Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz perempe #201617 üzenetére
Index - Sky Sports: Szoboszlait nem látták a Ligakupa-döntő előtti pályabejáráson
Itthon mindent el lehet adni a nevével, egészen addig míg nem megy Azi koncertre.Itt is azt írják, hogy a trió nem játszik.
Más:
CHELSEA vs LIVERPOOL - Carabao Cup Final 2024 (Training Montage) 442oons videó -
perempe
veterán
-
-
mephi666
nagyúr
válasz perempe #191851 üzenetére
...csak részben írnám a következőre: nem értem, miért erőltetik itthon az esetek nagy részében a hasonló, nehezen irányítható kirúgást? ...kb 50-50, hogy kihez kerül... a 'poolban Ali nagyon jól tud kirúgni és nem egyszer indított már így pl Salah-t, aki gólt szerzett, de ez a ritkább... inkább a védőkkel indítja el a labdát jól adogatjuk a labdát, mát hátulról is ezzel kellene indulni, nem pedig berúgni a sűrűbe
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
7600 GS
addikt
válasz perempe #191060 üzenetére
Örülni kéne neki, hogy hosszú idő óta van egy topligában (besztlíg ) komolyan jegyzett játékosunk, bízzunk benne, hogy fogják őt követni többen is.
Engem pl az nem érdekel, hogy ki mit bohóckodik az araboknál vagy amerikában, nem is szoktam az ezeket taglaló cikkeket meg posztokat olvasni.
-
hdanesz
őstag
Szerintem teljesen érthető, hogy most minden róla szól. Azért csak alig két hónapja került egy magyar játékos az egyik PL-ben szereplő, nagy múlttal rendelkező csapathoz. Nem kevés pénzért.
Ahogy az eddigiek mutatják nem a kispadra igazolták. Hogy később mi lesz, azt senki nem tudja. Biztosan csitul majd a 'mánia', ha: 1. megszokjuk ezt a szitut, hogy hetente magyar játékost látunk a Pool kezdőjében vagy 2. romlik a teljesítménye...és feledésbe merül.
Az utóbbit nagyon nem szeretném, hiszen évtizedek óta nem volt magyar játékos ilyen szintű csapatban kezdőként.
Ahogy mephi666 is írta, az külön öröm, hogy külföldi oldalak is elismerően nyilatkoznak róla.
-
mephi666
nagyúr
...én szívesen olvasom: főleg, hogy nem arról van szó, hogy magyar oldalakon részrehajlóan ajnározzák, hanem nemzetközi lapok is sorban elismerik a teljesítményét Puskás játszott 60 éve topcsapatban... azóta ki vitte olyan szintig, mint most Szoboszlai? (tekintsünk el attól, hogy pl Bogdán Ádám, Gulácsi vagy Németh Krisztián is megfordult a 'poolban: lehetőséget nem nagyon kaptak... Szoboszlai meg már a 3. meccset tolta végig teljesen, nem is akármilyen teljesítménnyel)
...nagyon kellett már a magyar focinak egy ilyen karakter, aki most példát mutathat a fiataloknak, hogy alázatos, kitartó munkával el lehet eddig is jutni... jó lesz látni, ha sok gyerek nem CR7, Haaland, Messi mezben szaladgál, hanem szép Szoboszlaisban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz perempe #189505 üzenetére
"Nem értem, miért nem szerveznek valamilyen megmérettetést a hasonló helyzetben lévő, általában kelet-európai csapatok, akik nem kerülnek be a csoportkörökbe."
Amit elvileg ki se kellene találni, mert lassan 100 éve hozták létre, Európa első kupasorozatát, a Közép-európai kupát, amire azután 1992-ben mondták ki, a béke poraira. [link]
Az a kérdés időnként felbukkant, és úgy rémlik, hogy olyan 15-20 éve pl. az OTP is, meg más egy-két nagyobb régiós multi cég is hajlandó lett volna szponzorálni, de az UEFA részéről merev elutasítás volt a válasz.
UEFA kötelezően előírja a tagországaik számára, hogy az UEFA égisze alatt szervezett kupák hivatalos meccsnapjain, semmilyen más rendezvényt nem tarthatnak a tagországok.
Ez konkrétan azt jelenti, hogy júliusban indulnak a kupaselejtezők, majd szeptembertől a csoportkörök, december közepéig, azután február közepétől május végéig, meg jönnek az egyenes kiesési szakaszok. És akkor ott vannak még a hivatalos válogatott sorozatok, EB selejtezők, EB, Nemzetek Ligája.
A hivatalos nemzetközi játéknapok a kupákban pl. a kedd, szerda, csütörtök.
Egy ilyen nemzetközi menetrend mellett úgy, hogy közben zajlanak a nemzeti bajnokságok is, egyszerűen lehetetlen olyan játéknapokat találni, amik nem ütköznek vagy az UEFA, vagy a nemzeti bajnokságok időpontjaival.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
grizlisandor
veterán
válasz perempe #189505 üzenetére
Az nem a kupa hibája, hogy a villanyszerelők elverik a NERencvárost, a többi klub futottak még kategória, ha jut valamennyi alamizsna alapítványipénz.
Van BL, EL, KL.
Azért, hogy megbüntessenek minket, mert a szurkolóik szidják a magyarokat? Vagy nem fordítva szokott ez lenni?
-
LÁZ
addikt
válasz perempe #189128 üzenetére
inkább a védő, aki továbbengedte a támadót, meg leginkább a labdáshoz kellett volna kicsit közelebb helyezkedni beadás előtt (én legalábbis abból a pozícióból biztos, hogy közelebb próbálok helyezkedni...)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
hobizoli
nagyúr
-
Egon
nagyúr
válasz perempe #188880 üzenetére
Ebben sok igazság van. Nekem sem szimpi ez a mindenhonnan összevadászott banda. Mondjuk legalább a neveken jót szórakoztam, főleg amíg Szomália is ott játszott: kellett volna egy Zaire meg egy Zimbabwe is...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
mephi666
nagyúr
válasz perempe #186800 üzenetére
...én 1. félidőben kb 30deka sajtos jalapeno-s szószt kb 20deka nachos-al... aztán telivagyok, hogy sört is alig bírok inni
-
DeathAdder
veterán
válasz perempe #182996 üzenetére
szerintem jól levette a milán dupla emberezéssel (amire spalletti meccs végéig egyáltalán nem reagált), de látványos volt hogy még így is 10 sikeres csele volt, nagyon jó a csávó 1v1-ezéssel, és kedvelem hogy nem valami nyomorult nyakig tetkós sirályhajú sikátorszökevény pojáca. annyira nem tudom elképzelni valami tápos sztárcsapatban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz perempe #182877 üzenetére
azt most is meglesz.. mindkét csapat bőven ereje és várakozások felett teljesített, már eddig is.. egy bl-elődöntőben találkoznak?? erre ki fogadott volna, a széria elején
volt már egyébként milan-inter bl egyenes kieséses parti én emlékszem rá. a '00ás években
az igazi döntő meg úgyis a sziti-madrid lesz. aki azt nyeri, bl-győztes
-
LyonnaisFan1
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz perempe #179984 üzenetére
Modricot a liverpooli közönség is megtapsolta, amikor lecserélték ...nekem is egyértelműen ő a legszimpatikusabb a brigádból
-
mephi666
nagyúr
válasz perempe #179981 üzenetére
kifordult, hogy ha magas labda jön, ne pofán találja... közben a lábát lent hagyta hajlítva, hogy kicsit nagyobb legyen a terület, amiben egy lapos lövés elakadhat... csomószor kifordultam hasonlóan én is, de rólam nem nagyon pattantak ilyen mákos gólok
-
Tibiajax
nagyúr
válasz perempe #177040 üzenetére
zvsz egy jó kommentátor nem készül így, csak ismeri a játékosokat és ténylegesen éli a meccset, valamint kommentálja az aktuális eseményeket..
egyetértek. ezért is nézem inkább a francia, vagy spanyol csatikon a meccseket. sokkal, de sokkal élvezetesebbek. nem kell kib statisztikákat hallgatnom. meg amikor valami épp történik, mondjuk épp gólt kap valaki, egyből már jön a nagy visszanézés, mikor is kapott utoljára ennyit... ki a fszomat érdekel. az a múlt, ez meg mindig egy más meccsspanyoloknál is, franciáknál is többen szoktak közvetíteni, van amikor hárman, négyen is, és kb egy buli az egész, egymást múlják felül, meg röhögnek közben. van amikor csaj is van köztük.. imádom. minden helyzetnél ujjongások, stb
sokkal jobb -
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz perempe #176643 üzenetére
A Zetenek valami alkalmazottja, igy kerult a magyar foci korforgasaba.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
paatrick
őstag
válasz perempe #176437 üzenetére
Az a spanyol csapat olyan szarul játszott hogy jajjj. Inkább az a kérdés hogy Ronaldo játszik vagy nem. Az meghatározza a meccset mindkét oldalon
Én 90 percre
portugál vagy X
francia vagy X
mondanék.
Utána meg bármi lehet.Igazából a Marokkó se találkozott még ténylegesen szervezett csapattal aki támadni is tudott volna.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
kakuk.tamas
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz perempe #175404 üzenetére
Duna World.
Bar most m4sport+-kent van jelen.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Viktoár
addikt
válasz perempe #175404 üzenetére
Én itt szoktam nézegetni hogy milyen meccsek lesznek a tv-ben.
Üdv:Viktor
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz perempe #171897 üzenetére
...nem vagyok fradi drukker, de ott van a mezen a magyar zászló, kinek szurkolnék?
...másik oldalon is akad légiós bőven: valószínű ennek a Kangának se Negrovics a másik neve
Ui: amúgy hétvégén a KTE mutatta meg, hogy csóró, 90%ban magyar csapat képes megverni a címvédőt...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
Peterhappy
őstag
válasz perempe #169188 üzenetére
A férfi megérzésem azt súgja, nem mindenki látta itt a Fradi - Shamrock EL play-off meccset, hát ott is voltak hajmeresztő megoldások (szerencsére inkább a vendégcsapatnál), a harmadik gól előtt olyan öngólpasszt kapott Traoré, hogy az már neki volt kellemetlen.
ITT az egész támadás, ami amúgy egész pofás volt.
Mmaee rúghatta volna meg a forduló egyik legszebb gólját, egy tényleg nagyon szép támadás végén, érdemes azt is megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vostok (Boctok) Amphibia Black Diver automata karóra
- Amphibia Vostok 1967 DESIGN orosz automata karóra ministry tokban
- Vostok Amphibia Locator fehér-piros buvár automata karóra raket tokban
- Wellensteyn Cape Horne férfi kabát fekete színben L méret
- Eredeti Wellensteyn Centurion férfi kabát XL sötétkék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest