Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Ez egyértelmű hiba volt, még a meccs közvetítő is mutatták a visszajátszást, ahogy befújta a spori. VAR vizsgálat is eddig tartott volna.
Persze, ez a szabály, de elszomorító, hogy adott a technika, hogy segítsük a játékvezető munkáját és mégse.
-
classic B
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Múltkor meg nem adtak meg egy tizit MU-nak. Ez van.
Jelenleg 2. helyen a tabellán.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Maradjon csak meg a lobonca a hülye gyereknek, az idióta vállalása miatt.
Douglas Luiz gatya, hogy fog érte bármit is kapni a Juve?
Dyche bácsi azt hittem a kieséstől megmenteni jött az NF-et, erre kiderül, hogy a nevelő klubja volt anno!
-
válasz
sherlock82
üzenetére
"Bundesligában és sok más bajnokságban is az utolsó forduló / k / meccsei egy időben vannak, nálunk ez nem megy."
Nálunk is bevett gyakorlat már évek óta, hogy a fontos helyezéseket(bajnoki cím, dobogó, kiesés) eldöntő meccsek egy időpontban kezdődnek. Az utolsó forduló hat bajnoki meccsét egy időben, meg technikai okok miatt sem tudnák kezdeni, ugyanis az MLSZ-nek összesen csak 3 db VAR kocsija van, VAR kocsi nélkül, meg nem lehet meccs. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Fenntartom, kizárt, hogy kipottyanjatok. Nem érdek. Közben apránként erősödhettek (Matko és Madeiros nélkül azért jobban égne a ház most is), ha meg kész az új stadion, dőlhet a pénz.
Nem tudom, mi lesz a Red Bull dologból, de abban azért van bőven potenciál - főleg, ha pénz is érkezik, bár persze nem mindegy, milyen áron.Szerintem a 12 csapat jó. De most is van 3-4 olyan csapat, amelyik csak a légiósok okán tud nb2 feletti szintet hozni (jó esetben). Ha tavasszal visszajut a Honvéd és a vasas, megint a bajnokság majd' fele budapesti lesz. Ami szerintem nagyon nem jó.
Ez a "szurkolók érdekei" dolog nekem is nagyon tetszik, jó ötletnek is tűnik, egyszer tényleg kipróbálhatnák "odafent".
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Meg Spurs elleni győzelem kellene, hogy a hülyegyerek le tudja nyírni a mikrofon sérót. Bár megérdemli, ki vállal be ilyet, hogy 5 győzelem zsinórban!?
Még Chelseavel sem vállalnám be, nem a vergődő MU-val.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
NF kap új edzőt és új erőre kapnak.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Nagyon kell remélni, mert a Sirályok jó formát mutatnak.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
~10 éve nem nyert a MU az Anfield-en.
20 meccse nem kapott ki otthon a Pool. -
DS39
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Magyarországon a Bayernen kívül más német csapatnak nincs igazán szurkoló tábora.
A Fiorentina Roma is érdekesebb lenne olyan nevekkel, mint Totti, De Rossi, Montella, vagy Toni, Montolivo.
De amúgy passz. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére

A harmadik odaállás az abszolút DAC lehetett már nála, hogy csak azért is valahogy belövöm azt a kikúrt labdát a hálóba. ... Nos, nem sikerült neki.

Amihez nagy bravúr kell, hogy valaki abba a nagy kapuba ne tudjon X méterekről ígéretes lehetőségből betalálni.
... Lehet mégiscsak a Gigi Buffon által korábban belengetett nagyobb méretű ketrecek kellenének? Akkor már sikerülne? Bár én inkább zsugorítanám.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
asszem besztligbe volt olyan rekordja hogy soha nem tudott októberig gólt szerezni

-
Creative997
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Azért ezt az eseményt még mindig úgy hívják hogy világbajnoksag. Reálisan nézve érthető is lehetne, hogy a globális futball sokszínűséget tekintve több lehetőséget adnak más kontinens csapatainak, annak ellenére hogy mindenki sírni fog egy Bangladesh - Egyenlítői Guinea meccsen. Azért lehetne, mert nem ez a valódi indok, hanem Infantilis penzehsege és ide a bökőt hogy ezekkel az extra helyekkel több szponzort is vonz magához. Tuti leterdel ha egy India kijutna. A sport és a politika mindig osszefonodik.
Egyetértek azzal, hogy ezt nem Európa kárára kellett volna, a 40%-os részvétel helyett most már csak 33% lesz. De ez nézőpont kérdése. A világ többi része fordítva gondolja és gondolom eljenzi ezt a valtoztatast. -
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
elmúlt 10 évben hiába voltunk helyezés alapján viszonylag sokat 20-30. helyezés környékén a világranglistán, így is képtelenek voltunk bekerülni... holott elvileg top32 alapján meglehetne... és most könnyen lehet hogy a 48 se lesz meg
-
Richard!
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
+ a pótselejtezőn jöhetnek olyan ellenfelek, hogy ihaj... az sem lenne egy fáklyás menet.
-
atee_13
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem tudta hova igazol.
Pocsék lehet a kapusedző a MU-nál, ha ilyen balféket csináltak Onana-ból. -
HdRew
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Amúgy Szobi durva, ugye tavaly tél környékén is Kertész nyomott egy hosszabb intervallumú jó periódust és felváltva voltak a kezdőben, majd Domi megemberelte magát és utána kirobbanthatatlan lett.
Most idehozták Wirtzet, hogy kell valaki AM pozícióba, erre Szobi megint rátesz egy lapáttal a teljesítményére úgy, hogy tényleg bárhova be lehet őt tenni, teljesíteni fog. Nem lehet kihagyni a kezdőből sehogy sem. Csak ezután remélem nem RB poszton fog rá számítani Slot.
Szvsz mondjuk Wirtz talán jobbról jobban szeret beindulni, szóval ő a post Salah-éra embere lehet arra az oldalra, és igazából az egyiptomi ma sem volt valami acélos. 1 villanása volt garbage time-ban a Bournemouth ellen, amivel 4-2 lett, de ennyi.
Elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy egy magyar hétről-hétről világklasszis teljesítményt tud nyújtani a világ legjobb bajnokságában.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
...lesz még ideje bizonyítani... emlékezzünk Darwin is milyen szépen bemutatkozott CP elleni pirossal
utána azért jól lehozott meccseket... én még mindig tartom, hogy nem volt olyan szar játékos, csak fejben nem tudott megerősödni, hogy stabil jó teljesítményt mutasson... na meg időnként gondolkozni is próbált, amiben nincs szerencséje
Wirtz azért más és azon a poszton megkapta a pl húsdarálóját, ahonnan most mindenki azt várja tőle, hogy azonnal 3asával rúgja a gólokat?
...ő azért nem egy 2méteres viking Haaland -
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Más bajnokságokban is megy. Kicsiben a Fradi is csinál ilyet.
A másik amit nem is tudtam, hogy pl. a Chelsea és a hozzá hasonló nagy klubbok iszonyat sok fiatalt megveszenk de csak azért hogy azonnal lepasszolják akárhová és HA valamelyik a sok közül beválik akkor az ESETLEG jön a nagycsapathoz. -
válasz
sherlock82
üzenetére
"2 éve mikor a cseh csapat ellen játszott a Paks - talán a Teplice volt ha jól emlékszem "
Ez tavaly volt, a konfetti liga rájátszásában, amikor egy cseh középcsapat, a Mladá Boleslav, Pakson 3-0-ra nyert, és jutott a konfetti főtáblájára. [link] -
Redneck
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Az a baj, hogy dilettánsok kezében van a szakmai rész. Lehetne több klubunk is sokkal eredményesebb, de ehhez a bajnokságok (Mennyei 1-2) szerkezetét, és időpontjait kéne kicsit átütemezni. Felfoghatatlan, hogy ez még nem fordult meg a fejekben. Ez még csak nem is pénzügyi kérdés.
-
Redneck
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem lett jobb, sőt most gyengültek is az atomvárosiak. Kár hogy pont a Kolozsvárt kapták, de ez van, most kéne megmutatni, hogy nem vagyunk beszarva.
venember83:
Még mindig nem értem, hogy az MLSZ miért nem látja, hogy pár héttel előbb kéne kezdeni a bajnokságot, hogy a hazai balett-társulatok meccsben legyenek. Akkor legalább meg lehetne célozni 1-1 KL főtáblát. -
venember83
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Az egykori Kolozsvári Vasutas Sport Club a román csapat, akiről beszélgettek? Nos, ők sem élik legfényesebb időszakukat, fogalmazzunk így. Ha akarja a Paks, akkor megfogható a csapat, az egyetlen előny talán, hogy a román bajnokság ma/holnap kezdődik, aminek talán pont az a célja, hogy az európai kupaselejtezőkben érintett csapatok jobb állapotban legyenek így szezon elején.
-
Redneck
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem. Egyáltalán nem. Csak a bajnokság közben nagy volt a mellény, még a végén is. Most meg 2 napja mást nem olvasok, mint a kaszinós Gyuri és Bödinho előre mentegetőzését egy román középcsapat ellen. Érdekes, ilyenkor számít a TM keretérték, de ha más dobja be egy komolyabb klubnál, akkor "nemapénzfocizik".
Ezért kérdeztem hogy kikárogták e már magukat, hogy aztán a "csak a bajnokságra fókuszálunk" menjen, és 1 hónap múlva ők legyenek itthon a legkirályabb srácok.
Bírom hogy magyar csapat, és sok játékosukat kedvelem, de azért ők sem matyóhímzés, Gyuribával az élen.
Örülnék ha egyszer végre több mennyei csapat lenne főtáblán, és szoknák a kettős terhelést, illetve gyűjtenék a koeff pontokat.
A meccset látva, a két gyenge csapatból az megy tovább, aki Kolozsváron tökösebben beleáll az első 30 percbe, és megszerzi a vezetést. Szóval hajrá Paks!
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Egyetértek a kevesebb meccsel: pl. az ilyen hülyeségeket, mint klub-vb, mellözzük.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Tegnap ecsetelte a kommentátor, hogy délben játszanak helyi idő szerint, azért nincs teltház, meg hiába lett leakciózva a jegy is.
Én gondolkoztam rajta, hogy felkelek kedden hajnalban és nézem a Chelsea meccset, de a tegnapi kiábrándító teljesítményünk alapján letettem róla.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerencsétlen focisták ilyenkor tudnának csak nyaralni, ehelyett uborkaszezonos klub-vb-n lötyögnek...
De hát a pénz nagy úr...:
A FIFA hivatalos bejelentése szerint:
Összdíjazás: kb. 2 milliárd USD (ez egyes források szerint még nőhet).
Egy klub részvétele önmagában is milliókat ér:
- Minden résztvevő klub legalább 2 millió dollárt kap.
- A győztes klub 50–60 millió dollárra számíthat összesen, bónuszokkal együtt.
- Ez többszöröse annak, amit a régi klubvilágbajnokság nyújtott (ahol összesen kb. 20-30 millió dollár volt a teljes díjalap).Az időtartalom miatt gyorlatilag nekik semmi nem marad a nyárból.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy is ott parádéznak majd a felkészülés alatt a nagy csapatok, de most kicsit előre hozták.
Biztos be van szabályozva, hogy legyen valami minősége is játéknak.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
A csoportkörök mindig siralmasak, de ez valami nevetséges. Bayern imádja megszórni a kis csapatokat.
A PSG jól beárazta a Matracot!
Én is remélem a Chelsea jobb lesz, de nem azért, mert égünk, mint a Reichstag.
-
mvkly
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Talán a pénz. A Leeds-nél a lejáró szerződése €350e volt, Szófiában 3 évre kap €2,5milliót. Annyiért nem olyan rossz levezetni.
-
DS39
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Az a malaca a Unitednek, hogy az utolsó 4 csapat pontokban nagyon le van maradva, így a kiesés nem fenyegeti a csapatot.
Pedig Anonim irányítása alatt szerintem még rosszabb a MU. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem tudom, idén nekem a feljutók közül az Ipswitch a szimpatikus, nekik jobban kellenek a pontok, meg az sem segít, hogy a United kispadon megint 1-2 felnőtt játékos lesz, meg az óvoda. Taktikában erősebbek a vendégek, kezdő játékos minőség meg a hazai pálya a United mellett szól.
Izgi lesz a Csirkék vs Citykó, meg a Pool vs Szarkák is.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerencsére lesz a kettő között egy hét szünet.
A dán kalandtól is félek, ok, hogy vertük őket a csoportmeccsen B csapattal, de ezek már nem azok az idők.
Párosításokra nézve a döntő lesz nehéz a Fio/Betis ellen, vagy valamelyik kiscsapat kiejt minket addigra.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Várható volt, hogy ez lesz, a Csampóban jól működő labdabirtokláson alapuló Russel Martin focival a PL-ben a legkisebb fizetési kerettel.
A másik, hogy tolnak egy 15/16-os Leicester szezont.
Idén a betömörülő csapatok ellen nem tudunk mit csinálni és kontrákkal megaláznak minket, így nem érzem még a Soton ellen sem a 3 pontot fixnek.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem Hummels egyike az intelligens, normális focistának. Nem szokott nagyképűsködni. Ha nem ment volna a bayernhez akkor a legnagyobb BvB klublegendák közé sorolnák(szerintem így is az).
@grizlisandor: A döntő első félideje tényleg jó volt. Amint bekapták a gólt, már nem tudták, hogy mit csináljanak és inkább az volt jellemző a Terzic focira. Viszont Black magicben verhetetlen volt. A PSG azt hiszem 7 kapufát rúgott az elődöntőben, mind kifele pattant. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem valamit összekevertek. Egyrészt Terzic focija borzasztó volt, másrészt utána lévő szezonban is ő volt az edző. De teljesen stagnált a csapat, nulla elképzelés. Hátul állni / védekezni, elől pedig valahogy rúgunk gólt. Az volt az utolsó szeg Terzic koporsójában amikor Hummels a BL döntő előtt nyilatkozott, hogy ő ebben a szezonban kifejezetten szégyelte magát mert olyan alárendelt felfogásban kellett játszania ami nem méltó a klubhoz. Ez után távozott Terzic.
Idei szezonban pedig Sahin szenvedte el az elmulasztott fejlődési folyamatot. Próbált modern focit játszani, arra csak félig alkalmas kerettel. Viszont tényleg tarthatatlanná vált januárra.
Kovac szerződtetése (2026-ig)szerintem egy óriási hiba. Átmeneti edzőre lenne szükség nyárig és utána egy modern filozófiával rendelkező szakembert kinevezni (Sebastian Hoeneß, Andoni Iraola, Thomas Frank pl.). Kovac nem egy jövő perspektíva.
De jelenleg Kehl mint sportigazgató se tűnik a helyzet magaslatán. Ötlettelen, középszer játékosokat hoznak akik nem is passzolnak egymáshoz. Illetve nem hoznak, mert van poszt amire 1,5 éve kellene valaki.......Nagy a káosz.
Remélem csak azért adtak Kovacnak 2026-ig szerződést mert különben nem vállalta volna el és van valami passzus ami lehetővé teszi, hogy szezon végével bontani lehessen ezt. Különben zsákutca lesz amit kilométerekre lehet látni. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, az nem sikerült valami szépre.
Kaptak 3 pofont, 23 perc alatt. De rájöttem mi volt a baj, Kobel pihent így tele volt a védelem gatyája(mint tegnap Kelleher és a Pool védelem) és a cserekapus meg nem valami erős. Nézd meg a gólokat. (a második Sánczhez és a Chelsea védelem is hozza)
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Nekem a Terzic foci tetszett, miért is ment el?
-
válasz
sherlock82
üzenetére
A Bundásliga második legnagyobb bértömegével akadémia.
Kovac helyett Russell Martin Giovanni van Bronckhorst párosból választottam volna, hogy ne költsek edzőkivásárlásra.
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Dortmund? Az mindig is ilyen volt. Ez FILOZÓFIA. Sok holland csapat még ilyen, meg pár Portugál.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Jelenlegi infók alapján, most Gulácsi sem véd a Lipcsében, valamilyen kisebb vállsérüléssel bajlódik kérdés, márciusra milyen állapotban lesz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
..igen
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Sajnos kalandos élete volt és mentális egészségügyi problémái hátráltatják a karrierjét.
-
Iramirez
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Imádom Comót.....kiváncsi leszek..
-
Creative997
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szóval akkor aki a 70-80-as években született, ne is kapcsolja be a TV-t mert már mindent látott ami foci?
-
cyberkind
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Ha már replika, mert valszeg nem lesz emberi áron eredeti, akkor legyen jól kidolgozva mindene.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
De, mert a döntőben Classico van megint.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
linked van esetleg? Mashol is olvastam, hogy ev vegi vicces valogatasba is beleillo ongolt vetett a M05 jatekos.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, én is remélem, hogy szórakoztató meccs lesz, sok góllal.
Bayındır gyerek ügyes, csak tegnap nem jött össze neki, meg én csak az utolsó gólt írom az ő számára, a többinél a védelem tálcán kínálta a kaput a Csirkéknek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Gáspár Gabriella abból a csapatból a lányaim oviskézi edzője. Ferling Dettivel közösen csinálnak kicsiknek kézilabdás foglalkozást.

Ja, egyszer még fősulis koromban be kellett ugranom a DUF csapatába valami egyetemek-főiskolák közötti kupára amit épp Dunaújvárosban tartottak. Megsérült a csapatuk kapusa rólam meg tudták hogy kéziztem (Nb2 ifi bajnokságot nyertünk pár évvel korábban) így elhívtak.
Rosta Miklós volt az edző, nagyon jó fej, szimpatikus ember. Akkor még kicsi volt a fia aztán most már ő játszik a válogatottban.
Na ugye mivel Újváros nem volt rossz a keret, a döntőben összekerültünk a Szegedi Egyetemmel és elvertük őket. Kellemes emlék hogy x év kihagyás után reaktiválva is sikerült valami teljesítményt letenni az asztalra.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, mert 21:00-től egy halom meccs kezdődik.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
2025 earlyt emlegetnek a cikkek.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Ulreich... ő is, amikor lehetőséghez jutott, mit művelt?
Benzema gólja... -
válasz
sherlock82
üzenetére
Épp ma olvastam, hogy Nübel esetében nem biztosak az alkalmasságában...
26-ban jár le a kölcsönszerződése.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xart sem érnek ezek a statok...Ebben pár helyzet: [link]

-
válasz
sherlock82
üzenetére
Peretz van most ott, meg Nübel évek óta kölcsönben. Csak Nübel így sosem kap lehetőséget a bajoroknál, hogy megmutathassa, hogy mennyire is jó a rendszerben.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
az Azteca azert eleg jo
a 1970 es a 1986 VB-n is szerepelt mar
a VB-n szinten szereplo monterrey-i stadion csak 58k-s, 2015-ben epult 200millio USD-ert
az akkor 58Mrd fabatka volt
a Puskas arabol 3 ilyen jonne ki -
hobizoli
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
azert mehikóban is van par nagyobb lepteku stadion
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Okádék, csak a szokásos.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Köszönöm, az lenne a cél, hogy elkerüljem a hamisítványokat. Néztem a Nike oldalát is.
-
Iramirez
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Vagy valamelyik balkáni/török piac

-
cyberkind
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Wut, a legkönnyebb otthon.
-
dellfanboy
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
ezt ugy irod mintha nem ok szponzoralnanak 1-2 dolgot a magyar fociba...
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem halt meg. Lefogyott
. Podcastja is van. De még mindig 7-8 perces monológokat nyom ha belellendül. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Azóta se láttam, olyan peches szezont vagy összeomlást egyetlen csapattól se. Reiner Calmundot iszonyatosan sajnáltam aki szívvel lélekkel képviselte anno a klubbot és örülök, hogy tavaly még láthatta a sikert.
-
Redneck
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Én sem, de realista vagyok. Szeretem a klubbot, de azt a töketlenkedést, és mértéktelen pénz pazarlást, ami a Unitednél folyik évek óta, nem.
Nekem átjött a poén. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Persze ez a bevett bőrgatyás taktika, hogy lerabolják a rivális csapatokat, megszerezve legjobbjaikat.
Kuzen a tavalyi csodához sehol sincs, hogy megismételjék tán az idény hátra lévő részében 2 pont vesztését engedhetik meg maguknak, ami jelenlegi formájukat nézve lehetetlen.
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Abban nem vagyok egészen biztos, hogy 2 vagy 3 gólt fog rúgni a City.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Ne mondd már, hétközben a BL-ben a Barcelónát vertétek több góllal.
-
Creative997
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Ne aggódj, már olyan pletykák vannak hogy Allegri váltja ETH

-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem szóltak nekik, hogy a Cacao kupában ott nem tabella van? Ott elég csak nyerni is?

-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem (Kazinc)BARcika lesz az...
-
Iramirez
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
S erre meg van minden esélye.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
muszáj most bevédenem DeathAdder fórumtársat. az én véleményem, meg tudásom szerint ő rohadtul nem Dominik miatt szurkol a Liverpool-nak....

-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Na, nem csak én más is jóskodik!
-
válasz
sherlock82
üzenetére
gondolom azzal nem számolnak hogy rotakapa lesz és valószínű núnyez fog kezdeni

és a sziti sem fog mészárolni. az inter az egyik legjobb csapat most, nehéz őket megverni, nem hogy nagyon.. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Hol vannak a gólok?
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ha egy ilyen "kiherélt" csapatnak most nem akkor kinek és mikor?
-
válasz
sherlock82
üzenetére

Cserés lesz a középpálya az ágyúsoknál, ODEGAARD INJURED! Can Arteta 'fix him'?, szerintem a kókler a varázspálcát biztos nem fogja kölcsönadni.
A csirkéknél sérült Ricsi, Solanke, meg MvdV, utolsó kettő sokat dobna a csapaton, ha játszana, meg emberevő Bissouma is kétséges. -
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Brighton is elmehet a fenébe a tegnap eredményével.
23 órától leadta a Spíler1, nagy részét láttam, elképesztő mennyi helyzetet elpuskáztak, mint ha be lettek volna oltva gól ellen. -
atee_13
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Azért azt sejtettem, hogy nem hétvégén lőtték
-
venember83
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Kb. De a tehetségek ontására nem várnék.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Hiába igazoltak jól, a TenHág faktor miatt valószínű csúnya verést fognak kapni.
Rés Ernő nem változtatott, az meg segít a csapaton, hogy Nyunyóka nem játszik.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
sherlock82
üzenetére
Közben Ugarte»MU meg hivatalos (5+1 év). Remélem, beválik.
Ez a stat mondjuk elég bíztató:"Az európai top ligákat figyelembe véve Manuel a 2022/23-as szezon kezdete óta átlagosan a második legtöbb szerelést hajtotta végre 90 percenként."
-
Creative997
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Úgy tűnik most sem fog menni..
-
homerhamm
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
A kommentátoron kívül semmilyen hang sincs a meccs alatt.

Amúgy sziasztok!
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Mukodik a ten Hag magia! Mar az elso jateknapon elre allt a MU!
Inspired by origo
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Kíváncsi vagyok mit tud az Ipswich Town, mert jól vásároltak. Bár Zordon azt írta, hogy tavaly erőn felül teljesítettek, így nem tudom mi lesz belőlük a végére. Tény, hogy az övéké a legkisebb TR csapat összérték.
Lehet megnéznem én is a meccset.
Mondjuk én az esti WHU-AV meccsre készülök.
---A Chelsea és a Juventus megpróbált megköttni egy Chiesa - Sterling cserét, azonban a fizetés gondot jelentett, mivel Sterling több, mint a dupláját keresi az olasz játékosnál.
A Chelsea visszatérhet Chiesa-ért, de csak akkor, ha Sterlinget el tudják adni.Én örülnék a cserének, sokat javulna nálunk az öltöző hangulata, ha mr arcot sikerülne kirakni a csapatból a nagy fizetésével együtt.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem 100%, hogy fog, ha nincs sérülése. A felkészülésben nagyon erős 'pozícióban volt' és jól is ment neki.
Ahogy fentebb is írtam Arne Slot szerintem sokkal jobban megértette, hogy őt erősen kötött korlátozott pozícióba vétek rakni. Szabadabb moztgása lesz végre.
Ahogy írtam is, csak ne akarja mindig Trent védelmi fogatékosságait orvosolni
Meg nem ártott volna egy masszív klasszikus DM, ill. akár egy befejező csatár is 
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Sok szempontból van benne ráció. 8 meccs, de amikor már nagy az előny és közeledik a csoportkörök vége, akkor sem lesz tele alibizéssel minden rengeteg meccs. Nem éri meg egy régi logika szerinti 'második helyen lévő' pontértékkel x-re alibizni, vagy ki is kapni akár, hanem akkor is nagyobb valósznűséggel kell odatenni magukat a pályára. És így első helyen lenni már presztízs érték is, ami megéri 'megmutatni' a szurkolóknak.
Jobban átgondolva én nagyon megbarátkoztam ezzel a koncepcióval.
A sok csapat persze más kérdés, de csak a 16 vs 3x kontextusában a 32 vs 36 már alig-alig vagy szinte semmenyire nem jelent különbséget.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Abban biztos lehetsz, mert bebizonyosodott, hogy még a jelenlegi legerősebb magyar klub sincs látótávolságban az európai középszinthez sem, nemhogy a topcsapatokhoz.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Yoro lesérült 60 perc játék után az első felkészülési meccsèn, és de Ligt herewgo most már 45M€+5M.
Igen, nincs Bruno nincs party, bár Mctomy tavaly is párszor életet mentett.
Citykóból is vannak távozók, érkezők még hiányoznak; így is bajnokok lesznek.
---
Pool eddig nem igazolt, távozó volt, ugye mindenki kedvenc Thiagója, meg Matip aki az eszembe jut.
-
pekoka
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
En neztem, mig a St. Pauli ott volt.
De van egy olyan sanda gyanum, hogy jovore ismet nezni fogom.
Nem adok sok eselyt nekik az elso ligaban. Ugy fognak jarni, mint a Darmstadt.Most nezem, hogy Münster feljutott. Igy viszont nezni fogom a BL 2-t is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
ó dehogynem. a kis chiesa pl
viccet félretéve, van egy barella azért. ő jó.más kérdés, hogy más már nagyon nincs. max kapusuk
de az eb-n ez szépen meg is mutatkozott .. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Ifjú titánok horror pénzért mennek az utóbbi időben.

-
cyberkind
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
És ami a legjobb, hogy a Lille fenyegette a gyereket, hogy nem fog játszani ha nem megy el MU-be, csóri fiú.
-
cyberkind
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, 50 + addons.
-
cyberkind
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
60 misibe fáj a MU-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő