Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85800) Jamby18


Jamby18
senior tag

Sziasztok!
1 hónapja vettem egy Arthro Guard folyékony oldatot, egy kertészetnél dolgozok és hátfájásra vettem úgymond... meg ha már fizikai munka akkor ne használjam szét magam.
Valamennyit segített, de kicsit elhanyagolva ittam hol naponta, hol több napot kifelejtve.. meg valahogy reggelente mindig ott volt, hogy igyak egy kupakkal, csak kávézok, aztán mondom semmi értelme, ha a vízhajtó kávé "kimossa belőlem".. (már ha ez a teóriám igaz) aztán most bevittem munkahelyre, és két kupakkal ledöntök inden nap. És amit észrevettem, hogy a hangulatom, közérzetem sokat javult. Kopp kopp :)
Lehet az E vitamintól ami benne van? Pedig mikor volt akcióba februárba akkor vettem a biotechnél e-vitamin tablettát, és szedtem rendszeresen.
Szerintetek mitől lehet? Mondjuk ilyen béres magnézium tablettát is szedek, de azt se minden nap. Jah meg a fontosabb az lenne, hogy elhízhatok ettől a guard-tól? Derekamon nem vettem észre, de hasra van egy kis feleslegem, már jó ideje, és nem szeretném ezzel növelni, cukorra is odafigyelek jó pár hónapja, teába, kv-ba kevesebbet teszek.
köszi, az ötleteket.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.