Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz persil #48849 üzenetére
Bár az utóbbi jópár években normális sorozatok és filmek hiánya miatt csökkent a Star Trek fanatizmus (állítólag!!! mégis lesz új film), azért szerintem ennek is lenne piaca. A Borg amúgy is egy közkedvelt "faj".
.LnB:
Igen, ez még a régebbi verzió. Nekem is jobban tetszik.Szerk.:
Látom közben szerkesztetted, kivetted a linket. Az jobban nézett ki.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
Gondolom csak a töltés Razer benne. Ami azt jelenti, hogy csak az fog idővel tönkremenni.. Szóval nem is baj, hogy nem nyúltak hozzá jobban.
#48851 ρσгτσ
Azért töröltem ki, mert észrevettem, hogy nem Series S/X kontoller.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
IntelKiller7
Topikgazda
360nal volt egy Razer Onza kontrolleren. Eleg hamar elkezdett driftelni.
forintot nem ert. Ez tok kiraly lenne, csak nem Elite kontroller arban..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ennyiert tenyleg csak annak eri meg aki orult sw fan.
mar varom az alis matricat.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
lastmohican2
tag
Ha a TOP horror játékokat nézzük (ez ugye egyénileg szubjektív), az Outlast 2 benne van valakinél a Topban? Néztem róla videókat, azok alapján nem jön be.
-
chipesz
őstag
Ide is megérkezett a böngészős Cloud Gaming Beta. Kíváncsi vagyok rá. Androidon anno kipróbáltam de nem dobtam hátast tőle.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz lastmohican2 #48860 üzenetére
Ha szereted a jumpscaret akkor bejön. Én nem vagyok nagy horror játék párti. A filmeket viszont szeretem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
veterán
Sziasztok! Beszerezhető már valahonnan normál áron a Series X ?
Találtam egy olyan oldalt, hogy microsoft-xbox.eu
Ez mennyire valid oldal? Honan tudjam, hogy tényleg a microsoft üzemelteti és nem átverés?https://tinyurl.com/rasoapro
-
addikt
válasz chipesz #48864 üzenetére
Plusz angol, tehát unión kívüli cég eurós árral. Úgy látom onnan szállítanak. Amire jön még a magyar áfa, meg gondolom az értéke miatt valahol 0-12% közötti kereskedelmi vámtarifa.
rasotamas:
Ott van normális áron többek között az Alza vagy a Konzolvilág, ha tudsz várni.Alza -nál például májusi beérkezést írnak, de rá kell kérdezni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Siffredi
senior tag
Ha már szóba került a vásárlás... A konzolvilágnál az az xbox game pass akció, ami fel van tüntetve a gépek mellett, az valójában mit takar, tudja valaki?
-
Wesder
félisten
válasz Neurotoxin #48869 üzenetére
De legalább igényesen van megcsinálva.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
toompa
őstag
válasz IntelKiller7 #48872 üzenetére
Ez így van. Lehet 4G ha gyenge a jel. Nem hozza a sebességet.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz toompa #48873 üzenetére
Pl nekem a Telenoros 4G katasztrófa lakáson belül. Főleg, ahol tobb szinten van még feletted lakó vagy esetleg egy paneltömb közepén laksz(nem közvetlen utcafronti szoba stb).
Havernak a telekomos viszont simán jó. Mértünk speedtestet 2x nagyobb sebessége volt neki.
Utcán már nem volt gond egyikkel sem. (Pécsett lettek tesztelve)Amikor meg kocsikátunk, mértünk úgy is, akkor fordítva volt. Nekem volt kétszer gyorsabb a Telenoros mint az ő Telekomos netje.
Persze nyilván hálózat/kiépítés függő is.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
toompa
őstag
Azoktól kérdeznèm akik szoktak Brazil régióból vásárolni mondjuk MTCGame-ről.
Előrendeltem a Resi8-at.
A kódot majd biztos küldik, ezen nem parázom.
A beváltásról is olvastam, régi xbox app, régióvàltás, mobilnet. Stimm.
A kérdésem az hogy előtölthetem a magyar store-ról és kód aktiválás után játszhatom vagy mindenképp a brazil store-ról kell indítanom a letöltést?
A Brazil store-on nem találtam előtöltési lehetőséget csak vásárlást.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #48868 üzenetére
Köszi! Akkor az nem akkora nagy deal. Viszont a plusz kontrolleres bundle meggondolandó.
-
toompa
őstag
válasz IntelKiller7 #48879 üzenetére
Köszönöm!
-
twi452
senior tag
Megnéztem a far cry 5-öt az FPS boost-al series x-en hmm
Az tény, hogy szép sima lett de annyira hazavágja a látványvilágot ez az alacsonyabb felbontás, hogy sírni tudtam volna.
Lehet messzebb kéne ülnöm a tv-től hogy ne lássam ennyire 🤣 -
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
Megkésve bár, de törve nem! Megnéztem a Village demót. A kulcsos résznél normális, hogy nem tudtam továbbmenni? Egyébként rohadt szép ez a játék S-en is, meg ez is be fog szippantani, van egy olyan sanda gyanúm. Bár a demo kicsit zavaros volt számomra.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #48887 üzenetére
Nagyon vártam ezt a játékot, de most egy kicsit elbizonytalanított ez a gameplay.
Kevésbé kutakodós-keresgélős, open world-re számítottam.
Egyébként jól néz ki, combat is fluidnak, és változatosnak tűnik.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
bviktor93
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kicsit OFF, de jobb topikot nem találtam a kérdésnek:
Nincs Xbox-om, de PC-n játszanék Game Pass-es játékokkal és ehhez szeretnék Xbox controllert.
Az a kérdés mit érdemes vennem? Ha veszek egy wireless Series X/S controllert és összekötöm PC-vel egy USB C - USB A kábellel az működni fog?
Vagy ha wireless-t veszek ahhoz mindenképpen külön adaptert is kell vennem?
Vagy akkor már érdemesebb egy kimondottan PC-hez vennem pl. ilyet: [link] ? De ez még pl. az előző generáció...
Egyáltalán One-os controllert is ugye még támogatják a Windows-os játékok, pl.: Forza Horizon 4, FM 7, Ori stb...?
Vezetékes megoldást preferálnám, itt a PC mellettem egy méterre + nem is kellene töltögetni.Előre is köszi.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bviktor93 #48892 üzenetére
Kábellel is megy. Ha van a gépben BT akkor úgy is megy.
Egyébként ez az alzas nem előző genes kontroller. Ez már az új, amit a Serieshez csináltak.
[link] KV-n olcsóbb amúgy. Ahhoz van PC-s adapter. De bármilyen USB- TypeC kábellel rá tudod biggyeszteni a gépre.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bviktor93
tag
válasz IntelKiller7 #48895 üzenetére
OK, köszi.
Akkor veszek ~20k-ért egy sima vezetéknélküli series kontrollert és USB C-n csatlakoztatom PC-hez, talán ez a legegyszerűbb megoldás.
Elég egyértelmű, de azért megkérdezem: ha USB-vel használom, akkor ugye nem kell szórakoznom elem/akkumulátor cserével? -
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #48897 üzenetére
Jó sok a Redacted.
-
Silεncε
őstag
válasz hombre[EU] #48897 üzenetére
Magyarázza már el nekem valaki, hogy az Apple vs Epic perhez hogy jön a Sony meg az MS? Meg hogy jön ahhoz az Epic Games, hogy más cégek belsős anyagait szivarogtassa ki? Egyáltalán honnan vannak náluk ezek a dokumentumok? Vagy ezeket az MS mutatta be?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest