Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118197) rwin5 válasza Zomb€€ (#118194) üzenetére


rwin5
őstag

Régen Pistát azért nem szponzorálta tovább a scitec mert elmondta, hogy régen a szponzoráció nem állt másból csak tápkiegből, pénzből viszont nem. Az más tészta, hogy nagyon nagy értékű tápkieget kapott amennyit már nem is tudott magába tömni, így elkezdte eladogatni azokat áron alul. Ezt megtudták és kirúgták. Aztán bunny ezért már elkezdte faragni, hogy milyen gáz dolog, később meg ő volt az egyik legnagyobb leszólója azért Pistának, hogy ki akar költözni Amerikába + később kvalifikált a mr olympiára és azért is rommá fikázta, egyrészt régebben, hogy oda sose jutna ki másfelől meg, hogy gyenge oda a formája kb ennyi. Röviden szólva az állandó rosszindulata miatt. Gondolom volt ott más is amit nem mondott el. 1-2 évvel ezelőtt volt Pistinek ilyen internetes visszatérése akkor még néha bunny is beszólt neki a saját edző válaszoljában, úgyhogy biztos mindkettőnek van valami sérelme :)

Én nagy fanja voltam Pistinek de már nem követem egyáltalán. Sok dolgot kihasznál parasztvakítás céljából aminek szerintem a fele sem igaz. Anno pl, mikor visszajött a "köztudatba" (bár sok ember szerint el sem tűnt) akkor egy elég jó formája volt, és mondta, hogy még tápkieget sem tol ez a mittomén 20 év edzésmúlt eredménye natúr formában. Egyedül cukormentes red bull-t iszik edzés előtt. Később meg betolta, hogy nyomott még növi hormont, meg heti szinten fingom sincs mennyi teszto-t. (előtte meg ment a jampiskodás, hogy neki sokkal jobb a formája naturban, mint egyes embereknek MO-n koxxal a színpadon, közben ő is ugyanúgy tolta :C )
Még azok a dumái tetszettek amit kint nyomott Amcsiba, hogyha azonnal akarna vehetne egy Bentley-t zsírújan de egyelőre nem akar. (biztos sok dolga ilyen berkis marketing egyébként, többek közt ezért sem vagyok már rá kíváncsi, mert utóbbi emberkére sem vagyok kíváncsi)

Szóval részemről sok okosságot mond de valahol önmaga is sántít sok dologban. Olyan csalódottnak érzem néha a szavait, hogy valamiben nem tudott kiteljesülni, és most próféta lett emiatt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.