Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#73953) Stanlee válasza lacos001 (#73918) üzenetére


Stanlee
őstag

Sajnos 17-en dontenek egy egesz orszagrol. Amugy minek vannak valasztott kepviselok? Csont nelkul atmegy minden Bundestag meg Landtag szinten is.

Amig mas dolgokrol hetekig vitatkoznak, addig 1-2 ora alatt elfogadnak olyan megszoritasokat, amiket valakik par nap alatt, ki tudja milyen adatokra alapozva, vagy milyen szakertok bevonasaval osszeraknak a Kanzleramt-ban.

En mondjuk szivesen megneznem, hogy milyen elozetes anyagok elemzeset kovetoen, milyen szakmai vegzettseggel rendelkezo csapat hozta ossze akar csak a boltbezaras, iskola bezaras/nyitas, 15 km-es lakhelyelhagyas es egyeb dolgokat? Mert ehhez nem lehet hozzaferni es kotve hiszem, hogy elismert, jarvanykezelesben jartas szakember csapat, jo adatokra alapozva tesz javaslatokat. Inkabb valami olyasmit tudok elkepzelni, hogy egy szociologusokbol, jogaszokbol allo team brainstormingol es ami eppen aktualisan feljon, azt leirjak egy papirra, amit a nagy 17-ek csapata elolvas, ami tetszik azt megcsinaljak, ami nem, azt meg kihagyjak.

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.