Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#164352) proci985 válasza bigmasterg (#164341) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ne viccelj mar, vilag legjobb dolga lemenni 20 percet futni, 45percet crossfitre, aztan utana lemenni jogazni. avagy fel oraig megelni, hogy az embernek mindene faj mikozben a jogaoktato csaj mosolyog az egeszhez, aztan negyed orat kvazi aludni a szonyegen. ja meg a "mindene faj" periodusban egymason rohogni az ultrahajlekony azsiai kolleganovel aki valaha balettozni is jart, hogy hat eselytelen, hogy azt a pozt meg lehet csinalni (persze neki ment hamar aztan, en meg probaltam vazizombol megoldani amit tudtam). ahol edzek ott a fel crossfit / crosscage tarsasag jogazott is.

zumba becsapos, az attol fuggoen mennyire tudja kovetni az ember a tempot. ahova en jartam egy lightosabb les mills body attack volt, de meglepoen atfedtek. en mindig leizzadtam, meg az instruktor imadja az oldschool hiphopot es a trapet, szoval tetejeben remekul is szorakoztam. pentek delutani fel oras lehuzos edzesnek tok jo cucc.

aztan ott volt a kedvencem, a les mills "booty move", ami nev alapjan kb egyertelmuen noi cucc lenne... namost a ferfi oltozoben a crossfitre jarok kozott a "lab / fenek / also torzs intervallumtrening a pokolbol" volt a legtalalobb leiras, mert kivetel nelkul mindenkinek izomlaza volt a fenekeben es az oldalso combjaban masnap aki kiprobalta.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.