Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...mai napra csak 1 dolgot kérek: liverpooli csapat csak idegenben nyerjen
...de szép lenne a Luton győzelme a kék retkek otthonában
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz Napfénysüti #192898 üzenetére
Őszinte leszek, kicsit megsajnáltam.
Már lehet bánja, hogy nem kecskebaxókhoz ment inkább...Most már viszont akkor legyen a Bárka 1 ponttal a Margitka előtt bajnok, ez döntsön!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Vamos Ramos!
-
venember83
nagyúr
A legutóbbi meccsen Matías Soulé megszerezte első gólját a Frosinone mezében, s az ügynöke is megszólalt: "A Juve Berardit akarja? Miért nem inkább Souléval számolnak jövőre? Ő fiatal és tehetséges."
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #192894 üzenetére
"Darwin meg segghülye" De gyorsabb Be is vallja Konate
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #192888 üzenetére
ez jobb, Konate ki van akadva hogy mindenki gyorsabb nála a fifa 24 ben, (pedig valóságban kb. ott ő a leggyorsabb)
Darwin meg segghülye
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #192885 üzenetére
podcastekben tök normális, csak a twitteren veszi fel ezt a 13 éves szurkolói attitűdöt 40+ évesen, amit nem tudok hova tenni
Ti idén jók lesztek a szeriében
-
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #192891 üzenetére
...táppénz alatt van ideje ilyen elmés gondolatokat papírra vetni és megosztani a nagyközönséggel
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dudu5130
őstag
🎙️| Thiago Alcântara: “Van egy ilyen ‘utálom a modern futballt’ mentalitásom. Ilyen tekintetben régimódi vagyok.
A 10-es pozíció szinte eltűnt. Kevesebb a varázslat, a fantázia. A futballisták többet csinálnak, de gyorsabban.
A játékosok minden értelemben fejlettebbek. A játékmesterek, akik lassúak voltak, még ha kifinomult technikájuk is van, már nem kapnak lehetőséget forgolódni.
És ott van a VAR. Mindig is ellene voltam és azt kívánom, bárcsak ne létezne. Elveszi tőled a játék esszenciáját!
A játék közben hibázunk. A játékvezetők is, mert emberek. Trükközések nélkül a labdarúgás történelmének sok híres momentuma nem történt volna meg.” -
mephi666
nagyúr
...na ez a picsamacsó is megfogdosta, amit 'pool játékosok közül is csak azoknak szabad, akik már nyertek valamit a klubbal (oké, nem teljesen a címert... de akkor is)
...szerencsére ilyenkor ez ellenfél játékosoknál negatív teljesítményt szokott produkálni: ki is hozott egy 10/5-öt, ami a rókáknál a legrosszabbak közt volt
Szoboszlai meg thisisanfield.com-on ezt kapta
Dominik Szoboszlai (on for Doak, 65′) – 9
This fella’s better than Lionel Messi!
Stunning strike that Steven Gerrard would have been proud of, and nearly did it again soon after. What a footballer.
ui: minél többször látom, annál jobban szabálytalannak érzem a rókák gólját, mert úgy indult az akció, hogy szépen rátapostak Tsimikas bal vádlijára
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
mégis mi mással indulhatna a legutóbbi inside Anfield rész? ...na mivel? aki kitalálja, kap egy virtuális kekszet
...hogy felugrott egyszerre az egész stadion... 3 hónap után is hihetetlen, hogy ott van és ilyeneket művel...
-
atee_13
őstag
Ősszel még egyszer sem tudott kiállni a focicsapat, ami 104 millióért épít öltözőt | 24.hu
De remélem a morzsik elhitték, hogy a csutikoca megmentette a futballt IS.
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #192883 üzenetére
Szaniszló viselkedését, kilengéseit betudom a szenvedélyes szurkolói szemléletnek. Amíg lehet, akár eltúlzott érzésekkel is, de támogatják az edzőt, talán még akkor is, amikor már ők is tudják, hogy nem kellene, de még támogatják. A csapat érdekében. Aztán egy ponton túl már teljesen átbillennek a másik végletbe. Kíváncsian várom BenHans reakcióját is.
Ui.: A két európai kupadöntő nálam nem valid védekezés, úgyhogy engem aztán nem kell, hogy meggyőzz. Vicc, hogy ezek a dinoszauruszok (Mou és Max) mire képesek amúgy bajnokság szintjén pénzügyileg élbolyba tartozó keretekkel. Max is BL-helyről beszél folyamatosan, miközben a minimum a bajnoki második hely lenne jelen kontextusban, de figyelembe véve a hétközi meccsek hiányát, a scudettóért kellene menni.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #192883 üzenetére
Erre egy edzőm mondása jut szembe. "Ha bemegy gól"
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #192876 üzenetére
EKL meg egy EL az a két európai döntő, ez kb a west hamnek is összejött (egyiken bukott elődöntő a későbbi győztes ellen) akikkel hasonló költségvetésen vannak, és ők is dinoszaurusz focit játszanak
bajnokságban meg 6-7. helyek egy olyan kerettel amivel az elmúlt években talán a legkönnyebben lehetett volna top4-be jutni (pláne ha az a liga 3. legjobban fizetettje)
(#192879) venember83 - szerintem Szaniszló "mourinho négyszer ekkora fizetést is megérdemelne" Csabát valaki pénzeli ezért
ate - nem annyira katanacsó az már, de persze fellelhető még
örök, klasszikus
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #192880 üzenetére
nem szabad ennyit labdát birtokolni, az internél is 60% fölött volt a labda, ki is kaptak
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #192879 üzenetére
az azért komoly, amikor 29% labdabirtoklással, 4 kapura tartóból 4 gólt szereznek... mellette 274 passz és 76% passzpontosság... Roma meg 666 passz és 89% pontosság... mit csináltak? hátul adogattak egymásnak a védők?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #192871 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #192821 üzenetére
Basszus tegnap 19:00-től volt ismétlés, én meg lemaradtam róla; már csak az mag webshopban bízhatok, hátha felrakja valaki.
-
atee_13
őstag
A katanacsó földjén a pozíciós futball?
-
Ringman
nagyúr
nem tudom hogy lehet sorozatban 3 éve több gólt kapni, mint kéne.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
Vicces lenne. Csirkék után farkasok? -
DeathAdder
veterán
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #192867 üzenetére
6 meccs, 5 pont, 11 kapott gól, kemény
-
Ringman
nagyúr
a róma mit csinál idén?
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #192864 üzenetére
...tőle az jobban tetszik, amit épp a 'poolnak vert rá ezért nem tudok haragudni
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #192861 üzenetére
Riise és DAgger óta nem nagyon volt játékosunk, aki ilyen löketeket küldött ha meg a szépséget nézzük, ennek a tegnapinak nem sok párja volt, mióta 'pool meccseket nézek (tegnap óta kb 50szer visszanéztem a gólt )
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz sh4d0w #192858 üzenetére
...bízza meg Darwint, hogy hozzon 2 tucat teáskészletet meg 20kiló teafüvet otthonról, hogy jól megteáztathassa október közepére a válogatottat és a szerbek darabokra legyenek szedve a Puskásban
-
sh4d0w
félisten
Nem tudom, vot-e mar, de mindenkeppen megemlitenem:
Szoboszlai goljara MacAllister ezt irta a golszerzo Instajara: "Keep drinking mate".
NSO: "...Alexis Mac Allister pedig annyit írt Szoboszlainak: folytassa a maté tea ivását..."https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
Barcelona have been charged with suspected bribery for payments worth more than €7 million made to companies linked to the former vice president of the refereeing committee, José María Enríquez Negreira, judicial sources have told Spanish news agency EFE.
Former Barça presidents Josep María Bartomeu and Sandro Rosell also stand accused of the same charges, as do Negreira and his son, Javier Enríquez Romero.
[link][ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #192847 üzenetére
...vagy labdának nézi a kisgömböcöt és akkorát rúg bele, hogy nap körüli pályára áll
-
Ringman
nagyúr
fucsovicsnak is sikerült tűzifát osztogatni, mikor ment neki
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #192849 üzenetére
Ez ugyan az mint Michelisz Norbert - tök normális, visszafogott kulturált emberke aztán csak elkezdett pózolni a NER-el....
Time will tell mondanááá az zangol , de én már semmin sem lepődök meg.[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #192849 üzenetére
Hát Bödőcs se tudta elengedni a Librit... úgyhogy soha nem mond, h soha
Mondjuk nekem is órási csalódás lenne, ha beállna rezsimtsztáni brigádba. Eddig igaz Hollywood sztori az övé kár lenne elrontania.
-
veterán
válasz Phoen|x #192850 üzenetére
A propaganda válogatott legnagyobb értéke.
Viszont választhatja azt az utat, hogy kintre tervezi a foci utáni életét.Atee, ez nem csak aljasság kérdése.
Tudod, van kérdés, kérés, kérlelés, parancs, fenyegetés, de majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
atee_13
őstag
Annyira azért csak nem lehet aljas
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #192845 üzenetére
jaja, kevés olyan van
pl. amikor Henderson hónap elején interjút adott Adam Craftonnak, várható volt hogy szét fogja szedni, de vállalta, mert annyira fogalmatlan hogy tényleg nem érti mekkora segget csinált a szájából, hogy lgbt aktivistaként elment szaúdiba.
aztán megvilágosodtam... neki van egy buzi unokatestvére, akit mindig is támogatott ebben, aztán erre alapozta a nagy aktivizmusát, amiről semmit nem tudott, fogalma nincs mi az az lgbt hogy mit jelent, ezért nyilván semmi rosszat nem lát abban hogy az arcképe ezek után a szaúdi államé -
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #192837 üzenetére
szerintem aki tájékozódni akar, az meg tudja tenni, az hogy a közegben nem ez az átlag, az nyilván nem segít
-
Tibiajax
nagyúr
falra, képnek mehet is
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #192818 üzenetére
Én a megyeiben attól is ki voltam ha 50 km-t utazni kell egy meccsre. Persze jöhet a sablon, hogy ez a dolguk meg ennyi pénzért... De ha én délután otthon a kocsi beallo tetejét buvolom sotetedesig akkor hajnalban nem biztos, hogy olyan tempóval állok neki a vasnak mintha a gyerekkel szundiztam volna délután. A Sassol meg már évek óta a nagy csapatok mumusa.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #192841 üzenetére
...a kormánynak személyre szabott kampányt kellene indítania, hogy engem meggyőzzenek: "dickford tehet a 30%-os inflációról... állítsuk meg dickfordot! szavazz a xxxxxxx-re"
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #192839 üzenetére
...most mondja valaki, hogy nem egy ütnivaló aljadék tróger igazi büdösbunkó evertóni... soha nem kedveltem, VvD elintézése óta meg egyenesen rühellem a pofáját
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #192837 üzenetére
...Szoboszlai más: ő elmegy itthon a legjobb kamionos haverjával betolni egy zúzapörköltet ...aztán visszamegy és zúz akkorát a moslékfejű dickfordnak is, hogy örökre lerohad a hülye fejéről a vigyor
-
DeathAdder
veterán
legtöbbnek sötét színű sablon szobaterepjárója van, nem tudják mire elkölteni a pénzt, idejük sincs rá semmi, asszonyuk költi általában, olyan szinten buborékban élnek a fodbalisták, hogy semmi fogalmuk a külvilágról, egy számlát nem tudnak befizetni, az öltözőben megbeszélik hogy milyen jó az új ájfon meg range rover aztán megveszik (megint felhozom a Bogdán podcastet), ezért is vicces amikor beleállnak aktuálpilitikai ügyekbe, amiről fogalmuk nincs mi még 30+ évesen sem, aztán csodálkozunk, hogy emlmennek szaúdidba
-
mephi666
nagyúr
hát ja, normális ember 1 havi bérükből simán megalapozza az egész család és leszármazottak további életét én pl annyiból ingatlant vennék mindenfelé... pl Grado-ban nyaraltunk és nemrég poénból nézegettem, hogy ott mi-mennyi: 25-30millióért lehet venni kis 50-60m2 körüli lakást a tengerparttól kb 100méterre... annyiból itt kecskeméten a betondzsungelben egy lepukkant szart kapsz oké, hogy nem épp felkapott helyet néztem, ami főleg csak nyáron termel... de ha veszel 1 tucat lakást (főleg frekventált helyen) és kiadogatod, az egy átlag családnak elég jó havi pénzt hoz élete végéig... ha pedig gebasz van és szorul a hurok, el kell adni 1-1et...
na mármost 1 havi bért néztem... évek alatt ennél nagyságrendekkel többet lehet keresni, amit még jobban meg lehet forgatni ha valaki nem hülye, 1-2 év alatt megalapozza bőven a komplett család hátralevő életét
-
vond
MODERÁTOR
válasz mephi666 #192830 üzenetére
Mindig elképedek ezeken a számokon. Iszonyatosan el vannak szállva a focista fizetések, főleg ahhoz képest, amit csinálnak. Elképesztő, hogy évente 6-8 milliárdokat keresnek forintban ezek a sportágon belüli "top" játékosok. Szinte fel sem lehet fogni, mekkora pénzek ezek. És ez csak a klubtól kapott fizetésük. Ehhez jön még pluszban a nem ritkán jóval nagyobb reklámbevétel is.
Érdekelne amúgy, hogy mi a tökömet csinál ennyi pénzzel az a fodballista, aki mondjuk 10-15 évig ennyit keres. Vesz 10 házat, meg 60 autót? Oszt minek?
Máshol is látom, hogy valaki elér valami nagy eredményt, aztán az első dolga, hogy vesz egy Ferrarit, vagy Lambo-t. Hát egészségére.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #192828 üzenetére
ja, de a 'pool soha nem a kiemelkedő bérekről volt a híres: Salah 350k, VvD 220k, Thiago 200k, TAA 180k, Ali-Graven-Macca 150k a bérlista eleje... fontban... amikor a cityben KDB 400k, Haaland 375k, Grealish-Silva 300k, Stones 250k, Foden 225k, bodrikutya 220k, Gvardiol 200k... unitedben meg faszomíró 350k, Varane 340k, Rashford 300k, Martial-Mount-Sancho 250k, Brúnó 240k, ajtony 200k
bérekben a 'pool előtt vannak igen sokan
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #192826 üzenetére
elvileg heti 120ezer... font nem kiemelkedő kecskebaszóbér, de azért bőven jó
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #192823 üzenetére
...ha innentől 15 évig "csak" éli az álmát Liverpoolban, akkor ott lesz az a szobor nagyon sok ezen fog múlni: a szurkolókat azonnal megvette, a klub el es tudná majd adni (akarata ellenére), mert a KOP darabokra szedné a stadiont... ha belerakja a munkát és hozza a teljesítményt, ott lesz előtte 2 út: az egyik végén kurvasok lóvé, a másik végén meg a liverpooli szobor bő 1 évtized kapitánykodás után (én egyértelműen ezt választanám, mert azért éhen halni se fog már most se Liverpoolban)
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #192814 üzenetére
wow..
vajon ez szándékos lehet (utóbbi képre gondolok) vagy.. véletlen?#192817mefityisztó jó azért a szoboravatással még várjunk.... nem kell ez még
de, tény, fantasztikus[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #192821 üzenetére
tud védekezni ezért szószgét szerelmes belé, pep nem sokat mert óriási flop a gyerek
arra pont jó volt hogy ilyen libakupa meccsen levegőzzön egyet otthon PS-ezés helyett, és okosan kiestek
-
grizlisandor
veterán
Tegnap néztem az olaj klubbok harcát, de csak az első félidőt, mivel unalmas volt.
Mit lát Pep meg Szószgét Philipsben nem tudom elképzelni.
Gvardiol megvásárlásával jól jártak, ügyes gyerek.Nem közvetítették élőben, így majd be kell szereznem a felvételt, Chelsea 1 - 0 Brighton Jackson gól Palmer gólpasz, meg volt egy hibásan elvett gólunk, saját térfélről indult a játékosunk és akkor nincs les, de hát megint aludt a VAR szoba.
Meccs előtt KEKeltek fb-n, hogy Pochnak eldurrant az agya, padoznak a klasszikus balhátvédek, erre mind3 játékost kezd.
Állítólag Cucu tanár volt, Mudryk is jól játszott.
Statisztika alapján dominálták a meccset a sirályok, de több kaput eltaláló lövésünk volt kevesebb helyzetből.
Így már kevésbé sírós hangulatban várom a hétfői Fulham elleni meccset. -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #192819 üzenetére
...ahogy halad a mai fiatalság, írni sem fognak tudni 50év múlva
-
venember83
nagyúr
válasz dudu5130 #192812 üzenetére
S már második hónapja nyomják. Nem is tudom, hogy bírják. Kár, hogy a BL-ből nem lehet 1-2 meccs alatt kiszállni, a kieséshez (is) végig kell játszani 6 meccset 2 hónap alatt. Pedig annyival könnyebb, ha csak egy meccs van hetente. Lásd a Sassuolót. Meg a Juventust.
Muhaha.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #192814 üzenetére
...nagyon bízok benne, hogy röhögve int majd be sorban a lóvés csapatoknak, akik időnként felbukkannak, hogy elvigyék ...ha így folytatja, idővel szobrot kaphat Liverpoolban és 50 év múlva is emlékezni fognak a nevére nagyon határozottan elindult ezen az úton
-
Redneck
nagyúr
Szép golátót vert Szobi! Murphy, hogy a héten egyáltalán nem tudok meccseket nézni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #192812 üzenetére
+ válogatott meccsek
kell még 2 csatár, arnautovic ki tudja mikor és hogy tér vissza, alexis nullát mutatott.
barellát és mikit pihentetni kellene, salernitana ellen frattesi és asllani v a holland srác is kezdhetne. (sensi sérült...)
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #192809 üzenetére
...hatttttalmas Sassuolo? vicces kis csapat: kikap valami fisifosiFrosinone-tól 4-2-re, majd sörmeccsen otthon valami FeralpiSaló-tól 2:0-ra, majd kipicsázza a Juventust 4-2-re és Milánóban beakaszt az Internek ...ezek után hétfőn a Monza majd jól megrakja őket
Liverpoolban meg eközben nagyon megy a "hátrányból győzelem" forgatókönyv
- Bournemouth ellen 3. percben hátrány, félidőre már 2-1 nekünk, Macca a folytatásban kiáll, +1 gól és 3-1
- szarkák ellen idegenben 25. percben gólhátrány, 28. percben VvD kiáll, hajrában meg Darwin vág 2-t... 2-1 ide
- Wolves ellen 7. percben hátrány, 2. félidőben meg jöttek nekünk a gólok: 3-1
- LASK ellen 14. percben hátrány, 2. félidőben meg jöttek nekünk a gólok: 3-1
- WHU ellen kivételesen mi vezettünk, Bowen egyenlít, 2. félidőben 2 gól ide: 3-1
- Leicester tegnap: 3. percben hátrány, 2. félidőben meg jöttek nekünk a gólok: 3-1...Klopp lemásolta azt a sémát, amit a margit nyomott évekig? mármint, hogy "akárki előnybe került ellenük, a végére kiszopott vagy 3-al" ...cselszki ellen ott csesztük el, hogy mi kerültünk előnybe... az is meg lehetett volna, ha engedünk nekik 1 gólt, majd felőröljük őket
ezt meg nem lehet elégszer megnézni már mentem a góljait, hogy szezon végére legyen egy jó válogatásom
Darwintól mikor látunk ilyen összeszedett nyilatkozatot meccs után?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #192807 üzenetére
...szépen ráverte onnan a hosszúra... Sommer meg átvette a Handlagovic-technikát, hogy nem mozdult, csak mozizott?
...ez a hely Szoboszlainak gurításra tökéletes
...Quansah cb létére ment kapura és adta Jota-nak sarokra a gólpasszt jól összerakták, na... ez már a sokadik 3-1 lesz, amit 1gól hátrányból rakunk össze
[ Szerkesztve ]
-
-
Z.É.T.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest