Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz atee_13 #193798 üzenetére
Én se bánnám. Nkunku egyébként nagy fogás is lehetett volna, de beszopták mert fél évet kell kihagyjon.
Este lesimázzuk szerintetek a litvánokat, vagy megnehezítik a dolgunkat?
Szerk:
Ijesztő ami nyugaton megy, de az se semmi ami itthon...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #193781 üzenetére
Remélem a chelsea minden melléfogást elhappol ezután is a pool elől
-
Richard!
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz hobizoli #193783 üzenetére
Megkésett két belgát. meccs félbeszakítva.
Romano:
🚨 BREAKING: A Belgium-Sweden mérkőzést felfüggesztették, mivel a játékosok most nem hajlandók előjönni a második félidőre.
Ez az esemény két svéd futballszurkoló halálát követően történt Brüsszelben a mai este mérkőzés előtt.
A tettes jelenleg szabadlábon van - belga források szerint állítólag "a stadion közelében" tartózkodik.
Az első félidő után a labdarúgó hatóságok még nem mondják le a mérkőzést, de most a játékosok visszautasítják a visszatérést.❤️🩹 Maradjatok biztonságban, brüsszeli emberek!
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
Gyökeres beverte belgáknak
BEL-SWE 0-1több drón kell ;P
-
cyberkind
félisten
válasz grizlisandor #193781 üzenetére
Best deals a szezonban.
-
grizlisandor
veterán
Nkunku, Lavia páros jó vétel volt 110M fontért, az idény felében nem állnak rendelkezésre, Lavia elvileg már visszatérés környékén volt, de rásérült; így decemberben talán bemutatkozhatnak a fiúk!
De hétvégén az Arsenal elleni rangadóra Jamesnek és Gustónak is lejár az eltiltása, előbbi sérülés után tér vissza.
-
bandus
veterán
válasz venember83 #193778 üzenetére
de nem erted, hogy most mar world class?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
cyberkind
félisten
Örüljünk együtt!
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #193760 üzenetére
Ezt megerősítendő írom, hogy pl a Roma felvette a kapcsolatot idén nyáron a Freiburggal, Sallai szerződése 2025-ben lejár így érdeklődnek iránta egy kedvező opcióval januárban vagy legkésőbb 2024 nyarán.
Tehát a gép kiadta az ő profilját és ahogy tovább szűrtek is fennakadt a rostán, majd ezek után küldött a Roma megfigyelőket a szerb - magyar meccsre.
Nincs kérdés, azonnal rendelném a Sallai mezt, amit akkor is büszkén hordanék ha később egy kezemen tudom számolni a góljait.#193752forceberg: Enyhén demagóg már ez... Igen, nekem jobban indult a napom, bár még jobban éreztem volna magam ha nem vagyok beszari és ahogy terveztem megrakon egy húszassal hogy hazai vagy x esetén tét vissza plusz olasz hazai 0-1 hendivel, summa 3,5 szorzóval. Az a szép hogy már csütörtökön mondtam havernak hogy ezt meg kéne játszani. Mi magyarok örülünk a nemzeti sikernek, pláne ha anyagi haszon is van rajta.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #193770 üzenetére
...kivéve ha Beckhamék gyerekének születsz, mert akkor a dőzsölés helyett mehetsz kávét főzni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
Kis Edin nagy CR-rel. Több szempontból is vagány lehet futballista gyerekének születni.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #193765 üzenetére
...ne legjobb esetben is 2-4 hétre kiesik Robertson... legrosszabb meg a szezon első fele...
"the best-case scenario two to four weeks, and the worst is three to four months"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
Nem akarnál megint egy "jókis" elhadjidioufot?
Vagy egy CR potenciál helyett egy letallecet
-
mephi666
nagyúr
...lehet nem lesz összefüggés a lőtt gól és az átigazolás közt, de egy "virtuális üveg dom perignon-ba" mernék fogadni, hogy 1 éven belül megteszi az utolsó nagy lépését a Freiburgból (akár pl középcsapatba... mondjuk én minden szimpatikus magyar játékost ott látnék szívesen, mert német focira ritkán tévedek ) képes fontos gólokat szerezni nagy csapatok ellen... angoloknak is bepakolt 2-t 1 éve...
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #193758 üzenetére
ilyenek már nagyon rég nincsenek, ma már max a foci néző tömeg scoutol selejtező/EB/VB-ről, akkor volt az az érzés hogy a nagyközönséggel együtt a klubok is velük vették volna először észre ezeket a játékosokat
Nagyon találó a Leeds sportigazgató nyilatkozata nemrég, miszerint ha nincs az "asztalán" riport egy bármilyen U21-es csapat keretében szereplő játékosról, akkor ki kell rúgnia 1-2 embert mert szarul végzik a dolgukat.
Ez a nyilatkozat jól mutatja, hogy ma már elképesztően sok adat és régről meg van mindenkinek. Ezért nem lesz olyan impulz vásárlás mint 2002 körül Szenegálból voltak, már nem ezt a korszakot éljük, pontosan tudnak mindent ezekről a játékosokról már fiatal korukban is, nem egy 27 évesen élete gólját meglövő mozdulat alapján fogja már senki leigazolni, ha lefogjaa Caicedokat sem azért nem igazolják le mert a Brighton jobban kiszúrta, hanem mert 19 évesen nem tartott ott senkinél h egy topcsapat tarcsijába elmejnen, mert egy bha-ban is fel kellett építeni hosszú évekig, és évekig Bissouma mögött lenni, ami nekik is rizikó, de bha ezt megcsinálja 30-40 játékossal, amiből ha majd 2-3 beválik akkor megtérül a többi 40, egy topcsapatnál ez nem fér bele, kivéve a cselzit persze
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #193755 üzenetére
pedig pont 1-1 ilyen megmozdulással tudnak kikerülni játékosok szürkezónából elmúlt 36 órában szerintem sokan visszanézték és 1-1 kompetens személy elkezd jobban utána nézni, hogy ezen felül miket produkált eddig... aztán ha fantáziát látnak benne, akár jöhet egy nagyobb dobbantása is... Gera is 25 évesen ment a WBA-hoz és 30 évesen a Fulham-hez...
ui: amúgy az is esélyes, hogy soha többet nem fog hasonló gólt rúgni, viszont erre 80évesen is emlékezni fog és büszkén meséli az unokáknak, hogy "Nego elfutott a jobb szélen 2 szekrény méretű szerb mellett és vakon középre vágta a labdát.... én sarokkal picit igazítottam rajta, hagytam egyet pattanni, aztán ballal úgy ráakasztottam, hogy bődületes erővel, kifelé csavarodva a hosszú sarokban majdnem kiszaggatta a hálót... 60ezer magyar ünnepelt... 2-1-re győztük le ezzel a góllal a szerbeket"
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Csehország - Feröer-szigetek 1:0
Újabb példa arra, hogy nincsenek látványos erőkülönbségek.* Brahms: 4. szimfónia *
-
bandus
veterán
-
veterán
-
bandus
veterán
válasz Soulfly842 #193748 üzenetére
hat ha neked a 8 gol utan a 4 javulo tendencia akkor nincs tobb kerdesem
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Soulfly842
addikt
-
bandus
veterán
válasz Soulfly842 #193746 üzenetére
segithetsz magadnak is, hogy kicsit utananezel a dolgoknak. a freiburg stabil nemzetkozi kupaindulo csapat lett, az elmult harom szezonban vegig 50 gol felett lottek a bundasban, ebbol jutott sallainak idorendben 8 (28 meccs), 4 (31 meccs), 1 (19 meccs, gondolom itt jott a serulese). ezek nem azok a statok amikre felall a komolyabb csapatoknak abszolut kozepszeru, vagy az alatti csatar a nemet bajnoksagban. lehet ezzel vitatkozni, de a szamok nem hazudnak.
-
bandus
veterán
válasz Soulfly842 #193742 üzenetére
nezd meg a statisztikait, csatar letere valami 8 golos volt a legjobb szezonja, ez azert nem egy kiemelkedo statisztika, inkabb atlagos.
egen, 31 meccsen 4 gol, 19-e egy, ez azert harmatgyenge, es nem is konzisztens.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #193742 üzenetére
...ezt írtam tegnap: tuti pörög rá most a gugli... egy ilyen Fulham, vagy Nottingham kaliberű csapatban el tudnám képzelni
-
Soulfly842
addikt
Én egyébként azt nem értem (jó ideje...), hogy Sallai Rolit, hogy nem vadászta ler a Freiburgnál jóval nagyobb csapat...? Igazán érdemes lenne arra is... De ezt Marco Rossi is kiemelte.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #193739 üzenetére
A Varga kapufája előtti támadás volt parádés, na az gólt érdemelt volna (és a fejes is zseniális megoldás volt).
-
IreN!CuS
őstag
válasz bagyulajuve #193739 üzenetére
Tegyük hozzá a legnagyobb játék az lett volna ha átlépi és a mögötte érkező Szoboszlai lőheti 11 méterről
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bagyulajuve
addikt
nekem az első gólunk jobban tetszett, ahogy ki lehet hozva a 16 területéről és szépen, okosan kipasszolva a szerb csapatot és a végén okos középre gurítás, majd pedig szépen begurítva a hosszúba, zseniális
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, de ez a Sallai gól szerintem simán pályázhat a forduló gólja címre megunhatatlan
-
Soulfly842
addikt
Gratulálok, szép volt! Még, ha voltak nehéz percek is! Egész nap csak tanácstalanul járok és kelek... tétlenül melózok a semmibe...
De most komolyan, akkor most tényleg nem tudunk matekozni rendesen?? Nem tudom ezt feldolgozni
Egyébként ez tényleg egy szép este volt. Sok uncsi, kiszámítható eredménnyel
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #193732 üzenetére
akadt a 2. félidőben vastagon balfaszkodás a kapunk előtt, ahol csak a szerencse mentett minket... egyébként elég jól kontrolláltuk a labda nélküli játékot... nem nézett ki ez olyan rosszul 15 éve ilyenkor simán nyeltünk 2-3 gólt úgy, hogy 200 volt a pulzusom... most viszonylag nyugodt tudtam maradni, mert éreztem, hogy "nem lesz itt baj" ...és ez szerintem kurvanagy fejlődés Szoboszlai, Kerkez, Lang, Varga... mind hozták bőven a szintet... és Nego is jól elfutkosott a szélen, míg bírta szuflával... a kicsiket mostantól illene gyalulni...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #193731 üzenetére
Az mar innentol meg kell, hogy legyen.
A litvan/bolgar/montenegro harmas mind egytol egyig verheto kategoria.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
a munka neheze megvan, most már "csak" nyerni kell a csoportot
...előre aláírtam volna, ha valaki azt mondja hogy "itthon nyerünk a szerbek ellen" ...az, hogy mellé idegenben is hozunk 3 pontot, bőven az elvárás felett volt...
-
sh4d0w
félisten
Bravo, oriasi gratula a kibrusztolt gyozelemert egy nivos ellenfellel szemben!
https://www.coreinfinity.tech
-
Z.É.T.
őstag
Egy rendkívül könnyű meccsen vajsima győzelem.
-
Redneck
nagyúr
Nagyon szép! Az x-et is aláírtam volna!
pendre54:
Az sokkal rosszabb volt. Ott éreztem a zabbszemet a seggünkben, mert kb momentumunk nem volt, és nyomoztuk a labdát a végén. De előre ott is aláírtam volna.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Gratula!
Mondjuk ez a Kalmár jelenet nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...mit aludtam át, hogy 6perc a hosszabbitás?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz sh4d0w #193722 üzenetére
A T.A.N.K.
Romboljon le mindenkit ott a ge....be abba.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sh4d0w
félisten
Bazz, Adam ket szerbet lok fel
-
sh4d0w
félisten
Jon a Viking!
-
mephi666
nagyúr
...jön Kata... meccs után pepsi-t kap, vagy egy kört a komplett szurkolótábortól?
...én most simán betolnám Nagy Ádám helyére a vaddisznónkat aztán lesz ami lesz ha halunk, haljunk büszkén
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Bolla belerugott a masik ballal is...
-
mephi666
nagyúr
...na hát ennyi kapufa után pucsíthatna az egész védősor
Bolla a vakegér ...de oké, az előzőek után egálban vagyunk a mákkal
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #193714 üzenetére
Szalai alsó hangon fél éve vakon van. A törököknél még elnézték mert szerették, de amúgy abszolút árnyéka önmagának. A bundásban és a válogatottban is csinált már hajmeresztő megoldásokat.
Mindegy csak fújják már le így ahogy van!
Szerk:
Hú bakker ez a 2 kapufa, te jó ég. Vagy fújják le, vagy legyen max x, de vége.[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #193714 üzenetére
...vagy Mucsit, hogy hazaküldje a szerbeket a bdskrvnnyjkba
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #193713 üzenetére
Most o a leginkabb vallalhato bekk a csapatbol.
Szalai elegge arnyeka ma is onmaganak. Le kene hozni, es Mocsit a helyere.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
Lang szépen teleportálgat a pályán a megfelelő helyre, hogy közbenyúljon
-
Redneck
nagyúr
Felhívtak a munkahelyemről, hogy szóljak barátnőmnek, mert ha a közelébe megy a TV-nek, a szerbek gólt lőnek.
Tényleg ébresztő, mert itt az x-ért is nehéz a történet!
Szerk:
Ő épp dolgozik, én meg nem, ha valaki nem értené...[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Azert most mar ebreszto!!!
Elobb-utobb nem lesz les!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...melegít a kedvenc vaddisznónk is tőle még a szerbek is megrettennek
-
DS39
nagyúr
Jó a meccs.
És az eredmény is.
Nagy Ádám helyére kellene valaki, aki kicsit jobb. -
sh4d0w
félisten
Ez az ostoba Bozsik mirol beszel? "Nehez felkeszulni a szogletre" WTF???
-
LyonnaisFan1
őstag
Felido
A kuldetes fele teljesitve. Nehez lesz a masodik jatekresz. Az eleje meg plane, ha esetleg aggreszivabban fognak rank rontani.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #193705 üzenetére
...Sallaira most rágugliznak párszázezren és ugrik pár "money cheat" csapat is
-
LyonnaisFan1
őstag
Hat, ezt mint a lonak.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
...mi a faszom má'? ...magyar válogatott? ...mit nézek most?
-
sh4d0w
félisten
Sallai ba+
-
hobizoli
nagyúr
kááátttűűű
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest