Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62243) Cicero


Cicero
őstag

Sziasztok!
Tudom, hogy van guide, nem is hagyom ki az elolvasását, azért írok így septiben, mert nem éppen az átlagos eset vagyok: 180 cm és legutoljára 49.1 kg, alsónadrágban. Mindezt úgy, hogy az elmúlt egy hónapban tömöm magam, az összes csirke retteg tőlem és eleszem az ázsiai árvák elől is a napi kosztot - ez nyilván az én mércémhez képest sok evés, valszeg' más még ezen a koszton is éhen halna -; ennek eredménye képpen híztam fel a már említett súlyomra (kb 0.8-1 kg +-t hozott). Ja, természetesen edzek is, észrevettem nagyon apró változásokat, pl van egy pici mellem már, a hasamon is látszik, hogy fel-fel üldögélek.
Viszont,
nem gondolom, hogy ennél többet tudnék enni, egyszerűen nem megy, főleg ilyen melegben. Kellene valami tápszer ide még.. Ebben kérném a segítségeteket, figyelembe véve a fenti adottságaimat is. Itt konkrét márkákra, azon belül termékekre gondolok, milyen összetétel, hogy kéne szedjem.
Továbbá, ha lehet oszlassatok már el pár tévhitet ami a fejemben van:
állítólag van tesztoszteronos testtömegnövelő? Vagy csak fehérjét kéne szedjek? Ha elkezdem a hormonos testtömegnövelőt, nem fog összemenni a pöcsöm, nem szárad le a golyóm? Libidóval miújság ilyenkor? Bármilyen meglepő van barátnőm, és hát khm elég követelőző.

Köszönök minden segítséget, tanácsot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.