Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148625) carl18


carl18
addikt

Üdv! :)

Na még valamit szeretnék magamon fejleszteni/kezelni.

Szóval van egy hatalmas problémám, régen jártam thai box/karate edzésre volt bennem egy furcsa szorongás/stressz ami blokkolta a teljesítményem. De volt olyan hogy 3 frontinnal mentem be egy Karate edzésre, így se volt jobb kába voltak és össze vissza rugdostak xd

Szóval ezt a stressz hogy tudnám kiküszöbölni? Sajnos szorongásos beteg vagyok és régen kezeltek is ezzel. Sajnos nem gyógyultam ki belőle, de az a baj az élet más részein is elő jön.

Egy kis szó váltásnál is annyira rám tör a szorongás alig tudok mocani, leblokolok. Persze mindent elkerülök amit tudok, de néha sajnos oda kell csapni és nagyon zavaró hogy ez a szorongás megnegyedeli a teljesítményem. De mikor a terembe kell zsákolni és egyedül vagyok, akkor nincs probléma, ha néha stresszes vagyok 1 órát át zsákolok. Utána olyan felszabadultan jövők haza mint akit benyugtatoztak.

16 éves korom óta van jelent az életembe a szorongás, mikor még a betegség előtt ha verekednem kellet semmi ilyen durva lebokkolás nem volt. Tudtam teljes erőből jobb horgot ütni, úgy hogy ne fogja volna a testem vissza önmagát.

Külön Topikot nem találtam a kérdésemre, szóval ide írom itt hátha jártas az ilyesmiben. Úgy látom semmi értelme ezeknek a tudásoknak ha gyakorlatban nem tudom használni.

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.