Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38598) Dicker válasza hrvp (#38595) üzenetére


Dicker
őstag

Nálam 100 volt az a kabát a plafon, de az a hülyének is megérte, ha még el is adnám, akkor is többszörösen jön vissza, és 150 egy komplett öltöny. De az ennyi anyagban, szabóval. Bár 10-ért adnak azt is zöldet meg lilát, esetleg barnát, csak legyen jó, meg kevésbé büdös. :))
Szerintem az értékhatár az ott van, ahol a fizetés/bevétel x százaléka. Nálam ez maximum havi 10%, de nem veszek minden hónapban ruhát. Kivételes esetben 15-20%, ha olyat kell vennem, amit csak több évente. + 10% hobbi, a többi 40-50% szükséges kiadás, a maradék megtakarítás, és befektetés. Ésszerűen kell bánni a pénzzel, hogy ne csak kicsússzon a kezek közül...
Amúgy voltam az egyik pinceedzőteremben is a XIII-dik kerületben most. Fenomenális. Műköröm, és fitness. Már, csak azért is bementem, gondoltam, ha már edzeni nem tudok, legalább lesz körmöm... :W
Egyébként nem volt vészes. Egy vállnak elment az is. Kelleni is fog egy 12 órás regeneráló alvás ezután a pest után, valahogy mindig lefáraszt. Nem túl anabolikus környezet. Nem irigyellek titeket. Győr, Fehérvár, Debrecen ezerszer, mint ez.

Sotho

Kabátban a vezetés nem is kivitelezhető. :) A céges autó egyébként Audi. Nekem kivételesen egy két éves A6-os kombi, a többieké A4. Nagyobb embernek, nagyobb autó. De otthonra nem vennék ilyet, egy szemét. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.