sztereó erősítőd akkor semmi probléma. Esetleg jó minőségű 4utas potit nehéz lehet beszerezni. Egyik erősítő L és R bemenetére az egyik csatorna nem invertált és invertált bemenetét kötöd, a másikra a másik kettőt, így lesz 4 kimeneted amit a fejhallgatóra kötsz, röviden kb ennyi. A V+ meg a V- a bipoláris tápot jelöli a képen.

(#985) schawo válasza devast (#984) üzenetére


schawo
titán

Oké, én is így képzeltem.

A 4 utas poti kérdését gordiuszi megoldással egyszerűen kihagyom. :) A jobb és a bal oldalt külön-külön állítom (kényszer szülte ad hoc balance állítási lehetőség ;) ).

Én inkább az egyensúlyozott füles kábelt érzem problémának. Van valami javaslat "árérzékeny szegmensbe" kínált egyensúlyozott kábelre?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#986) schawo válasza schawo (#985) üzenetére


schawo
titán

Asszem megvan. A legegyszerűbb és leg-magától-értetődőbb megoldás a gyári kábel átalakítása egyensúlyozott működésre két 6,5mm-es sztereo jack segítségével :)

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#987) devast válasza schawo (#986) üzenetére


devast
addikt

Azzal vigyázzál, ha a gyári kábelen csak 1 föld van akkor nem tudod megcsinálni. Akkor tudod megcsinálni, ha a két föld a jack dugóban találkozik. Csatlakozóra meg hmm.... bármilyen 4 pólusú csatlakozó működik, amit a boltban éppen találsz.

(#988) schawo válasza devast (#987) üzenetére


schawo
titán

4 eres kábellel szerelt az összes fülesem (mindet szétszedtem már legalább egyszer :D)
A 2x nagy jack meg azért triviális megoldás, mert az erősítő kimenete olyan.

Kösz a segítséget. Majd beszámolok az eredményről. Kíváncsi vagyok ront vagy javít a hangképen, hogy a föld és a + közötti feszültséget helyett a + és a - közöttit kapja a membrán.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#989) devast válasza schawo (#988) üzenetére


devast
addikt

Arra vigyázz amikor először használni kezded, hogy a hangerő ugyanolyan poti állásnál a duplája lesz. Nehogy it lerobbantsd a fejhallgatót a fejedről :D

(#990) schawo válasza devast (#989) üzenetére


schawo
titán

Igen, ésszerű, amit mondasz :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#991) Neptunfű


Neptunfű
tag

Sziasztok!
Ipod nano 5g-hez keresnék LOD-ot, amivel kompatibilis a kicsike. Eddig sok olyan hozzászólást olvastam más fórumokon, hogy új kiosztást kapott az 5g dock-ja és a régi 30pin-es csatik nem jók hozzá (rádugva a lejátszóra csak az internal hangszórója kapcsol be, nem küldi az amp-hoz a jelet). Nem szeretnék abba a hibába esni hogy rossz LOD dock-ot rendelek.
Valamint D2+ Boa D10 Cobra DAC/AMP-ról lenne valakinek személyes tapasztalata? Egy Q-Jays füleshez keresek erősítőt.
Előre is köszi!

as long as you don't choose everything remains possible

(#992) chubii


chubii
senior tag

1. #979 ???
2. Az iTouch hangja jobb lesz egy LOD+erősítő közbeiktatásával?? Ha igen,akkor mennyire?

Köszi szépen :R :R

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#993) esfrost


esfrost
tag

Csak úgy teljesen mellékesen, még mindig eladó az RSA Tomahawk erősítőm, 30k.

(#994) bwoay


bwoay
nagyúr

Headstage Arrow review

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#995) attika89 válasza bwoay (#994) üzenetére


attika89
senior tag

Pont tegnap olvastam el!
Egy ideje már keresgéltem fejes erősítőt és szerintem e mellett maradok...(Bízom Martin alias dfkt (fórumokról ismerős lehet egyeseknek) véleményében)
Még kell egy kicsit gyűjtenem rá :U

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#996) bwoay válasza attika89 (#995) üzenetére


bwoay
nagyúr

ez az első olyan, ami meggyőzött: méretre is ok, nem nehezíti meg a használatot, és valóban javít a hangon. ja, pénzem az nincs rá :D

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#997) attika89 válasza bwoay (#996) üzenetére


attika89
senior tag

dettó :DDD

[ Szerkesztve ]

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#998) chubii válasza bwoay (#996) üzenetére


chubii
senior tag

Tényleg jól néz ki. Tetszik,hogy sok mindent lehet beállítani rajta, de az ára.... lehet elkezdek spórolni :DD

Más : Fiio E5 után milyen erősítőt lenne érdemes venni??Kezd kevésnek bizonyulni a clip+-ommal.

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#999) bwoay válasza chubii (#998) üzenetére


bwoay
nagyúr

nekem meg az tetszik, hogy hozzá sem kell nyúlni, még a ki/bekapcsolást is megoldja automatikusan.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#1000) bigmasterg


bigmasterg
addikt

Üdv, sziasztok!

Most fogok új fejhallgatót venni (még nem teljesen tiszta, hogy milyet), de szeretném erősíteni. Illetve gondolom ajánlatos lenne, legtöbbet laptop-al fogom használni( :B ).

Nézegettem ezt (HP1) a fejhallgató erősítőt. (Amúgy ugyan ezt árulják a thomann.de-n is drágábban.)
De nem tudom, hogy erre szükségem lesz-e.
Adottak a következő cuccaim: Valahol elásva van egy Creative usb-s hangkártya. (A teszt másik 2 oldalán van még pár részlet). Most így kapásból fogalmam sincs, hogy milyen hangja lehet, (nem is tudom pontosan, hogy hol van :DDD ). De a laptopnál lehet hogy jobb, illetve arra talán jó lehet, hogy erősítetlen hangot szedjek ki a notiból.(?)
Meg van még egy használton kívüli, régebbi Sony hifi erősítő.( kép asszem ugyan ilyen.)

Szerintetek mit lenne érdemes? Elég lehet magában a creative, vagy azzal erősítetlen hangot rakjak az erősítőre, esetleg laptopra közvetlenül az erősítőt, esetleg vegyek füles erősítőt? (Van még valamilyen variáció? :)) )

(A leendő fejhallgató nagyságrednileg Senn HD 555, Shure srh 440 esetleg Audio Technica M50 vagy Creative Aurvana.)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.