Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Bradley megérkezett a játékba
...nem titkolom, hogy egyik kedvencem már régóta -
mephi666
nagyúr
5 percet jól elfaszkodtak varral
+10perc első félidőre a var és a 3 komolyabb ápolás miatt?
-
mephi666
nagyúr
...akármi lesz itt, az Inter már vesztett ezen a meccsen... fél óra alatt 2 játékost...
...nafene: Konaté elfogadta, hogy itt kell melóznia és elkezd hajtani a szerződéshosszabbításra?

-
mephi666
nagyúr
...eléggé vakon van ez a bíró: Izsák lábát szépen elhúzták... semmi... Thuram színészkedését meg eszi azonnal

-
mephi666
nagyúr
Kefehajú rendesen tarolta Robertsont: labdát nem nagyon talált, 2lábbal elbaszta Robót rendesen...
-
mephi666
nagyúr
...nem is emlékeztem, hogy Kukinnyó az Interben is játszott... onnan érkezett
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...de legalább pénzügyi védőpajzsot hoztak... ja nem

-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
térden csúszás nem fér bele, de pl a mellkason talpalás simán... persze csak akkor, ha megcseszteri csapat követi el

-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...most Allegri szerelme (Rabiot) akasztott egyet

-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...elkezdtél a nagyobb torinói csapatnak szurkolni, amelyik eredményekre is képes?

...na, Menya mindjárt kireklamálja magát, mint Packeta 1 hete?

-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...egyik oldalról se tiszta a helyzet: nem így kell ezt kezelni... pszichológus dolgozhat az egész csapaton, mert ez most látványosan kihat majdnem mindenkire...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...minden ilyen sorozat azért van, hogy egyszer véget érjen

Salah meg közben nem került be az Inter elleni keretbe... Slot egyre amatőrebbnek tűnik: oké volt amikor Salah nélkül azonnal jött eredmény, de azóta nélküle se és esélyt se kap bizonyítani... ez számomra faszméregetésnek tűnik, hogy 3 meccsen át padoztatja a legmagasabb fizetésű játékost és esélyt se ad neki 15-20 percekre se... rendesen kihathat a többiek moráljára... (mert azért ne felejtsük el, hogy évekig mit tett a csapatért) nem lepődnék meg, ha lenne egy sima 5:0 Milánóban és utána Amszterdamig szólna a repülőjegye...
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross
üzenetére
...ja, de ahhoz meg játszania kéne és megtáltosodni, hogy a kecskebaszók elkezdjenek kapkodni érte... vagy Slot inkább az afrika kupára pihenteti most célzottan?
...nem is az a fő bajom, hogy nem jönnek az eredmények, a játék is kezd nézhetetlenül szar lenni... van az, hogy úgy kapunk ki, hogy a játék megvan, de az eredmény nem jön... előfordul... de amikor azt látom, hogy Szoboszlain, Bradley-n és Alin kívül mindenki más játéka egy kalap szart nem ér, az fájdalmas... kiesés határán vergődő csapatok szopatnak minket, akiket 3-4gk-el simán verni kéne a cseréknek is...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...aszondod coming home lesz végre?

...azon agyalok, hogy ki lehet esélyes Slot posztjára? ...Klopp után lehet olyat kéne, aki magasan műveli a gegenpressinget, mert amit Slot mostanában mutatott, az nagyon lagymatag... márpedig a játékosok szerintem meglennének hozzá... és tetszetősek is voltak azok a meccsek (valamint eredményesek) ...Rangnick? Rose? Julian? ...mindenesetre az se lenne baj, ha Klopphoz hasonlóan "apafigurát" is kapnának egyúttal a játékosok... nála érezhetően megvolt a kémia az utolsó cserejátékostól kezdve a konyhás nénikig... Slotnál ilyet nem nagyon látok (...és az elcseszett Mourinho-s ötletem is innen fakadt 2 hete
) -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...ez a kép a vb utáni felirattal a kedvencem, hogy Macca így vonul vb-ként Brightonban

-
mephi666
nagyúr
Mekktamás elég nagy császár a seriea-ban
-
mephi666
nagyúr
...most nézem az összefoglalót: ez az ember példát mutat a fiataloknak
60. percben állt be és 10 meccsre van Illés Béla 540 meccses nb1 rekordjától
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai ezzel a hajjal mint egy szittya Beckham

-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
...annyira oda álmodta magát, hogy a teljesítménye lement kutyaszar szintre, ami után mégse kell a margitnak
...Endo már nincs, akit be lehetne hozni helyette cb-nek?...na elfaszkodjuk akkor tényleg? ...ezt a kettős cserét kurvára nem értettem, amikor Bradley stabilan jó volt azon az oldalon
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...ja, árából mindkét posztra elég komoly minőségben lehetett volna újítani

Bradley, Wirtz le... Wirtz kezdte összekapni magát, de ez most megint nem az ő meccse volt... én inkább Chiesa-t hoznám
ne balfaszkodjuk el a végét...na Konaté a balfék... már megint
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...mondjuk azt se sokat láttuk, hogy miként dolgozik, ha Bradley is dobálja neki a labdát
lehet, hogy meglesz az a felállás, amikor kettesével rúgja a gólokat, de van egy olyan érzésem, hogy ilyenkor Sára padozni fog 
-
mephi666
nagyúr
Palindrom beindult
-
mephi666
nagyúr
...ez ha nem piros, akkor mi az? ...páros lábbal lábra... ez is csak ennél a gecinél nem ér többet
...ezért fogta a játékos is a fejét, mert tudta hogy piros lesz... aztán meglepődhetett
-
mephi666
nagyúr
Virgil és Konaté meg Benny Hill showt néz meccsek közt, vagy mi a fasz van már velük?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...kapufát is Magyar Péter húzta lejjebb 15 centivel, hogy lepattanjon róla CuJo lövése

-
mephi666
nagyúr
...na ganéfejű téjlort megkaptuk... Slot állásával játszik ma ez a nyomorék

-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
10 perce kapcsoltam ide, látom ott vigyorog a kacsafejű
én inkább felkértem volna Martinezt, hogy adjon elő neki egy olyan performanszt, mint 4 éve a díjátadón 
...kolostormalac gondolom csak azért nincs ott, mert holnap itt kecskemèten a Messi István sportcsarnokban lesz jelenése... kár hogy nem pár hete jött, amikor onnan pár méterre lépett fel a picsa
...nagyot szólt volna a viktor, zászló-zászló-szív és a macskás fadísz -
mephi666
nagyúr
vb sorsolást senki nem néz?

brazília, marokkó, haiti, skócia csoport
németország, kurasszó, elefántcsontpart, ecuador... spanyolok mellett is csak az uruk-hai-ok a kemények... papírforma szerint lesznek akkora tömések csoportmeccseken, mint még sohaújkaledónia? ...az meg mi a picsa?
(francia gyarmat alig 300ezer lakóval ausztráliától keletre... oké) -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...meg volt Jota, Diaz, Trent, Harvey, akik ebben a rendszerben nőttek fel... nem kellett hirtelen 4-5 játékost beépíteni
...ja és még az is kérdés nálam, hogy Vili jobb, mint Kelleher? -
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére

...közben milyen tüzijáték a sonka kapuja előtt... most fog 2 percen belül szopni a junájtid egy béna gólt

-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...én a kezdetek óta bírom és mondom, hogy "ha fizikálisan bírja, simán kezdőben a helye"
nagyon szimpatikus a mentalitása, hajt mint a gép, technikás... és kurvajól el tud sülni mindkét lába... és arról se feledkezzünk meg, hogy igazi csapatjátékos... nem pedig egy önző köcsög 
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
2. félidőn jól bealudtam, ismétlést láttam: hol maradt a védelem Chiesa mentésekor?
...meg a 4 kapura tartónkból volt 2 Szoboszlai löket 25 méterekről, 1 gól meg 1 valami? ez se túl vaskos... első félidőben nem is tűnt rossznak a játékunk, a folytatásban viszont Sára elrontotta? -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...más a kép: van játék... nincs 5-10 percenként egy jónak induló akció, aminek rendre az lenne a vége, hogy kipörgetik rá és ott ér véget a semmivel...
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
3 napja?
...Gomez megidézte azért a szellemét, ahogy a posztján elkezdett cselezgetni és elvették tőle a labdát... csak hát ő olcsóbban művelte ezt és alapvetően védőWirtznek is érik már a gólja... jól tud helyzetbe kerülni, ha kiszolgálják a társak
-
mephi666
nagyúr
oké, ezt a poént Beckhamnek meg lehet bocsátani

-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...azért én meghallgatnék egy kapusvéleményt is, hogy semlegesként, szimplán abból a nézőpontból milyennek látta az esetet
...én továbbra is teljesen felesleges, sérülésveszéllyel járó mozdulatnak látom -
-
mephi666
nagyúr
Gyökeres ennyire elmebeteg is tud lenni?
...ezt nem illene varozni pirosra? ...esélye nem volt elérni
-
mephi666
nagyúr
...írni akartam, hogy kéne egy 2. gól, mert eddig nem talált kaput 90+ percig a WHU, ami után garantált hogy az elsőből betalálnak és x-re mentenek

...Szoboszlai nem semmit ment a labdáért

-
mephi666
nagyúr
Packeta az iqbajnok
és még mindig magyaráz... mondjuk most már mindegy -
mephi666
nagyúr
Wirtzet faragják azért keményen
...ezek lehet nem Slotot, hanem Sárát akarnak buktatni?
ha Sára pályán van, Kerkez, Konaté, Wirtz, Isak kurvaszar, de most normális szintet produkálnak
...ha Wirtznek innentől ez lesz a szint, teljesen oké... kisebb sérülésből visszatérve főleg -
mephi666
nagyúr
Wirtz 30perc alatt 3 kurvajó labdát dobott be a boxba, amiből bármi lehetett volna
aki szarnak tartja, beutalom szemészhez
.. nem rossz ő, csak eddig a körülmények nem voltak jók és idő is kell a beépüléshez -
mephi666
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
...azért itt lehetetlen helyzetből szépen kapura húzta... bravúr kellett a védéshez... nem lesz ő se rossz, ha ezek a mozdulatok benne vannak... sőt most mintha Salah nélkül teljesen át lenne helyezve a súlypont és mindenki más aktívabb, jobb lenne
...ez Graven ellen nem volt épp szabályos: ebből Szoboszlai szabad kellett volna
-
mephi666
nagyúr
...ezt a Bowent kellett volna elhozni Pimpong helyére, lehet jobban állnánk
Izsák ezt jól fölbaszta a lelátóra... pedig Wirtz és Gakpo mesterien rakta helyzetbe
-
mephi666
nagyúr
...legjobb vicc: EtH-ot is pletykálnak a 'poolhoz
...az viszont kevésbé vicces, hogy az utolsó 12 meccset lehet ő is jobb stattal zárta volna... komolyan 1 dolgot nem értek: kapott kerettel Slot kurvajól hozta az első szezont... mindig mesterien bele tudott cserélni a meccsekbe, amikkel akár fordítani is sikerült... most meg mintha világi balfasz lenne és nemhogy meccsbe belecserélni nem sikerül, egy normális kezdő felrakása is kihívás... -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
...na meg az is érdekes, hogy az elmúlt 12 meccsből csak azon a 3 meccsen győzött a csapat, amikor Robertson kezdett... lehet őt kellett volna a meccsek elejére berakni és fáradó ellenfél ellen jöhet Kerkez, akinek a beépülését támogatni kell... másik szélen meg Salah pihenjen a meccsek elején...
-
mephi666
nagyúr
...na most akkor jól behülyítették, kurvaszar lett a teljesítménye, mert láthatóan fejben már ott érezte magát, erre mégse
kurvajó... 26 évesen lehetne még pár jó szezonja, ha összekapná magát..."Real Madrid informed Liverpool that they’re not interested in signing Konate!
[@David_Ornstein]" -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
"év újságírója" titulus helyett "év büdösbunkója" jobban passzolna

-
mephi666
nagyúr
...na akad itt Neymar imitátor is

-
mephi666
nagyúr
...éderszon nem boldog
mondjuk 1 gól itt még nem sokat jelent a 68. percben... mindenesetre szép volt...alig írtam le: erről beszéltem...
-
mephi666
nagyúr
...ahogy nézem a fradi szép 0/0 statot rak 38 perc után a mérkőzéshez

Skriniar meg a Fenernél kötött ki? ...most a 'poolba is beférne simán
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...makkoscipő odaver

Mou azért tudná ápolgatni a játékosok lelkivilágát, ami szerintem nem lenne most egy utolsó szempont, mert győztes szezon után ekkorát süllyedni: rendesen haza lehet baszva mindenkinek az önértékelése
BR-ből meg 10 éve megjöttünk... akkoriban elég nagy keringő ment, ami nem hiányzik, de Slot-nál kérdés, hogy "ennél még mindig lehet lejjebb?" ...vagy fokozatosan vissza tudunk térni? ...nem is értem teljesen, ahogy egyik oldalon erőlteti a régit (Sárát), másik oldalon pedig ész nélkül az újat (pl Wirtz az elején) ...aki meg ténylegesen vitt valamit a játékba (Chiesa), őt meg 10-15 percekre dobja be néha
...szerintem ő sem tudja igazán, hogy most mit akar... amilyen zsenin cserélgetett az első szezonjában, most legalább ugyanekkora balféknek tűnik
...az meg a másik, hogy ellenünk fel tud állni mindenki, de a védelműnk meg lazán átenged bárkit és instant gól... tegnap látszólag masszív mezőnyfölényben voltunk, nem is tűnt szarnak a játékunk, erre hopp 1-1 gól Virgilről, Konatéról meg Kerkezről... mi meg elfelejtettük kihasználni az ellenfél hasonló hibáit... vagyis tegnap Szoboszlai megmutatta, hogy kell ezt csinálni 
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
az szerintem nem nagy elvárás, hogy bajnokként ne kapjunk már ki 1-4-re a PSV-től... 0-3-ra a (kiesőjelölt) NF-től... na meg CP, Brentford, Gala, united bukó is elég csúnya... a tegnapi után egyre inkább azt érzem, hogy Slotra nagy lett a kabát: nem tud mit kezdeni a játékosokkal...
előbb vezettem kecskemétre bcsabáról az m44-en és a baromi unalmas úton már olyanokon gondolkoztam, hogy "ki lenne ide jó edző?" ...és aztán beugrott Mourinho
...elég perverz gondolat, de akár még működhetne is... híresen jó olyan tekintetben, hogy "fiaként" kezeli az összes játékost és akár passzolhatna a 'pool családias imidzséhez
simán adnék neki 1 év próbát, hosszabbítási opcióval... félek, hogy Slot kezdi elveszíteni az öltözőt és nem tud olyan pozitív fordulatot produkálni, amire Klopp képes volt többször is 
-
mephi666
nagyúr
Kerkez és Jones mutatott most olyanokat, amitől Slot borostája is kihullik
-
mephi666
nagyúr
Salah = Martin Palermo, a szöcske?

-
mephi666
nagyúr
Palindrom felvágása nem ért 11est?

...szépen meg lett járatva a labda, erre Sára felbassza a lelátóra
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai végre nem rb és köszöni egy góllal
-
mephi666
nagyúr
...na Virgil kezeskedett a korai PSV vezetésről (5percig át se mentünk nagyon a felezőn) ...jól indul... mondjuk lehetett volna 11es helyett kifelé szabad is
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...szerintem valami kecskebaszó brigád lesz itt a végállomás: 30millió? ...heti 600k? ...feléért rohannának a jelentkezők, de ennyiből 2 topjátékos is kijön a posztjára, akik bónuszba nem is ilyen rinyapinák
-
mephi666
nagyúr
válasz
BaJaZo
üzenetére
...azért ne felejtsük el, hogy Klopp alatt is voltak nagyobb hullámvölgyek (2020 végétől 2021 tavaszig, vagy a 22/23as szezon)
nála az volt a csoda, ha karácsony körül nem kerültünk gödörbe... ünnepi időszak általában arról szólt nálam, hogy ittam és téptem a hajam, amiért ilyenkor játszottunk a legszarabbul
...kérdés, hogy Slot mennyire tudja ezt menedzselni, mert ilyennel itt még nem találkozott... na meg az se segíti előre a csapatot, hogy mire picit kezdenének összeszokni, jön megint egy válogatott szünet és kiesik egy Wirtz, Bradley... pár hete egy Frimpong... aztán a legkreatívabb középpályás, aki támadásépítésben aktívan ott tudna lenni, megint be van kényszerítve rb-nek......itt a reális cél 2 dolog lehet: Konatét+Sárát jó pénzért dobni, cb+rb posztra erősíteni (Leoni kiesése is fáj) ...aztán felépíteni úgy a játékot, hogy bl-ben eredményes legyen a csapat, pl-ben meg bl-helyre fel kell mászni
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...majd kap egy ps5öt a szobájába és ott kiélheti a focis álmait... telegyógyszerezve még a vb-t is megnyerheti

-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...ja, ő a megoldás: építsen magyarokból egy új 'poolt és ctrl+c ctrl+v megvan a magyar válogatott

-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...a 6 évvel ezelőtti "őrült" Kloppra

-
mephi666
nagyúr
...ilyen hogy a szurkolók egy része lefújás előtt hazamenjen, utoljára tán akkor volt amikor az áremelkedés ellen lázadtak... mindezt vezetésnél tették és majdnem kikapott belőle a csapat... Slot a szőnyeg szélére lesz állítva gyorsan?
-
mephi666
nagyúr
...az elmúlt években voltak időszakok, amikor nem voltunk jók, de összejött minden... most nem vagyunk kritikán alulian szarok, de 1.5 hónapja semmi nem jön össze... mintha a 10-15 évvel ezelőtti BR időszakot látnám...
-
mephi666
nagyúr
Murphy megint: uraljuk a játékot, csomó helyzet meg szöglet meg blokk... erre adunk 1 szögletet és gól
...na ezt a varnak el kell vennie
...na elmennek már a büdös kurva anyjukba: Ali előtt áll lesen a játékos és ez most itt valamiért érvényes... 2 hete Robertson nem takart és azt elvették...
...pff Konaté ma is balfasz: cserébe ezt a gólt elvették, pedig ez inkább érvényes volt... így akkor korrigálva az előző (Konaté meg inkább üljön le a padra)
-
mephi666
nagyúr
Salah most azért jól megetette a madarakat
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...aki ilyet mond, az kurvára nincs képben a focival, hiába akarja azt bizonygatni, hogy márpedig de
engem most csak az nyugtat, hogy nincs ott a meccsen és nem húz le a jelenlétével, így van esély a NF ellen...ui: egyébként 2010 körül volt holland edzője a válogatottnak

-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...aztán volt hogy 8at szoptunk tőlük pár éve
és ez már nem is a 98as oranje volt
...azok 10 alatt meg se álltak volna...remélem fél év múlva max a börtönválogatottba szólhat bele, vagy az elmeosztályon gombfocizhat...
-
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
nem azt mondom, de az se lenne normális, ha úgy meccselnének a csapatok, hogy 12órákat repülnek ide-oda... amit tegnap írtam, az szerintem reálisabb lenne: pl 64 csapatos vb esetén a világranglista első 32/40 csapata instant kijutó, többi helyre pedig kontinensenként selejtező
(természetesen súlyozva, hogy mennyi csapat van és ezek a ranglistán hogy helyezkednek el) -
mephi666
nagyúr
válasz
elpescador
üzenetére
beletekertem ebbe a szennybe: Bognár Gyuri ebben az asztaltársaságban magasan a legkompetensebb, intelligens úriember

...és megtudtam: azért nem lehet magyar csapat a bajnokok ligájában, mert a nyugati világ ellenünk van
...szerintem mindenkinek jobb lenne, ha a pszichiátriáról nézné jövőre a vb-t... -
mephi666
nagyúr
válasz
cami][us
üzenetére
sovány a keret, olyan egyszerű: az egy dolog, hogy van egy Szoboszlai, de ő egyedül mindent nem tud megoldani... kb az egyetlen játékos, aki stabilan magas teljesítményre képes, a többieknél pedig elég széles sávban random... ha egyszerre jól jön ki a csapat nagy részénél, akkor megfoghatunk egy portugáliát is, de ha rossz nap van, andorra is megszívat
kellene pár masszív cb, szélső, kreatív középpályások... na meg Dibuszt nyugdíjazni alapból
támadók közül Lukácsnak most viszonylag jól jöttek ki a meccsek, de őt a KTE-ben is ingadozónak láttam... (lehet most a válogatottság emelt annyit a motivációján, hogy a lehető legjobb formáját tudta mutatni) -
mephi666
nagyúr
válasz
elpescador
üzenetére
fontosabb kérdés, hogy "van-e tv a börtönben?"

Új hozzászólás Aktív témák
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...nem titkolom, hogy egyik kedvencem már régóta