Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atee_13
üzenetére
Menj inkább 11-est rúgni.

#237363 Creative997 :
Kiegészítettem, hogy előre is lófax. Ezért tartom túlzónak pl. Hólend megítélését is, mert most pl. milyen jó lenne a Szityónak egy Kane, aki össze is tudja szedni a labdákat, ha épp az kell. Sajnos mintha Bodri is elfogyott volna a sérülése alatt, vagy csak xar a körítés, így meg ő sem érzi a helyét. -
-
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...ez akkora fos volt, mint Wolves ellen 1 hete
...a visszavágónak jobbnak kell lennie...az a legnagyobb baj, hogy semmi tudatos játék nincs: kb random, hogy épp sikerül-e berúgni pár helyzetet... Klopp alatt 1 gól hátránynál nyugodt voltam a 80. percben, mert kb biztos voltam benne, hogy felőröljük az ellent és legalább x-re hozzuk
-
válasz
atee_13
üzenetére
Nem tudom, hogy ezek honnan számolták ki, ezt a jelenlegi 19,4 millát, ami Magyarországra vonatkozik.
Ami eddig tény, a Fradival kapcsolatban, a csütörtöki meccs után, jelenleg van 49.250 koeff pontja, és 15,2 millió eurója. [link] A másik három magyar csapat, főleg úgy, hogy csak a Győr jutott el a selejtező rájátszásáig a konfettiben, kizárt, hogy több mint 4 millió eurót kapjanak azért a teljesítményért.
A Fradi esetében, ha kizúg a Braga ellen, akkor a már eddig megszerzett 15,2 millióhoz, már csak egy új fajta zseton jön még, az ún. "value pillar", ennek a teljes összege az EL-ben 198 millió euró.
Ezt a zsetont, viszont csak a sorozat befejeztével számolják ki, és osszák szét a résztvevők között, egy elég bonyolult matek alapján, szóval ennek az összegnek a nagysága, még megbecsülhetetlen jelenleg. Ha valaki érez magában kellő erőt, és elhivatottságot értelmezni
, akkor itt a leírás róla, főleg úgy, hogy ez a value pillar, ettől a szezontól került bevezetésre, tehát nincs mankó, hogy tavaly hogy is volt..
[link] 6.-dik oldalon. -
-
-
-
-
-
-
válasz
atee_13
üzenetére
arra ilyen 1.01 lehetett az odds hogy edzőcsere után nyernek egy rakás meccset
remélem kiérdemli kerék a szerződést, elkölt 300m-t, hogy aztán novemberre kibasszák
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja amúgy ez a CP piros + tizi hasonló eset volt amit guehi salah ellen csinált, de természetesen azt még csak le sem fújták
-
-
-
-
válasz
atee_13
üzenetére
bini huniornál továbbra sincs bl kieséses párosítás, amin ne kellett volna kiállítani, grátiszba inkább josét állították ki
józsi bele is állt a sajttájonmondom én, idén se menekülünk, választási évben mindig bl-t nyer a madrid
riszpekt aki képes elviselni, én már a kispályás núnyeztől a számba hánytam, el se tudom képzelni vinit nézni hétről hétre milyen érzés lehet
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...les volt, így tökmindegy az egész
eléggé fel van most forgatva a keret, ez akár jó meccs is lehetSára meg egyszerűen nem ismeri be, hogy megkopott a sebessége és beviszi a sűrűbe... amikor a rutin 1-1eket is sorra bukja
Kerkez mit csinál már? hogy tartotta bent a labdát?
valaki szólhatna neki, hogy nem az élete múlik ezen a meccsen -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
szerintem volt akkor is: pl pont 1 hete a Boszmosz ellen Frimpong és Gomez kezdett, majd hiába került hátra Graven+Endo a helyükre, Szoboszlai is időnként besegített... a végét meg ismerjük...
tartom, hogy hátra 1-2 minőségi CB elférne a keretben, akiből esetleg ki lehet tenni valakit a szélre, ha mindenki egészséges... Szoboszlai meg inkább középen legyen aktív -
-
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...a körítés érdekes volt: Szoboszlai azonnal ott volt, kérte a cserèt, majd vigasztalta amikor levonult a pályáról... csomó helyzetben úgy viselkedik, mintha ő lenne a csk... Virgilen meg egyre ritkábban látom, hogy csk módjára osztaná az utasításokat és irányítana...
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...szívesen megnézném, mire megy a kuseni duóval
valamint, hogy ezt az impotens támadójátékot képes-e feljavítani... az még elfogadható, hogy szétborult védelemmel nyeljük a gólokat, de ha a mai 3 bekapottra rúgtunk volna 5öt, senki nem panaszkodna
a hétközi 0-3 nem volt rossz, de ott is azt éreztem, hogy lehetett volna 3-3 is... engem annyira nem győzött meg, hogy ne féljek a mai meccstől -
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...holland cb, 190+ magas... Virgil mellett jól nézne ki... ha pedig Leoni is felépül, jók vagyunk cb poszton...
Frimpong ezt felbaszta a léc alá... Szoboszlai ennek már jobban örül, mint a sajátjának
...rákerülhetne a karszalag, mert ha figyeled, olyan mintha Virgilen csak formálisan lenne: Szoboszlai továbbítja csomószor a csapatutasításokat, irányítja a társakat, ha kell üvölt nekik......nabazz: ez milyen hiba volt már? ...ott mi a faszért kellett volna sarkazgatni, amikor liheg a nyakában az ellenfél? ...vagy csak meg akarta állítani a labdát, hogy Vili rúgja ki és az ellenfél tovább fut vele labda nélkül? ...nem értem
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
atee_13
üzenetére

Mourinho első éra óta nem volt olyan edzőnk, aki 1000 napig bírta és második Mourinho éra a második ebben a ranglistában.
Tán az U21 vezetőedző fog leülni a kispadra a Citykó ellen.
F kivan, hogy mindig produkálni kell magát ennek a k csapatnak.
Nem jöttek már rá, hogy a FM-et játszani a valóságban nem túl kifizetődő?
-
-
-
-
Piftuka
veterán
válasz
atee_13
üzenetére
Chiesa kapcsán nem látunk mögé a dolgoknak, de szinte kizártnak tartom azt, hogy edzésen rosszul produkál, és ezért "padoztatja" Slot.
Szerintem az edző jó ideje elveszített a fonalat, és az eredmények idén is inkább a szerencsének, és a játékosállománynak köszönhetően jöttek, mint amekkora szerepe ebben az ő tudatosságának volt.
Salah kapcsán pedig nem a "berakott statok" alapján mondom, amit. Az viszont tény, hogy a csapat rúgott góljainak 1/3-át ő érte el, és azok nélkül a találatok nélkül középmezőnyben végzett volna a Liverpool FC.
Éppen a többi csatár 2024/25-ös szezonban mutatott hullámzó, vagy gyenge teljesítménye (és Chiesa nullához konvergáló játékpercei) miatt igen magabiztosan ki lehet ezt jelenteni. -
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...alapból senki nem számolt azzal, hogy Leoni gyorsan kidől, Konatét megcsapja a margit szele és kutyaszar lesz egy időre... valamint, hogy Bradley se tudsz fixen játszani sérülések miatt... Szoboszlai meg jobb középpályán, amit stabilizálni tud, majd előre-hátra segíteni... jobb bekknek kirakva pazarlás és az egész csapat vissza van fogva ezzel...
Wirtz meg szerintem folyamatosan fejlődik és kezdi megtalálni a helyét
kíváncsi vagyok, hogy Sára távolléte alatt ki tud-e alakulni egy fixen jó formáció -
Piftuka
veterán
válasz
atee_13
üzenetére
Nem szabadna elfelejteni, hogy napjainkban agyonsztárolt Szoboszlai Dominik játéka az elmúlt szezonban a lóf'sszal egyenértékű volt.
Ez alapján - és ettől függetlenül is - én adnék időt Wirtz-nek a beilleszkedésre.
Van abban a csapatban rajta kívül is éppen elég probléma.
Számomra érthetetlen például, hogy Chiesa miért nem kap sokkal több lehetőséget, akár kezdőként is!?
A kevés időben, amikor eddig játszott, szívét-lelkét kitette a pályára, és volt pár kifejezetten jó momentuma is. Azt értem, hogy a legutóbbi meccsen vírusfertőzés miatt nem lehetett ott, de nyilván annyira nem gyengült le, hogy legalább 1 félidőt ne adhatott volna neki Slot.

Ahogyan többször is írtam már itt, a Liverpool védekezése szegyellni való.
Tavaly valószínűleg minden idők leggyengébb Premier League szezonját nyerték meg, náluk sokkal rosszabb formában lévő riválisok, és egy balfék Arsenal támogatása mellett, némi szerencsének és Mohamed Salah vitathatatlan érdemeinek köszönhetően.
Mindezt úgy, hogy több gólt kaptak, mint némelyik középcsapat.Idén is hozzák ezt a formájukat. Már most annyi gólt kaptak, amennyit még néhány sereghajtó sem tudott összehozni.
Egy olyan védelemtől, amely ilyen sokba kerül, és amely soraiban tudhatja a nemrég még sokak által a világ legjobb játékosának tartott Virgil van Dijk-et is, ez rendkívül gyatra teljesítmény.
A nagy kérdés, hogy ebben a szezonban még meddig segítheti ki őket Fortuna, és az időnként jobb formát kifogó csatáraik...!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

0:3at tippeltem, de valószínűleg nem fog itt megállni az eredmény

Hincapihé, köszi.
Szerintem meg Bráner reakciója miatt lett piros!