Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Phoen|x
üzenetére
Én még csak véleményesnek sem látom. Kiváló ez a kamerafelvétel!
Látszik rajta, hogy Madueke a labda felé nyúlva kirúgja Tillman lábát, aki ettől elesik, és az estében letámaszkodó karja ér hozzá Madueke lábához. Aki vagy ettől, vagy a dologra rájátsszva elesik.
A "mehet tovább" lett volna a helyes ítélet előbbi esetében. Utóbbi esetében pedig sárga lap műesésért Maduekének, és szabadrúgás kifelé. -
-
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Épp ezen gondolkodtam a minap én is. Talán tegnap.
30+ éve vagyok Arsenal-drukker és össz-vissz három bajnoki címnek tapsolhattam ennyi idő alatt. Több mint húsz éve, hogy az utolsót ünnepelhették.
Sokszor volt peche a csapatnak, sokszor voltak fantasztikus szezonok, mikor egy-egy hullámvölgy és/vagy sérüléshullám eloszlatta a bajnoki reményeket - volt pár szép BL-menetelés és sok igazolásokban karcsúbb év, míg épült a stadion.És mégis közelebb van a Csapat a bajnoki aranyhoz, mint az utóbbi időkben bármikor. Szinte
És kiábrándító a játék, Arséne papa szerintem sírva kapcsol el minden meccsről, de mégis - soha nem jött a bajnoki cím, mikor éveken át az Arsenal játszotta Európában az egyik legszebb-leglátványosabb focit. Nem kompenzálná a sikertelen éveket (még ha csak részben is!) egy bajnoki arany, még ha a játék sokszor csalódást keltő is, és valljuk be: méltatlan a klasszikus (inkább úgy mondom, a Wenger-érán szocializálódott szurkolók számára klasszikus) stílushoz?Mert egyelőre ott tartunk, hogy reális esély van a BL-negyeddöntőre (azt nem mondom, hogy egyúttal rögtön az elődöntőre is, mert az nem evilági, amit a Bodo idén művel), a bajnoki címre, és míg a sorsolás miatt a FA kupában jó esély van az elődöntőre, a mikiegér kupában már döntős is a csapat (igaz, a $zity lesz az ellenfél).
Soha rosszabb évet
A Klub fennállásának legsikeresebb szezonja lehet ez akár - persze még mindig nagyobb az esély arra, hogy sok szék között a pad alá esve örülhetünk, ha legalább egy kupa kerül a vitrinbe...Igen, nehéz őszinte szívvel ennek tapsolni. Én is kínomban nevetek... De pár év múlva senki sem fog emlékezni a játékra - a címekre viszont igen. Én most már azt mondom, inkább nyerjenek csúfos játékkal mind több serleget, aztán majd ráérünk a következő szezonban szép játékkal próbálkozni a címvédéssel.

-
Zsohi
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Az a tegnapi meccse olyan volt, hogy inkabb csomagoltam volna be magamat es kuldtem volna el Thaifoldre megb*szatni magamat, ahelyett hogy azt a meccset neztem volna. Az Eze, Gyokeres, Martinelli trio az abszolute kandidans ge'n ami tovabb orokolteti a bottle job fogyatekosagat a csapatnak. Mindezt ugy, hogy tegnap ota mar lenyugodtam.
-
-
-
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
de azt azért megmutatja melyik a legjobb csapat, ahol minden csapat játszik mindenkivel 2x
kupa nem egy jó mérőszám ahol a kontroll, a dominancia háttérbe szorul és a véletlen szerepének sokkal nagyobb a lehetősége, a legnagyobb tudáskülönbség is el tud tűnni egy kis szerencsével, sérüléssel, ha néhány kulcsjátékos rossz napot fog ki, vagy ha a játékvezető neked kedvező felfogásban fúj, pláne amikor még voltak idegenbególok
kupában egy jó futással, kis szerencsével oda tudsz érni, terzicnek, internek, dortmundnak, spursnek, ticonak, di matteonak is be tudott csúszni egy egy BL döntő, vagy ajax, milan, schalke, leipzig, lyon, villarreal rómának a 4..
-
-
-
-
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Phoen|x
üzenetére
Ismered a mondást? "Előbb-utóbb minden rekord a múlt része lesz."
Ettől függetlenül és komolyan... az Arsenal az egyik legnagyobb balfék csapat az élvonalbeli klubfutball történetében. Kezet foghat az Atleti-vel.
Ők is elszórakozták tegnap (is). Mondjuk látva a mérkőzést, utóbbiak jó eséllyel a második meccset behúzzák majd, és továbbjutnak.
De ez a pancser Arsenal... Amikor már tiszta szívvel szurkol nekik az ember, még a végén megnyereti az antipatikus Machester City-vel a bajnokságot idén.
(BTW... Azt lehet tudni, hogy Gabriel Jesus miért nem kapott piros lapot az "öklelésért"?
) -
-
-
-
BenHans
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Linácska garancia a kiváló döntésekre, nem hiába mondta meg neki De Rossi hogy én nem értek a divathoz nem mondom meg hogyan öltözz, te is maradj a területeden..., aztán az egoja ezt nem bírta a jogász hölgynek, kitette a klubikont hiába mentek a játékosok az irodába kampányolni De Rossiért, ezért aztán rendőri kísérettel távozott a városból családostól.
Lehet jogászkodni, meg magas lovon ülni "szakmailag" aztán a stadionban , a pályán és az utcán is szembe jön a valóság, főleg ott ahol együtt lélegzik a klubbal a nép. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zsohi
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Inkább Eze nem egy Odegaard és akármennyire is mellékvágánynak tartom Gyökerest, most elfért volna Merino helyett. Eze nem tudja vezérelni a letámadást, Merino meg nem tudja mozgatni a védőket, vagy csak lekötni őket, mint Gyökeres. Bár mondjuk mikor a második felesben Saka néha átmozgott a baloldalra, egész szép területek nyíltak meg csak nem érkezett oda labda, vagy senki nem tűnt fel arrafelé.
-
-
-
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
mivel nem volt veszélyes a kijövetel csak az volt a kérdés hogy a labda volt e előbb, úgyhogy az elég egyértelmű
ugyanakkor ilyet tényleg ritkán vizsgálnak felül ha már a spori egyszer befújta. nagyon éberek ma, a törülközőt is elvették karfioltól (szabály szerint), tegnap meg pl. azzal dobált be végig a CP
-
-
-
-
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
...szerencsétlen Leeds folyamatosan pl-championship közt vergődik, de amíg pár éve jó kis támadófocit játszottak a nagyok ellen is, mai stat alapján azt látom, hogy ez már nem megy... cserébe szopják a gólokat becsülettel... pl-re bevásárlás is csak az egyenlegen látszódik pár alsóbb polcos játékossal... nem akarom előre temetni őket, de pár éve a 'pool elleni nyitómeccsük kurvajó volt, amikor frissen feljutottak...
-
-
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
€-285.45m átigazolási egyenleg, azért ez már Chelsea szintű!
---
Ruben Amorim elárulta, mit gondol arról, hogy négy játékosa is távozni szeretne Alejandro Garnacho, Jadon Sancho, Antony és Tyrell Malacia személyében:
„Tudom, hogy nem jó, ha játékosok ilyen helyzetbe kerülnek, de egyértelmű, hogy ők másik klubban szeretnének játszani. Ez teljesen világos. Mi pedig igyekszünk mindent úgy intézni, hogy minden fél elégedett legyen. Én arra koncentrálok, hogy azokkal a játékosokkal edzek, akikről azt gondolom, hogy a jövőnket jelentik. A többiek pedig külön készülnek a következő fejezetre.Amikor az átigazolási időszak lezárul, az egy új történet kezdete. Akkor visszakapjuk a játékosokat, és egy új élet kezdődik. Bármi megtörténhet.”The Independent
Antony neki nem kellett, Sancho meg neki sem, vagy lemaradtam valamiről?!
-
-
-
atee_13
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Azzal a résszel nincs gond, hogy a kastély mit kér érte az az ő dolga, de azért ne bóhóckodjon a pool azzal, hogy vannak hülyék akik a semmit is megfizetik, akkor azért mert valaki teljestett már jól a PL-ben förevör összeg +50% mikor a játékos ordít, hogy nálunk akar játszani.
"profilja miatt kell nektek, nem azért, mert 3x BL győztes." Posztja pont kihalófélben lévő, de minimum visszaszurulóban lévő ST. Hogy mennyire kell ez a poolnak azt majd eldöntik, de attól nem kell hülyének lenni és túlfizetni. És nem a 3x BL győzelem... csak ugye akkor ne kérjenek érte annyit mint egy 3 BL győztesért.
Látom, hogy nem tudod megérteni, hogy van ár érték arány meg a más f@szával verni a csalán érvemet. Nem az a kérdés, hogy zsák PL szintű játékos e, nem is az, hogy nagy pénz kell érte, de azért az agyfasz, hogy forevör +50%,. 110-120 is kibaszott sok már érte. Mondhatod, te, hogy mindenki drága, de attól nem kell minden drága árat kicsengetni mint másoknak. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csillag szuletik.
És kiábrándító a játék, Arséne papa szerintem sírva kapcsol el minden meccsről, de mégis - soha nem jött a bajnoki cím, mikor éveken át az Arsenal játszotta Európában az egyik legszebb-leglátványosabb focit. Nem kompenzálná a sikertelen éveket (még ha csak részben is!) egy bajnoki arany, még ha a játék sokszor csalódást keltő is, és valljuk be: méltatlan a klasszikus (inkább úgy mondom, a Wenger-érán szocializálódott szurkolók számára klasszikus) stílushoz?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó lesz majd a BL győzelem!
)