Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118435) M1995 válasza Stauffenberg (#118433) üzenetére


M1995
aktív tag

Leírtad nem érted az 50K különbséget, leírtam miért, ennyi. Jobb lett a kínálat, ez is látszik.

"Azt mondtam, hogy nagyobb lett az árszakadék az Air és az MBP között."

Hát mivel már M3 MBP van most és még M2 Air, ezzel nagy csodát nem mondtál. Meglátjuk milyen lesz a kínálat, amikor az Air is megkapja az új chipet.

#118434
Mert rétegigény már a kompakt telefon, aki olyat akart megvette a minit és mivel még évekig használható hiszen nem buta chip van benne, 5G is, tehát felesleges évente újat kiadni, mert akinek már van annak még jó a meglévő, aki egyáltalán nem akar ilyen méretet annak mindegy lenne új. Tehát az elérhető vevőket már megszólították. Apple szintjén nem produkált nagy számokat, főleg USA és Kína mint legfontosabb piacokon, de azért ha megnézed mennyit adtak el, arra pár Android gyártó irigykedhetne, ennyit írtam. ÉS konkrétan örülök, hogy egyáltalán lett két széria is, és nem csak a Plus, Max tepsiket árulták.

Aki mini vásárló, az nyilván nem várja el raytracinggel tudjon játszani mint az új 15 Pro... és olyan kamera is legyen benne, szóval nem tudom mire gondolsz új funkciók alatt. Mire nem tudsz egy 13 minit használni most?

Én egyébként sajnálom kivezették a minit, de értem miért. Ez nem tudom nálad miért jelenti azt, hogy az Apple mindig mindent jól csinál. És remélem SE-ként visszatér, vagy elég lenne 3-4 évente kiadni egyet, hogy mire elavul a 12-13 mini, legyen utód.

Akkut lehet ám cserélni...

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.