Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
Folyamatosan ezt nyomjak a studioban...
Henrik probalja mentegetni Nagy Zsoltot, de rola alig 2-t kaptunk: csinalt egy olyan lof.sz 11-est, amiert megye 3 ifiben is az emberre mordulnak, aztan meg nem rugta el Frimpong elol a labdat...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
törölt tag
Vagy még unalmasabb, tekintve, hogy attól még, hogy kevesebben vannak, nem fognak többet futni. Az én véleményem szerint inkább a meccsidőt kéne "aktualizálni". Sokszor azon kapom magam én is, hogy inkább a telefont nyomkodom, vagy csak simán bealszok, szégyen nem szégyen a tegnapi meccs végét se láttam már, mert bealudtam. A 2x30 perc lenne szerintem jobb a mostani pörgős világba, hosszabbítás nélkül, egyből 11-esekkel, ha szükséges. Ez az elnyújtott szar, ami több esetben jellemző volt az idei eb-re, sokszor majdnem 3 óra mindenestől játék, játékon belüli hosszabbítás, szünet, hosszabbítás, szünet, hosszabbítás 2, szünet, 11-esek. A játéktempónak is jót tenne szerintem, ami kilóméter benne van 1-1 játékos lábába, azt nem 120 percre kell beosztani, hanem 60.
-
paatrick
őstag
Tippmix már múlt héten lenullázódott mikor a brazilok nem nyertek Costa Rica ellen veszteni mondjuk így se vesztettem az EB alatt, mert a feltöltött alappénzt már kiutaltam előtte.
Tegnapi nap papírforma tippmix lett volna, francia vagy döntetlen + német vagy döntetlen, egy duplázás simán ki is jött volna belőle.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Ember....én a sportba nem keverem bele a politikát, és nyilván a magyaroknak szurkolok (kinek másnak?, hiszen magyar vagyok).
Reálisan a Svájc ellen reméltem az 1 pontot, Németektől nullát és a Skótoktól meg 3at. Ez 4 pont, sima masodik hely.
Erre nézd meg mi lett. Csak mi tehetünk róla, hogy nem jutottunk tovább, senki más. Reménykedtem a szerb-magyar meccsen látottak formában....ha azt hozzák a fiúk, akkor 4 pontunk lett volna.
Ne dőlj be a fideszes agymosásnak. Szomorú vagyok én is, de remélem tanultunk a hibáinkból és legközelebb tovabb megyünk a csoportból. -
hdanesz
őstag
Úgy az egész kiesés témához:
Ki lehet kapni és ki lehet esni. Sokkal kevesebb embert zavarna ha ez úgy történne meg, hogy a magyar csapattól azt látni, hogy hajt...küzd...akar...ott a tűz a szemekben...stb.
Nem vagyok pszichológus de a meccsek előtti képeken sem láttam ezt...nem hogy a pályán.Ha azt látom, hogy küzdenek, rúgnak, csípnek, rúgnak x gólt egy meccsen...de minden más (bírók, Soros, Brüsszel...stb.) ellenünk van...mert ugye mi nem győzhetünk, akkor azt mondom jogos....hibáztassunk mindenki mást. Kicsit olyan ez nekem hogy hazajön a gyerek a suliból egy karóval...és amikor leszidja a szülő, akkor közli hogy de hát Pistike meg Géza kettest kapott pedig ők meg szoktak bukni...csak a tanárnéni kedveli őket vagy épp sütött a nap.
A 2016-os Eb-re gondolva...előtte 72 óta nem voltunk kint. Csak ne kapjunk ki az összes csoportmeccsen...kb. ennyi volt az elvárás. És mi lett a vége? Továbbjutottunk a csoportkörből első helyen. Jobb volt az a csapat mint a mostani vagy akik a 2020(21)-es Eb-n voltak kint? Könnyebb volt a csoportunk? Szerencsénk volt?
Arra tippelnék, hogy ezek a játékosok fejben nincsenek rendben. Láttunk már magyar klubcsapattól is olyan játékot amire büszkék lehetünk. Egyik kedvenc példám majd' 20 éves. 2005-ben a DVSC Hajduk Split elleni BL-selejtező meccsei. A DVSC első bajnoki címének éve, hat ponttal nyerték a bajnokságot. A debreceni meccsen 3-0-ra legyőzik a horvátokat...a videót megnézve a mai napig elképedek azokon a gólokon. 3 fejesgól...ráadásul egyik szebb mint a másik. A meccs után (ugye a ManU várt ellenfélre)...Supka Attila megtiltotta a játékosoknak, hogy akár csak szóbahozzák a Manchester-t....három nullás előny birtokában.
Aztán Splitben 26 perc alatt lőtt 3 gólt a Loki...és további kettőt a végéig. A Hajduk akkoriban jóval magasabban jegyzett csapat volt mint a DVSC. Elfelejtett volna focizni a társaság? Vagy a DVSC olvasta ki a nagykönyvből gyorsan hogyan kell focizni? Lehet mondani, hogy fos volt a Hajduk...de hány olyan meccset láttunk már ahol fos ellenfelet sem volt képes legyőzni a válogatottunk vagy egy klubcsapatunk?
Három meccse volt a magyar válogatottnak is, hogy megmutassa...van helye a csoportkörön túl. Minimum 270 perc. Ekkor kell megmutatni, hogy gyerünk vazze....itt vagyunk és komolyan kell minket venni. A pályán elért eredmények után 3 napig várni, számolgatni...hogy miként jutunk tovább...aztán meg más csapatokra fogni, hogy a szemetek kiejtettek minket. Meg nem segítettek ki...
Ez nem jótékonysági rendezvény. Feltételezem minden csapat a számára legelőnyösebb taktikát, összeállítást választja...meg amit éppen tudnak teljesíteni egy adott meccsen. Megnéztem volna, ha a magyarok a biztos továbbjutás tudatában fordulnak a harmadik meccsre, akkor mennyire rogyasztották volna meg magukat egy másik csapatért, csak azért hogy segítsenek rajtuk. Ki számolgatott volna a magyar válogatottnál...hogy nyerjünk má' vagy elég a döntetlen mert akkor x csapat kiesik vagy továbbjut.....? Vagy hajtsuk szét az első csapatunkat egy másik országért. Vajon mit szóltunk volna ha Szoboszlai játszott volna sérülten egy másik csapat miatt az utolsó körben...holott nekünk még egy vereség is belefért volna?
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Gondolom ez nem az első EB, amit láttál, és nem újdonság, hogy továbbjutott csapatok tartalékolják a kulcsjátékosaikat, vagy egyszerűen csak leszarják a meccset. Ezért sem kellett volna ilyen meccsekre bízni a sorsunkat. Az angolok megtehetik, hogy nem játszanak, mi nem. Pláne egy ilyen csoportban. Szerintem is gusztustalan amit műveltek az angolok és a portugálok, de továbbra sem őket hibáztatom a mi kiesésünkért, hanem csakis magunkat. Ez a csapat a képességeinek az árnyékát sem mutatta fel.
A skótok ellen az első 70 percet láttad amúgy? Pontosan azt csináltuk, amit ma a portugálok vagy tegnap az angolok. Csak mi kiesésre álltunk közben, ők meg továbbjutásra. Na ez a durva. -
HellGreg
őstag
Úgy nem is lehet 4:0-ra nyerni, ha 70 percen keresztül hátul passzolgatunk. Ebben teljesen igazad van. Nyilván amit "levezettél", tudták a játékosok is, ezért inkább nem is próbálkoztak. Jó taktika. Csak hát néha nem elég a 3 pont, a gólarány is számít. Egy győzelem és -3 gólarány azért elég ritkán elég a továbbjutáshoz. De persze mindenki hibás, csak mi nem. Mi végig fantasztikusan küzdöttünk és mindent megtettünk azért, hogy továbbjussunk. Szerintem összekevered ezt az EB-t a 4 évvel ezelőttivel. Ott tényleg küzdöttünk. Most nem. Szerencsére Rossi talán van olyan profi, hogy önkritikát gyakoroljon és beismerje hogy nem az angolok és a portugálok ejtettek ki minket, hanem a svájciak és a németek. Illetve mi saját magunkat.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Én meg levezettem hogy mennyit kellett volna lőni a továbbjutáshoz már az EB előtt tudta mindenki hogy negatív gólkülönbséggel 3. helyen nem igazán lehet továbbjutni.
Nálunk sokkal gyengébb csapatok jobb eredményeket értek el és jobb focit játszottak mint mi, szerinted mégis az angolok meg a portugálok a hibásak és ezért essenek ki mert nem is érdemelnek mást, bezzeg mi
Amúgy szerinted a magyarok hozzáállása a meccsekhez jó volt?
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
Akkor csak neked egy újabb fantasztikus magyar statisztika:
3 meccs alatt 1 percig vezettünk összesen.
Ennél csak egyetlen rosszabb csapat van az egész mezőnyben az pedig Szerbia akik egyszer sem álltak győzelemre.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Magyaroknak csak annyi kellett volna hogy megverjék a skótokat 4-0-ra. Ezt a meccs előtt is tudták, ehhez képest 70 percig semmi nem volt. -3-as gólkülönbséggel az előző kettő EB-n se lehetett továbbjutni, meg a mostanin se.
Nem az angolokat meg a portugálokat kell hibáztatni ha mi a minimumot se hozzuk.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
lyezusom, ezeket a baromsagokat honnan szeded? nekunk jar a repulojegy haza, golokat kell rugni, nem harom napon keresztul eredmenyekert szurkolni meg pontokat szamolgatni, aztan kesz nekunk jar egyedul a faszkkrbacs a kiesesert, nem masik csapatoknak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Cs1csó
félisten
1. miért járna nekik "f. korbács? Olyan kerettel állnak ki amilyennek akarnak. Megjegyzem az sem fekete fehér, hogy kinek mennyire fontos a 3 forduló, van akinek élet-halál kérdése volt van akinek már tét nélküli, ez van sajnos.
Annyit tud tenni az UEFA hogy egy időben játszák a meccseket, technikailag nem hiszem, hogy megoldható, de pl. MINDEN 3. csoportmeccset egy időben játszanának. Annyi stadion meg nincs. De ma is 2x2 meccs volt.Kellett volna a győzelem mellett egy döntetlen a svájciak ellen és nem lett volna gond.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
"Az elmúlt 30 évben világszerte összesen 5-6 azaz öt-hat válogatott volt, amely többször is, vagy huzamosabb ideig az élvonalban tudott elhelyezkedni: német, olasz, francia és talán spanyol[..]"
"Talán"?
A spanyol bizony 30 évnél sokkal régebb óta a világ egyik legjobb csapata, csak éppen igazi "pechvogel" volt szinte mindig. A játékosállományát, képességeit tekintve az igazi színvonalas, "klasszikus", szép focit játszotta; csak éppen nyerni nem tudott soha.
Azért 2008-ban - 44 év után ismét - beérett mindaz, amiért évtizedekig "hiába" küzdöttek. És akkor a VB győzelemmel és újabb EB győzelemmel nagyjából a sors is rendezte azt, amivel rég óta tartozott nekik.
Ha megnyerik ezt az EB-t is, az több évtizedre elosztva már nemzetközi kupák szempontjából is egy egészen jó eredmény.
"Aquila non captat muscas."
-
mephi666
nagyúr
tudom, hogy nem statisztikát kell nyerni és minden párosítás teljesen más kimenetelt hozhat, de az alábbit le tudom szűrni:
a törökök nem nyomták el annyira a grúzokat, mint a csehek, viszont jobban kihasználták a helyzeteiket... a csehek görcsösen hajtottak, de képtelenek voltak győzni... iszonyúan fel volt borulva a pálya
portugálok ellen hiába kaptak ki jobban a törökök, több volt a lehetőségük és kevesebbet engedtek a portugáloknak, mint a csehek... ez ilyen játék, nekik ott nem jött ki a lépés
kb arra számítok, hogy ha lesz 1-2 gyors cseh gól, akkor a törököknek kell teperni, ami nem biztos hogy sikerül... maradhat kis gólkülönbségű cseh győzelem, ami nekünk rossz... viszont ha a törökök szereznének gyors gólt, majd tartani tudják az előnyt, akkor a csehek görcsössé válhatnak és nagyobb bajban lesznek, mint grúzia ellen
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...amekkora balszerencsénk szokott lenni, nyernek a csehek 1:0-ra, vagy 2:1-re ebben az esetben nyomtassunk mind egy tucat szószgét képet A4 méretben, égessük-videózzuk és küldjük neki, hogy "fákjú" (ahogy Kabát professzor is mondta Beckhamnek)
hihetetlen baszki, hogy az utolsó 2 percben (amiből 1et lecsaltak a szlovének, flancia játékvezető meg nem engedte tovább 1 másodperccel sem) kezdtek játékot produkálni és simán gólt vágnak, ha van még 3-4 perc... de az a rohadék tudta, hogy nem szabad 98-100 percig engedni a meccset, mert akkor az angolok is gólt szereznek, mint a magyarok, vagy az olaszok...
fent volt monyó, TAA, retekgordon, Palmer... már tényleg csak Bowen hiányzott és 10 perc alatt bárkit kivégeznek... de az a pöcs mégis mikor cserélte be a retket is? a 89. percben... hihetetlen, hogy ekkora birka legyen valaki
találó a cím: "bármi lehetséges" ...igen, 1.5milliárdos kerettel simán le lehet x-elni a szlovénekkel moslék alibijátékkal ilyenre aztán nem képes bárki... szerintem a foteldrukkerek 90%-a is képes lett volna olyan kezdőt felrakni és olyanokat cserélni, hogy az angolok ne álljanak meg 3-4 lőtt gól alatt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
paatrick
őstag
A regnáló Európa-bajnok 2 éve a VB selejtezőt se tudta megugrani. A bűngyenge horvátok meg elhozták a VB 3. helyét
2 év múlva viszont már tényleg nem lesznek sehol. Ennek a nagy horvát generációnak vége és nincs is utánpótlás. Ugyanaz mint anno Suker idejében, utána is vagy 15 évet kellett várniuk mire meglett a mostani csapat.
Az olaszok játéka eddig kilátástalan. Az első komolyabb csapatnál mennek haza, igazából már Svájc ellen is 50-50 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
100. és 98. percben esett gólokkal van még egyáltalán esélyünk továbbjutni. Én ezt "talicskatolásnak" nevezem, bármennyire is papírforma meccs volt mindkettő (annyira azért nem). De végülis tökmindegy. Ezen nem veszünk össze.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Piftuka
veterán
" Döntsük el, hogy az eredmény vagy a mutatott játék az, amit értékelünk. Nekem midnegy, de a kettős mércét nem bírom..."
Számomra nem mindegy. Mert mindkettő számít. Közel 40 éve várom, hogy az aktuális magyar válogatott mutatott játékban, tudásban és eredményességben is azon a szinten legyen, mint egykori nagy elődei.
Sajnos ezen a mérkőzésen az egyetlen értékelhető momentum Kevin gólja volt!
Aminek (és persze az azzal járó 3 pontnak) én is nagyon örülök, ettől függetlenül a válogatott a kritikák mindegyikét megérdemli most.Összességében is, mert bár ismerve a játékosállományt a realitás az, ahogyan állunk, de arra én sem gondoltam, hogy 3 csoportmérkőzésen ilyen gyalázatos, ötlettelen, színvonaltalan (és szív nélküli) játékot produkálnak majd a srácok...
-
forumpista
aktív tag
Egy jo csapat attol jo hogy mindkettot tudja egyszerre.
Jol jatszik es megnyeri a meccset (megjegyzem, a ketto azert ossze szokott fuggeni).Ez a meccs a 80. percig egy kalap f.s volt, a svajciak ellen pedig 90 perc kalap f.s. Egyedul a nemetek ellen volt nemi ertekelheto jatek…
es ha veletlen tovabbjutunk, ez amit ezen az EB-n mutattunk egy portugal, spanyol stb ellenfel eseten tetmeccsen arra lesz eleg hogy 12-0ra verjenek minket, az meg hianyzik a francnak. -
paatrick
őstag
Én nem vagyok szomorú, remélem Bivalybasznádalsón is épül egy 20000-es stadion ennek örömére.
Azt mondjuk nehezen fogom feldolgozni hogy 3 meccs alatt 1 percig álltunk vezetésre azt micsoda hype volt az EB előtt...
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Komoly baj van a fejedben ha szerinted ez a teljesítmény dicséretre méltó. Nem úgy indultunk hogy 3-4 góllal simán verjük majd a skótokat? Ehelyett 70 percig tök impotens játék, és a végén egy szerencsés gól. A skótok a kaput se találták el, bemondásra 90%-ban hátrafelé passzoltak.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Jobbak a németek, ez nem vitás, de szépen összeszedte magát a magyar válogatott.
A reális most az 1-0 lenne.
Az első gól előtt szabálytalanság történt. Lehet bagatelizálni, de nem volt szabályos az a belépő.
Egy cselgáncs versenyen nem ért volna egy wazarit, max egy yukot, de focimeccsen nem fér bele egy ilyen megmozdulás. -
paatrick
őstag
Ebből hogy hoztad ki azt hogy a válogatott ellen szurkolok?
Én csak reálisan látom a dolgokat, a magyar nép nagy része meg álomvilágba ringatta magát.
Az eset meg arról szól hogy tipikus buta futballista, megoldhatta volna a helyzetet de inkább várta a sípszót. Nem csak nálunk játszanak ilyenek ne aggódj. Ugyanaz a szitu mint mikor a buta csatár inkább elesik/feldobja magát hátha 11-est kap ahelyett hogy berúgná a 90%-os helyzetet. Utána meg ki van akadva ha nem fújták be.
-
Soulfly842
addikt
Igaz. A franciák még ott vannak (sőt, talán ők a fő esélyesek inkább). Őket hirtelen kihagytam. Az angolokat viszont esélytelennek látom továbbra is. Csak a szokásos. Hatalmas angol hübrisszel verik a mellkasukat, aztán hazakullognak idejekorán.
#209436DeathAdder
A múltkori csúnya bőgetés után végre elkergették a kóklert az arabokhoz haknizni. Bennük igazából (spanyol csapat) inkább hinni akarok. Európai szinten mindig a spanyol válogatotthoz húzott leginkább a szívem (de nyilván ez az empátia köszönőviszonyban sincs a magyarok nemzeti csapat iránt érzett őszinte szurkolásomhoz képest).[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Szinte minden Liverpool meccset láttam, a szezon második felében már fixen cserélgette le Klopp, meg ki is került a kezdőből.
Svájciak jól visszaengedtek minket a meccsbe, aztán itt az utolsó 5 percben 3 helyzetet is adtunk nekik amikor a támadó egyedül mehetett a kapura csak elbalfaszkodta. Ebből egy értelmes támadó 3/3, sváciak csak 3/1
Most lehet mosdatni a népet hogy a 2. félidőben már milyen jó volt, csak nem érünk vele semmit
[ Szerkesztve ]
-
-
hobizoli
nagyúr
amig nincs minden pozin egy Szoboszlai lepteku, top bajnoksagok max elso 6-8 helyen allo csapataban jatszo jatekos, meg a csereje is hasonlo, addig nem tudom mit varunk el...?
nezd meg a Tony Kroos-t tegnaprol, a meccs vegen irjak a vele keszulo interju alatt az inzertben, hogy a 102 passzabol 101 volt pontos
ezmiiii?[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Sirandrish
legenda
Jön Bolla
Azért adhatnánk esélyt svájcnak[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
hobizoli
nagyúr
kb olyan szinten ment a hype par hete mar, mint a 86-s VB elott
amikor a telen tet nelkuli edzomerkozeseken qrva jol elvertek mindenkit IS a magyarok, aztan jott a VB-n a szovjetek elleni hat-nullás gyomros, amikor az 5. percben mar kettővel mentek az elvtársak
itthon meg ment a VB titkos eselyese a magyar csapat...
Szoboszlait az utolso 10-12percben nem is lattam....mintha nem is lenne palyantöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
a nagyádi mar korabban is rendszeresen csinalta azt vaogatott meccseken, hogy megy a kontraakcio felpalyanal, hozzakerul a labda, o megall atvenni balra-jobbra fordul vele kettot, nem egybol tovabbadja, ez alatt az ures teruletekre beindulo csatarok mar reg lesre futottak, es meg kell allniuk, ezzel meg visszaernek a vedok-kozeppalyasok is rajuk...
kajakra, csak megtori a tamadas lenduletet, es elveszik a tempoelony azzal, ha hozza kerul a labdatöbb drón kell ;P
-
addikt
Akkor még ehhez tegyük hozzá, ami nekem leginkább feltűnt, és bosszantott, hogy végig erőltettük ezeket a kis szögleteket, minden látható eredmény nélkül. Én elfogadom, hogy ezeknek is van létjogosultsága, főleg úgy, ha van legalább 4-5 féle variáció kidolgozva, begyakorolva, na de így.
Ezekkel az egysíkú szögletekkel, csak annyit értünk el, hogy két játékos téblábolt a szögletzászló környéken, és ezzel már eleve egy játékos mínusz lett, az ellenfél kapuja előtt."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
mephi666
nagyúr
...neki 5perc játékidőkkel össze kéne még hozni bő egy tucat meccsen a 100at és nyugdíjazni ...és Szuhodovszkit beépíteni a helyére
Csoboth legalább nem színész... a pozi meg Szoboszlainak perfekt
...ejj, már benn láttam a hosszúban
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Csak a szokásos... ami leginkább felelős azért, hogy összességében ~40 éve nincsen a magyar nemzeti labdarúgásban komoly, érdemi eredmény:
A felhajtás, a túlajnározás, az "előre a medve bőrére ivás", és a kritika teljes hiánya a média, a szakma, és a szurkolók részéről.
Pedig utóbbi nagyon fontos (lenne). Lásd: Charlie Parker esete Jo Jones-szal és a cintányérral... (Majd később bővebben kifejtem.)
-
veterán
Az, hogy a betolt itthoniak nekem nem nagyobb értékek, mint a hozott afrikaiak.
De az is ide vezet, hogy nem piaci alapon működik a klub...A lényeg, hogy ez a Fradi, nem az a Fradi, amibe sokan szerelmesek lettek, nem csak a játékosokra kell most gondolni, hanem, ahogy fel lett építve. ... kenyeret és cirkuszt. Kenyér sincs már sokaknak, idén a cirkusz is elmarad.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Mivel jobb az, hogy a légiósok helyett a haverok, csókosok, holdudvar fiúcskák vannak betolva, akik még ennyire sem lennének képesek?
Tény, a Blazic, Laidouni, Uzuni hármast nem sikerült pótolni, nemhogy előrelépni.Azért az egyért sajnálom, hogy nem járok ki meccsre, mert élőben szerintem sokkal jobban kijön, hogy az egyes emberek között mekkora különbségek is vannak.
Megnéztem a kapott gólokat, ez a Dollyroll féle csapatra emlékeztetett, amikor minden az ellenfélnek jött össze.
A szerencsével elért győzelmeket és továbbjutásokat kellett volna a helyén kezelni, mert pl. a tudás közel sem volt a tavalyi tavaszi kör megéléséhez.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
sh4d0w
félisten
Speciel ez rossz pelda, mind a ferfi, mind a noi szakagban BL-donto, -gyozelem es elodontos eredmenyeink vannak.
Minket ledoglesztettek a Nerencvaros javara, most ott nagyon hasonlo folyamatok zajlanak le, mint amiken mi mar - remelhetoleg - tul vagyunk.
-
mephi666
nagyúr
Picit én is csalódott vagyok, de leginkább azért, mert a meccs képe alapján a 0-2 nem tükrözi a játékképet... 2 komoly hibából előnyt adtunk, viszont utána hiába volt féltucat komoly helyzetünk, Donna fogott mindent... az olaszok akcióból nem tudtak 90 perc alatt hasonlót felépíteni... a játékvezetés is tett róla, nehogy véletlenül játékban maradjunk a végén...
...ez leszámítva most teljesen nyugodt vagyok, mert a teljesitmény ott volt és már el kellett jönni ennek a pillanatnak, amikor nem jön össze sorban minden... jó volt nézni a meccset, mert most is játszottunk... csak így tovább amennyire megutáltam kb 15 éve a magyar focit, mostanra megváltozott minden... köszönet ezért Rossinak és a CSAPATNAK... mert ez tényleg egy csapat, nem csak egy tucat játékos, aki kötelezőként letudja a válogatott meccseket, alibizve 90percekig, céltalanul a pályán... a világ elitje ellen is képesek vagyunk kiállni és helyzeteket kialakítani... úgy, hogy totál más polcon vagyunk
-
sh4d0w
félisten
Valaki irta korabban valahol: azon nagycsapatok ellen tudunk jatszani, amelyek tamadni akarnak. Az angolok, a nemetek ilyenek, az olaszok nem. Elobbi ketto nem tudott legyozni minket, az olaszok 2x is.
Nagy Adam - magyar szinten - jo jatekos, de az utolso ket meccsen hajmereszto hibakat csinalt. Erdekes, mert tamadasban meg olyan labdakat tud adni, hogy huha - lasd pl. Gazdag goljat az angolok ellen, de az elso nemetek elleni meccsen is olyan labdat tolt Negonak, hogy csak neztem. Lehet, elorebb kellene jatszania, de ott nincs hely: Szobi, Gazdag, Styles.
Az angolok meg nyeretlenul pottyannak ki, tutira kapnak erosebb ellenfelet az EB-selejtezokre az elso kalapbol, mert minket nem kaphatnak.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ja, Ádám Martin se tudta azt hozni, amit az angolok ellen: ott ő szállt be legjobban... hátha olaszok ellen jobban fog menni neki is
kíváncsi lennék, hogy a világranglistán merre mozdulunk... mikor lesz frissítés? júni23-án 37. helyen voltunk... az olaszok elleni eredménytől függetlenül a tegnapi győzelem mozdít rajtunk előre
-
Soulfly842
addikt
A két klub jegyzése meg hasonló, ha meg a BL tapasztalatot csoportkörben nézzük (az elmúlt 8 évre kivetítve mondjuk) akkor a Qarabag-nak jelenleg a többszöröse a tapasztalata.
A Zürich, vagy a Lech Poznan, akkor azok kiverése indokolt volt a nemzetek közötti differenciákat megnézve? Hibás ez a logika, ez az összevetés alapját nem képezheti. Ez a Qarabag jól össze van rakva, nemzetközi szinten most erősebbek voltak.
A Lech Poznan is több, mint kétszer annyit ér, mint ez a Qarabag mégis 1-0-s vereség után 5-1-re verték őket, s mentek tovább 5-2-s összesítéssel... A lengyel foci még magasabban jegyzet, akkor hogy is van ez? (úgy, hogy nem erről szól, hanem klubcsapatokról, BL tapasztalatokról, pillanatképekről egy csapat formáját, nemzetközi tapasztalatát, tudását, magabiztosságát, higgadtságát tekintve)
A rutin mindentől többet ér... ezt ne felejtsük el, s ők bizony sorozatosan rengetegszer megcsinálták, valamire nagyon ráéreztek. Igen, kisebb pénzből, aztán mégis: nagyobb csapatokat verve jutnak folyamatosan BL csoportkörökig.
Há', de várjunk már, a svájci csapat is 3x annyit ér, top 15 nemzetközi szinten is a svájc nemzetközileg, akkor most mi van?
Ennyi, ez a Qarabag jobb csapat volt most, mint a
Lech Poznan, a Zürich, vagy az FTC.EL csoportkör lesz szerintem, szinte borítékolható.
(A francba, nem gondoltam, hogy valaha így védem majd a Fradit )
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nézd meg az utóbbi 10 Fradi meccset és utána írd ezt. A csapat egyik legjobbja, ráadásul magyar. Akar, ügyes, és Civiccel ellentétben tud beadni is.
Szalai munkásságát elismerem, de válogatottban birkózásban, a kiharcolt büntetőkben van szerepe leginkább. Emberileg és irányító kapitányként nem vitatom, de sír nála a labda arra másodpercre amíg nála van. Fájdalom nézni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
-
mephi666
nagyúr
Hajdúbéna már kezdi magasztalni őket, hogy "stílusosan játszanak" ...kb retek szarul játszanak, de így is hülyére veszik a fostaliga fradi védelmet... a támadószekció meg olyan fogalmatlan, hogy Tökmagnyi esély van kb a továbbjutásra... ki lehetett volna a következő szint? A Sherif?
-
-
Peterhappy
őstag
Ok.
@sh4d0w: Papíron hasonló a posztjuk, a valóságban nem igazán, de értelek.
Reméljük az idő igazolja, hogy mindketten jobbak, mint Vécsei. Szerintem egyelőre jó úton haladunk efelé.Az biztos, hogy sokkal-sokkal több kell a visszavágón. Abban biztos is vagyok, hogy jobban fogunk játszani, de szerintem az azeriek is. Ők is tudásuk alatt játszottak tegnap.
Nektek jó szórakozást mára! Sima párharcnak ígérkezik, reméljük az is lesz.
-
sh4d0w
félisten
Boli is betli, Tökmag meg tán rosszabb idén, mint Zivzivadze.
A legfőbb gondnak azt látom, hogy az újonnan érkezettek is jól játszottak az első meccsükön, aztán villámgyorsan elszürkültek.
Na persze, a Vidi így sem lesz kihívó, augusztus végéig összeszedünk 10 pont hátrányt.
-
Redneck
nagyúr
Dibusz hatalmas védésekre képes, de sajnos potyázni is tud, totál hektikus melyik napot fogja ki. Bolit régen bírtam, de ő is nagy szórással játszik. Tocmakot elzavarnám, de Traoré kifejezetten jó játékos, csak nem kap értelmes labdát. A Tökmag kb. sosem passzol neki, inkább önzőzik...
Szerk:
Egyébként valóban a fél csapat kuka, ezt a fost 20 millió euróval kevesebből is lehetne hozni.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest