Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165468) Madwe válasza Citroware (#165463) üzenetére


Madwe
nagyúr

Egyébként pont hogy izomtartás és fogyás alatt kell hogy több legyen a fehérjebeviteled! 2 de akár 3g /testsúlykg. Amikor tömegelsz, akkor elég 1-2g/tskg is, lévén kalóriatübbleted van. Emiatt deficitben magasabb fehérjeértékek elérése végett jól jöhet a tápkieg, tömegelésnél azért egyszerübb elérni a kívánt célt.

bcaanak semmi értelme, marketing. Illetve de, ha olyan az étkezésed h nem viszel be eleget, akkor hasznos, de akkor is az étrendet kéne inkább rendbetenni.

a fogyitabik túlárazptt koffeintabik. Ha az étkezésed és az edzésed tökéletes, akkor azzal egy picit rásegíthetsz, jó ha 50kcal többlet energiaégetést elérsz velük. Az, h ezért egy túlárazott ipari vackot tolj a szervezetedbe, neked kell mérlegelned :)

sok szakmai cikket fogsz találni, ahol ezt ajánlják, “tudományosan”. De ezek 99.9999% támogatott promóció, ahogy az egész tápkieg bizniszre igaz ez :) ahogy a top sportolók se ettől érték el azt, amit, de azért kapnak pénzt, h ezeket szajkózzák (tisztelet a kivételnek, de végülis valamiből meg kell élni...) azt meg h mivel szúrták magukat, tagadják le (megintcsak tisztelet a kivételnek, van aki tisztán éri el amit, illetve van aki nyíltan felvállalja, h mit tolt, ezzel elesve a szponzoroktól, akik e mögé nem állhatnak be)
nyilván nem fogják leírni, h semmilyen tápkiegre nincs szükséged egy normális étrend mellett, még fehérjeporra se - ami csak arra jó, h kicsit lazábban kezelhesd a diétád, könnyebben ehess egyéb dolgokat, mert a fehérjebeviteled letudod egy ilyen cuccal, s nagyobb lesz a mozgástered.

a céljaid eléréséhez pár dolog kell:
jó étrend, jó edzésterv folyamatos fejlődési tervvel, valamint ezek rendes betartása
jó pihenés
kevés stressz (le a cortizollal!)!
Rendes vízfogyasztás.
ezen kívül semmi más nem kell.
étrend nem árt ha egészséges is ásványi anyagokban, nyomelemekben, rostokban, ha az egészségre is figyelnél, de a szálkásításhoz/tömegeléshez nem szükséges.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.