Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116251) feka007


feka007
nagyúr

Reservoir Dogs

Először láttam. A Ponyvaregény az egyik legjobb film valaha, talán a legnagyobb filmes élményem volt, amikor először láttam, és bármikor meg tudnám nézni megint. De erről sztem mindent elmond, hogy 1,3x gyorsítással néztem kb. a felétől, és abszolút nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna sok mindenről, ha továbbra is kimaradt volna.

Most biztos belegázolok kicsit pár Tarantino-fan lelkébe, nálam objektíven nézve ennyit ér:
5/10

#értékelés

[ Módosította: vond ]

(#116252) lezso6 válasza proci985 (#116242) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Szerintem konkrétan nem szól semmiről. :D Azaz konkrét mondanivalója nincs, de nem is kell, és szerintem nem is lehetne, mivel ez egy másik világ, mely egyszerűen zseniális, s ebben a rebootban mindent kihoztak belőle, amit csak lehetett. Szerintem nincs benne klasszikus értelemben vett feminizmus, egyszerűen csak hihetetlenül jól integrálták ebbe a végtelenül férfiak által dominált törzsi világba a női értékeket. Én az eredeti első két részt 7/10-re értékeltem, ez nálam ez nagy erős 8/10, kb 8.5 lenne, de én mindig lefelé kerekítek. :)

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#116253) proci985 válasza lezso6 (#116252) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

igaz, mondjuk mind a patriarchalis, mind a matriarchalis tarsadalombol egy haldoklo peldat mutat be es remekul ki van egyensulyozva.

azzal, hogy nincs konkret mondanivaloja vitatkoznek:
- Joe (mint a patriarchatus vezetoje) oregszik es gyakorlatilag azokat a magvait loptak el tole, ami magvak a valkurok legnagyobb ertekei. Cserebe van zoldterulete. Van ket fia, de az egyik ertelmileg fogyatekos, a masik pedig fizikailag. (Ld meg miert volt annyira fontos, hogy a harmadik fia egeszseges lehetett volna). A generalisai szinten idosek, Man Eater szinten sulyosan beteg es majdnem mozgaskeptelen egyedul. A szamuk magas, de ennek az ara is.
- A valkurok elvesztettek a sajat zoldteruletuket, de a magvaik megvannak. Arrol megoszlanak a velemenyek, hogy a varjak a sajat szamuzott fiugyermekeik, vagy csak metaforak. A szamuk alacsony, gyakorlatilag nincs nemzokepes koru kozottuk, az anyaikat elvesztettek.
- Max es Furiosa az erem ket oldala. Etimologiailag kulon vicces az, hogy Max magat orultkent irja le, Furiosa pedig aggressziv orultet is jelent.
- Kulon erdekes, hogy mennyire tomoren kepes leirni a szereploit. Avagy az atallt warboy es hogy pontosan tudja, a halalan van es a felesegekhez hasonloan mennyire hianyolja az emberi kapcsolatokat. Mindez egy kb fel perces beszelgetes es kb harom egyenkent masodperces vagasban bemutatva. A vago egesz zsenialis munkat vegzett.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#116254) Viszlát


Viszlát
addikt

Searching: hú, ezt nagyon komolyan összerakták, nem tökéletes, de semmi kirívó, leszámítva azt az apró "könnyítést", hogy Margot laptopján nem volt jelszó, azt kódokkal meg emlékeztetőkkel nem tudta volna megoldani, de ez abszolút megbocsájtható. Remekül követhető vezérfonál, ráadásul úgy, hogy nem válik unalmassá, monotonná. Az egyetlen negatívum Debra Messing, gyenge mint mindig, szerencsére mellékszereplő maradt.

Simán megér egy nyolcast a tízből.

#értékelés

[ Módosította: vond ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#116255) hoffman_ válasza pohár (#116247) üzenetére


hoffman_
nagyúr

ezen akkor erősen átsiklottam. most néztem újra mindegyik HP részt, de valahogy ez elkerülte a figyelmem. vagy nincs rá érdemi utalás, vagy már tudat alatt is ignorálni akartam. a könyveket bőven több, mint 10 éve olvastam és csak az ötödikig ráadásul, így ott már nincs releváns emlékem.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#116256) Bad Pritt válasza hoffman_ (#116255) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A filmbe nem tették bele, a könyvben sem egyértelmű, Rowling külön mondta, hogy jól gondolják a fanok. Ez ilyen deal with it kategória szerintem, most nagyon sok függ attól, hogy bontják ki.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#116257) hoffman_ válasza Bad Pritt (#116256) üzenetére


hoffman_
nagyúr

köszi a pontosítást. jelenleg nincs min agyalni már, ez a második Beasts rész egyértelművé tette, hogy mit szeretnének ezzel a szállal. maximum nem mennek bele mélységeiben, ez majd elválik. nekem nagyon nem szimpi, de ez nyilván senkit nem érdekel :d

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#116258) emiki6


emiki6
veterán

Na, túl vagyok az clockwork orange-on és hát nagy csalódás. Én valami jót vártam, ehhez képest kaptam valamit.
Kicsit visszakerestem a topikban, találtam egy ilyet:
- abridabri: "(...) Megy ugy altalaban nagyon bena film volt szerintem. Ezen mi a 8.5 ???"
- Huma: "Ejj. Látszik tapasztalatlan vagy imdb-s pontozásban. :)
Régi filmeknél minimum 2 pontot le kell vonni mert az összes túl van értékelve a nosztalgiafaktor miatt."

Huma egy igen bölcs tag volt... :) Nem ez az első régi film, ami nem működik nálam (Blade Runner BRrrr). Kicsit a trainspotting jutott eszembe, amit mikor megpróbáltam kinyomtam fél óra után, itt is hasonló gondolataim támadtak, de most nem vettem el az esélyt. Azon kívül, hogy megismertem a filmet, meg amit mondani akart nem igazán működött nálam, mint film. Persze vannak pozitívumai (operatőri munka itt-ott, női szereplők castingja...), de összességében eléggé meh, nem nagyon tudok vele mit kezdeni.

Mik76-ttal tudok még egyetérteni. "Vegeredmenyben bejott de nem ertem mitol lett ez a film amolyan filmtorteneti klasszikus?? Csak mert ezt is Kubrick rendezte? Attol meg a film fele siman a kinosan bena jelenetek gyujtohaza."

¯\_(ツ)_/¯

:P

#értékelés

[ Módosította: vond ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#116259) lezso6 válasza emiki6 (#116258) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Huma egy troll volt. :D

Én a mechanikus narancsra még nem vettem rá magam. Lehet nem is fogom, elég elvont film. Az viszont fura, hogy a Trainspotting nem tetszett. Milyen filmekhez vagy te szokva? :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#116260) emiki6 válasza emiki6 (#116258) üzenetére


emiki6
veterán

Hoppá, kimaradt a poén...
Lehet madgie-nek volt igaza? :))

lezso: Leültem megnézni mindenfajta előismeret nélkül, fél óra után nagyon felerősödött bennem a kérdés, hogy miért nézem ezt? (valami fura, nyers, drogos filmet, ami fel van hájpolva) Szóval kinyomtam. Nem érdekel, mint film, nem tervezem végignézni, mert minek?
Tudom hogy troll volt, de azért bölcs is olykor. ;)

proci: Ez így van!

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#116261) proci985 válasza lezso6 (#116259) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Mechanikus narancs zsenialis, kb a pszichopatia egyik legszebb filmes abrazolasa a Ragyogas mellett.

Par jelenetben nagyon muveszfilm es neha kb annyira szurrealis a narrativaja, mint mondjuk a Satyricone. ha szereted a modern muveszeti kiallitasokat akkor jo esellyel elvezni fogod.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#116262) lezso6 válasza proci985 (#116253) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Igen. :K

Konkrét mondanivalója nincs, mint tanulság. Így értettem. :)

Szerintem a fő mozgatórugó a remény, ami ugye Maxnél nagyon nincs, ő csak túlél: "You know, hope is a mistake. If you can't fix what's broken, you'll, uh... you'll go insane."

Furiosa viszont pont az ellenkezője, a neve szerintem onnan jön, hogy ő szerepileg nagyon nem egy klasszikus nő (lásd a feleségek), hanem egy harcos. Csak ugye puffan, de még mindig meg van benne remény, s végső elkeseredésében nekimegy a sósivatagnak (ami valószínűleg az óceán).

Szerintem itt kétféle őrültség egy-egy végletét látjuk: aki hisz valamiben és mindent megtesz érte illetve aki már semmiben sem hisz, csak túlél. Persze egy idő után ez kicsit megváltozik, s hatnak egymásra. :)

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#116263) Realradical válasza lezso6 (#116259) üzenetére


Realradical
őstag

A Trainspotting a maga idejében óriásit ütött. Azóta viszont a filmek betegségfaktora annyira elszállt és úgy kivesézték a témát, hogy mint "eredeti nagy öreg" nem tud úgy sokkolni, ha manapaság látod először.

A Requiem egy álomért tudom ajánlani esetleg. Jó eséllyel az még ma is aktuális.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#116264) proci985 válasza lezso6 (#116262) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Igen, igy is lehet nezni, hogy Furiosa megvaltast keres, Max pedig tulel. A nev a harpiakhoz hasonloan antik (gorog / latin). Az, hogy hogyan kozelednek egymashoz pedig tenyleg remekul van elmeselve kepekben.

En az ausztral belso sivatagra tippeltem a Salt kapcsan. Volt egy jelenet a csillagkepekkel, az alapjan kb be lehetne hatarolni, hogy kb hol is vannak Ausztralian belul.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#116265) lezso6 válasza Realradical (#116263) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Kb 6-7 éve láttam először a Trainspottingot. Már akkor is ütött. Pedig alig akartam megnézni, merthogy a borító alapján valami sokadik trash-vígjátékra asszociáltam. Hát nagyon nem az.

A Rekviem egy álomért(ot? :F :D) 10+ éve láttam, elég mély nyomokat hagyott bennem. Aztán valamikor tavaly nagy nehezen rávettem magam, s újra megnéztem. Hát, annyira már nem volt durva, de inkább úgy mondanám, hogy másképp éltem meg, mert maradt ugyanúgy 10/10. Ahogy a Trainspotting is, ami ugyanerről szól, csak kicsit más irányból megközelítve.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#116266) Mik76 válasza emiki6 (#116260) üzenetére


Mik76
senior tag

A Trainspotting par dolog miatt merfoldko.

Remek zene valasztasok
Danny Boyle elso negy sikere es remek szurrealis rendezese
Ewan McGregor kiugrasa
Az angol filmgyartas ujra nepszeru lett
A skot akcentus eloszor a tortenelemben nepszeru lett
Nincs benne szajbaragos tanulsag hogy a drog rossz, erre barki rajon magatol is.

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#116267) vond válasza lezso6 (#116209) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Lezso és Viszlát, meg a ki még látta!

Mennyire nehéz a Searching nyelvezete? Alsó-középkategóriás angollal + angol felirat rásegítéssel rendben leszek? :B Ahogy nézem, még nincs magyar felirat hozzá, pedig már nagyon nézném én is, kíváncsi vagyok rá.

[ Szerkesztve ]

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

(#116268) Drizzt válasza proci985 (#116261) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Ha a pszichopatia legelethubb abrazolasara vagysz, akkor a House that Jack builtet keresed.

Abban a foszereplo kifejezetten a pszichopata archetipusa. Mintha a szakkonyvekbol maszott volna ki. Megis zsenialisan van eljatszva.

I am having fun staying poor.

(#116269) lezso6 válasza vond (#116267) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Szerintem elég egyszerű. Egyébként kis túlzással a film felét amúgy is olvasni kell. :D Végig egy számítógép képernyőjét (illetve annak egy részét) nézed, s az ablakokban történnek az események, mely lehet csevegőalkalmazás, videó, böngésző, stb. Ez elég hülyén hangzik, de szerintem nagyon jól meg van csinálva, egyáltalán nem zavaró.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#116270) lezso6 válasza Drizzt (#116268) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Köszi a tippet, felraktam watchlistre. :R

Ha már pszichopaták, akkor Kalifornia (1993). Brad Pitt a alakítja a sorozatgyilkost, egyik legjobb alakítása.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#116271) emiki6 válasza Mik76 (#116266) üzenetére


emiki6
veterán

Ezeket jó hogy írod, mert már tudom miért kellett volna tetszen és arra tippelek azért nem tetszett, mert az alaptéma eleve nem érdekelt és erre még rátett valahogy a szürreális (, nyers és sokkoló), aminek lett a vége a "miért is nézem én ezt?" feleszmélés.
Éles váltás: ott van pl a saul fia. Valaki írta, hogy nem nézi meg, mert nem érdekli. És igaza volt! Engem se érdekelt, de megnéztem, hogy mire az a nagy hájp. Szenvedés volt végignézni, annyira nem működött nálam a film, pedig moziban láttam. Az élmény az Angry Birds film nézesi élményével vetekszik. Miért? Mert vannak dolgok, amiket nem kell erőltetni. Akit nem érdekel egy film, az ne nézze meg csak azért, hogy lássá. Általában.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#116272) zoltanz


zoltanz
nagyúr

Outlaw King '2018 nekem összességében tetszett. 10/7. Kicsit több akciót, történést szívesen láttam volna, 1,5 órában jó lett volna, de így 2 óra kicsit elnyújtott sztem.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#116273) gbors válasza lezso6 (#116265) üzenetére


gbors
nagyúr

Ha a Rekviem bejött, akkor ne halogasd a Gépnarancsot se :)

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#116274) zoltanz válasza proci985 (#116261) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Nekem tetszett a Mechanikus narancs, de inkább csak a zenék miatt, néhány jelenet tényleg kitűnő. Ha már "művész" film:
A Száll a kakukk fészkére is érdekes Jack Nicholson-nal, vagy a Brazil (Rendezte Terry Gilliam, a Monty Python társulat tagja, szereplők között: Robert De Niro.)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#116275) Tibiajax válasza gbors (#116273) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

mi is a köze a kettőnek egymáshoz?..

(#116276) gbors válasza Tibiajax (#116275) üzenetére


gbors
nagyúr

Az, hogy mindkettő nagy kedvencem, és ha az egyik tetszett lezso6-nak, akkor szerintem a másik is fog.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#116277) Tibiajax válasza gbors (#116276) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jaa, értem....
mondjuk köze nincs a két alkotásnak egymáshoz, ráadásul míg Kubrick mérföldköve egy felejhetetlen élmény, a kábszeres film meg egy értéktelen akármi egy jó soundtrack-kal pl számomra, de amúgy ja

(#116278) gbors válasza Tibiajax (#116277) üzenetére


gbors
nagyúr

Számos párhuzam vonható a két film között, azzal pedig szerintem erős kisebbségben vagy, hogy az RfaD számodra értéktelen. Azt értem, hogy nem tetszik, nem éppen egyszerű darab, de az értéktelen nem tudom, hogy jön szóba. No mindegy.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#116279) vond válasza lezso6 (#116269) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Köszi, akkor rámegyek. :) A tartalmával, vagy inkább a stílusával nagyjából képben voltam. Gondoltam, hogy sokat nem is beszélnek benne.

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

(#116280) madgie válasza Tibiajax (#116277) üzenetére


madgie
titán

(#116281) Tibiajax válasza madgie (#116280) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

tőled nem is várok ennél többet

nesze, inkább kulturálódj kicsit, ráfér a nagy arcodra Megszűntek a régi mozik, így hát csinált magának egyet otthon

[ Szerkesztve ]

(#116282) madgie válasza Tibiajax (#116281) üzenetére


madgie
titán

Ne bántsd a Trainspottingot, Papa :) Az egyetlen film, ami megvolt VHS-en és DVD-n is otthon a polcon anno :)

(#116283) marilllyo válasza madgie (#116282) üzenetére


marilllyo
veterán

Nekem a második is tökre bejött. Bár nekem Ewan nagy kedvenc szóval lehet elfogult vagyok.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#116284) Tibiajax válasza madgie (#116282) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:U várj...én nem a Transz-ra gondoltam.. az jó
én a Rekviem az álomért-ről írtam azt, amit

(#116285) madgie válasza Tibiajax (#116284) üzenetére


madgie
titán

Ó, akkor még vak is vagyok, nemcsak nagypofájú :D Bocs :R

(#116286) Tibiajax válasza madgie (#116285) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

(#116287) emiki6 válasza madgie (#116285) üzenetére


emiki6
veterán

Pedig akartam írni, hogy azt akár a trainspottingra is írhatta volna a rekviem helyett. :P

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#116288) proci985 válasza Drizzt (#116268) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

a Nymphomaniac 1-2 utan nem vagyok benne biztos, hogy szuksegem van meg egy "Lars von Trier polgarpukkaszt" temaju filmre.

zoltanz: ezeket lattam persze. the man who killed donquixotera varok, bar ahogy nezem megint bajok vannak a jogokkal.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#116289) Tibiajax válasza proci985 (#116288) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a vágatlan verzióját is láttad a Nimfónak?

(#116290) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

"A MNF kiadja itthon BD-n a Macskafogót és az Egri csillagokat."

Live-Die-Respawn

(#116291) TomMusic


TomMusic
őstag

Végre!
Bocsi ha vótmá'
REPLICAS Official Trailer 3 (2019) Keanu Reeves, Sci-Fi Movie

Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

(#116292) Pitterix


Pitterix
őstag

Bereullin--A Berlin-akta (2013)

Aki szereti a kémkedős filmeket és nem James Bondit akar, annak csak ajánlani tudom. Oroszok,arabok, Dél-koreaiak, Észak-koreaiak, ármány, átverés, gyilkosság, szerelem, tűzharc és elég jó boss fight a végén.

7\10

#értékelés

[ Módosította: vond ]

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#116293) Mik76 válasza emiki6 (#116271) üzenetére


Mik76
senior tag

A Brazil nemileg hasonlo minta Gepnarancs, de szamomra sokkal inkabb ertekelheto. Ugyanolyan elcseszett nem letezo vilag, jobb sztori, hasonlo wtf erzes, hasonlo gyartasi ev ha jol emlekszem.
Ha esetleg meg nem lattad. :)

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#116294) proci985 válasza Tibiajax (#116289) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

elvileg en a mozist lattam, a vagatlannak eleg volt a szinopszisa is, hogy miben ter el / mit ad hozza. az alapmuvel is az volt a bajom, hogy fragmentalt es Trier egyre grandiozusabban "sz..ik bele a zongoraba", pontosabban probalja elidegeniteni Skarsgård karakteret es a nezot. Slater jelenetei remekek, a tobbire viszont rafert volna egy producer, egy vago es valaki, aki megkerdezi Triertol, hogy akkor itt most megis mit is akarsz mondani.

a kb 4-5 oras teljes munek max akkor allnek neki megint, ha fizetnenek.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#116295) zoltanz válasza proci985 (#116288) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Esetleg ha még nem láttad ajánlom a Suspiria (Sóhajok nem az új verzió hanem az eredeti, 1977-es Dario Argento rendező zsenitől) Horror, de ma inkább már thriller-nek lehetne besorolni sztem művészfilmnek lehetne besorolni. Aminek a hatását még a zene (Goblin) is tudja emelni. :K

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#116296) KaitouP


KaitouP
veterán

Cam

Rendkívül zseniális Netflix & Blumhouse féle psychological thriller/horror (inkább előbbi), nem gondoltam hogy ennyire tetszeni fog de levett a lábamról. Adott némi valóságalap (avagy az online világ veszélyei), egy remek és izgalmas, jól épülő és a feszültséget végig tartó sztori, egy kis brutálitás, és nagyon jó színészi játék a főszereplőt alakító Madeline Brewer -től.

Nem is fecsérelnék több szót, látni kell a filmet! :) Aki bírja a műfajt, annak szerintem ajánlott az alkotás.

Kedvcsináló előzetes: [link]

#értékelés

[ Módosította: vond ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#116297) vond válasza vond (#116267) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Na, tényleg egész jó volt ez a Searching. :K A körmömet azért nem rágtam le, de tényleg királyul össze van rakva. Friss, nem szokványos a megvalósítás, és annak ellenére, hogy gyakorlatilag végig csak különböző eszközök képernyőjét látjuk, nem is ül le sehol. Mondjuk engem már a kezdő Windows 7 asztallal megvettek. ;]

Ami az angol szöveget illeti: Felirat rásegítéssel tényleg nem volt nehéz, alsó-közép angollal csak pár szót nem értettem, de a kapcsolódó mondatok miatt ez sem okozott problémát. :)

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

(#116298) Drizzt válasza KaitouP (#116296) üzenetére


Drizzt
nagyúr

A beharangozod hatasara megneztem. Szerintem az egyik legrosszabb, leguresebb film amit a kozelmultban lattam. 1/10.

I am having fun staying poor.

(#116299) KaitouP válasza Drizzt (#116298) üzenetére


KaitouP
veterán

Nem neked készült, egészen egyszerű. :)

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#116300) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Úgy tűnik több mint jó lett. \o/

Live-Die-Respawn

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.