Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor #193781 üzenetére
Remélem a chelsea minden melléfogást elhappol ezután is a pool elől
-
Richard!
addikt
válasz
Soulfly842 #193784 üzenetére
Nem kés volt az: [link]
-
Soulfly842
addikt
válasz
hobizoli #193783 üzenetére
Megkésett két belgát.
meccs félbeszakítva.
Romano:
🚨 BREAKING: A Belgium-Sweden mérkőzést felfüggesztették, mivel a játékosok most nem hajlandók előjönni a második félidőre.
Ez az esemény két svéd futballszurkoló halálát követően történt Brüsszelben a mai este mérkőzés előtt.
A tettes jelenleg szabadlábon van - belga források szerint állítólag "a stadion közelében" tartózkodik.
Az első félidő után a labdarúgó hatóságok még nem mondják le a mérkőzést, de most a játékosok visszautasítják a visszatérést.❤️🩹 Maradjatok biztonságban, brüsszeli emberek!
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
Gyökeres beverte belgáknak
BEL-SWE 0-1 -
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #193781 üzenetére
Best deals a szezonban.
-
grizlisandor
veterán
Nkunku, Lavia páros jó vétel volt 110M fontért, az idény felében nem állnak rendelkezésre, Lavia elvileg már visszatérés környékén volt, de rásérült; így decemberben talán bemutatkozhatnak a fiúk!
De hétvégén az Arsenal elleni rangadóra Jamesnek és Gustónak is lejár az eltiltása, előbbi sérülés után tér vissza.
-
bandus
veterán
válasz
venember83 #193778 üzenetére
de nem erted, hogy most mar world class?
-
cyberkind
félisten
Örüljünk együtt!
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #193760 üzenetére
Ezt megerősítendő írom, hogy pl a Roma felvette a kapcsolatot idén nyáron a Freiburggal, Sallai szerződése 2025-ben lejár így érdeklődnek iránta egy kedvező opcióval januárban vagy legkésőbb 2024 nyarán.
Tehát a gép kiadta az ő profilját és ahogy tovább szűrtek is fennakadt a rostán, majd ezek után küldött a Roma megfigyelőket a szerb - magyar meccsre.
Nincs kérdés, azonnal rendelném a Sallai mezt, amit akkor is büszkén hordanék ha később egy kezemen tudom számolni a góljait.#193752forceberg: Enyhén demagóg már ez... Igen, nekem jobban indult a napom, bár még jobban éreztem volna magam ha nem vagyok beszari és ahogy terveztem megrakon egy húszassal hogy hazai vagy x esetén tét vissza plusz olasz hazai 0-1 hendivel, summa 3,5 szorzóval. Az a szép hogy már csütörtökön mondtam havernak hogy ezt meg kéne játszani.
Mi magyarok örülünk a nemzeti sikernek, pláne ha anyagi haszon is van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #193770 üzenetére
...kivéve ha Beckhamék gyerekének születsz, mert akkor a dőzsölés helyett mehetsz kávét főzni
-
venember83
nagyúr
Kis Edin nagy CR-rel. Több szempontból is vagány lehet futballista gyerekének születni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193765 üzenetére
...ne legjobb esetben is 2-4 hétre kiesik Robertson... legrosszabb meg a szezon első fele...
"the best-case scenario two to four weeks, and the worst is three to four months"
-
atee_13
őstag
válasz
Nem akarnál megint egy "jókis" elhadjidioufot?
Vagy egy CR potenciál helyett egy letallecet
-
mephi666
nagyúr
válasz
...lehet nem lesz összefüggés a lőtt gól és az átigazolás közt, de egy "virtuális üveg dom perignon-ba" mernék fogadni, hogy 1 éven belül megteszi az utolsó nagy lépését a Freiburgból (akár pl középcsapatba... mondjuk én minden szimpatikus magyar játékost ott látnék szívesen, mert német focira ritkán tévedek
)
képes fontos gólokat szerezni nagy csapatok ellen... angoloknak is bepakolt 2-t 1 éve...
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #193758 üzenetére
ilyenek már nagyon rég nincsenek, ma már max a foci néző tömeg scoutol selejtező/EB/VB-ről, akkor volt az az érzés hogy a nagyközönséggel együtt a klubok is velük vették volna először észre ezeket a játékosokat
Nagyon találó a Leeds sportigazgató nyilatkozata nemrég, miszerint ha nincs az "asztalán" riport egy bármilyen U21-es csapat keretében szereplő játékosról, akkor ki kell rúgnia 1-2 embert mert szarul végzik a dolgukat.
Ez a nyilatkozat jól mutatja, hogy ma már elképesztően sok adat és régről meg van mindenkinek. Ezért nem lesz olyan impulz vásárlás mint 2002 körül Szenegálból voltak, már nem ezt a korszakot éljük, pontosan tudnak mindent ezekről a játékosokról már fiatal korukban is, nem egy 27 évesen élete gólját meglövő mozdulat alapján fogja már senki leigazolni, ha lefogjaa Caicedokat sem azért nem igazolják le mert a Brighton jobban kiszúrta, hanem mert 19 évesen nem tartott ott senkinél h egy topcsapat tarcsijába elmejnen, mert egy bha-ban is fel kellett építeni hosszú évekig, és évekig Bissouma mögött lenni, ami nekik is rizikó, de bha ezt megcsinálja 30-40 játékossal, amiből ha majd 2-3 beválik akkor megtérül a többi 40, egy topcsapatnál ez nem fér bele, kivéve a cselzit persze
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #193755 üzenetére
pedig pont 1-1 ilyen megmozdulással tudnak kikerülni játékosok szürkezónából
elmúlt 36 órában szerintem sokan visszanézték és 1-1 kompetens személy elkezd jobban utána nézni, hogy ezen felül miket produkált eddig... aztán ha fantáziát látnak benne, akár jöhet egy nagyobb dobbantása is... Gera is 25 évesen ment a WBA-hoz és 30 évesen a Fulham-hez...
ui: amúgy az is esélyes, hogy soha többet nem fog hasonló gólt rúgni, viszont erre 80évesen is emlékezni fog és büszkén meséli az unokáknak, hogy "Nego elfutott a jobb szélen 2 szekrény méretű szerb mellett és vakon középre vágta a labdát.... én sarokkal picit igazítottam rajta, hagytam egyet pattanni, aztán ballal úgy ráakasztottam, hogy bődületes erővel, kifelé csavarodva a hosszú sarokban majdnem kiszaggatta a hálót... 60ezer magyar ünnepelt... 2-1-re győztük le ezzel a góllal a szerbeket"
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Csehország - Feröer-szigetek 1:0
Újabb példa arra, hogy nincsenek látványos erőkülönbségek. -
bandus
veterán
válasz
Soulfly842 #193748 üzenetére
hat ha neked a 8 gol utan a 4 javulo tendencia akkor nincs tobb kerdesem
-
Richard!
addikt
-
Soulfly842
addikt
-
bandus
veterán
válasz
Soulfly842 #193746 üzenetére
segithetsz magadnak is, hogy kicsit utananezel a dolgoknak. a freiburg stabil nemzetkozi kupaindulo csapat lett, az elmult harom szezonban vegig 50 gol felett lottek a bundasban, ebbol jutott sallainak idorendben 8 (28 meccs), 4 (31 meccs), 1 (19 meccs, gondolom itt jott a serulese). ezek nem azok a statok amikre felall a komolyabb csapatoknak
abszolut kozepszeru, vagy az alatti csatar a nemet bajnoksagban. lehet ezzel vitatkozni, de a szamok nem hazudnak.
-
bandus
veterán
válasz
Soulfly842 #193742 üzenetére
nezd meg a statisztikait, csatar letere valami 8 golos volt a legjobb szezonja, ez azert nem egy kiemelkedo statisztika, inkabb atlagos.
egen, 31 meccsen 4 gol, 19-e egy, ez azert harmatgyenge, es nem is konzisztens.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193742 üzenetére
...ezt írtam tegnap: tuti pörög rá most a gugli... egy ilyen Fulham, vagy Nottingham kaliberű csapatban el tudnám képzelni
-
Soulfly842
addikt
Én egyébként azt nem értem (jó ideje...), hogy Sallai Rolit, hogy nem vadászta ler a Freiburgnál jóval nagyobb csapat...? Igazán érdemes lenne arra is... De ezt Marco Rossi is kiemelte.
-
Peterhappy
őstag
válasz
bagyulajuve #193739 üzenetére
A Varga kapufája előtti támadás volt parádés, na az gólt érdemelt volna (és a fejes is zseniális megoldás volt).
-
IreN!CuS
őstag
válasz
bagyulajuve #193739 üzenetére
Tegyük hozzá a legnagyobb játék az lett volna ha átlépi és a mögötte érkező Szoboszlai lőheti 11 méterről
-
bagyulajuve
addikt
nekem az első gólunk jobban tetszett, ahogy ki lehet hozva a 16 területéről és szépen, okosan kipasszolva a szerb csapatot és a végén okos középre gurítás, majd pedig szépen begurítva a hosszúba, zseniális
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, de ez a Sallai gól szerintem simán pályázhat a forduló gólja címre
megunhatatlan
-
Soulfly842
addikt
Gratulálok, szép volt! Még, ha voltak nehéz percek is! Egész nap csak tanácstalanul járok és kelek... tétlenül melózok a semmibe...
De most komolyan, akkor most tényleg nem tudunk matekozni rendesen??
Nem tudom ezt feldolgozni
Egyébként ez tényleg egy szép este volt. Sok uncsi, kiszámítható eredménnyel
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193732 üzenetére
akadt a 2. félidőben vastagon balfaszkodás a kapunk előtt, ahol csak a szerencse mentett minket... egyébként elég jól kontrolláltuk a labda nélküli játékot... nem nézett ki ez olyan rosszul
15 éve ilyenkor simán nyeltünk 2-3 gólt úgy, hogy 200 volt a pulzusom... most viszonylag nyugodt tudtam maradni, mert éreztem, hogy "nem lesz itt baj" ...és ez szerintem kurvanagy fejlődés
Szoboszlai, Kerkez, Lang, Varga... mind hozták bőven a szintet... és Nego is jól elfutkosott a szélen, míg bírta szuflával... a kicsiket mostantól illene gyalulni...
-
mephi666
nagyúr
a munka neheze megvan, most már "csak" nyerni kell a csoportot
...előre aláírtam volna, ha valaki azt mondja hogy "itthon nyerünk a szerbek ellen" ...az, hogy mellé idegenben is hozunk 3 pontot, bőven az elvárás felett volt...
-
Bravo, oriasi gratula a kibrusztolt gyozelemert egy nivos ellenfellel szemben!
-
Z.É.T.
őstag
Egy rendkívül könnyű meccsen vajsima győzelem.
-
Redneck
nagyúr
Nagyon szép! Az x-et is aláírtam volna!
pendre54:
Az sokkal rosszabb volt. Ott éreztem a zabbszemet a seggünkben, mert kb momentumunk nem volt, és nyomoztuk a labdát a végén. De előre ott is aláírtam volna.[ Szerkesztve ]
-
Gratula!
Mondjuk ez a Kalmár jelenet nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...mit aludtam át, hogy 6perc a hosszabbitás?
-
Bazz, Adam ket szerbet lok fel
-
Jon a Viking!
-
mephi666
nagyúr
...jön Kata... meccs után pepsi-t kap, vagy egy kört a komplett szurkolótábortól?
...én most simán betolnám Nagy Ádám helyére a vaddisznónkat aztán lesz ami lesz
ha halunk, haljunk büszkén
[ Szerkesztve ]
-
Bolla belerugott a masik ballal is...
-
mephi666
nagyúr
...na hát ennyi kapufa után pucsíthatna az egész védősor
Bolla a vakegér ...de oké, az előzőek után egálban vagyunk a mákkal
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193714 üzenetére
Szalai alsó hangon fél éve vakon van. A törököknél még elnézték mert szerették, de amúgy abszolút árnyéka önmagának. A bundásban és a válogatottban is csinált már hajmeresztő megoldásokat.
Mindegy csak fújják már le így ahogy van!
Szerk:
Hú bakker ez a 2 kapufa, te jó ég. Vagy fújják le, vagy legyen max x, de vége.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193714 üzenetére
...vagy Mucsit, hogy hazaküldje a szerbeket a bdskrvnnyjkba
-
mephi666
nagyúr
Lang szépen teleportálgat a pályán a megfelelő helyre, hogy közbenyúljon
-
Redneck
nagyúr
Felhívtak a munkahelyemről, hogy szóljak barátnőmnek, mert ha a közelébe megy a TV-nek, a szerbek gólt lőnek.
Tényleg ébresztő, mert itt az x-ért is nehéz a történet!
Szerk:
Ő épp dolgozik, én meg nem, ha valaki nem értené...[ Szerkesztve ]
-
Azert most mar ebreszto!!!
Elobb-utobb nem lesz les!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...melegít a kedvenc vaddisznónk is
tőle még a szerbek is megrettennek
-
DS39
nagyúr
Jó a meccs.
És az eredmény is.
Nagy Ádám helyére kellene valaki, aki kicsit jobb. -
Ez az ostoba Bozsik mirol beszel? "Nehez felkeszulni a szogletre" WTF???
-
LyonnaisFan1
őstag
Felido
A kuldetes fele teljesitve. Nehez lesz a masodik jatekresz. Az eleje meg plane, ha esetleg aggreszivabban fognak rank rontani. -
LyonnaisFan1
őstag
Hat, ezt mint a lonak.
-
mephi666
nagyúr
...mi a faszom má'? ...magyar válogatott? ...mit nézek most?
-
Sallai ba+
-
hobizoli
nagyúr
kááátttűűű
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest