Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Redneck
üzenetére
És akkor felkészül Tóth Alex. Már novemberben voltak hírek az eligazolásával kapcsolatban, többek között szóba jött a Juve is. [link] És akkor szintén a tutisoktól, egy karácsony utáni berakott kép, Tóth a milánói reptéren.
[link]
Nem, nem tévedt el
, csak arról van szó, hogy a torinói reptér kapacitása kicsi, így részben a milánói reptér szolgálja ki a Torinóba igyekvőket is. -
-
ParmaBoy
aktív tag
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Redneck
üzenetére
Szerintem bőven belefért.
Amúgy kint voltam én is, meglepően jó meccs, másodikban kb nem is vesztettünk labdát, hangulat is jó, a b-közép sokszor hozta az oldallelátót is, két sör után az "együtt dobban a Fradi szív" érzés volt meg hosszú idő után.
Megyek vasárnap is asszem', haverokkal így év végére megjött a személyes meccsnézési kedv. -
-
-
-
-
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
szerintem kar belelatni ebbe mar a VB-t, a potselejzeton siman kizugtunk volna
ott az ireknel is csak erosebb csapatok lesznek
meg a kijutni a VB-re es ott pofozogepkent kizugni a csoportbol is ugyanide jutnank, hogy szovetsegi kapitany hibaja
az EB-n is mi volt tavaj?
arc akkora volt elotte, mint egy toronyhaz
most is szeptermberben a kinti 2-2 utan mentek az arcolos nyilatkozgatasok:
"ugy megverjuk oket hazai palyan, hogy azt egy eletre megjegyzik..."
jajaja, jol kikaptunk, de tuti megjegyzik, hogy a 96.percben gyozve jutottak tovabb
kb mint mi a Izland ellen par eve es pont Szoboszlai goljaval
....csak valahogy nem oregednek jol ezek az elore nagyon megmondasok
de nem, ez nem a Rossi hibaja
o csak abbol tud meriteni, amit a magyar bajnoksag meg a mindenfele TAO penzszivattyu foci akademiak kitermelnek, es abbol utana hova tudnak kerulni jatekosok kulfoldre tovabb fejlodni
amig nem all Szoboszlai szintu jatekosbol a valogatott fele, akik a europai top bajnoksag top csapatainak kezojeben vannak, addig mit akarunk?
eleve beszedes az is, hogy o sem a magyar akademiakrol ert el oda, ahova
ennek a Parrott-nak megneztem a transfermarkt-s adatlapjat tegnap 2023-ban 4.5milio EUR-t ert, most 16-t...
csak az utobbi 2 valogatott meccsen is 5 golt ert el, tuti meg fog szaladni a ceruza
vagy nezd meg a horvatokat
2018-ban VB 2.-k volt egy 4 millios lakossaggal SEM rendelkezo orszag, de a valogatottaban levo jatekosok hol is jatszottak amugy?
Juventus, Inter, Atletico, Real... es ott is stabil kezdok, nem cserek
iden tavasszal a NL-ben is torokok ellen sima 6:1-s zako volt 2 meccs alatt...
Gülert fikazta mindenki, mert beszolt a Szobo-nak, es elnezve az eredmenyt amugy tok jogosan is tette, aki a Real-ban "csak" csere 19-20 evesen, de az eredmenykijelzo meg nem hazudik
sokan szeretnenek ott csak cserek is lenni
meg ennyi idosen Szobo meg csak a Salzburgban kergette a labdat -
Soulfly842
addikt
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
aaaa, ott a 2. kozott nem lesz gyenge csapat, max Bosznia, de abban sem lennek biztos hogy verhetoek
lehet orulhetunk is, hogy most estunk ki igy "szepen" es nem ott kapunk vmi meretesebb zakot benyalva... pl szlovakoktol vagy SZD nagy haverjatol, a török Güleréktől, mint iden tavasszal a NL-ban egy 6:1 osszesitessel -
hobizoli
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
en azt gondoltam hogy 2-0 a felido, es 3-0, 3-1 vagy 4-1 vege nekunk
ez a kinkeserves 1-0, meg ajto-ablak helyzet kimarad 2m-re a kaputol
meg egy valogatott jatekosnak mar ne csusszon le a labda beadaskor a labarol, hogy a beadas a kapu vonala moge-fole megy 6-8m-l, ez az NB2-ben sem kene hogy megtortenjen, meg a grundon is kirohognek erte -
-
-
-
-
válasz
Redneck
üzenetére
"Nem minősül kézilabdás szabálytalanságnak, ha egy játékos:
fejjel, rúgással vagy testének egy másik részével játssza meg a labdát, és az ezután a saját kezébe/karjába talál (kivéve, ha a labda közvetlenül az ellenfél kapujába kerül, vagy a játékos közvetlenül utána gólt szerez). elesik, és a labda eltalálja a tartókarját, amely a teste és a talaj között van (kivéve, ha a labda közvetlenül az ellenfél kapujába kerül, vagy a játékos közvetlenül utána gólt szerez, ebben az esetben közvetlen szabadrúgást ítélnek a másik csapat javára). a kezén/karján találja el a csapattársa által megjátszott labda (kivéve, ha a labda közvetlenül az ellenfél kapujába kerül, vagy a játékos közvetlenül utána gólt szerez, ebben az esetben közvetlen szabadrúgást ítélnek a másik csapat javára)."
[link] -
Pkc83
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
A tabellák jelenlegi állása szerint azért több olyan csoport második is lenne aki ellen lenne esélyünk (Észak Ír, Koszovó, Skócia, Ukrajna, Bosznia), és akik ellen talán szerencsével (Cseh, Albán, Lengyel), és akik ellen szinte semmi (Olasz, Belga, Török).
Szóval a helyzet nem reménytelen de persze ehhez kell a második hely mindenképpen.
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Hajdu mondta a multkor hogy örmenyek ellen nem nyerunk, akkor a VB almokrol le is lehet mondani
persze egybol nekiestek vagy ezren, hogy miiiiicsodddaaaa...
tetszik nem tetszik, de ez a realitas
mar most 2-vel kene menni a felidoben, de legalabb 1-l, hogy a mutatott erofolenyt adjon vmi egeszseges bizodalmat ehhez
kedden ilyen tingli-tangli jatekkal a portugalok ellen idegenben a zako elkonyvelheto -
Egon
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Akarunk? Mit is? Hogy vége legyen a meccsnek?
Alig mozognak, plusz alibi passzolgatás hátul, ez volt a félidő döntő részében. Ez rohadt kevés eddig.
Egyébként ha addig nem szerzünk vezetést, Rossi helyében demostratív jelleggel úgy a 75. perc tájékán lehoznám Szoboszlait a fenébe, hogy térjen már magához: ő sem érinthetetlen: meccsek óta értékelhetetlen, amit a válogatottban előad...
-
-
-
-
HdRew
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Ja, tizi volt, a gyerek se reklamált egy szót sem, csak állt némán és lerítt róla, hogy tudja mekkora butaságot csinált.
A 'Poolnak ahogy nézem megint egy jó szezonja lesz. Az ilyen meccseket be kell húzni és kész, bár persze ezeket a legnehezebb. És akkor még Isak is csatlakozik október körül a meccskeretbe. Izgalmas lehet 'Pool drukkernek lenni manapság.
Miért ne lett volna piros? Ha az első félidőben Macca talpalásáért pirosat kapott volna, nem szólhatott volna egy szót sem akkor. Így meg tök tiszta, 2 sárgával le volt küldve. Ne mondd már, hogy nem volt jogos a második sárga..
A tiziben valamelyest egyetértek, Pingpong beljebb volt, de hát ki fogja ilyenkor megismételtetni.
-
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Sallait azért gyötörték rendesen az első játékrészben. Ha 5 nem lapokkal szankcionált faultot nem szenvedett el az első játékrészben akkor egyet sem.
Jake O'Brien is gyötörte szépen. Őt is az angol közeg tehette ilyen durvább játékossá. Amikor még a Lyonnál volt másnak ismertem meg.
-
válasz
Redneck
üzenetére
Tény, hogy nem vagyok nagy focirajongó, ezt a meccset teljesen véletlenül ültem le nézni.
Biztos, hogy a hozzáértők jobban meg tudják ítélni. Nekem az a véleményem, hogy egy profi játékosnak igyekeznie kell tartózkodni az ilyen viselkedéstől, még ha nehéz is higgadtnak maradni. -
-
HdRew
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Ah igaz, Elanga és Sabitzer még lehetett volna, ez jogos. Sabitzert sajnáltam is. Elanga meg iszonyat gyors. A Greenwood-sztori érdekes, de áh, inkább ne menjünk bele, ebbe az utcába nem akarok bemenni.
A többiek egyszerűen nem ütötték meg a lécet szerintem, bár WB és Lindelöfben tényleg több volt.
-
HdRew
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Ki volt az a kreatív játékos, akit elküldött a MU és utána jobb lett? Most így hirtelen nekem a SAF utáni érából egy játékos van meg, aki ténylegesen bevált, és az Bruno. Ő pedig még a MU-ban van.
Herrerát sajnáltam egy kicsit, szerintem ő többet érdemelt volna, de kb. ennyi. Oké, most McTomit lehetne esetleg mondani, de egy Serie A nem egyenlő manapság a PL-lel. Mondjuk ha a Napolival BL-t nyerne, akkor azt mondanám oké.
De ez még így is rettentően kevés. Lényegében az igazolások beválása a 0-hoz konvergál SAF óta, pedig az öregnek is voltak szép mellényúlásai.
A Domis résszel egyet tudok érteni, néha szerintem is nagyon önzetlen, de látszik, hogy ő ilyen, így kell szeretni. Aztán ilyenkor meg teljesen kifizetődik és lehet, hogy a bajnokság a végén ezen (is) fog múlni.
-
HdRew
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Áh, Garnacho fejben nincs ott. Őt én is eladtam volna, bár nem ennyiért. Tud a gyerek, de picit többet képzel ő magáról, mint ami valójában. És sajnos sok ilyet igazolt már a MU.
Azt hiszem tavasszal is kihagyott pl. egy ziccert a Bilbao ellen, és onnan vége lett volna. Pedig a kapussal volt 1-1-ben, talán még le is tudta volna passzolni.
Bocs, hogy felhozom, de ott van Dominik. Hányan lépték volna át ott a labdát? Valószínűleg nagyon kevesen. Mindig megmentők/hősök akarnak lenni a focisták, ők akarják a címlapokat vinni. Dominik csak átlépte a labdát, nem ő lőtte a gólt, és mégis róla beszéltek, mert annyira ritkán csinálná meg ezt egy játékos.. Na Garnacho pont Domi ellentéte. És főleg, mióta a Puskás-díjat megnyerte, csak még nagyobb lett az arca.
Azért ne hasonlítsuk össze a Bundást a PL-lel.
-
Egon
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Sajnos a kapusuk nagon gáz, ekkora lepkét rég láttam (majdnem összehozott egy másik potyát is, amikor a lazán ráfejelt labdát nem tudta megfogni egy szögletnél).
Idegenben annyira nem jók sajna, és az egy gólos előny nagyon soványka.
Ugyanakkor nagyon drukkolok nekik, mert szép futballt játszanak, relatíve sok magyarral. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, csak arról van szó, hogy a torinói reptér kapacitása kicsi, így részben a milánói reptér szolgálja ki a Torinóba igyekvőket is.

erre mikor volt példa?