Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54025) arn válasza DarthSun (#54024) üzenetére


arn
félisten

pont egy szintben sehogy sem lehetnenek, mert eltero a magassaguk, de ilyen elteresre nem szamitottam oszinten szolva :) ezeket a karokat ket egyforma monitorhoz talaltak ki, csak ahogy szamolgattam, a ket 27es epp olyan szeles, mint ez a ketto. ebben nem is volt hiba. vannak ilyen fuggetlen karos megoldasok, csak sokkal dragabbak, illetve en szkeptikus vagyok hogy annyira stabilan tartjak a kijelzoket, mint ez az egyszerubb megoldas (egy t alaku kar, gyk mindent lehet allitani rajta, csak az eltero magassag nem mukodik).

a hatter vilagitas homogenitasa nem az igazi, foleg a sarkokban... de egyelore ezt igy tudjak megoldani. amugy hasznalatra, es maga a formatum, gorbites nekem tetszik. aggodtam, hogy a fotoknal zavaro lesz a homoru kep, de a szelessege miatt epp igy tunik termeszetesnek. szerintem sikerult nekik jol eltalalni a geometriat, epp kitolti a latoteret, tullogasok nelkul, a pixelmeret is epp optimalis (hasonlo mint a 27es 16:9). erdemes jatszani kicsit a monitortavolsaggal, mert eleg mas az ember erzese, a tobbi monitornal nem befolyasolta ennyire.

sokfelen gondolkodtam - 16:9 32 qhd (uhdnal tul kicsik a pixelek), 43 uhd, de ezt tunt az arany kozeputnak sok szempontbol. egyelore jonak tartom a valtast, de en is kivancsi leszek a formatum jovojere.

(#54023) siti: ket bongeszoablakkal szoktam hasznalni :)

[ Szerkesztve ]

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.