Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Már romano, sportbibke és mindenki arról posztol, hogy milyen lett Szobo haja

Hajaismilyenná'

-
Soulfly842
addikt
A te logikád szerint, ha valaki súlyos sérülést szenved (ténylegesen), akkor neki is kötelező visszajönni a cseréhez
Ja, tárgytalan, elsőnek rosszul értelmeztem a reggeli kávé nélkül
-
Soulfly842
addikt
Ennek a Frimpongnak több helyzetkialakítása volt ma pár perc alatt, mint Salah-nak vagy három meccs alatt

Jobb hátvédként veszélyesebb ott elől.

-
Soulfly842
addikt
Adjon már egy baseball sapkát valaki Alissonnak... szegény már elszokott a brazil hangulatú napsütötte meccsektől...
-
Soulfly842
addikt
na, ott egy újabb assziszt Szobo-tól szögletből!
(Van Dijk gól) -
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ne káromkodj!
Középpálya lesz végre! csak dehogy 20 perc után meggondolja magát, tőle kitelik! 
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Középpálya végre ismét.
Gomez RB -
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
A Bárkát már kiejtik a nyú'kastély jómunkásserege
mondjuk lehet csak 1-2 gólos vereségekkel, ugyebár a Chelsea-tól kapott egy 3-0-t 
Tök mindegy, hogy ki játszik a BL egyenes kieséses szakaszában, mi volt előtte, a végén úgy is a BL nyeri nagy valószínűséggel a trófeát...
Kivétel most, mert idén Szoboszlai fogja megnyerni Budapesten!

#236937 Phoen|x
31 trófea a baloldali ágon, 5 a jobb oldalin.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Oddschecker legfőbb esélyesek...
(szerintem a Lyon-t meg a Romát túlértékelik
) de a Porto a fogadóirodák véleménye alapján is a top 5 legesélyesebb közöttEL:

BL:

-
Soulfly842
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Azt te se gondolod komolyan, hogy a játékosok értéke alapján akarod elmondani, hogy a Braga ugyancsak nagy szívás?

Nézzük csak a Portot...
Keret:
[kép] [kép]Csak a BL szereplésekből csemegzés:
2016/17: nyolcaddöntő
2017/18: nyolcaddöntő
2018/19: BL negyeddöntő (a Liverpool ellen esett ki)
2020/21: BL negyeddöntő (a Juventus kiejtése után a Chelsea ellen esett ki
2022/23: nyolcaddöntő (Inter ellen búcsú)
2023/24: nyolcaddöntő (Arsenal ellen, tizenegyesekkel esett ki).ezen a ponton huszadrangú, hogy hanyadik a bajnokságban..
A Braga nemzetközi sikerei emellett eltörpülnek, nem számba vehetőek (szinte nulla siker- egyedül talán21/22-s EL-t lehet kiemelni).A Braga sokkal könnyebb falat,. Szerintem a 3 legnagyobb esélyes között lehet (Aston Villa, Porto és a Real Betis lehetnek a legesélyesebbek a végső győzelemre)
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ferencváros - Braga
A Porto nagyobb szívás lett volna.
A Portonak jó a Stuttgart is
-
Soulfly842
addikt
13:00-kor kezdődik az EL sorsolás, UEFA oldalán ezt is meg lehet nézni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Állítólag elfogadott rövidítés a PSG részéről és az UEFA részéről is. A brandépítésben is sokszor így szerepel.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az Arsenal nevetséges sorsolást kapott az elődöntőig

Leverkusen/Arsenal Bodo/Glimt/Sporting - egy ágon
A bal oldali döntőig ág sokkal keményebb.
-
Soulfly842
addikt
na, jöhet a magyar meccs. Galata-Liverpool...
Jujj.. City, Real, Bayern egy ágon

-
Soulfly842
addikt
pfff.. Real- City

Bodö - Sporting... látszólag a portugálok örültek.
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen, az a PSG meccs kemény lenne

-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Itt a BL is:
-
Soulfly842
addikt
Emlékeztetőül.
Ma sorsolás.

12:00 CET BL sorsolás
Az Európa-liga sorsolása szintén ma zajlik, közvetlenül a BL-sorsolás után, ~13:00 órától
-
Soulfly842
addikt
Gyerünk Roli, lőjj egy gólt! Mennybe mehetsz a török szurkilók szemében
Jah hogy már a pályán sincs
-
Soulfly842
addikt
Hátha lassan a fejébe veri valaki lassan Slotynak.
„vörösök” egykori kiváló csatára, John Aldridge:
"Mindössze tizenöt perc telt el a Nottingham Forest elleni mérkőzésből, amikor elkezdtem ordítani a tévé előtt, hogy Arne Slot miért nem teszi át Szoboszlait jobbhátvédből a középpályára [..]
A Liverpoolt lefutballozták a középpályán, és pont az ő fizikális képességei és játéktudása kellett volna ahhoz, hogy komolyabb ellenállást tudjanak tanúsítani. Szoboszlai messze a legjobb játékosunk ebben az idényben, és ott kell játszatni, ahol a legtöbb kárt okozza az ellenfélnek és a legtöbb hasznot hajtja a csapatnak. Bármilyen jó is a többi középpályás, ő abban különbözik tőlük, hogy megvan benne az a fajta dinamizmus, amely Ryan Gravenberchből és Alexis Mac Allisterből hiányzik.”"
-
Soulfly842
addikt
A UEFA vizsgálja a Benfica és a Real Madrid közötti Bajnokok Ligája-mérkőzésen VinÍcius Jr. ellen elkövetett diszkriminatív magatartással kapcsolatos vádakat
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Azt látom

Na, a második félidő megy már majd a háttérben.

-
Soulfly842
addikt
Fogyatékos ez a Slot, Szoboszlai ismét RB, Ramsay, Jones a padon.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
#236692 pendre54
Válaszát nézve már én is továbbgondoltam
"Ertelmesebb mutatoszam lenne pl azt nezni, hany ex-akademiasod jatszik a mennyeiben (vagy mondjuk eggyel lejjebb). Mondjuk itt minden ex has, es adj uram, de rogton! elven mukodik, nem is ertem miert epp most hoztak volna egy atgondolt, szakmailag megalapozott, egyeztetett dontest."Ja-ja, így már jogos, kb. erre jutottam én is, hogy kellene egy ilyen kitétel:
#236693 Soulfly842A csapatok nagyrészénél viszont ez joggal alkalmazható úgy gondolom, ez az apró kitétel még beleférne szerintem teljesen.
-
Soulfly842
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Így viszont jogos, ezzel nem voltam tisztában, akkor erre vonatkozóan kellene egy olyan enyhítő szabály, hogy azon csapatnak, aki nem szerepeltet xyx számú magyart, de a magyar ligában éves szinten átlagosan játszik xyx számú játékos, aki az akadémián nevelkedett, annak a szankcióktól, pénzelvonásoktól eltekintik.
Ezt a hozzászólást figyelembe véve sok mindent felülír, amit eddig mondtam róla.
Ettől eltekintve a rendszer jó, jó célt szolgál, de kivétel erősíti a szabályt - erre vonatkozó kitételek még kellenének bele.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon fradi-szemüvegen keresztül látod ezt (ahogy itt többen is) és le sem tudod ezt venni. a 18-22 éves kor kb a legkritikusabb lehet egy magyar játékosnak. Ha nem kap bizonyítást magasabb ligába nem bukik ki az sem, hogy mi lehetne belőle (az ilyen játékosok elenyésző száma kerül csak külföldre, akinek meg kiesik ez az idő annak ott kb a karrierje is elhal (fiókcsapat, másodosztály, cserepad melengetése, keretben tartás, stb - majd 'zs kategória')). A jelenlegi felállás mellett meg ez így is volt.
Több játékperc, több bizonyítás, s jobban hozzászoknak a fiatalok/magyarok is. statisztikai szükségszerűség is lehet, hogy a több játszatott magyar játékossal, magasabb játékpercekkel több magyar válogatott szintű is bukkanhat elő.
Fenntartom, hogy a koncepció jó.
"Az a baj, hogy szabaly, nem ajanlas. A felsorolt orszagoknal ez talan mindenhol gratisz penzt jelent - nem buntetest, statuszmegvonast a be nem tartasa. "
Nem, nem az. el is lehet dobni azt az 500 Misit részben vagy egészben.
Ha fontos nekik az, hogy mindig top formában tolják és játszanak a külföldiek, akkor ok, mehet. A jól menő, fizető szponzorokon túl az EL-ben kerestek a 25/26os szezonban ~ 17,5M EUR-t ez kb 6,6 MRD forint és nem 500 millió.
Persze, lehet azt mondani, mint amit pendre54 írt, hogy emiatt a légiósok duzzognak egy fradinál, mert kimaradnak a bajnokiról, de ha az EL prior, akkor ezt le kell nyelni és eszerint futni tovább. S egyébként sem a teljes pénzt veszik el, csak részarányosan csökken, attól függően, hogy mennyire merítik ki ezt a szabályt. Lehetett volna konkrét szabályt is kiírni erre, hogy ez van és ennyi, kötelező mindenkinek.
Egy Fradi emiatt most szívja a fogát, de a magyar focinak (úgy általánosságban, a fradi szemüvegen túl) ez szerintem így jó és van benne ráció.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
A rendszer megváltoztatása nélkül esély sincs, hogy ez a 'felállás' megváltozzon. az u17 -től ~23 évesig (ez a legkritikusabb időszak szerintem, ahol szükséges a meccsrutin, minél magasabb szinten) éves korig eddig gyakorlatilag esély se volt, hogy valaki bekerüljön, megfelelő meccsrutinja legyen (ez eddig teljesen kiesett szinte). A paletta üres, a bizonyítási lehetőség így meglehet, többen kapnak meccsrutint és ez szerintem eredményt is könnyebben fog kitermelni.
két kéz összecsapásával nem működhet a csodavárás, a rendszer változása nélkül meg esély sincs a változásra. A nagy számok törvénye, többen játszanak és lesz kitermelt játékos is. Erre eddig halovány lehetőség sem volt. Szerintem szükséges volt ebben az újratervezés.
-
Soulfly842
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Ahogy írtam, ez a megfelelő rutin mivel háttérbe szorult a magyaroknál az első osztályra nézve, kevesebb játékos, vagy fiatal is tudott bekerülni a 'sokadkategóriájú' zsoldosokkal szemben ezért kisebb tapasztalat okán nagyobb most a szakadék. ~ 4-5 év kell, hogy beérjen ez, de befog.
Én meg s korábbi rendszert tartom tévútnak.. ma egy fiatalabb játékosnak, ha nem tud elszerződni idejekorán külföldre (nagyon(!) kevés játékost érint számszerűen így, illetve, aki helytáll, így lényegesen kevesebb játékosból is jöhet ki egy magasabb szint) vagy maradt nekik az alacsonyabb osztály, így nem szoknak hozzá a megfelelő terheléshez, sebességhez és szinthez. A magyar bajnokságnak, első osztálynak igenis a táptalajának kell lennie a magyar játékosok kibontakozásának, a nemzet labdarúgásának, válogatotthoz vezető útnak. Csak így lehet előrébb lépni, hogy több minőségi magyar focista alakul ki.
Ehelyett szerbekkel, bosnyákokkal, montenegróiakkal, afirkaiakkal horvátokkal és mindenféle nációval töltöttük fel a csapatokat.
Most még van szakadék (engem, mivel kifejezetten nem vagyok egy fradi szimpatizáns
ez most egyáltalán nem érdekel - de szerintem te túlon-túl ezen a szemüvegen keresztül nézed), de ez a szakadék az évek alatt egyre kisebb lesz.Az, hogy a Csíkszereda ezt úgy éli meg, hogy magasabb pénzt kell érte fizetnie, az sem érdekel, mert számosságában sokkal több magyar játszhat a magyar első osztályban.
Nyilván semmiből jött új szabályban még sok olyan játékos is bekerül így, akiknek nincs idegenlégiósokkal szemben akkora tapasztalatuk, de évről-évre egyre jobb és jobb lesz a helyzet így!
Külföldre igazolások száma is jobb lehet így, mert nem a sokadosztályú magyar ligákból/ifiből kell nagyobb zsákbamacskákat venni majd, hanem több esetben olyan csapatoktól, ahol bizonyított is pl. egy-egy fiatalabb játékos.
Megerősítő példa, horvát bajnokság:
Náluk pl:
Kötelező „nemzetileg képzett” játékos a meccsjegyzőkönyvben
Mely szerint a dokumentum előírja, hogy a kluboknak a jegyzőkönyvbe minimum 6 olyan játékost kell nevezniük, aki 12–19 éves kora között legalább 4 idényt Horvátországban (HNS-klubnál) volt regisztrálvaNáluk ez alapján lehet 'elvileg' külföldi is, aki pl. Horvátországban nevelkedett, de a végeredmény ugyanaz (picit eu standardebb megfogalmazás).
De tudnám folytatni:
Törökország (Süper Lig): kvóta + életkori feltétel
- az A-csapat listán max. 14 „külföldi” lehet (olyan, aki nem jogosult a török válogatottban játszani)
- a 14 külföldiből legalább 2 főnek 2002.01.01. vagy későbbi születésűnek kell lennie (tehát „fiatal külföldi” kvóta is van),
----->Ezt szigorítják 2026/27-től ez a fiatal-követelmény tovább szigorodik (min. 4 fiatal külföldRománia: 5+6 szabály (nagyon hasonló a magyar logikához)
A FRF 2025/26-tól módosított „5+6” rendszere lényege, hogy meccs közben minimum hazai/nevelésű, válogatott-jogosult játékosoknak kell a pályán lenniük (a pontos teljesítési feltételek és variációk szabályban vannak), és a FRF kommunikációja szerint a szezon meccseinek jelentős részére (pl. 75%) vonatkozik.Summa summárum:
lényegesen több magyar játékos, több magyarjátékperc → több meccsrutin → nagyobb fejlődési esély → több láthatóság/érték → könnyebb külföldre lépniVannak elemzések, amelyek arra mutatnak, 18-23 éves korban kifejezetten nagy szükség van a tétmeccs rutinra. Sok tehetség azért „ragad be”, mert nem kap 800–1500 percet szezononként. Jónak tartom ezt, mert így sokkal többen férhetnek majd a fazékhoz, s ez kényszeríti a klubot, hogy ne csak edzésen, hanem meccsen is vállalja a fiatal(abb) magyart.
Számszerűen többen játszanak a magyarok közül magasabb ligában, magasabb játékperccel, nagyon transzparencia lesz majd a külföldi fejvadászoknak is, az szerintem kifejezetten jó... Lehet pl. egy Tóth Alex se kapott volna ugyanannyi játékpercet és nem durrant volna be a tehetsége se, ha csak a padig jut a rossz rendszer miatt, vagy az ifiig.
Tehát lehet, hogy hoztad a példát, de lehet, hogy attól sokkal erősebb ellenpélda is van ott a fazékban.
Az árak robbanása időszakos, ha lesz több magyar megfelelő meccsrutinnal, akkor a bérek felinflálódásával szemben a bérek is normalizálódhatnak.
A kereslet-kínálat normalizálódik, javul a helyettesíthetőség (pl. egy külföldre igazolás után) csökken a klubkényszer, hogy mindenki ilyen játéksokat vásároljon fel - így ez is mérséklődni fog (a jelenlegi helyzet csak kényszerhelyzet egy megváltozó rendszer miatt).
Ifi bajnokságokból a korosztályos bajnokoknak, fiatal top játékosoknak tömegével itt egy fal jelent meg korábban, s kevesen tudtak utána érvényesülni, tehát itt is volt egy szakadék, sok tehetség kajlódott el egy zsoldosokkal teli liga miatt. Reméljük így alacsonyabb lesz a kerítés és a 18-22 éves korosztály után is normálisan fejlődni tud majd tovább.
-
Soulfly842
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Szokjanak csak hozzá. Az, hogy a magyarok/magyar fiatalok is játszanak több meccset az a magyar focinak (nem klubfutball, hanem magyar játékosoknak, magyar válogatottnak hosszabb távon) is előny lehet. Ha kell, akkor eszerint szervezzék át magukat.
Persze, egy szezonon belül ez még nem hoz megváltást, de 5-6 év alatt lehet eredménye.
Én ezzel 100%-osan egyetértek.
A lehetőség adott a fradinak is, hogy ne éljen ezzel... ennyit be is lehet nyelni, ha nem tetszik. Bőven megfinanszírozott ez nekik. Tehát, ha nem értesz vele egyet, akkor szidd a fradi vezetőket, hogy nem kell magyar/magyar fiatal... és kalap kabát - és ne ezt a szabályt.
Kieső támogatás összege: Azok a klubok, amelyek maradéktalanul betartják az előírásokat (mérkőzésenként átlagosan legalább 5 magyar játékos, köztük egy U21-es fiatal folyamatos pályán léte), éves szinten 500 millió forint központi támogatáshoz juthatnak.
A támogatás megvonása: Aki nem teljesíti a kvótákat, ettől a teljes 500 millió forintos kerettől – vagy annak egy jelentős részétől – esik el. A támogatás korábban (az OTP Bank Liga idején) 325 millió forint volt, ezt emelte meg az MLSZ a Fizz Liga indulásával az elvárások szigorítása mellett.Részleges teljesítés: Ha egy csapat csak részben felel meg az elvárásoknak (pl. kevesebb percet kapnak a hazai játékosok az előírtnál), a kifizethető bónusz összege arányosan csökken.
-
Soulfly842
addikt
Micsoda eredmények vannak ma
-
Soulfly842
addikt
Na közben Monaco-PSG meccsen 2-2vnél megjött az utalás a bírónak?
(Golovint kiállították) -
Soulfly842
addikt
Vinicmost miért kapta a sárgát? Tiszteletlenül lejtett erotikus tancot az ellenfél szurkolói előtt a szögletzászlóval, vagy mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztan ennek az apropóján volt rasszista megnyilatkozás és ezért szakadt félbe a meccs egyelőre?
-
Soulfly842
addikt
"Amikor már azt hittük mindent láttunk, aztán jön egy ilyen szürreális jelenetsor:
A Cremonese-Genoa bajnokin a 89. percben Alex Amorim lépett pályára csereként, de a grafikán a korábbi Manchester United-edző, Ruben Amorim volt látható a Genoa mezében… 🤭🤣"
/forrás : Kislány, nagy foci/
-
Soulfly842
addikt
Nem is kérdes, a két nagyar volt a legjobb!

-
Soulfly842
addikt
Mo a TNT-nek, miközben rámutat Szobora: „Jelenleg a csapatunk nagyon függ tőle. A világ egyik legjobb játékosa.”

-
Soulfly842
addikt
Na, egy passzt csak elrontott Dominik, így csak 98% lett

Szégyen és gyalázat!
Összeszedhetné magát! -
Soulfly842
addikt
Remélem Szobo lövi
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Lehet ibdítani akarta önmagát, csak rosszul sikerült
Ma még a szöhlgletből se tudta játékba hozni a landát

De kérem mi van itt ma, Szoboszlai parádét már megszoktuk, de Kerkez is rohadt jó, rengeteg jó megoldás gólpassz, nagy lövés stb

Szobo 100% passzpontosság, gól, stb... szép lenne ha ezt is tartaná egész meccsen....
Nodekérem, ez van, ha a helyén játszik...

-
Soulfly842
addikt
Burnley - Mansfield 1-2 86. perc

-
Soulfly842
addikt
Ne legyetek már ilyenek, hat és fél perc alatt egészen bizonyosan jó döntést hoztak a VAR-val.
-
Soulfly842
addikt
33. perc Hârom - nyuszi?

Nem rossz.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja,ok. Csak hírmorzsát fogtam

Venember83,
Mehet, oda jó lesz
Eddig nem látott videó, hogy mi is történt valójában a Liverpool-ManCi-n
-
Soulfly842
addikt
Laporta OUT
HIVATALOS: A Barcelona bejelentette, hogy Joan Laporta már nem elnök, miután a közelgő választások előtt benyújtotta a lemondását. 🔵🔴❌
-
Soulfly842
addikt
válasz
hdanesz
üzenetére
Az angol labdarúgásban az eltiltás hossza nem szubjektív döntés, hanem a piros lapot kiváltó szabálytalanság besorolásától függ.
Az eltiltások időtartama az alábbiak szerint oszlik meg:
1 mérkőzés: Utolsó emberként elkövetett szabálytalanság (gólhelyzetben való rántás/akasztás – DOGSO) vagy második sárga lap.
2 mérkőzés: Játékvezetővel szembeni sportszerűtlenség vagy trágár beszéd (dissent).
3 mérkőzés: Súlyos sportszerűtlenség (serious foul play), például egy veszélyes, sérülésveszélyes becsúszás, vagy erőszakos viselkedés (violent conduct), mint az ütés vagy szándékos taposás.
6 mérkőzés: Köpés vagy egyéb extrém vétség.
-
Soulfly842
addikt
Kiváló döntés volt Gabko-t választani Diaz helyett is....
Ma a Bayern-ben mesterhármast lőtt a Hoffenheim ellen.
Eredmenyek.com, Sofascore és szerintem máshol is 10-es osztályzat.
Csak a Bundesligában 13 gól, 9 gólpassz.
-
-
Soulfly842
addikt
Ez a világ vicce, utána Haaland ugyanúgy tépte... és így a gól is érvénytelen.

Így??? könyörgöm.. ez szánalmas
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nézd meg mégegyszer szemből.. fizika törvényeinek ellentmondott, egyenesen felé ment és hirtelen rohadtul irányt váltott
Az erő és a csavarodás mellett esélye nem volt. -
Soulfly842
addikt
Hóland' arca amikor bement és nyugtázta, hogy bazze'... hatalmas!!!

Majd becsenget hozzá a szomszédból és két feles mellett megbeszélik!

-
Soulfly842
addikt
bazzzzeeeee ez mekkora!!!!!
SZOBOOOO!
Ezt kapd el Dunyha Roomaaaaa

Hogy csavarodott bazzze
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
+2 kapuval felélövi az így 'kiharcolt' szabadrugást is 17-ről.
-
Soulfly842
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Külvárosa?
40 km... 
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Az ő emlékére egy, a szellemiségére felidézet retro partyt, vagy az ő - egykori - főszereplésével?

-
Soulfly842
addikt
A téli olimpiának nyitottam egy topicot, ha valakinek érdekes lehet

A San Siro-ba ma megnyitó (mellette Cortina d’Ampezzóban, Livignóban és Predazzóban is tartanak szimultán ceremóniákat és sportolói felvonulásokat), neves gárdával, reméljük jobb lesz mint a nyári olimpiai megnyitó
Mondjuk az olaszokból kevésbé nézném ki azt a szálat. -
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ja jó

-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
hááát, abből a ~100 E fontból, amiről a hírek szóltak, abból aligha
(egy kis szigetről származik (kevesebb, mint 4000 lakos), ahonnan a fogadásokat regisztrálta a mezszponzoruk
)Biztos valami gyerekkori barátnak, vagy valakinek akart segíteni, mert ez neki zsebpénz volt... de inkább adott volna neki kp-t ennyi erővel.
Állítólag a ManCi -hoz az átigazolás is ezen bukott el, tehát veszteséggel zárta bőven ezt a tranzakciót

-
Soulfly842
addikt
Salalh, ha így folytatja, akkor csak pár tevét ér majd a végén az araboknak... nem hogy súlyos 10M-ket
Igazán hatékony ma is a passzjátéka.
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Kicsit a körmükre néztem.
Az infrastruktúra javarészt az ő kezében van (Világi Oszkár), az egyéb tulajdonlás: Paár Attilához került, a West Hungária Bau kft tulajdonosához (Mo. top 100 milliárdosa közül a 16. volt 2024-es lista alapján 111 MRD-val, más típusú, forbes lista 2025 144 MRD 31. hely - 2025-ös nyilatkozataiban már az állami megrendelések apadása miatti piaci verseny nehézségeiről beszélt sopánkodva, így volt a rekordbevétel).
2022-ben minden bizonnyal joggal kapta meg a Magyar Érdemrend lovagkereszjét és lett győr díszpolgára.Hozzá kötődik a Magyar Állami Operaház felújítása, a pénzügyminisztérium épülete, a budai várban található Királyi Lovarda felúítása (Budavári Palotanegyed), a Millerniáris Széllkapu, a Ludovika Kampus, de erősen jelen van a Paks II. Projektben (egy szerény 3,4 MRD projekta kiszolgáló épületekre, pl. porta), a kiskunhalasi járványügyi központ, de részt vett fedett uszodák építésében, a Bozsik Stadionban, Az MVM Dome-ban, az MTK stadionban, a nemzeti atlétikai központban és a Puskás Arénában is, a Déli körvasútban, nemzeti Táncszinházban a várkerti Bazár műemlékegyütteseinek felújításában és a Bodajki Vadászkastélyban is. Anno ő szerezte meg a legtöbb bedőlt Questor vagyont is.
Így nagyhirtelen.
-
Soulfly842
addikt
Ki a tkm. a Győr finanszírozója? az utolsó 3 gólja (idei szezon) 11-esből van... Jól meg vannak tolva a döntéshozás. jó a hátszelük.
Ez ius b+ a védőt próbálja fogni, a keze emiatt volt fent, de ahogy érkezett a labda semmit nem moccant, a védőn meg vhogy túl jutott. Ez rohadtul nem 11-es.
Ajándék 4 pont a győrnek így a Debrecen ellen..
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Az FTC továbbjutás esetén a Portóval vagy a Braga-val játszana a következő körben

-
Soulfly842
addikt
Real-Benfica visszavágók lesznek

-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A csoportkörök sokkal unalmasabbak és nézhetetkenek voltak, amikor 2 meccset toltak egy ellenfél ellen és sokkal hamarabb nyugisan matekozhattak.
Az első fele sokkal izgalmasabb lett így és így is erősség szerint kapnak ellenfeleket ugyanúgy. Csak nincs unalmas kiváró második meccs. A változatos több ellenfél szerintem sokkal jobb.
A 3 meccs higy is jöhet ki egy ellenfél ellen? ) segíts

-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valamit félrenéztél, bár nekem is kellett egy kis idő... vagy a Barca, vagy a Chelsea kerül be abba a párosításba. Lentebb egy másik helyen is taglalva van, hogy Chelsea vagy Barca.
Csak az a kérdés, hogy melyik melyik ágra kerül.
-
Soulfly842
addikt
Mourinho tudhat valamit

José Mourinho: “Real Madrid can still win the Champions League.”
Kép az arckifejezéshez, amikor elmondta

-
Soulfly842
addikt
Modric nagyon hanat negtanult olaszul beszélni

-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
AZ Arsenal egyszer már végigbírhatná a szezont

Nem akarok City elsőbbséget. Bármi mas jó lesz

-
Soulfly842
addikt
Ájjáj.. 2-3 Slot out lesz itt most tényleg... Remélem jön Xabi.
Nem Dominikon múlott, lehet így is ő lesz az MoM.. vesztes caapatból
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pff... ahhoz képest több gólnak kellene viszont lenni
livrtpooli játékosok négyen vannak a top-ban 23 kialakított helyzettel.. ahhoz képest
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az is szép lesz az Arsenaltól, ha jön a szokásos pl az első egyeneskieséses meccsen, így egy hibátlan mérleg 7 meccs 21 pont után fájni fog a szurkolóiknak

-
Soulfly842
addikt
Romano pár perce
Dominik Szoboszlai is the player with the 𝐌𝐎𝐒𝐓 𝐁𝐈𝐆 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐂𝐄𝐒 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐄𝐃 in this season's Champions League with 7 .
𝐑𝐚𝐧𝐤 𝐒𝐳𝐨𝐛𝐨𝐬𝐳𝐥𝐚𝐢 𝐚𝐦𝐨𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐢𝐝𝐟𝐢𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝!
Hihetetlen, hogy mennyien odavésik, hogy szerintük a világ legjobb középpályása...
Bár a BL-ben megér egy misét a 4 gól, 3 gólpassz is, remélem lesz még a többi meccsen is gólpassz+gól

-
Soulfly842
addikt
Ismét Szoboszlai lett a hónap játékosa a Liverpoolban (Liverpool's Standard Chartered Men's Player of the Month).
Ezzel így néz ki a szezon:November: Dominik Szoboszlai
October: Dominik Szoboszlai
September: Federico Chiesa
August: Dominik Szoboszlai
-
Soulfly842
addikt
válasz
atee_13
üzenetére

Eder Militão will be OUT for 3/4 month, he will MISS these games:
Man City
Deportivo Alavés
Sevilla
Real Betis
Atlético Madrid (Supercopa)
Supercopa final if Real beat Atletico
Levante
Monaco
Villarreal
Benfica
Rayo Vallecano
Valencia
Real Sociedad
Possible UCL play-off FL
Osasuna
Possible UCL play-off SL
Getafe
Celta Vigo
Possible UCL Round of 16 FL
Elche
Possible UCL Round of 16 SL
Atlético Madrid
Mallorca
Possible UCL Quarter-finals FL
Girona
Possible UCL Quarter-finals SL
Real Betis(+ Copa del Rey) -
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Na, csak meglesz a lehetősége végre Chiesa-nak is bizonyítani rendesen RW-ként.
Dec 21 és jan 18 között Afrika kupa lesz. Emiatt akár 9 meccsről is kieshet Salah.• Likely earliest release date: December 8
• Inter Milan (A) – Champions League – December 9
• Brighton (H) – Premier League – December 13
• Previously expected release date: December 14
• Tottenham (A) – Premier League – December 20
• Wolves (H) – Premier League – December 27
• AFCON Group Stage Ends – December 29
• Leeds (H) – Premier League – January 1
• AFCON Round of 16 – January 3/4/5
• Fulham (A) – Premier League – January 4
• Arsenal (A) – Premier League – January 8
• AFCON Quarter-Finals – January 9/10
• AFCON Semi-Finals: January 14
• Burnley (H) – Premier League – January 17
• AFCON Final: January 18
• Marseille (A) – Champions League – January 21 -
Soulfly842
addikt
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
... Azért, mert igazából Salah helyett kellene játszania, ő meg ugyebár amolyan 'szent tehén' ott. Chiesa meg RW lenne ugyebár... csak kényszerposztokon játszik... A szent tehén meg marad a helyén, senki sem zargatja. Néha Moo-gat egyet kettőt, bentebb megy, van-egy-egy váratlan mozdulata, majd nem sokkal arrébb véget is ér az akciója, elszórja a letépett füvet és kész.

-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egyébként tényleg Neki lenne a leginkább testhezálló a Liverpool játéka/állománya/gegenpressing.
Guéhi kellene még (akinek az átigazolása az utolsó utáni pillanatban hiúsult meg a Palace miatt, de elvileg a játékos is akart már jönni, ill. levolt zsírozva minden) és már jobb lenne a tavaszi szezon.
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
persze, de ettől függetlenül sokkal nagyobb tudásbázis van a sofascore mögött az egyéni játékos teljesítésekről. Sokkal több stat, komolyabb hőtérkép adatok, stb-stb. Nem azt mondtam, hogy mindent leír, hanem, hogy klasszisokkal előrébb jár.
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az eredmények.com-nak rendkívül szánalmas az egyéni teljesítmény-értékelő rendszere.
A Sofascore klasszisokkal előrébb jár és realisztikusabb.
-
Soulfly842
addikt
Úgy nézem megint RB lesz Dominik

Most mondjuk Frimpong és Bradley is KO.
Ez a Frimpong csak a Liverpoolnál lett ilyen papírkutya?

szerk, úgy tűnik, hogy igen:
-
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Rossi-ban egyetértek, de Dibusz kapcsán fenntartom amit írtam.
Hogy lehet valaki annyira zokni, hogy a 93. perc körül sima kirugásból bedobás következik az ellenfélnek ilyen kritikus pillanatokban? Simán csak oda kellett volna passzolni egy védőnek.
A 2. gólért is őt teszem felelőssé, mert igazából a keze lent és szó szerint hanyatvágta magát.... nem nézte mit csinál, nem nézte hol a labda, kb padlószínten próbált zárni.. nevetségesen könnyű volt így magasabban egy gólt lőni egy magasabb lövéssel, vagy emelést egyáltalán megpróbáljon elhárítani. kb. árnyékra dobta a lábát, magát, hátha, de ezzel a szabad szög lett nagyobb.
Belehet azt dobni, hogy mit nyomott a fradiban, de a válogatottban teljes kopernikuszi fordulat volt mindig, amit teljesített.
5 kaput eltaláló, 3 kapott gól.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
35 éves. Miért ne mondaná le. Már a kora miatt is indokolt lenne egy selejtezősorozat végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)