Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
"nem kell ezt túlmagyarázni."
Egyetértek! Ennek fényében :
"0.77-xG-re legalább 8--9 gólt kellett volna rúgnia a kisebbik manchesteri csapatnak."
Valamint nem én nyilatkoztam meccs előtt, hogy 5 perc után megfejtem a united felállását és reagálok, ha szükséges.
És a hab a tortán: "Az xG nem teved. 2.03 - 0.45"Aki elhiszi, hogy ebben a meccsben 2 united gól volt az, hogy egy klasszikust idézzek annyit is ér. És kiemelem, hogy volt és nem lett a kettő nem ugyan az. Az, hogy nagy átlagban helyi torgelle meg kabát kihagyja semmit nem jelent a lehetőség attól ott volt és nem azért nem lett gól mert a citykósok kivédekezték, a kapus bravúrral hárított, hanem a unitesek elkúrták. Míg a szitykó helyzetet a kapus kitolta, de ha ő nincs a védő is tisztáz.
Talán inkább a sakkot kellene nézni ott, ha megnézi az excelben a lépéseket a táblán is ugyan az történt. ÉS itt meg azt szeretném jelezni, hogy a sakkal semmi baj nincs.
-
atee_13
őstag
Mai szakértelem az lesz, hogy kerrik bemákolta mert az xg nem is azt írja, hogy lő 2 gólt
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Azt hittem amúgy, hogy a szitykó majd bemákol egyet aztán azzal behúzzák
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Úriember 6 után már nem számolja
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Eddig mondjuk élte mákja a kóklernek, hogy nem megy 2 góllal kerikbrigád
-
atee_13
őstag
Kókler beszoja keriket?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Engem az érdekelne kettő közül melyik a fekete amelyik leveszi a pólóját
-
atee_13
őstag
ez nem lenne rossz

-
atee_13
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Végül is ez is egy megoldás
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ragassz rá egy xiaomi feliratot
-
atee_13
őstag

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mondjuk mióta a peet kijelentette, hogy egyértelműen a világ legjobbja azóta van a lófasz eredmény. Azt hiszem az előző szezon előtt. Hiába na a szakember az szakember
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem vagy te valami regényíró?
az elején nem tudtam, hová fut ki a sztori, de a végére felröhögtem
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Amúgy miért nem cserélték el őket? Most mindkettőnek lenne új managerre
-
atee_13
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Megy a juvéba?
-
atee_13
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Elkéstem

-
atee_13
őstag
Ilyen nincs b+
-
atee_13
őstag
Pedig ez a vicc az előbb mit összetöketlenkedett a kapu előtt erre most meg kiegyenlít
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Várjál még lehet 2 selejtező körből kell bejutniuk É és D amcsiból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atee_13
őstag
A FIFA arra utasított európai fociklubokat, hogy a szankciók ellenére üzleteljenek az oroszokkal
Mi vagyunk a szezon Robin Hoodja! Nagyoktól elvesszük a pontot és odaadjuk a kicsiknek
-
atee_13
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Pool pár napja otthon gólt se tudott rúgni a leddsnek. Ehhez képes idegenben a rúgott gól egész jó
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nincs mese ki kell vásárolni Jósák nagy pénzért
Vagy 10HÁg lehet éppen szabad
-
atee_13
őstag

-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Abramovics óta azért nem a nimbusa a cheslesanek, hogy türelmesek
-
atee_13
őstag

-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Azt hittem a csiszolatlan gyémánt a szép számokat jelenti vagy a kora is egy szám.
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jó jó a számokat megnézni megtudtam, de játszani tud e
Kor: 21 év
Magasság: 1,88 m
Poszt: középhátvéd (jobb oldalon is bevethető)
Láb: jobb
Jelenlegi klub: Club Brugge (2023 óta)
Válogatottság: 14 meccs az ecuadori felnőtt válogatottban2025/26-os szezon (részletek)
Pro League: 15 meccs, 1 gól, 3 sárga, 1 piros
BL: 6 meccs, 0 gól
Átlagos Sofascore értékelés: 6.8 körül -
atee_13
őstag
Ezt a Joel Ordonezt eszik e vagy isszák?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Milyen kellemes üzenet lehetett
Happy New OUT
-
atee_13
őstag

-
atee_13
őstag
Hopika hopika
-
atee_13
őstag
Hát na... Lehet adunk pontot a farkasoknak

-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez onlyfans?
-
atee_13
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
"Éppen a többi csatár 2024/25-ös szezonban mutatott hullámzó, vagy gyenge teljesítménye (és Chiesa nullához konvergáló játékpercei) miatt igen magabiztosan ki lehet ezt jelenteni."
Ne bohóckodjunk már. Ebben a szezonban nem az van, hogy Sárára van rátolva minden helyzet csapatszinten, nem ő lövi a tizit. Eketike meg Zsák se volt tavaly. És így látszik, hogy mi van akkor ha Sárának önerőből kellene a hátára venni a csapatot és az eredményt.Ami természetesen alapesetben nem baj, hogy valakinek ez nem megy, de azután, hogy tele lett marketingelve vele a csapat, hogy mekkora spíler ő és miatta vannak az eredmények amit most te is megpróbálsz előadni egyértelműen látszik, hogy ez csak egyféle körülmények között megy. Egy Suarezre vagy egy Torresre töredékére se volt így ráépítve a játék mégis világklasszis teljesítményeket hoztak javarész önerőből. Ez a nagy különbség.
Az látszik ami eddig is nyilvánvaló volt, hogy Sára a legnagyobb haszonélvezője a Klopp rendszernek. Ez változott meg. Előző szezonban is döcögött a játék és az eredmények amikor Slot a saját játékát erőltette, aztán mikor második félidőkben visszaálltak a Klopp rendszerhez jöttek a helyzetek és a gólok. Tavaly a bajnoki cím megszerzése után akart átállni teljesen a saját elképzelésére nem is igazán jöttek már akkor pontok.
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Az olasz csődör sérülés egy dolog, de nem hiszem, hogy ő állította volna egymaga talpra ezt a bénázó hátsó formációt. Páncélozott harckocsi nekem is nagy kedvencem, de élek a gyanúperrel, hogy pinpoggal számoltak oda szezon előtt nem vele és csóri pinpong se muzsikál jó se szélsőnek se jobbunkónak.
Szerintem a cigánytünde a szintén méregdrágán jött kerezzel nem működik robóval jobban menne az az oldal. Én egyenlőre visszasírom a smadtke időt akkor legalább nem a világ összes pénzét költöttük el kétszer csak majdnem egyszer a kájszédóval
Nem tudom mi lesz és hogy a mi kopaszunk lesz e jó kopasz (egyenlőre vannak kétségeim), de azt mindenesetre el kell ismerni, hogy az egyiptomi kisherceget helyretette. Azt hittem be fog csicskulni.
-
atee_13
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
"Ez alapján - és ettől függetlenül is - én adnék időt Wirtz-nek a beilleszkedésre."
Ez benne van a pakliban, de én egyenlőre azt értékelném amit láttam.Chiesa -t én sem értem, de nem vagyok ott az edzéseken, hogy teljes legyen a kép, lehet látnak valamit ami a meccsalkalmakkor nem jön elő.
Védekezés eddig sem volt fényes, de a szerencse mellette állt, kimaradtak a ziccerek behúzták a lest a var-os szituk szerencsésen alakultak. Ez most az ellenkezőjére fordult és a f@sz rossz oldalán vagyunk ... vagyis tegnap más volt, de nem tudni, hogy kivétel vagy ismét van egy konda malac az asztal alatt
"és Mohamed Salah vitathatatlan érdemeinek köszönhetően."
Hát ezzel nem engem fogsz meggyőzni
. Ha csak az excelt nézed igen, ha érted ami a pályán történik nagyon nem. Ha visszanézed a hozzászólásokat én akkor is ezt mondtam amikor itt hétről jöttek a berakott statok, hogy beszt of PL förevör mint a betmen
. Nem most kezdtem okoskodni róla mikor teljesen egyértelmű. -
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Winklernek mi köze a gurulós focihoz?
-
atee_13
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szerintem vic az bizonyította, hogy egy jólműködő rendszer egy eleme volt ahol tudott érvényesülni. Mivel a luzerkrúzenen kívül ez az első megmérettetése azért én bizonyításnak nem nevezném.
Akarásával szerintem nincs gond, de én 120 milláért azért ennél többre számítanék. ha elhozzák 70-80 ért ok jó, de ennyi lovéért szerintem elvárás a kiemelkedő teljesítmény, ami hiányzik jelenleg.
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hiába na igazolni tudni kell
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Azt hittem mikor elkezdte, hogy letolja, hogy tesztelje csak a póló levételéért kap e sárgát
-
atee_13
őstag
Ilyenért azért láttunk már pirosat ...
-
atee_13
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha fizetnek érte akkor is gas
-
atee_13
őstag
válasz
venember83
üzenetére
mondjuk a sztájliszt szólhatott volna neki azért a surranóért
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szimpatikusabb mint amikor játszott
Punci volt, hogy elhagyta a robotos gólörömöt. Azért attól nem kellett tartania, hogy csapágyasra járatja
-
atee_13
őstag
A művészet az művészet

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
tényekkel provokálsz?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Majd padozik ha zsák meggyógyul
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Majd tol egy mcdree-t
-
atee_13
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Engem nem lehet azzal vádolni, hogy sára fan lennék

Teljesen egyértelmű, hogy a liverpool játékának legnagyobb haszonélvezője és nem az a kaliber amit a statjai mutatnak. Mivel most meg tudta volna cáfolni, de ugye, ha a csapatnak nem megy, nem megy neki sem. Nem tudja a hátára venni a csapatot, nem tud önállóan megvillanni.
De azért, azt is látni, kell, hogy az egész szar szereplést nem lehet csak az ő nyakába vágni. Bár az kétségtelen, hogy vele inkább az volt a trend, hogy küzdöttünk az x ért és bukta lesz utóbbi pár meccsen meg az van, hogy vezetünk, de a végén x lesz. Ami azért egyel mégiscsak több

És igen az látszik, hogy leszarja a klubbot, a nagy pénz meg a hírnév érdekli, különben nem hepciáskodna nyilvánosan 3 kihagyott meccs miatt.
// az a fránya algoritmus

-
atee_13
őstag
Helyi statisztikusoktól nagyon hiányoltam ám, hogy idekerüljön

Pedig a PL góllövő lista állandó tagja volt a topiknak...
-
atee_13
őstag
Slot nem ismeri a buszt ami alá lökte sárát
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére

-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen mert a margit az észszerűségről híres
Most így hirtelen nem is ugrik be a spanyol bácsi aki mindent megnyert a margittal majd elküldték és elment a galatába
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az a pletyi, hogy ka kikapnak a szitykótól integetnek neki

-
atee_13
őstag
Azért az örömteli, hogy a lipcsi megmentette a poolt az égéstől, de ezzel erősen felértékelődik egy smatke is
-
atee_13
őstag
Ez a balfasz konate a bánatért nem ment már a margitba, ha annyira oda akar
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
DeathAdder már a gólt is adóztatják?
-
atee_13
őstag

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ugye, hogy már nem is akkor hülyeség az árrésstop
Gólpassz adóstoppot a népnek! -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem jól adta, hiszen sára a bestof premierlíg evör
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Még a rómát is belekeverni mikor nem is PL csapat ...

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Amúgy nem feltétlen csak az. Megfordult a mázli faktor is. Amik eddig mind bejöttek játékszituk azok most mind szopóágak. Tegnap Kevin pl 2 gólt is szerezhetett volna azt hiszem még 0-0 nál.
Citykó ellen a gól, united ellen a cigánytunde kimaradt ziccerei, szar VAR ítéletek. Ez van. Előző szezon ban nem voltunk annyira jók, most meg nem vagyunk annyira szarok mint amit a tabella meg a pontotk mutatnak.
Csak ami igazán kínos, hogy ellocsoltunk majd 400 misit és az eksztazira lehet mondani, hogy nem teljes csőd, de ennyi.Előző szezonját a kóklerunknak lehet az srófolta fel, hogy nem kapott igazolást
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére

-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
laptop meg az excel nem mutatta ki
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
ilyen komoly érvekkel nem is lehet vitatkozni

Még azt hozzá kellett volna tennie, hogy: Ez tény!
Mint ahogy a morzsik szokták
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor ezt bemákoljátok mert már 0-1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest