Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
Jovetic azért nem felejtett még el focizni... az látszik
Inter powa -
sh4d0w
félisten
Ezzel a Nemeth-tel csak 11-en vagyunk a palyan...
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
Na, 96iflow is boldog lehet ő megmondta hogy köll, filozofálhat tovább a gyógytesi papírra várva.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz hobizoli #195795 üzenetére
Bukjuk el a meccset, ok meg maradjanak otthon.
Az mekkora lenne, ha a montik jonnenek utanunk.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
...kozben a bolgarok 2:1-re mennek a szerbek ellen
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
Dominiiiiiiiiiiiiiiik
-
addikt
Beszarás.
Go Gunners!
-
hobizoli
nagyúr
na, szobit leszopjak
több drón kell ;P
-
Redneck
nagyúr
Szép volt Szobi!l! 2!!! Na egy futballistánk már pályán van. Stílus Karcsit amúgy nem hoztam volna le.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
BenHans
addikt
Na Szobi szopira tette a fél negró csapatot.
Gyáááá. Miázhogykátttűűű??!
MAGYARORSZÁG! ♥
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #195788 üzenetére
...jobb combom széjjelvertem... baszki... ez mi vót? "ne balfaszkodjatok, majd én megoldom"?
...na mesterhármas 5 percen belül és mehet egy fricska Haaland-havernak?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
Az igen!
Go Gunners!
-
hobizoli
nagyúr
na vegre
több drón kell ;P
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz @rglaaf #195783 üzenetére
Ez a montenegroi kozvetites, olyan fel perces kesessel az emnettyes kephez kepest.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
Montenegrónak innentől bukics lesz
...hopppá: jön Krisztofer ha rúg egy gólt, 2 héten belül dedikált Krisztoferes KTE mezben rakok ide magamról egy képet
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Valami streamet tudnátok ajánlani ? KösziPSN:BiZzare_0 ️
-
LyonnaisFan1
őstag
De szepen meghalt a palyan a montik kapusa.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #195767 üzenetére
With the new UEFA Champions League format, players will have to play between 65 to 75 matches per season (including International Duty).
kb 22 kezdő szintű játékos kell majd egy klubba (na kinek lesz erre pénze?), hatalmas focimentés lesz ez is.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz Redneck #195778 üzenetére
...húzzunk inkább 2 váratlant: Nagy Ádám helyett Szuhodovszki, vaddisznónk helyett meg Horváth Krisztofer
-
Redneck
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #195774 üzenetére
Csinálgatjuk de nem csinálunk semmit. A jobb oldalon százszor lehetett volna szöktetni, de nem erőltettük. Remélem a második félidőben húzunk egy váratlant, és Szobi is eltalál egy szabadot rendesen.
-
sh4d0w
félisten
Igen, nagyon erezni pl. Orban hianyat, miota nincs, mar 5 golt kaptunk. Varga is nagyon hianyzik elolrol, gyakorlatilag nincs kire feljatszani a labdat.
-
DS39
nagyúr
nagyon hiányzik Wili Orban, Sallai Roland.
Ádám Martin helyett kellene valaki, aki kicsit mozgékonyabb. -
BaKeSZ87
őstag
Az. Meglátjuk, hogy jönnek ki a második félidőre. Szerintem lesz csere.
-
LyonnaisFan1
őstag
Hat eddig ez k....gyenge.
-
Tibiajax
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
baze....
több drón kell ;P
-
venember83
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #195770 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz venember83 #195769 üzenetére
Azt, mint a lonak baszta be. Oda a ket kapufa koze.
-
veterán
válasz grizlisandor #195753 üzenetére
A probléma, hogy csak egy pólus van, nincs másik.
Akinek csak a foci az élete a fotelben élve, meg néha a stadionban, hajrá! Egy egészséges embernek nem csak a foci létezik.
El kellene fogadni, hogy oldaltól függetlenül valakinek fontosabb a propaganda sporton kívüli lét.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #195765 üzenetére
mi ez a török kezdő, calhanoglu is megsérült?
totál megéri a top játékosokat égetni ezeken a válogatott szerepléseken, úgy sincs elég sérülés
hát ja
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #195758 üzenetére
szaros csigazabálók...
még jó, zmeg, hogy a világ legjobb, legerősebb válogatottja, meg európa leggyengébbike közt, volt ekkora különbség..
az lett volna szgyen, ha nem 10felett végeznek....hja, és a gibraltáriak egyel kevesebben is voltak
sh4d0w i i iigen, a klasszikus olaszos stílus eredményes kialakítása az egy szuper dolog...
mind imádjuk a katenáccsót.. -
Richard!
addikt
-
venember83
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
Tibcsinek nagyon sok szeretettel: az Intertol a magyar valogatottig.
-
Ringman
nagyúr
válasz Napfénysüti #195759 üzenetére
nem a ethan santos napja volt ez, 3. perc öngól, 18. perc piros
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz IreN!CuS #195755 üzenetére
az azért komoly... mondjuk Gibraltár ilyen 30ezres, pár km2-es brit gyarmat... egy átlag nb2-es csapat korrektebb eredményre képes (csigazabálóknak mákjuk van, hogy a csoportjukban akad ilyen töltelék 0/35 gólkülönbséggel)
-
Datsyuk
aktív tag
GER-TUR: ismét egy olyan kezezéses tizi ami csak azzal magyarázható, hogy a bíró tesiből fel volt mentve.....borzasztó ítéletek ezek.
-
Tibiajax
nagyúr
n o t h i n g
l i k e
o r a n j e -
mephi666
nagyúr
válasz Z.É.T. #195747 üzenetére
...nem is tudom, hol hallottam pár napja, ami nagyon megragadt... talán D. Tóth Kriszta és Azahriah (vagy hogy is írják) beszélgetésében tértek ki arra, hogy baromira nem jó, ha fekete-fehéren gondolkoznak az emberek... és mostanra érünk el oda, hogy egyre inkább keressük a középutat... ...én is így teszem, mert értelmesnek tartom magam (döngetem kicsit a mellkasom közben )
ui: egyébként nem tudtam semmit a srácról azon kívül, hogy megdugta a palacsintás csajt a budi mögött ...de ahogy beszélt, a korosztályát bőven megelőzi... és hasonlóan meg tudja tölteni a Puskást, mint a válogatottunk... rá oda fogok figyelni, hogy lesz-e jövője, mert az ilyen fiatal sztárok 99.9%ban pár év alatt eltűnnek teljesen... van egy olyan érzésem, hogy ha folyamatosan meg tud újulni, az ő nevét még 10 év múlva is hallani fogjuk
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz grizlisandor #195746 üzenetére
még azt várom, hogy alexis is sérülten jön vissza d-amerikából
-
Z.É.T.
őstag
válasz grizlisandor #195746 üzenetére
Nincs azzal semmi gondom, számomra teljesen semleges, ha valaki valamiért nem szurkol a válogatottnak.
Azt a két szélsőséget tartom gyalázatosnak, ha a széljobber szerint nem magyar, aki nem szurkol, vagy ha a szélballer szerint minden szurkoló NERenc.
Az apja kaszát annak, aki így, vagy úgy, de kisajátítani próbál valamit, legyen az '56 (habár, az éppen parkolópályán van agymosottéknál), a magyar labdarúgó válogatott, vagy bármi más.
Elegem van ezekből a szellemi-lelki toprongyokból.
(nem, nem vagyok hajlandó más kifejezést használni akkor sem, ha véletlenül ezt is próbálná kisajátítani valamelyik oldal propaganda célra)
-
grizlisandor
veterán
válasz Ringman #195741 üzenetére
Csóri nem olyan rég épült fel.
(#195743) mephi666:
AirSzalai!(#195745) Z.É.T.:
Nekem a válogatottunk mindig is semleges volt, pedig a környezetemben minden foci rajongó oda meg vissza van tőlük.
De mióta NER politikát csináltunk belőle egyre távolodik:
Marco Rossi: Szégyellhetik magukat, akik nálam sokkal kevésbé szeretik a magyar válogatottat -
Z.É.T.
őstag
válasz grizlisandor #195740 üzenetére
Nem tartom magam libsinek (illetve nem szeretnék az újszovjetúnióban élni, az már lipsi-mértékkel pozitívat ér?), de az ismerőseim, barátaim, akik a válogatott legnagyobb szurkolói — úgy negyven fő, fele kijár a meccsekre és nem csak 2016 óta — hozzám hasonlóan egyetértene ezzel a listával és közülük egy ráadásul kormánypárti agymosott. Én csak a 90%-ával, a 9-es pont szerintem nem állja meg a helyét, max egy dobogóért küzdő szárházi bagázsról van szó.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #195739 üzenetére
...ezzel a hajjal szerintem az ex-kapitányunk előtt tiszteleg
-
HdRew
őstag
válasz grizlisandor #195740 üzenetére
Nem tudok ezzel vitatkozni... na jó, ez lehet amiatt is van, mert én is gonosz lipsi vagyok, akit Soros pénzel és Brüsszel hatására az óvodában átműttettem magam..
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #195610 üzenetére
Another injury for Marko Arnautović, who went down towards the end of the Estonia-Austria match after coming on as a substitute at halftime, but finished the match. The striker will undergo tests
-
grizlisandor
veterán
Vastagbőr fb oldal, 10 gondolat a magyar válogatottról:
1, A magyar válogatott a libsiké is, sehol nincs leírva, hogy csak kormánypártiak osztozhatnak a sikerében. Az, hogy ők ezt hiszik, csak arra bizonyíték, hogy...
5-8 libsi haverommal vagyok kint minden meccsen, mert szeretjük a csapatot és elismerjük azt a munkát ami bele van téve. Nem mi visszük be a politikát a fociba.
2, Nem az új stadionoktól tud a Szoboszlai jól focizni és a többiek sem azért futnak összeesésig.
3, A Nélküled egy szarul hangszerelt, szarul szövegelt, hamisan felénekelt, gyenge szám. Nem kell rá felállni, a zenei ízlés meg szubjektív. Senki sem lesz nagyobb magyar attól ha csukott szemmel, üvöltve énekli, de élje meg ha akarja, senki sem bántja érte.
4, A bolgárok ellen 15 kulcspasszunk volt és 20 kapuralövésünk. Nekik 1 és 3. Emellett kaptak egy kamutizit és a Milost is kamura állította ki a spori. Bolgár mázli, hogy nem megint 0-3 a vége, hanem 2-2.
5, Zsinórban harmadszor jutottunk ki az EB-re, de ha nincs létszámnövelés 2016-ban (16-ról 24-re csapatra), most jutnánk ki először.
6, Mikor eddig kijutottunk remekül helytálltunk.
7, A Nemzetek Ligájában is remekel a csapat. Nem tilos azt a sorozatot másnak is komolyan venni.
8, Csoportelsők vagyunk, ezt nem kell magyarázni. Van egy Rossink, egy Szoboszlaink, egy Sallaink és egy honosított Orbánunk. Ők és a szív a kulcs.
9, A Megafonosok naponta több százezer magyart basznak át a posztjaikkal, ők a leghitványabb emberek az országban és ezen az sem változtat, ha kiposztolnak egy szelfit a Puskás VIP-jéből.
10, Nagyon jót tenne hosszú távon a válogatottnak, ha a közpénz a külföldi NB1-es focisták horribilis bére helyett, a magyar utánpótlásba lenne öntve. Persze csak miután rendbe lettek téve a közszolgáltatások... -
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #195735 üzenetére
Igen, de akkor minden is meg van engedve?
Más:
mephi tudod, hogy én is csípem Gallaghert, de te kicsi jobban! -
Redneck
nagyúr
Az angolok viccesek. 70 perc alatt is egy szenvedős 1-0 Málta ellen. Remélem kapnak egyet és x lesz.
Pedig nem a zsé csapatot küldték fel.
Szerk:
Na tudtam hogy csak írnom kell és rúgnak egy másodikat.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #195734 üzenetére
legrosszabb esetben pénzbünetést kapnak, abból is valami jelképeset, a szitit egy állam tulajdonolja ezért diplomáciai feszültséget okozna egy annál komolyabb büntetés
https://theathletic.com/4889001/2023/09/22/man-city-charges-premier-league-abu-dhabi/ (kikapcsolt javascripttel olvasható a teljes cikk)
ezért írtuk korábban is, állami csapattal nem lehet baszakodni
nemállamicsapatokat meg eddig is beszántották (Bury FC)
amúgy nem nehéz a matek, ha egy 1 rendbeli szabály megsértése 10 pont, akkor a szitinél a 115 rendbeli megsértés -1150 pont
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #195729 üzenetére
Luton így a 17. helyen, mi is ott leszünk az Abra papa pénzügyi dolgai miatt.
Akkor a City címeit is visszavonják, ja mi?
-
venember83
nagyúr
A City pénzügyi háttere teljesen egyértelmű, arab tőke minden szinten.
-
mephi666
nagyúr
közben volt egy ilyen is: mit műveltek a brazilok? passzolgattak végig hátul és tartották a labdát, Diaz-ék meg felaprították őket?
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #195730 üzenetére
...remélem most rendelik a költöztetőjárművet, hogy liverpoolba átvihessék az összes jogtalanul megszerzett trófeát
ui: nekik amúgy átláthatóak teljesen a pénzügyeik
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Bezzeg a Cici!
-
DeathAdder
veterán
everton megkapta a 10 pontos büntit
csúnya, rossz-rossz csapat, nem voltak átláthatók a pénzügyei
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #195727 üzenetére
...biztos sok 'pool meccset nézett mostanában és úgy volt vele, hogy "majd kihagyja"
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #195725 üzenetére
A hátrafutó védő sem vitte túlzásba, hogy megakadályozza a golázót...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
LendvaiFeri1
addikt
Cama oldalszalag szakadás...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
cyberkind
félisten
Nah, remélem, Vini is kidől hónapokra, hogy a foci rákja kicsinálja a csapatot.
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #195722 üzenetére
...engem itt az lepett meg legjobban, hogy Bielsa már fél éve Uruguayt viszi... azt hittem klubot fog vállalni...
-
Ringman
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
válasz BenHans #195688 üzenetére
simán jobb volt a válogatottunk (nem jó félre ne értse senki), megérdemelte a csapat az egy pontot, főleg a körülményeket figyelembe véve, és továbbra is tartom, hogy az uefa szopatja a magyar válogatottat, ahol tudja
akik pedig nem szorítanak a válogatottért, azokat meg magas ívből le kell szarni
Resistencia eterna
-
-
venember83
nagyúr
Én is örülök a BL-helynek, így jövőre is sokszor láthatjuk a kedvenceinket a legmagasabb szintű mezőnyben!
Ui. Amúgy tényleg elismerést érdemel a válogatott, még ha a versenytársak pl. a szerbek gyengesége is kellett ehhez. Legalább lesz kinek szurkolni az EB-n.
Nem tudjátok, ezt is Katarban rendezik majd? Vagy Szaúd-Arábiában?
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #195715 üzenetére
Gyönyörűen látni az ívet, ahogy eladják a focit is mindennél jobban.
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #195713 üzenetére
...én már azt várom nagyon, hogy a KTE-sek közül 1-2 játékost kipróbáljon élőben is a mester itt volt a fradi elleni iszapbirkózáson is, figyelte őket, hátha az utolsó tét nélkülin kipróbálja Szuhodovszkit pl Nagy Ádám helyett... vagy Krisztofert 1 sorral előbb esetleg Szalai Gábort a védelemben... aztán ha bizonyítanak, hátha élesben is számol már velük (a trióból Krisztofer van szerintem formán kívül, mert 1 éve sokkal jobb volt... de majdcsak összekapja magát, mert ha megy neki, rendre vagdossa a gólokat és jól beforgatja a védőket)
-
cyberkind
félisten
Nocsak, az arab VB nem volt elég, belép főszponzornak az Aramco? Jobbnál jobb az irány.
-
paatrick
őstag
válasz HdRew #195708 üzenetére
"Most a második meccsen pedig, 1-1-nél emberelőnyben inkább szimulál Botka, minthogy elvigye a labdát és ziccerig tolják a szitut. Annyi sütnivalója lehetne, hogy a VAR-ral mindent vissza lehet nézni"
Hogy magamtól idézzek:
"Ilyenkor mindig az jut eszembe hogy Messi, Kroos, Modric meg ezek a többiek szimplán csak azért a világ legjobb focistái mert van agyuk, a többi 90%-nak meg nincs."
Ezen a mai meccsen is annyira kijött hogy Szoboszlainak van egy kis agya a játékhoz és nem egy külföldi futottak még csapatban vagy épp a magyar pénzosztó ligában játszik. Ha ő nem hajtotta volna szerintem simán összeesnek 2-1 után, és a bevernek nekünk még 2-t.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
HdRew
őstag
Nem értem mi van a csapattal már mióta teljesen a kezünkben a kijutás.
Rossi elrontotta a litvánok elleni meccset azzal, hogy Styles helyett Gazdagot játszatta, egy éles meccsen kezdett el kísérletezgetni. Ha az nincs, már ott győzünk és kijutunk, illetve adott esetben az első kalapos besorolásnak is jót tehetett volna..
Most a második meccsen pedig, 1-1-nél emberelőnyben inkább szimulál Botka, minthogy elvigye a labdát és ziccerig tolják a szitut. Annyi sütnivalója lehetne, hogy a VAR-ral mindent vissza lehet nézni, és persze vissza is nézték, és jogosan megkapta műesésért a sárga lapját. Az egész csapatról lerítt, hogy őket ez a meccs nem érdekli, semmit nem futottak, Dominik senkinek nem tudta adni a labdát, csak hátra. Kerkez is utána nyom egy félig szimulálást, nyilván kapott egy picit az arcára, de nem akkorát, hogy azt úgy el kellett játszania. Persze jön a bal sors, vagy nevezzük bárminek is (engem a Himnusztól kiráz a hideg, annyira negatív az egész vers) és gondoltam, hogy vagy Botka vagy Kerkez ki lesz állítva. Hát Kerkez ment is.
Majd az egészre még rájött a bolgár büntető, ami szintén nem volt tizi. Nem értem, hogy azt miért nem nézték vissza, de az is magyaros, hogy ha már rossz helyzetben vagyunk, akkor legyen csak még rosszabb.
A végén Dominikot sajnáltam, hogy a ziccerét nem rúgta be, látszott rajta, hogy nagyon fáj érte a szíve, szerencsére sikerült kiegyenlíteni, ami mondjuk 10-15 éve tuti nem jött volna össze.
Dominiknak sokat kellene fejlődnie a csapatkapitányi teendőkben, nem értem miért nem cseszte le a játékosokat amiért nem futnak, Botkához is oda kellett volna mennie, hogy mi a francot csinál és miért nem a játékkal foglalkozik. Kerkezhez szintén. De még ő akart az egész csapatból a legjobban, szóval őt nem bántanám.
Gondolom Montenegró ellen pedig nyerünk majd egy könnyed 3-0-val, ha már a teher lekerült a srácok válláról és az ellenfélnek is már mindegy, mivel nem tudnak kijutni.
-
-
Z.É.T.
őstag
Majd ha egyszer a diplomáciánk (incl. sportdiplomácia) nem lesz egyenértékű a belarusszal, talán máshogy lesz.
Aki meg nem tud örülni az egyenes ági EB részvételnek, annak, hogy az utolsó meccsünkön egy döntetlen is elég a csoportgyőzelemhez, az szurkoljon válogatott helyett valami pénztemető klubcsapatnak...
A 15 (eddigi) pontot nem a szél hordta össze, Rossi ma nem az elvárásaim szerint cserélt (Csoboth cseréjét indokolatlannak éreztem), de megint bohócság lenne kritizálni, mert a körülmények ellenére sikerrel vette a csapata az akadályt.
Az éjjel soha nem érhet véget 🇭🇺
Ria Ria Hungária! ❤️ -
sh4d0w
félisten
válasz LyonnaisFan1 #195699 üzenetére
Nem letezik, de volt, amikor arrol volt szo, hogy az az angol megveszi oket 30 eve.
-
Ispy
veterán
válasz paatrick #195696 üzenetére
Nincs védelmünk, nincs középpálya és most már csatár sor sem, ez így kurva nehéz lesz egy olyan ellenfél ellen, akik 2 egyeneset is tudnak rúgni a labdába.
A fél csapat formán kívül játszik és padozik a csapatába, a másik fele sérült, kell egy jó Sallai, jó Fiola, Orbán, Nagy Adám istenem, de szar, és Négo sem találja a labdát, ez így lepkefing sajnos.
Ez most már kezd tendencia lenni, nem véletelen, meg bocs, nem figyeltünk...
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz nincsnév007 #195700 üzenetére
A montik hatranya 7 pont hozzank kepest, es meg legfeljebb 6 pontot tudnak osszeszedni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest