Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Egyetértek, bl és a jövő évi vb re is igaz h versengés első fele szükséges rossz. Ezt a modern foci.
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Régebben mikor ehhez hasonló eset volt azt mondták nekem , mindent nem vizsgálhat meg a var mert akkor sokáig állna a játék és rendszeresen, MU - nak mázlija volt ezzel most.
Attól függetlenül ez hiba és nem követendő dolog.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
United remélem ma is hatékony lesz

-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen, ma van német kupa is, ott is van 1 - 2 meglepetés mindig . ( Wolfsburg kiesett tegnap otthon játszott )
Bayer- t adja a tv 18 tól
20.45 től meg bayern
Sport 1 mindkettő -
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Bundesligában és sok más bajnokságban is az utolsó forduló / k / meccsei egy időben vannak, nálunk ez nem megy.
A szurkolókat rendszerint büntetik ezért - azért , de amikor valahol reklámozni kell a meccseket akkor jól mutat a lelátói koreográfia és a piro vagy esetleg szurkolói mozgalmas, ultra csoportok.
Nyilasi szerint akkor volt jó az nb1 mikor sok és erős fővárosi klubok voltak.
Nem indokolta miért de erre a mondatára emlékszem.
RB dologra én is kíváncsi vagyok, esetleg ha lesznek részletek okosabbak leszünk.
UTE következő meccse, DVTK és Győr. Ahogy kinéz a helyzet sok pontot nem kell szereni. : / -
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Bízzunk benne sokáig lesz legalább kettő gyengébb csapat a szezon végére mint az Újpest, attól függetlenül, öszekell hogy kapják magukat, mert ez így nagyon nyögve nyelős szezon lesz.
Nyáron volt egy hosszabb riport a Csányi úrral ( m4 ) és ahogy elmondta a dolgokat nb 1 el kapcsolatban 3 x 11 lebonyolítás marad, létszám növelés pedig nem lesz.
Ez a koncepció marad mert - szerintük - jó tesz a magyar futballnak.
Azt mondjuk nem bánnám hogy ha a szurkolók érdekeit is néznék olykor olykor. -
sherlock82
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
a műsorvezető nő legalább jobban rendben van, mint sajnos az olasz foci.
Amúgy nem tudom a Fiorentina mikor nyeri az első meccsét, mert a szezon nem az igazi eddig. : (
Inter ellen idegenben - szerdán - sok esély nincs azt gondolom, utána hazai pályán a Lecce ellen, ha akkor nem akkor sose.

-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egyenesen Italiából.
MU - hoz is jöhetett volna ha hétvégén nem nyertek volna.

-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Otthon csak megverik őket.

Utána meg Nottingham - akik megint elég csehül állnak .
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na látod. Egyszer minden megszakad.
MU nemzetközi kupában nem szerepel, így a PL - ra tudjanak már koncentrálni.
Hétvégén remélem a Brighton ellen folytatódik a győzelmi sorozat.
-
sherlock82
senior tag
Szerintetek mitől lehet az hogy ma a 3 bundesliga meccs van és abból egyet sem ad a tv, ill egy db 15 órás meccs van az olaszoknál ( Fiorentina - Róma ) és azt sem adja a tv ?
-
sherlock82
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Igen ,

A labda valahol Buenos Aires külterületén esett le.A kapuk és a pálya mérete sokat nem változott a kezdetek óta.
Mondjuk én emlékszem mikor Mosonmagyaróváron játszottunk , ott ritka széles volt a pálya
-
sherlock82
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Imádtam.
Amúgy nem volr ossz futballista,
volt mersze harmadszor is oda állni.
-
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen, Tottenhammel együtt sok hullámvölgyet megéltek.

Azt mondjuk a németek is elismerik ha PL nagyon elhúzott tőlük, és jobban levannak maradva mint az elmúlt 10-15 évben voltak.
Azt hogy a német v spanyol bajnoksághoz képest hol vannak nem tudom, mert azt kevesebbet látom.
-
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kane vagy a Bundesliga?

-
-
sherlock82
senior tag
válasz
üzenetére
2002 vb óta folyamatosan az irány hogy az európai országok mellett növekedjenek a nem európai országok száma a futball vb - n .
Azóta ez az irány csak erősödött, nem látom azt h lehetőség lenne arra hogy ez megváltozzon.
2002 ben - pl Hollandia lemaradt , viszont volt 1 - 2 olyan ország aki lényegesen gyengébb náluk. Norvégia 1998 óta nem volt vb -n pedig aztán lényegesen jobbak mint Oceánia v Afrika jelentős része.
Szóval nem jó ez így sehogy Európának.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Richard!
üzenetére
Igen, tudom. Ezt a mondatot kihagytam, hogy ez az egész egy pótselejtezőt ér, ami aztán bizonytalan megint mint a kutya vacsorája, főleg ha lesz pár sérült vagy eltiltott ( bár nem tudom hogy a korábban kapott sárga lapokat eltörlik - e ezekre a meccsekre ) .
Pár játékos hiányzik a csapatból helyette hasonlót lehet berakni, de mikor a törökök ellen játszottunk akkor lehetett látni hogy nem mindegy ki van a padon, mert az eleve " rövid " és a nemzetközi tapasztalat sincs meg sok válogatott játékosnál.
Lehet szidni a Rossit a stábot vagy akár kit, hiszen a szurkolónak az a dolga hogy kritizáljon, de a válogatott védelemben azért ezeket a játékosok játszanak mert nincs jobb. NB1 - ből nehéz lenne választani, mert van egy sereg külföldi, a magyarok meg olyanok amilyenek. Nem hiszem hogy velük előrébb lennénk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Igen, ahogy mondod, ahhoz hogy 2. legyél a csoportban nem egy bravúrra van szükség.
Írek elleni vendég győzelem, nem jött össze, hazai pályán a pontszerzés szintén nem jött össze.
Ha következő meccset nem nyerjük - örmények ellen - akkor sok jóra ne számítsunk szerintem se. -
sherlock82
senior tag
Itthon kell a bravúr ma este ha már szombaton nem sikerült nyerni idegenben.
Nagyon hiányzik az a kettő pont.Aztán nehogy az örmények nyerjenek Írországban is.
Ma pedig hajrá magyarok.
-
sherlock82
senior tag
Nyilván van neki is internete, szerintem meccseket is néz, tudja a MU helyzetét és gondolom a menedzsere is elmondta neki hogy mire számítson.
Onana nyilván nem volt rossz az Interben, ezért is igazolta le a MU. Ettől függetlenül első meccsei egyikén kb. 40 méterről kapott gólt. : /
-
sherlock82
senior tag
válasz
HdRew
üzenetére
A svédek elleni válogatott meccsen kb mindenki őt kereste a labdával, és amíg a pályán volt sok rossz passza nem is volt neki szerintem, legalább is én nem emlékszem rá.
Dominik nagyon jó játékos de a jobb bekk pozícióban őt játszatni szerintem pazarlás.Ha jól emlékszem a Lipcsében is AM poszton volt éveken át.
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek hatalmas dolog ez a teljesítmény.
5 - 10 éve is elképzelhetetlen volt az hogy ez megtörténjen !
-
-
-
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Milner igazából nem volt a kedvencem sohasem, főleg hogy sok borsot tört a MU orra alá, de le a kalappal hogy még most is futballozik.
Csapattársainak nagy része még a világon sem volt mikor ő a PL - ben futballozott.
( Amúgy március óta nem írtam ide, üdv újra mindenkinek
) -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Emlékszem mikor 2 hét alatt járt 2 x Budapesten amikor a Man Utd színeiben a DVSC - nek, hazája válogatottjában pedig a magyar nemzeti csapat ellen is betalált. 2005 - ben volt ez ha jól emlékszem.
-
sherlock82
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Akkor most vagy soha.
Még így is hogy gyengült a Paks.Redneck
Ez ugyan olyan költői kérdés mint mikor feltették azt is hogy november végétől márciusig miért nincs futball Mo.-n ?
Az oknyomozó riport végére az derült ki hogy nem is akarnak játszani ebben az időszakban a csapatok.Ugyanolyan dolog ez mint hogy most a székesfehérvári klub másodosztályú lett és az egész keretben összesen 2 fő van aki idegenlégiós. A többi magyar.
Esküszöm ez a keret erősebb mint a tavalyi nb 1 - es.
Miért kellett erre várni, hogy kiessenek ? -
sherlock82
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Sok esély nincs arra hogy több csapat bejusson a főtáblára a fővárosi zöld fehér csapat bejuthat és szerintem a Győr is.
A többi klubnak sokkal kisebb az esélye szerintem mint ennek a kettőnek.A realitás az hogy a román csapat fog továbbjutni, hazai pályán nyilván ők lesznek előnyben, de bízzunk benne hogy a magyar csapat jut tovább.
2 éve mikor a cseh csapat ellen játszott a Paks - talán a Teplice volt ha jól emlékszem - valós képet kaptunk arról, hogy hol vagyunk a igazából az európai klubfutballban.
Azóta jobb nem lett a helyzet.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem jópár csapatra ráférne a keretszűkítés vagy a kevesebb mérkőzés a játékosok lábába.
Inkább az utóbbi szerintem. -
sherlock82
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
FIFA 99 - ben emlékszem Dely Valdes volt a legjobb támadójuk.

-
sherlock82
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Angliában voltál esetleg ?
-
sherlock82
senior tag
Match 4 - en elkezdtem nézni a Dortmund meccsét, mégis csak európai csapat van fogalma az embernek nagyjából kik játszanak a csapatban. Ellenfél a dél afrikai Mamelodi csapata. A meccs amúgy Cincinnati városában van. A lelátók elég foghíjasak, nem is értem hogy jut ilyen embernek eszébe 30 fokba elvigyék ezeket a meccseket.
Jó kis Bundesliga szezon után biztos hiányzott nekik.
Amugy 0-1 már a pretoriai csapatnakTegnap találtam még a neten egy cikket,a hol nagy betűkkel ki volt emelve hogy melyik csatornán lehet látni a Bayern München - Boca Juniors meccset.
Gondoltam, biztosan fogják nézni hajnali 3 órás kezdéssel Magyarországon.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azért ezek elég komoly összegek a komoly kluboknak is. Mire ezek a csapatok vissza térnek az országukba kezdődhet nekik a nyári felkészülés. Amit amúgy abba se hagytak kb. : /
Eddig kb 3 hét leállás volt a kettő közt most meg 0.
Félek hogy lesz itt annyi sérülés hogy csak na.
Augusztus 22 - én bundesliga kezd. Ugyan úgy ahogy eddig is. Csak a szünet lesz karcsú. -
sherlock82
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Azért ezekből a meccsekből hosszú menő következtetést senki ne vonjon le.
-
sherlock82
senior tag
Aki esetleg volt már angliai premier liga meccsen, az legyen kedves írjon nekem egy pü. - t.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A nép örül az usa-ban h élőben láthatja a Bayernt többek közt.
Gondolom van szerződés is hogy nem a " B " csapattal kell pályára lépni. -
sherlock82
senior tag
Ez a versengés egy klubbokra ráerőltetett és kb értelmetlen küzdelem.
Auckalndi csapat edzője el se tudott menni a tornára a csapat másik fele meg nem kapott szabadságot a munkahelyéről. Mérkőzés elején azt mondták hogy ez az új zélandi csapat negyedosztályú német csapat szintén van a sky sport műsorvezetői szerint.Most éppen éppen a Botafogó játszik Seattle ellen. Ettől se kell mondjuk hanyatt esni.
Este Chelsea meccs 21.00 talán az picit jobb lesz már. -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hoszabbításban talán lett volna némi esélye a Unitednek tovább jutni, de ez így most full lutri volt, amiből ismét rosszul jött ki a csapat.
Csütörtökön Real Socieded kupa majd vasárnap Arsenal ellen mérkőzés.
Sok ok nincsen az örömre.
-
sherlock82
senior tag
Bízzunk benne ! Aztán reméljük lesz újra jó kis Haladás -ZTE rangadó. : )
Sok sikert.Más,
Újpest tegnap ismét gyalázatos, még az őszi csapatnál is gyengébb lettek tavaszra szerintem.
Remélem este a United tovább megy és több szomorúság nem ér a hétvégén a futballal kapcsolatban.
-
sherlock82
senior tag
Amorim kb 20 meccs óta edző csapatnál, de nem merem megnézni mert annyira kiábrándító a teljesítmény. Szerintem 5 db meccs lehet amit megnyertek. Sokan győzködtek, hogy a csapat teljesítménye előnyére fog változni miután megérkezik az új edző Lisszabonból. Hát, nem így lett eddig sajnos. Bízunk benne hogy megfogadja SAF korábbi mondását hogy a PL áprilisban kezdődik. Aztán addigra lesz valami formája ennek a csapatnak.
grizlisandor
Legyen igaza, és hazai pálya előnye miatt is talán nyer a csapat.
-
sherlock82
senior tag
Ma este Man utd. - Ipswich
Mikor nyerjen a united ha nem most.
Ha jól emlékszem ősszel sikerült kikapni tőlük, oké hogy nem megy csapatnak egy ideje, de remélem az esti meccset megnyerik. Valahogy ébren kell maradnom
A többi meccs sem lesz rossz azt gondolom, főleg arra leszek kíváncsi hogy Spurs mennyire lesz meggyőző az elmúlt hetek után.
-
sherlock82
senior tag
Ott a magyar gól ...
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen.
Ezek az északi klubok már nem olyan kis kellemes túrát jelentek mint valamikor voltak. ( Man utd 98 ban bl csoportban oda vissza 4- 5 góllal verte a dán bajnok Bröndby-t )
Sokat változott a futball. Bár már a Rosenborg - ot sem jegyzik azon a szinten mint akkoriban. -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Már csak kettőt kell aludni

Csütörtökön irány Dánia.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Soton gyenge idén nagyon, ha reaktiválnák Matt Le Tissier - t még ő is tudna segíteni rajtuk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
lehet fogadott saját magára hogy szerez gólt a meccsen.
-
sherlock82
senior tag
válasz
szotyika77
üzenetére
Bvb meccsbe lehet belenézek, kíváncsi vagy Kovac ma sikeresebb lesz e mint a VfB ellen a hétvégén .
-
sherlock82
senior tag
Paks - Győr meccs után riporter : Egyenlőre nem láthatjuk hogy Bognár György egyszerre kűldi pályára a 4 erőcsatárt.
Hát nem is gondolom hogy erre olyan gyakran sor fog kerülni,.
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
válasz
Datsyuk
üzenetére
Most hogy mondod, tényleg igazad van.
Olvastam is a Kicker - ben ezt a Hummels nyilatkozatot.
Egyébként németországi ismerőseim is elmondják hogy Hummels egy nagyképű szxxx alak,
a válogatottban is is csinálta a műsorát, nem csoda hogy kikerült onnan.
Klopp volt az utolsó tisztességes edző ott ahogy írtam is.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Már el is felejtettem. : /
most hogy ujra néztem... -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem azaz utolsó fordulós vereség, ha jól emlékszem a Mainz ellen volt.
Az a dolog akarva akaratlanul betette a kaput. -
sherlock82
senior tag
válasz
atee_13
üzenetére
Frankfurtban egész szép sikerek, majd Bayern München, ahonnan viszonylag hamar távozott.
grizlisandor
Igen, értelek.

A korábbi bajnoki sikerek ( Matthias Sammer stb ) óta kevésbé sikerült megismételni a boldog éveket, Kloppal jól ment ismét a csapatnak. Talán újra hasonló célokat érnek el.
Most látom Lars Ricken is milyen idős lett.
-
sherlock82
senior tag
válasz
szotyika77
üzenetére
Klopp óta talán lesz egy normális edzőjük.
Azóta úgy néz ki az egész csapat , mint ha a klub egy akadémia lenne. -
-
sherlock82
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
2.5 gol alá szerintem
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Akkor jó egészséget kívánok neki, aztán ottbaxxza a kxxxxa élet a focit.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
A brit játékos nagyon visszaesett az elmúlt időben vagy a Como valamit nagyon tud hogy le igazolnak ég ilyen jó kis játékost?
igazi környezet változás lesz neki az biztos, a helyében vissza se mennék.
-
sherlock82
senior tag
Fiorentina amilyen jól indult olyan ősszel a Seria A - ban olyan szépen vissza esett.
Kíváncsi leszek az esti Milan meccsre. Idegenben egy jó Comó ellen.

Messzire legalább nem kell utazniuk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
sherlock82
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Felőlem mindenki azt néz amit szeretne.

De láttam már elég meccset 92 óta ( amire emlékszek ) és már nem akkora újdonság 1 - 1 bl meccs. Ahol futószalagon gyártják őket nem hozza lázba annyira a nézőt. Szerintem a kevesebb néha több. -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen a Classicó jelző ma is jól cseng, bár a fénye megkopott szerintem. Nem a kellemes nosztalgia mondatja velem, de aki a 70-80 években született annak ma már sok újat nem lehetett mutatni. Aki látta annak idején kor klasszisait futballozni annak már nem újdonság a mai kor meccsei. Szerintem.
cyberkind
Nekem eszembe nem jutna utólag legyártott mezt megvenni.
Pl. Nekem is van amit régóta szeretnék a 90 - es évekből megvenni de oylan magas az ára hogy nem veszem meg. Talán lesz valamikor 80 euró körül majd.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem ez miatt annyira ne bánkódjunk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
MU ba jöhetne. Mert akik egy jó ideje idejöttek, sokat nem tett ahhoz h jobb legyen a csapat játéka.
-
sherlock82
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Remélem a magyar fiu aki odaigazolt, továbbra is játszani fog.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Moyes, van gaal is hozott ilyen eredményt ebben biztos. De azt gondolom jobbat is.
J Heynkess évekkel ezelőtt megmondta az egész gárdát ki kell cserélni.
Amíg nem lesz radikális változás és koncepció mindenféle jött ment leigazolása helyett addig ott lesz a csapat a sor végén. -
sherlock82
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Évek óta ezt mondtam én is. Korábbi években voltak karakterek, most már ez nemigaz. Pontosabban vannak, de ők lefele húzzák a csapatot nem felfele mint a korábbi években. Lásd pogba.
Amilyen játékosok sajnos - nagyrészt - jelenleg van a MU - ban olyan sok csapatban van a Pl - ban is. Sajnos ez csak az egyik ok ami miatt úgy teljesít a csapat az elmúlt években amit mindenki lát hétről, hétre.
-
sherlock82
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=khDg5UxgDb4
-
sherlock82
senior tag
Mainz vezető gólját nézzétek meg, ilyet én nem baxxtam még

-
sherlock82
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elhiszem , az iskoláknak inkább közösség építő ereje van, és sok hosszú távú és - vagy életreszóló barátság szövődik.
Sport összetartó erő. Lásd újváros vagy Székesfehérvár, hogy mennyi fiatal lett akkoriban Videoton drukker. -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az épp elég volt.
A többi ziccer volt sajnos.Ma estére meg jó focit

-
sherlock82
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Emlékszem Rostára , nagy darab bajszos beálló volt, remek kis játékos.
Vidéki emberként nagyon örültünk az újvárosi sikereknek. Ferlig Detti is nagyon jó kis játékos volt maga korában. Mellette Bohus, Mátéfi, Siti... Ahhh
Nagyon jó időben jártál iskolába oda. -
sherlock82
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Emlékszem amiben elindult ( csapatbajnokság ) azt nyerték is ebben az évben.
Női kézi nb1 voltunk is itt a városban abban az időben. Többször láttam őket élőben, az is valami szenzációs volt. Nagy Ivett volt a kedvencem.
-
sherlock82
senior tag
Mizuno Wave Rider 25 futócipő 45 méretben újszerű, állapotban jelképes áron eladó. Max 100 km van benne, zöld színű, ha esetleg érdekel valakit az írjon pü. üzenetet és küldök képet róla privátban. Köszönöm a figyelmet.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valóban jobb lett volna a korai kezdés mert a meccs végét nem ma reggel kellett volna vissza nézni, bízom abban h a ma esti bayern - lipcse meccsen is lesz legalább ennyi gól.
Ez a Bayındır inkább többet ne védjen a unitedben inkább.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mán utd lehetne legalább 2 - 3 órával korábban.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Megérdemelnék.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ezért volt - lesz valami szankció ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest