Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...ez a Marmoush meg ki a faszomnak képzeli magát? Batistuta-nak?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227390 üzenetére
...ma legyen mindenki Bournemouth drukker, vasárnap meg Fulham
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227387 üzenetére
...jaja és kávéból is nagy kedvencem a lavazza, ami torinói
...filmből meg Tarr Béla torinói lova szintén remekmű
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227384 üzenetére
...én is azt választanám
de azért Róma az örök város és minden út oda vezet
...közben Müller jópofa ajándékot kapott:
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227372 üzenetére
...rá kellett volna menni Kloppra... vagyis inkább a feleségére, hogy élete álma legyen Torinóba költözni
...de azért valljuk be: szerintem 10 nőből 9 Rómát választaná, ha csak ez a 2 lehetőség van... inkább Chiellini-t kupáljátok ki, hogy jó edző legyen belőle
szép tündérmese lenne, ha beválna
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #227362 üzenetére
jaja, mondogattam én is sokat, mert belelátom, hogy hasonlóan meglesz a kémia a szurkolókkal, mint az Anfielden
játékban meg szintén passzol az agresszív támadó stílus, amit képviselt... ha oda megy és hosszabb távon számolnak vele, szerintem pár éven belül akár bajnoki cím is jöhet... (vigye el első körben a 'poolból Darwin-t, aki Rómában megtáltosodik és első szezonban vág 30+ gólt
)
-
mephi666
nagyúr
BenHans hol vagy?
...akkurvaélet... asszony kilesz, ha elkezdek Roma meccseket is nézni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #227356 üzenetére
...lehet, ennek ellenére jó volt így is
mindenesetre jár egy zacskó fóka orr
...na, hát kb éreztem cseréknél hogy ez lesz: offra tett középpályával nem jut előre Darwinékhoz sok labda és vissza irányba is alig van szűrés... Slot elcseréli a 3 pontot 0-ra... mondjuk a BHA-nak jobban is kell a pont
...mire 8 perc? lemaradtam valamiről?
-
mephi666
nagyúr
...Szoboszlai és Macca nélkül szerintem a középpálya nem lesz olyan biztos... vagy kivételesen megtáltosodnak Darwinék és növelik az előnyt, vagy leadjuk innen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227352 üzenetére
...pfejj, azok köpködők
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227349 üzenetére
...a joga meglehet a szüléshez
Sááára
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227347 üzenetére
...elég egyértelmű utalás a gólöröm
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #227336 üzenetére
...az jó élmény lehetett
én "nagyok" közül korn-t láttam 2005 körül a szigeten, de az nagy csalódás volt... előzenekar: tcs, amivel úgy voltam hogy "oké, a régit szerettem, új zenéik szarok, de ex kedvencei... pár sörrel hangolódni jó lesz" ...aztán erre 90%ban régi nótákból lenyomtak egy kurvajó koncertet... ezek után jött végre a korn, aminek úgy elcseszték a hangszerelését, hogy alig ismertem fel a zenéiket... lement 2-3 zene és inkább mentünk a sátorba
közben on: jó ez a Bradley gyerek... más képességei vannak, mint Trentnek, de védőmunkában jobb és képes hintába rakni olyan védőket, akiken Sára is felakad
kicsit favágó néha, de nem lehet minden tökéletes
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #227330 üzenetére
Yamal nekem azért még kérdőjel, hogy a pl-zúzdát hogy bírná... meg hát a laligából is kikoptak a Ramos-Pepe-féle nagyipari favágók
jó a gyerek, de fizikumban szerintem van hova fejlődnie és nem hiszem, hogy megérné allin-t tolni rá
inkább több, gyengébb képességű jómunkásember kéne, akiket agyoncsapni se lehet
-
mephi666
nagyúr
...mondom hatalmas izgalmak: Chiesa kezd, akár meg is duplázhatja a játékperceinek számát
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #227326 üzenetére
...uborkaszezon? ...soha nem látott izgalmak jönnek pl-ben a 3-7. hely közt ...aminek a végén remélhetőlet a city még az eligáról is lemarad
utána meg bl-döntő... majd 2 hét múlva indulhat az uborkaszezon
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #227322 üzenetére
...voltak baromi jó live nótáik is: pl amikor a sonata arctica-s énekessel duettben nyomták a beauty and the beast-et... na meg a pharaoh is nagy kedvencem volt
+1 dolog, amit örökre bánhatok: hogy nem láttam őket élőben és már nem is fogom soha az eredeti felállással
...tegnap eszembe jutottál: családi napot rendezett fiunk osztálya, egyik apuka meg Inter-es széldzsekiben feszített büszkén
gondoltam, meglenne a bl-döntő nyitótéma, ha úgy alakul
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227314 üzenetére
...az szép kör lesz: mi "csak" Gradoig megyünk kocsival, ott lesz a bázis... Velencét megismételjük vonattal, most már felkészülten
Trieszt is 1 nap, Udine-től északra a hegyek-tavak közé elnézünk, meg ami ötlet jön még... ilyen "minden nap máshol alszunk" kör a nászút volt nekünk belföldön 11 éve, egy akkor 22éves f astra-val... 7 nap, utána balaton 3 nap: 2000km+ ...aludtunk 4* hoteltől kezdve kempingben levő putri faházig mindenhol
hétfő délelőtt kezdtünk kakasdon esküvővel, ahol a tanúkat is ott láttuk először, majd villány--szigetvár-keszthely-esztergom-noszvaj-telkibánya-berettyóújfalu-kecskemét... szép kör volt
...olaszoknál érdemes kis falvakba is benézni, mert mi véletlen kerültünk ilyen helyre 1 éve és ott egy kis pékségben kaptunk legtöbbet a helyi életérzésből, ahogy a tulaj ott tett-vett-énekelt
...mintha életképet láttunk volna egy olasz filmből
Nightwish Tarja-ig volt jó, utána a popénekes csajjal lapos lett... csomószor az angels fall first albumot tettem be elalváshoz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227310 üzenetére
...pont jó kocsiba hosszabb utakra
2éve olaszországi úton loop-ban ment az album, hogy frissen tartson és a család se tiltakozott ellene... 3-4szer lement egymás után, mire másra váltottunk
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227306 üzenetére
...én mindenevő voltam: ff-ből mondjuk a digimortal is bejött a demanufacture mellett
amiket írsz, tőlük 1-2 szám megvan innen-onnan, de leginkább slipknot, korn, metallica, maiden, offspring, green day, blink, nightwish, cof, children ment... tuti sokat ki is hagytam... hazaiak közül meg (régi) tcs, alvin, macskanadrág... blues company koncerten is voltunk párszor
...élőben ők mindig nagyon királyok voltak
slipknot-nál a vol3 után éreztem úgy, hogy albumonként 2-3 jobb nótát leraknak, amin kívül felejthető az egész... metallica-tól meg már a st anger kuka volt nálam
korábbi albumok viszont 90%-ban jó nótákat tartalmaztak... mh-tól hallgasd meg a blackening-et: ez nem kommersz numetal
(poénból csináltak olyat is, amikor ezzel vádolták őket... és még ez a nótájuk is bőven kiemelkedett a stílusban
) ...ez az album szerintem elejétől a végéig zseniális... 8-9 perces számok is vannak, amik úgy fel vannak építve, hogy nem tűnnek ennyinek
...amikor meg poénból nyomtak numetal-t
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227304 üzenetére
...nekem a FF csak a hab a tortán... Robb Flynn-éktől meg 20+ éve az ashes album nagyon beakadt, utána kicsit háttérbe kerültek, majd utána jött a blackening, amire csak pár éve bukkantam rá, de felkerült nagyon gyorsan top3-ba
új album se rossz, de remélem ashes-ről, blackening-ről és bloodstone-ról is fognak sokat játszani...
unbound-ról ezt a short-ot néztem, ami elég komoly
kicsit olyan érzésem van ezzel az albummal kapcsolatban, mint volt anno a slipknot - all hope is gone-nál, amin volt pár jobb nóta, de az első 3 vitt mindent... a vol3 volt náluk a plafon: zeneileg teljesen kiforrottak és olyan magasra tették azzal a lécet, amit képtelenség lett volna úgy is megugrani újra, ha egyben marad a banda
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #227302 üzenetére
...nem csináltam még ilyet: annyit tudok, hogy jövő március környékén lehet igényelni uefa hivatalos oldalán, majd akkor utánanézek jobban és teszek egy próbát
...csak hát elég introvertált vagyok és kényelmesebben elvagyok otthon pár sörrel
na meg hát pest se a kedvencem... idén kicsit változtatni akarunk ezen és július végére behúztam 2 jegyet machine head-re a barba negra-ba
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227298 üzenetére
...az a durva, hogy pl Jason Statham-nél pár évvel idősebb csak, Tom Cruise-nál meg fiatalabb és amíg ezek ketten jobb fizikai állapotban vannak, mint más 40 évesen... a kolostormalacot úgy kell felsegíteni már egy kissámlira
akármit hoz a következő 12 hónap, csak nem lenne rossz behúzni pár jegyet és élőben nézni a döntőt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227289 üzenetére
persze, de a legjobb igazolások általában a semmiből jönnek, amikor már hivatalos és papír van
...mert nem egyszer be volt lóbálva a név, majd semmi nem lett az egészből... pl Bellingham deal évekig lebegett és hol kötött ki?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227285 üzenetére
persze, hogy kurvára örülnék, ha lenne egy Kerkezünk, de Caicedo-t, Lavia-t meg franc tudja kiket mondott románó pár éve 100%-ig tutira és egyikből se lett semmi
csak az a tuti, ha már megvan az orvosi és utána a klub adja ki a hírt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227283 üzenetére
...ez az hogy a románó írt róla
...ha annyiszor kapnék 1eur-t, amennyi hülyeséget írt az elmúlt években, már nem itt lennék
-
mephi666
nagyúr
...ostor az a láb
...a gól ennek ellenére leginkább Gordon érdeme
-
mephi666
nagyúr
...nagyobb itt a Rája-show, mint a tropicariumban
-
mephi666
nagyúr
Rája dolgozik ma a pénzéért
...na most meg a pápa mutatott egy trükköt
ez a kapusok meccse lesz?
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #227223 üzenetére
...csak olvastam a csodálatos eredményt
hol marad a kókler geci sms?
...már csak azért kell szurkolni, hogy eliga helyet robin hoodék lenyúlják előlük és akkor oda kerül a tetves city, ahol a helye van
(...hajrá Bournemouth, hajrá Fulham.. 2 olyan csapat, aminek igazából szurkolni is tudok)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227175 üzenetére
...megcseszteri csapatról van szó, nyugi
amikor Mekktomi oda-vissza ütögetett kétkézzel a labdába, azt se fújták be kézre
...bezzeg amikor asszem Fab háta mögé volt rakva a keze, akkor kaput elkerülő labda érintette kb a kisujja hegyét, azt ki tudták videózni büntetőre
-
mephi666
nagyúr
...na a suna 2vel lenyomta a tico-t
-
mephi666
nagyúr
na, most már megvan miért indult rá a grilis
-
mephi666
nagyúr
válasz
Meggyi001 #227116 üzenetére
viccen kívül csigaevőknél is az lehet, mint sok másik országban: pl Marseille és Párizs egyes részein nem szívesen sétálgatnék... úgy ahogy Róma, Nápoly, NY, vagy LA-ben is vannak elég gettó helyek... de ezen túl más vidékeken ugyanúgy szívesen látják a külföldieket, mert maximális a vendégszeretet
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227114 üzenetére
ui: "allé" ...magyarul azt jelenti: 'nyádat!
-
mephi666
nagyúr
...pikáns meccs ma estére: Sunderland vs Lampard Coventry-je 2-1ről
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #227101 üzenetére
kérdés a lóvé, mert ahogy nézem Lukaku most ott a top 150e eur alatt... Oszi 100, Mekktamás kicsivel több... KDB meg 400e fonttal zárt a citynél...
le vannak maradva fizetésekben a pl-től, de sikereket azért el lehet érni, ezért nem egy rossz választás... meg hát esős-fosos manchesteri idő után megváltás az új éghajlat
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227094 üzenetére
...lehet úgy van vele, hogy ha már a pályán nem sikerül látható eredménnyel bevágni, próbálkozik pályán kívül
...és ha jót pörget a leendő gyerek a genetikai lottón, elég nagy előnnyel indul: Lehmann csajszi pályán és azon kívül is formában van... Grealishért szintén omlanak a nők és azért nem az albán másodosztály igazolta le
...arra kell figyelni, hogy ne kizárólag a bulihajlamot örökölje az utód, mert akkor maximum egy pályán kívüli Gascoigne lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227088 üzenetére
Retekegér úgy fölé baszta egy komoly római védelem által előadott Benny Hill produkció után, hogy ez garantálta a gyors egyenlítést
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #227050 üzenetére
...belenéztem a meccsbe, DVTK-nál azt az Acolatse-t rég le kellett volna zavarni... több soron szabálytalankodott, majd eljátszotta a halált, mintha ő lenne az áldozat... volt hogy szó szerint ráugrott az ellenfél hátára, majd eldobta magát, mintha bántották volna
kicsit figyelmesebb lett volna a játékvezető, akkor elküldi az állatkertbe (a nyíregyházi amúgy is nagyon szép), hogy oda való az ilyen majomkodás
...nem volt amúgy szép meccs... a hangulat viszont nem lehetett rossz, mert sok üres széket nem láttam
-
mephi666
nagyúr
...erre Trent rúgja onnan, ami Szoboszlai kedvenc helye...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227039 üzenetére
...erre a bal lábán múlt Merino lesre állítása
nem ez lesz élete meccse
-
mephi666
nagyúr
Trent fogadtatása kicsit megosztó volt, ilyet is ritkán hallani az Anfielden
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227035 üzenetére
...ti? united drukker lettél, mert túl jó helyen áll a cselszki?
-
mephi666
nagyúr
Gakpo ezt odafejelte rendesen
Szoboszlai gólpassz erre
-
mephi666
nagyúr
Ode ilyen csajozós mezben nyomja?
CuJo legalább akkora balfasz volt most, mint amilyen passzt adott előbb
-
mephi666
nagyúr
...külsővel ez a CuJo-Sára passz nagyon tanári volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #226991 üzenetére
...este (6-8 sör után) az ismétléseken úgy tűnt, hogy labda volt először és húzta vissza a lábát azonnal, hogy elkerülje a sérülés okozását
szardínia se halt bele brazil létére... Macca pár hete durvábbak kapott sokkal és nem lett kiállítva az ellenfél
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226986 üzenetére
...az volt a baj, hogy nem vétlen könyök volt, hanem előtte becélozta látványosan az áldozatot
Palmer meg hiába néz ki úgy, mintha a Dumb&Dumber forgatásáról szökött volna: egymagának több az esze, mint az ilyen Caicedo, Jackson, Enzo, stb brigádnak együtt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226983 üzenetére
...szerintem nagyátlagban senkinek nem fekszik a castle játéka
EH jó munkát végez velük... nincsenek olyan húdenagy egyéniségeik, hanem ilyen lóbaszó Burn-ökkel össze van rakva egy keret, amelyik bárkivel képes kibaszni, ha jó napot fog ki
Jackson ebből a betervezett könyökösből kaphatja a pirosat... csak úgy nyekkent az áldozat feje (ez meg a Caicedo haverja is olyan buta, mint a tök)
-
mephi666
nagyúr
Sorloth majdnem baszott egy 5ödiket is a Sociedadnak... közben a Haaland nevezetű honfitárs pontosan nullát a tökutolsó Sotonnak
-
mephi666
nagyúr
Bödét megrúgják, összeesik a gyíkarc, kifelé szabad... bravó játékvezetés... kiállítás megint elég kérdőjeles, ahogy labdát talált a védő majd brazilosan jött a nagyhalál a szardíniától
-
mephi666
nagyúr
Gera mit érezhet ilyenkor, amikor a srácok dobnak olyan átadást, aminél ő rosszabbat bebaszott a 'poolnak meg unitednek (akár ollózva is), Katona meg 5ös sarkáról kirúgja a stadionból...
....na erre 2-1... jöhet az nb2
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226954 üzenetére
...nagysegíccségezamagyarcsaládoknak
...kínvallatásra ennek az MTK-KTE meccsnek a felvételét is jól lehetne használni
ui: hatttalmas Soton vótmá?
-
mephi666
nagyúr
....ma esti kérdés: milánói szósz vs bolognai ragu?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226918 üzenetére
...persze, épp ezért félek, hogy nem lesz Kerkezünk, mert túl hamar pletykáltak róla
...és amúgy már elvileg KDB is leszögezte, hogy másik pl csapathoz tuti nem megy, így akkor nincs is több kérdés...
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #226916 üzenetére
olvastam én is ilyet... meg olyat is hogy KDB régóta szimpatizál a 'pool-lal... másik oldalról meg olyat is olvastam, hogy egyértelműen kijelentette: "nem fog másik pl csapathoz igazolni" ...szóval bármi is lehet...
más oldalról: kellene nekünk egy pályája csúcsán túl lévő, újabban egyre többet sérülő KDB, amikor van többek közt egy Szoboszlaink, Maccánk és Gravenünk középpályára?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226904 üzenetére
...az vicces lenne a hétvégi eredmény után
...kár, hogy csak a csirkék meccsét lehet nézni, ami totál nem érdekel... pluszba ott van pöcsorrliszon
dickford és a paplanszájú együtt nincs olyan ellenszenves, mint ez a gettószökevény majom
...kéne 2 gyors norvég gól, hogy ne akarja már a purgatórium az 5. perctől kezdve húzni az időt
-
mephi666
nagyúr
...most nézem hogy Solanke a 'poolban is járt... kb annyit játszott, hogy el is felejtettem
neki kellett volna több időt adni és akkor lehet spórolunk egy Darwint
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli #226847 üzenetére
Lauren Fryer, Declan Rice felesége... keress rá
...a parizernél tudtak kapust választani... na meg kifizetni...
az a szar, hogy Murphy szerint amikor ekkora a nyomás egyik oldalra, akkor csak egyszer kell megfutni ellenkező irányba: amoda garantáltan bemegy az első kóbor labda is
-
mephi666
nagyúr
...na majdnem lett Rice-Rice-baby 2perc alatt
volt már itt téma a felesége? pár napja olvastam, hogy kint kicsit beleálltak korábban, mert hát nem az a tipikus modell focista feleség... drukkerek viszont szerencsére bevédték gyorsan
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #226815 üzenetére
...ilyenek ezek a martinezek... van a faszimitáló argentin névrokona, aki fejben szintén elég korlátolt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226802 üzenetére
...most akkor mehet 45910ft egy jó kis MTK - KTE V-re
...sajnos kb 10perc után már aludtam az esti meccsen, mert már 3:00 óta fent voltam és meló után még 19:00-ig taxiztam ide-oda a családot
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #226681 üzenetére
Slot elszámolta: ha minden meccsre felrakja a létező legerősebb keretet, akkor lehet megvan a ligakupa, miközben ott vagyunk még mindig a bl-ben, a pl pontelőny meg 5 alatti... sérült meg a mostani állapothoz képest +3-4
aztán úgy járunk idén is, hogy utolsó 1-2hétig 3 kupára vagyunk esélyesek, majd marad az egyetlen márciusban megszerzett csicskakupa... miután tutira ment és behúzta a pl-t, nem lehet neki semmit felhánytorgatni... jó lett volna mást is nyerni, de nem hiába ritka az olyan csapat, ami 3-4 kupát is behúz sorban... ehhez azért elég sovány a keretünk (gondolok arra, hogy nincs sok biztos gólvágónk, ha pedig hátul nem Konaté van Virgil mellett, simán lábon lőjük magunkat, mint pl a cselszki ellen)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226673 üzenetére
.. nincs más: vinnie kell Darwint meg Rodrit a pl-ből és mindenkinek jó lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226657 üzenetére
...hm, dél-amerikait dél-amerikaira?
mi lett veled?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226655 üzenetére
...támadóból nem is tudom kit látnék szívesen... az a Yildiz gyerek pl mehetne 1-1 cserébe Darwinnal
aztán lehet mediterrán környezetben az indián is megtáltosodna
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226652 üzenetére
milyen posztra NEM kellene nyáron igazolni?
kapus? Ali, Kelleher és kölcsönVili tán elég... aztán nem ártana normális cb Virgil mellé, mert Quansah-n kb úgy el tud menni meccs, mint Gomez-en a margit elleni 2-5... jobb oldalra Trent helyére kellene ember, mert Bradley egymagában oda kevés... balra pl Kerkez jó lenne, habár Robertson+Tsimikas létszámban elég lehetne, csak minőségben kevés
középen talán megvagyunk, előre viszont szintén kellene valaki, aki képes berúgni a helyzeteket... vagy Chiesa-t feltuningolni nyáron és adni neki a perceket
-
mephi666
nagyúr
válasz
csemege86 #226638 üzenetére
...olyan is volt, meg olyan is amikor ragadt hozzá a labda és ahogy pályára lépett, kis híján gólt rúgott perceken belül
kezdésnek kellene neki sok éles meccs, hogy összeszokjon a társakkal, mert anélkül nem lehet reális elvárás, hogy a semmiből beállva top legyen... Darwinon is látszódik, hogy mióta csak perceket kap, szarabb mint bármikor volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
csemege86 #226635 üzenetére
....viccet félretéve: ő ennél az 5 meccsnél kicsit többet tett hozzá, mert amikor kupameccseken tehermentesítette a többieket, az is közvetetten hozzájárult a pl-ben mutatott eredményekhez
én továbbra is bízok benne, mert kurvajó játékos... csak hát rendesen gyúrni kéne fizikumra és meccsben tartani, hogy stabil formája legyen... közben meg imádkozni, hogy ne sérüljön
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #226631 üzenetére
Slotnak ja, de Virgil kemény mint a szög: neki az ott egy betonszofi
-
mephi666
nagyúr
Kane közben bajnok lett
örvendjünk
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226622 üzenetére
...jó, hát 2 hónapja Slot is szépen kitalálta, hogy majd Macca védekezze le a 2méteres lóbaszó Burn-t
Cucu mit pörgött már a földön
...na cselszki-Quansah 2-0
cselszki-'pool 1-1
-
mephi666
nagyúr
...megjött Chiesa, a 2. pl-győztes olasz
...az első Balotelli volt 14 éve
...az a nolook-kapufa komoly volt... Ali se hitte hogy olyan szögből akárki kapura teszi... Palmer mondjuk nem akárki
...na, a kapitány beköszönt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226616 üzenetére
...Cucu meg Sárából fel tudott készülni, viszont Bradley megetette rendesen
...legjobban azt érzem, hogy középről hiányzik a Macca+Szoboszlai páros és folyamatosan elszórjuk a labdát... na meg ők hátul is tudnak segíteni
-
mephi666
nagyúr
...ez nem Quansah meccse
-
mephi666
nagyúr
Vardy rúgott egy gólt, majd amikor a bíró koccant és földön maradt, belefújt a sípjába és megállította a játékot
...85. perc környékén cserélték le, ma is kivette a részét a győzelemből
-
mephi666
nagyúr
...hahaha, "az ő neve Juszuf Poulsen"
Kane már lement a pálya mellé ünnepelni, mire 4 perc hosszabbítás 94:00nál gól... bajnokavatás skip
-
mephi666
nagyúr
...10perc és Kane megnyerheti az első bajnoki címét... eltiltás miatt lelátón ülve
...ez azért mekkora szopás, amikor van egy ilyen kaliberű játékos, akinek a legnagyobb átka, hogy a középszar purgatóriumban töltötte legszebb éveit és emiatt üres otthon a vitrin... más meg több polccal lejjebb van és 25 éves korára nem fér el a serlegektől
-
mephi666
nagyúr
RBL 1 perc alatt leadta a 2 gólos előnyt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226575 üzenetére
Sárán nem tömeg van, szálkás mint a pisztráng
testzsír kb 0.00001%
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #226507 üzenetére
...nagycsapatban volt 17 évesen, 18 évesen meg válogatott... első emlékeim róla a 2006os vb-ről vannak
jó volt ő is, de 20 éves kora alatt nem rémlik, hogy ennyire villogott volna... na meg azt jegyeztem meg, hogy Maradona is felfigyelt rá és kíváncsi voltam, hogy tényleg jó lesz-e...
Yamalnak rá kéne gyúrni fizikumra, mint pl Salah és néhány aranylabda kinéz neki, ha nem kezd el sérülgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest