Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #4100 üzenetére
Felvételről nézem majd A múlt éveben baromi jó kis koncertek voltak.
A legjobb a Stewie Wonder volt. Állítom, hogy még a punkok is arra buliztak. Iszonyat jó hangulat volt. Egyelőre csak pár anyagot töltöttem le a BBC iPlayer-ből. Ezek főleg régebbi bulik, dokumentum filmek.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dorian
félisten
Lehetséges egy DAC-nál (konkrétan a Zero), hogy jócskán javul a hangminőség, ha "be van melegítve"? Nem tesztelgetés során, de erre figyeltem fel. De hogy? Nem csak a csövi erőlködőknél van ennek jelentősége?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
köszi srácok, egy dilemma megoldva
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
SOAD19
addikt
válasz #92251648 #4092 üzenetére
Értem. A konklúzió számomra az, hogy jól át kell gondolni, mielőtt az ember fejlesztésbe fogna. Bár, azért általában így is teszek, nem hipp-hopp veszek meg valamit, hanem egy-két hétig utánaolvasok, hogy adott összegért mi lenne a best-buy. Meg kell tanulni megelégednünk egy adott szinttel és nem folyton űzni a még jobbat.
-
Shufny
őstag
Szerintem a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Én szivesen űzöm a jobbat a rendszeremnél, de ennek ellenére ma is az volt, hogy órákon át nem tudtam tesztelni, mert nem volt szivem kihúzni a fejhallgatót.
Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy marad az MSII+.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Hogy jön ki a Bravóból a cső? Meg se mozdul a nyomorult.
-
bigmasterg
addikt
Simán megfogod és kicibálod.
Csak ne közvetlenül használat után.(#4111) baluka26:
Hogy zsír ne 'rakódjon' rá a kezedről.
Mondjuk én sem kesztyűztem, amikor még bravo-m volt.Mondjuk, ha egy 300B csöves erősítőm lenne, ott már lehet, hogy keresnék egy vékony, szövet kesztyűt.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz baluka26 #4111 üzenetére
Izzadok, csúsznak az ujjaim. Gumikesztyű + körkörös mozdulatok. Ez volt a nyerő páros.
Azért szedtem ki amúgy, mert veszettül elkezdett sisteregni a jobb oldal. Nem a kábel, nem a Streamer, nem a Bravo tápja. Gondoltam szemügyre veszem a csövet. Az természetes jelenség, hogy a cső egyik lábánál szép fekete égésnyom van?
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Sziasztok!
USB DAC + fejeserősítőt keresnék olyan 100 USD táján. Eddig az E7 és X-Fi HD került képbe (és az utóbbira hajlok), van esetleg még más, ajánlott cucc ilyesmi árban?
DRM is theft
-
Bodz
nagyúr
Megint kifuttam a szerk. időből, sorry. X-Fi HD bele
-
bigmasterg
addikt
A lupus JR sem olyan nagy szám belülről.
De ott vannak a FirstWatt erősítők, azok sincsenek túlbonyolítva, mégis 3-5ezer dollár.
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #4118 üzenetére
Styleaudio terméket?
Ez nem olyan rossz, mint az UD1?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
dabadab
titán
"Erről már volt szó"
...2500 hozzaszolassal korabban Az a baj, hogy az ilyen infokat, ha nincsenek benne az 1. hsz-ben vagy az utolso szazban, akkor majdhogynem lehetetlen megtalalni oket.
Koszonom a tanacsokat, akkor marad az X-fi, mert azt sikeresen kifelejtettem az igenyeim felsorolasabol, hogy line in is kellene.(#4119) Bodz: X-finel sajnos nem olyan egyszeru szamolni, mert sajat chipeket is hasznalnak Mindenesetre van egy olyan erzesem, hogy itt a vetelar/alkatreszar hanyados azert kedvezobb
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
didros
senior tag
Nemsokára megérkezik az E7-em, ha minden jól megy. Nem tudjátok véletlenül, hogy Samsung telefontöltő kompatibilis-e vele? (5V, 0,7A) Nyaraláskor rá tudnék tölteni akkor PC nélkül is...
-
Bodz
nagyúr
Ruby, JJ Electronic, TAD 12AU7 csövekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
contaxg
veterán
A JJ Electronics egy szlovák cég. Olcsó és elfogadható cuccaik vannk, de nem a legjobb. Szerintem Tungsram vagy öreg orosz csöveket használj.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bodz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek.
Esetleg megvárhatnám míg megjön a DT 990 és ahhoz vennék csövet. Mit szóltok? Vagy új erősítő is dukálna hozzá? Meddig elég egy Bravo?[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
RCA az ebay-ről, Tungsram meg elég olcsó úgy látom.
-
Bodz
nagyúr
Egy Xonar Essence ST/STX mennyire éri meg az árát? Az egyik barátom szeretne valami komolyabbat venni végre, de nagyon nem akar külső megoldást.
-
Bodz
nagyúr
Akkor 32-ért nagyon vacak a Bravura? Mennyire van partiban a hasonló árú dac/amp kombókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest