-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #167597 üzenetére
erre talán jók ezek a barátságos meccsek, hogy frissen érkezőként letudja most tét nélkül a balfaszkodást és formába kerülhet a pl indulására
ui: azért látszódik, hogy nincs még meg a 100% összhang... vannak elképzelései, de a társak nincsenek ráhangolva a gondolataira... kell még ide pár meccs
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #167595 üzenetére
ott a 2.
hátha ennyi kellett csak neki, hogy magára találjon
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #167592 üzenetére
thx, sport1en volt kiírva, vártam, nem adták... így másikon megnéztem 0-1 után végig a gyönyörű 0-4-ünket
na Diaz ki is harcolt egy büntetőt
Darwin beköszönt... kapus mondjuk rajta volt
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #167589 üzenetére
sajna az akkori minamino, hwang, szoboszlai, haaland salzburgi kvartettből, sikerült kifogni a legszarabbat
bár haszonnal adtuk el így is, és 2 hazai kupagyőzelemben kardinális szerepet játszott, de a PL, BL-re kevés volt
btw, jutubon a lipcse hivatalos csatornáján a meccs
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bagyulajuve #167582 üzenetére
Fogalmam sincs, meg hidegen is hagy - gondoltam azért jelzem, hogy ott sem volt minden tündérmese.
Ha érdekel az eset vége, nézz utána. -
Ez a Dárdai akkora f.s, hogy na...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #167588 üzenetére
jaja, Minimanó is így jött... ő sajnos nem bírta a tempót pedig a hozzáállásával nem volt semmi gond... (kár hogy a franciákhoz ment, Monaco meccset még tán soha nem is láttam végig)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tibiajax #167576 üzenetére
Múlt szombaton egy emléktornán voltam Törökkoppányban és egy kis cigány csapat nyerte meg előttünk (hetesekel dőlt el).
Meglehetősen ügyesek és fürgék voltak de nem adtak könnyen a kaput, szidták is a fejem viccesen.
A csapat 2. helye mellé el is hoztam a torna kapusa díjat. -
Soulfly842
addikt
Az arcod, amikor rájössz, hogy két nyugdíjazás előtti csatár is előrébbvaló, mint te!
(Furcsa lesz az a Lewandowski-Aubameyang csatárkettős)
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #167579 üzenetére
Okkkééé, akkor fingers crossed, lyuk szorít hogy tényleg jöjjön.Ringman: Azért az Inter kerete még mindig erős, nektek nem most kell az alap kezdőt úgy erősíteni, hogy a kiszorulók a padról beállva ne húzzák le a szintet.
Az igaz, hogy Pinto remek munkát végez eddig, segít rajta Mou meg a tulajok hozzáállása és tettrekészsége, de a hulladékot olyan hatékonyan hasznosítja újra, hogy már bejelentkezett érte Gréta.
--------
A Dybala szerződés részletei Di Marziotól:4,2M€ alap fizu + bónuszok (egyesek szerint 6millióra rúg ezekkel), 3 éves szerződés, plusz opciós évek nélkül
4M€ ügynöki jutalék, amit féléves részletekben fizet a RomaBekerült egy 20M€-s kivásárlási záradék, amihez ragaszkodott az Inter és a Napoli esetében is, de a Rómának sikerült elérnie, hogy blokkolhatja ennek feloldását, ha hosszabbít a játékos és/vagy megadja a kérő által felajánlott fizetést.
Abban az esetben ha előbb lép le mint a szerződés lejárta, akkor a maradék ügynöki és egyéb díjat a Roma nem fizeti ki.Komoly milyen szerződés, végülis a csapat és a játékos is bevédve. Ha két év után távozik a Roma nullszaldóval jön ki belőle. Firnyákosak azért Pintoék is, ezt jó látni.
Abraham szerződése is ilyen, hogy az ügynöknek is érdeke lehet a maradás, mert úgy van fizetve és Tammy fizuja is emelkedik elvileg.mephi666:
ezeket láttam
Roma - Milanon kinek szurkolsz majd?[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #167574 üzenetére
ebben a videóban búcsúztatták Gini-t és Graham Carter-t, aki 40 éven át volt a 'pool szertárosa
a barca elleni 4-0-ból is rendesen kivette a részét: 2 perc alatt 2 gólt lőtt
másik 2-t meg Origi, aki milánóban folytatja... (uhh, ezt az összefoglalót akármikor újra tudom nézni
) ...ahogy berúgta az elsőt, fogta a labdát és hajtotta, hogy "menjünk, nyomjuk neki" ...aztán fejelte a másodikat
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
BenHans #167577 üzenetére
hát remélem a pizsi nem ölte ki belőle
ritka mód fegyelmezett, dolgos, stabilitást biztosító középpályás, aki a válogatottban is fénylett, és nem mellékesen gólerős, főleg clutch pillanatokban, nyomás alatt rengeteget passzol, átlagon felüli pontosággal, kb soha nem sérült
oranjéban amikor kellett 10-es poszton ő volt a góllövő és a kiszolgáló egy személyben, nálunk inkább a cseleivel, a piruettjeivel és lefordulásaival nagyon fontos szegmense volt a sikeres labdatartásnak és híd a védelem és a támadók között
a pizsi nem becsüli és nem érdemli meg
ps. egy ismerősnek sokáig a mobil háttérképe volt a csábító mosolya, pedig nem is buzi
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #167575 üzenetére
Hasonló jelenség a pályán a munkabírásával és a dinamizmusával, mint Radja volt, ő lehet az igazi box-to-box emberünk. Nem tudom mennyire lustult és öregedett el a PSG-nél
, de ha a 'poolos formájának és szívének a kétharmadát hozza akkor igen, imádni fogom.
-
BenHans
addikt
válasz
Napfénysüti #167567 üzenetére
Mou a Lazio elleni tükörsima 3-0-nál csendre intette a szurkolókat, pontosan ezért és mert szerinte nincs jó hatással az ollézás a saját csapat koncentrációjára sem.
--------
Gini Wijnaldum lehet a következő igazolás, a maradék két évet tölti nálunk a PSG-s szerződése alapján, de a kb. 10 millás fizu felét fizeti csak a Roma, aztán 20M€ körüli kötelező vétel és római szerződés simán a fél pénzen. Első év utáni vétel esetén elvileg csak 15M€.Veretout - Marseille (15M€) vonal is melegszik, de Conte is nézegeti arra az esetre ha Winks elmegy a Spursből. A helyére jöhet Frattesi, a befolyt pénzből kiigazítva az eddigi ajánlatot.
Védelembe érkezhet még erősítés, a fő célpont NDicka vagy Senesi, de olcsóbban Natan megoldható aki brazil tehetség, aztán lehet belőle kuka meg Marquinhos is.
A hírek szerint egy Abraham pótlékot akarnak még, ha Shomu marad, akkor kölcsönben vagy esetleg Belotti ingyen. Shomurodov néz ki inkább maradónak, Afena-Gyan viszont vagy visszavételi vagy továbbértékesítési bónusszal mehet elvileg a Crystal Palace-ba tizenpár milláért.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bagyulajuve #167572 üzenetére
Rosszul emlékeztem, a Fio és a YB elleniek voltak gyanúsak: [link]
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sh4d0w #167568 üzenetére
és milyen jellegű volt a gyanú? én már nem emlékszem rá, csak hogy sok gólosak voltak a meccsek és mindnek szopás lett a vége
meg, hogy kinn voltunk BL meccseken és Édesapám olasz kollégája/barátja nagy Fior drukker (születése óta bérletes, szívat is rendesen a Juve drukkerságom miatt
) és a szálláshelyén találkoztunk vele Pesten, ami tele volt firenzei ultrával, én meg cimbim Lokis cuccban néztünk ki a fejünkből, hogy ebből most baj lesz
amúgy Szimával fociztam is együtt, meg támogatta a mi kispályás csapatunkat is - az rémlik, hogy politikailag semleges volt
mondjuk, most hogy kicsit megerőltetem az agyam, talán valami 11%-os részesedés az önkormányzatnak is jutott
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bagyulajuve #167551 üzenetére
Ha kellett, ha nem, mégis volt, ha máshogy nem, önkormányzaton keresztül.
A bunda gyanú meg az olaszok elleni hazai meccsen merült fel.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #167565 üzenetére
alapvető dolog, hogy sportban (is) mindig meg kell adni a tiszteletet és nem szabad senkit lebecsülni... Kokó is anno lebecsülte az ellenfelét, ott majomkodott, majd kapott akkorát, hogy majdnem kiszédült a ringből
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #167562 üzenetére
...a sheriff meg tm szerint alig 13 milla... margit pedig 840 fölött... mégis győztek 2-1re
65szörös a különbség, nem csak duplája
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #167561 üzenetére
Fene tudja csak hallottam többször hogy kb a duplája a Fradi értéke, utána nem néztem.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #167558 üzenetére
ez a kétszer értékesebb dolog a komplett keretértékre becsült transfermaktból jön, vagy honnan?
így azért nehéz összevetni csapatokat, főleg két periférián levő közép-európait, mert elsősorban pillanatnyi forma, sajtóhírek, nemzetiségek alapján lőnek be értékeket
egyrészt lehet a kezdő 11 semmivel nem volt jobb, másrészt lehet a slovan ötöd akkora fizetések oszt még a legjobb játékosainak is (fogalmam nincs), olyan lehetőséggel meg azért már valóban illene sokkal jobbnak lenni a ferencnek
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #167559 üzenetére
Néztem igaz csak fél szemmel.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #167558 üzenetére
Láttátok? Megnéztétek a meccset? Érdekes.
-
pohár
félisten
válasz
Richard! #167556 üzenetére
főleg a "Where are you bitches" molinó után a magasan képzett kubatov-hadsereg után
inkább azt mondjátok meg, hogy melyik külföldi, angol nyelvű csatornára fizessek elő, hogy láthassak olasz/spanyol/angol/német bajnokit/BL és NFL-t, mert az kurvaélet, hogy a Digi kinyírása után a nem vagyok hajlandó nézni a többi retek csatornát, ahol ezek fognak most menni
(Sport1-2 kivétel ofc)
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Annyira nem izgat a dolog és nem is nagyon érdekel, viszont látok és nézek. Szóval szembejöttek olyan cikkek és kommentek, ami alapján azt gondolná az ember, hogy egy kicsit nagy volt a mellény a migránscsapat részéről...
Nemde?
-
Redneck
nagyúr
A kommenteket, és az eredményt látva, örülök hogy nem láttam tegnap ezt a fos produkciót a Fraditól...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #167549 üzenetére
legjobbakkal is előfordul
látod: nem jó neki ott a cselszkiben... jöjjön csak a 'poolba olcsóért
-
perempe
veterán
Klubranglista országok szerint; a mai kazah csapat miatt kerestem rá.
Érdemes megnézni, hogy hány 1400/1500 pont feletti csapattal rendelkeznek az országok. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #167538 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
@mephi666
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
venember83 #167538 üzenetére
Az ügynöke kereste fel a BvB-t. De túl magas a fizetési igénye és a rendszerbe se nagyon passzolna bele.Így nem hiszem, hogy jönni fog. A BvB még kivár, hogy mi lesz Hallernél a diagnózis(meddig fog hiányozni) és az alapján döntenek.
-
-
atee_13
őstag
Ez a f@sztarisznya tényleg kinyögött egy ilyet?
"Kubatov: “A csapatunk alkalmas arra, hogy elkapja a Manchester Cityt is”"
-
Egon
nagyúr
válasz
mephi666 #167540 üzenetére
Hát jah, a nagy szigor eredménye valahogy nem látszik, sem a játék képén, sem az eredményeken.
Jó lenne ha lennének olyan szintű magyar játékosok tömegesen, hogy ne kelljen ilyen középszerű légiósokat ide hozni: egy légiós sosem fogja megérteni, hogy mit jelent egy magyar-szlovák vagy éppen egy magyar-román párharc. Semmi plusz extra motivációt nem véltem felfedezni a sok külföldinél. -
mephi666
nagyúr
...pedig mindenki úgy fogadta, hogy itt aztán lesz regula: mehetnek a játékosok szibériai edzőtáborba... aztán mi van? micimackó sétálgat a pálya mellett
#167539: igazat megvallva én a végén 1-3-ra számítottam a játékképet nézve... valahogy éreztem, hogy "na megvan a vezetés, most fogják jól eldobni" ...a 2. gólt Benzema szépen odatette a pipába...
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
bandus #167537 üzenetére
Sima kettős vereség és kizúgás lesz ebből (ami nem kis szégyen lesz).
Ez a "szánalmas" Slovan 10 perc alatt tempót tudott váltani, amikor hátrányba kerültek, és rúgott 2 gólt (plusz már az első félidőben vezethettek volna). Mondjuk az is igaz, hogy elég nagy mák (és egyben klasszis teljesítmény) volt a 2. gól, szerintem azt 10-ből 8-szor nem tudja így elrúgni a gólszerző (no meg ott volt a Fradi kapufája a végén), szóval a meccs képét tekintve az iksz sokkal reálisabb lett volna - ugyanakkor a focit gólra játsszák, és a Slovan nyert sajnos.
A Fradi meg előadott egy elképzelés nélküli, szánalmas lötyögést, a meccs legnagyobb részében. Plusz a bíráskodás is nekünk kedvező volt. Óriási változás kellene, szurkolói ellenszélben, ki tudja milyen bírói felfogás mellett. Csoda kellene a továbbjutáshoz.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #167511 üzenetére
Nincs kizárva, hogy beugrik segíteni picit, amíg a csapat komoly nyári igazolását hererákkal kezelik.
-
bandus
veterán
válasz
paatrick #167535 üzenetére
+1
ugy mentem ki ma a meccsre, hogy 3-1, 4-1-re szamitottam, de a helyzetkihasznalas, a meddo mezonyfoleny fogadott csak.. szerintem igy is tovabbjut a fradi, ez a slovan egy szanalmas, semmirekello csapat, de sokkal jobb lett volna megy itthoni magabiztos teljesitmeny utan menni pozsonyba.
meccs utani pialaskor a thorgelle, buzsaky, juhasz trio ult mellettunk az asztalnal, ezen a fradin meg ok is tudtak volna segiteni
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz
Pkc83 #167525 üzenetére
Senkinek semmi baja nem lenne hogy nincs magyar játékos ha a politika nem lenne összefolyva a klubokkal és piaci alapon működnének.
Így viszont szerintem teljesen jogos a felháborodás mert egy olyan helyre megy a sok pénz amin egy az egyben átfolyik érdemi látszat nélkül. És amíg ez a helyzet addig mindig ide fogunk visszatérni.
Amúgy anno a Debrecen egy kis fos 9 ezres stadionból (mondjuk stadionnak ne is nevezzük
) ért be a BL-be (2009) amiben átlag voltak vagy 2 ezren, következő évben meg EL-be jutottak. A kezdőben meg volt 2-3 idegenlégiós. Akkor még sehol nem volt csilliárdos támogatás mégis megcsinálták.
[ Szerkesztve ]
-
-
Egon
nagyúr
Borzasztó gyenge ez a Fradi, már az előző párharcban is ez volt. Csoda kellene idegenben.
Szerintem kirúgják Csercseszovot, ha most kiesnek, és nem is indokolatlanul. -
-
válasz
forceberg #167528 üzenetére
Az igazán siralmas nem a teljesítményük, hanem az, hogy olcsóbbak sokszor, mint a velük azonos minőséget képviselő magyarok. Amint egy magyar klubvezető meghallja, hogy a Vidi, vagy a Fradi meg akar venni egy magyar játékost, azonnal 2x a szorzó.
Ott volt nálunk Szendrei: a csávó pont oda való, ahová most ment (mb2), de 600e eurót fizettünk érte a Kispestnek, hogy aztán balfaszságai okán csak padozzon, majd eladjuk az MTK-nak - nyilván kevesebbért.
-
válasz
sh4d0w #167526 üzenetére
+ Pkc83
Nincs nála jobb, azért van még itt, mert sokat balfaxkodik. Viszont mégis ő az, akiben benne van akár jobb csapatok ellen is, hogy összejön valami.
Az van, hogy főleg a focira szabott adózás miatt, jó ide pénzért jönni ezeknek a nem túl veretes légiósoknak.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Nem a 13-ason ment el a meccs? Róla adták be a labdát az első gól előtt,
a második gólnál ő adhatta el a labdát a középpályán (?).[ Szerkesztve ]
-
válasz
forceberg #167524 üzenetére
Szvsz Tokmac a múltkor is szar volt, nem nagyon értem, miért állandó kezdő.
A többi: szvsz ugyanaz zajlik most, mint amin a Vidi is keresztül ment. Voltak sikerek nemzetközileg is, de egy bizonyos szint elérésekor váltani kell a vezetőségben, hogy lehessen tovább fejlődni, különben visszapattanás lesz.
Azon sem lepődök majd meg, ha magyar lesz a következő edző és visszaestek. Meggyőződésem, hogy Szabics kinevezése a felcsúti csüngőhasú zsebramszesz ötlete volt, mondván a magyar edző is van olyan jó, mint a külföldi - noha 1000x bebizonyosodott, hogy ez fasság. -
Pkc83
őstag
válasz
forceberg #167524 üzenetére
Tokmac a legnagyobb fos az egész csapatban. Jó ha egy meccsen van két jó megmozdulása. A lövése szép volt az első félidőben illetve a beadása de ezen kívül a szokásos balfaszkodás. Nincs ez a csapat még összerakva az tisztán látszik. A Tobol ellen kijött a lépés de azon kívül az orosz vezetése alatt én még igazán jól játszani nem láttam a Fradit.
Ezt a siránkozást napok óta a sok légiós miatt nem nagyon értem. Az a pár tényleg jó Magyar játékos még a Fradi számára is elérhetetlen anyagilag, a fiatalokkal meg egyenlőre még bajnokságot sem lehetne nyerni nemhogy bejutni valamelyik csoportkörbe.
-
válasz
sh4d0w #167521 üzenetére
Én úgy ahogy követem, a csapat semmit sem fejlődött az elmúlt években, még mindig a sokat szidott Tokmac a legjobb ember. Uzuni volt még, de ugye eladták. Korábban írtam már, hogy Hajnal manageri teljesítménye eléggé lefelé esik. (ugye nem látunk bele, lehet, hogy az ő keze is meg van kötve)
(#167523) paatrick : így semmit sem ér a teltház, a zsoldosok azt sem tudják minek mennek ki egyáltalán a szurkolók. Az 5 szlovák ott legalább tudta miről van szó ma... Persze, még nincs lefutva, simán lehet fordítani.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Már megint ott tartunk hogy egy fele annyit érő csapat simán pariban van a magyar bajnokkal. Jól mutatja a magyar bajnokság színvonalát
Amúgy jól látom hogy elverjük a milliárdokat támogatásra és a kapuson kívül nincs is magyar a csapatban?
-
-
mephi666
nagyúr
Mondom, hogy a 11es játékos Benzema... és 80. perc után beindul szokás szerint...
-
Pkc83
őstag
válasz
Napfénysüti #167513 üzenetére
Ja a ku.va .........
Már vezetnek is. -
Napfénysüti
nagyúr
Ijj, meg kell hagyni ezt szépen betekerte.
-
Na baxxa meg.
-
Pkc83
őstag
Na végre.
Jöhet a következő. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #167500 üzenetére
egyem a szívét..a németeknél is kipróbálja magát kicsit?..
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #167508 üzenetére
...van azért adok-kapok rendesen és a tempó sem rossz... kapusok meg jól védenek eddig
-
LyonnaisFan1
őstag
Hat ez elegge 1 gol vagy ide, vagy oda merkozes.
-
Ringman
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Benzema a szlovákoknál játszik 11es számmal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cort Earth60M OP akusztikus gitár 2 év garanciával!
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo +Manfrotto Aviator hátizsák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia (41)