Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Ja azok nem. Ilyen naturosok csak. A hivatalos OL Boutiquebol jottek azok amikor voltak ilyen akciok.

Ok pl. a Juninhot nem is engednek felar mellett sem, de ez a Foot Store halistennek ra tudta varazsolni.
Igy a kesobbiekben is lesz forrasom ha esetleg mezt akarnek. De legkozelebb egy pulover kene a tavaszra, hogy tudjam viselni. Erre es a masik kettore is erdemben nyarig varnom kell, hogy teljes pompajaban rajtam lehessen.Vannak Liverpool cuccok is.
Meg mas orszagok labdarugos cuccai. Mezek, ruhak, egyebek. -
-
Piftuka
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Közben megy a "szerecsenmosdatás" a játékosok részéről. Bellingham lebohócozta a pletykálókat, Mbappé hálálkodik Xabi-nak...
Valószínűleg a teljes igazság soha nem fog kiderülni, de én hajlok arra, hogy elhiggyem, a Vinicius féle "primadonnák" miatt kellett távoznia Xabi-nak.
Az viszont tény, hogy a jelenlegi vezetőség nem volt képes, sem hajlandó megtartani őt a pozíciójában.
Az Albacete előtt pedig le a kalappal!
Aszolút megérdemelt győzelmet arattak, helyenként kifejezetten jó játékkal.
Jut eszembe.... Slot-ot mikor váltja Xabi Alonso?
-
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
Annyi a különbség, hogy BHA úgy van felépítve, hogy legyen mindenkinek helyettese, meg úgy adnak el játékost, hogy a helyére már hoztak egyet az A, B és C tervből.
Cherrys meg eladta a legjobb játékosát most, nyáron kiárusítást tartott. Megköszönheti a Wolves WHU párosnak, hogy nem veszélyezteti őket a kiesés.
300M bevétel, 140M kiadás. -
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Három opció van:
Slot hüjjjeee
A csapat buktatni akar
Mindkettő hüjjjeeeÉn azt értem, hogy nincsenek összeszokva meg nem mindig mindenki a posztján játszik, de ez elég indok arra, hogy ne legyen mozgás vagy összjáték? Vagy ehhez 4 diplomás edző kell?
Én nem kedveltem Klopp fociját mert egy iszonyat direkt rohanós már már kapkodás foci volt. De ott legalább futottak voltak mozgások most az egész csapat statikus..... -
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Sz.r az egész. Valaki szólhatna nekik, hogy ezt a játékot gólra játsszák. Körbe adják a labdát mint a kézilabdában, de amúgy meg nem mozdul be senki az üres területekre, a cselezés meg van tiltva, maximum Wirtznek meg a szélsőknek szabad? Tologatják össze-vissza a labdát mint a sz.ros tálat de a kapuhoz nem sikerül közelebb jutni.
Biztos, hogy szerencséje is volt annó Kloppnak sokszor, de ő ilyenkor tudott fordítani, változtatni valamit, vagy csak lehet, hogy olyan szöveget lenyomott a szünetben, hogy aztán a játékosok felszámítottákba pályát.
Slot meccsek óta tanácstalan, meccs közben nem tud úgy változtatni, hogy lényegesen változzon az összkép. Ha ez így marad, szezon végén elküldik szerintem. -
-
Cs1csó
titán
-
-
-
-
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Az olasz csődör sérülés egy dolog, de nem hiszem, hogy ő állította volna egymaga talpra ezt a bénázó hátsó formációt. Páncélozott harckocsi nekem is nagy kedvencem, de élek a gyanúperrel, hogy pinpoggal számoltak oda szezon előtt nem vele és csóri pinpong se muzsikál jó se szélsőnek se jobbunkónak.
Szerintem a cigánytünde a szintén méregdrágán jött kerezzel nem működik robóval jobban menne az az oldal. Én egyenlőre visszasírom a smadtke időt akkor legalább nem a világ összes pénzét költöttük el kétszer csak majdnem egyszer a kájszédóval
Nem tudom mi lesz és hogy a mi kopaszunk lesz e jó kopasz (egyenlőre vannak kétségeim), de azt mindenesetre el kell ismerni, hogy az egyiptomi kisherceget helyretette. Azt hittem be fog csicskulni.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
Tegnap hallgattam az előző szezonos TT podcast-et, ott beszéltek róla, hogy az egyik legjobb PL játékos, akiért 1M font alatt költöttek, Riyad Mahrez is versenyzik a címért.
Ami megdöbbentett, hogy 1-el több PL gólja van Vardy-nak, mint VanBercinek!
-
-
-
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
The call will be taken by sporting director Richard Hughes in conjunction with the club’s ownership and would underline their support of head coach Arne Slot.
Athleticén adom. érezze csak a törődést, a legnagyobb hullámvölgybe kiveri a hisztit a médiába, mert fontosabb neki egykét gól, mint a csapat érdeke
remélhetőleg mivel seriéá csapatról van szó kíméletesek lesznek, és meg fognak állni max 2 gólnál

-
válasz
mephi666
üzenetére
Kóklernek örülnék

senki nincs igazából, szabadúszók meg pláne
zsülien sem az a vezéralkat, szerintem nincs is képben (nyáron), de fogalmam nincs, még mindig jobb várni hátha ebből kijön ernő, de egyre valószínűtlenebb
btw, hullámvölgyben sose jó megoldás, hogy azonnal kirakják az edzőt, mert azzal nem tűnnek el a problémák, legfeljebb jön egy bounce ha pl. elhoznák Gerrardot, de irtó nagy fasság lenne.. láttuk hogy árazta be MRI is
amikor szezon közben BR-t kibaszták akkor volt egy szabadúszó klopp.. ilyen kaliber most állásban sincs, Pep is már kifelé megy
-
-
-
-
-
-
atee_13
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI RC2 drón távirányító
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Küldi a jóisten?