Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#183343) Lajmund válasza aelod (#183337) üzenetére


Lajmund
senior tag

Igen tudom hogy a tojás fehérje jobban hasznosul főzve de ezt írtam is de én a tápanyagok miatt meg az állag javitás miatt teszem a turmixba mézzel.

Opi.
Pro kontra állando a tojás téma miota az eszemet tudom volt rossz jo rossz jó most legutobbi infom hogy mégis jó. Teli van egy csomo hasznos dologgal szerintem inkább jó mint rossz.

Mindenki: csak 2 darabot teszek a turmixba szóval vegyük úgy hogy 80 ft állag javító. És abban kiegyezhetünk hogy nem árt. [link] Na rákerestem hogy legalább nagy baromságot ne írjak. Olvassatok bele. Aztán nehogy megvegyétek előlem az összeset :D Csak vicc tudom akik nagy medvedisznok leszarják az ilyet de én rajta vagyok minden ilyen joságon amit nálunk kapni. Kecske sajtot eszek trapista helyett. Most is pl az ebéd lecsos kecske pörkölt volt héjába főt krumplival meg magába uborka meg répa nyersen. Finom édes a husa ha valaki nem tudná. Házi nyulat is szoktam csinálni full hus az egész nyuszi. Pöriba sülve mindenhogy adja. Van egy ismerősöm akitől ha ugy van csak csirke mellett is tudok venni a többit eladja másnak. Vagy csak felső combot.Kb a boltihoz nem is hasonlít. Sokkal tömörebb a husa és zamatosabb. De diszno combot is szoktam venni meg marhát. Halat sajnos többet kéne amit szeretek annak elég borsos az ára pl nagy igazi harcsa nálunk 10 ezer 1 kg. És én egyszerre meg 2kg szoktam venni és hamar elfogy.

[ Szerkesztve ]

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.