Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
Game Pass Ultimate has become too expensive for too many players. Starting today, we’re dropping the price from $29.99 to $22.99/month.
Future Call of Duty titles will no longer join Game Pass Ultimate on day one. They will join this tier the following holiday after launch (about a year later). Current Call of Duty titles will remain available to Ultimate subscribers.
We’ll keep learning and evolving Game Pass to better match what matters to players.Tibi bacsiAsha elintezte

Starting today, Game Pass Ultimate drops from $29.99 to $22.99 a month. PC Game Pass will also drop from $16.49 to $13.99 a month. Prices may vary by region.
-
pzstm
titán

Ha valakinek épp van erre vagy szeretné, 250 dollárért rámehet
-
pzstm
titán
Pragmata túl az 1 millió eladott példányon 2 nap alatt
Abszolút megérdemli, sőt még többet is
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
Preject Helix mercheket ma kapta meg jopar influenszer kulfoldon
ez a cucc legkesobb jovo karwcsonykornjon ha valami nagy gebasz nem torteni a vilaggal addig -
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen, series X-en ocsmany lesz tuti
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
vagy arra ráraknak fél év késést vagy valami. Mint Indiana Jones meg Forza Horizon esetében
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha iden jon
marpedig pletykak szerint ev vegen igen 
-
pzstm
titán
whaaat?????
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
8-10óra minimum kell hogy a 0.1 szintű alapokat megtanuld, és még így is 50-60 óra után minden is szembejön ami új vagy kihagytad vagy nem is gondoltál rá....
Kolléga 52 óránál jár megjelenés óta
-
pzstm
titán

https://www.youtube.com/watch?v=l1plun37iZ8
https://news.xbox.com/en-us/2026/03/23/xbox-partner-preview-march-2026-announce/
-
-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem.
-
pzstm
titán
hiába kapta meg valaki hamarabb a lemezt
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
igen
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hat erre majd terjunk vissza jovore. 2027 holiday seasonre kint kell lennie es legujabb pletykak szerint ps6 is hamarabb jon…2026vege/2027 eleje
-
pzstm
titán
"Project Helix is designed to play your Xbox console and PC games, delivering high performance and providing the ultimate player-first experience. Project Helix is powered by a custom AMD-based SoC and it's co-designed for the next generation of DirectX." - Jason Ronald
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
2millió demó kipróbálás és ugyanennyi wishlist.
-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
nem. Sosem. Nem konzolról, hanem rendszerről és lehetőségeiről tudunk meg többet...illetve fejlesztők, a szerdai eseményen....
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
jelenleg tippek és jósolások vannak....PS5 Pro digital onlyban 800 EUR......ha ez az új speckói tényleg azok és megáll 1000EUR alatt akkor nagy királyság van/lenne......
32GB RAM olyan 180k körül van most ha csak azt nézzük...
300k meg kb vágyálom de reméljük nem lesz igazam
-
pzstm
titán
Crimson Desert "tennivalók"
Crimson Desert Features:
🟢 76 Bosses
🟢 29 Mounts
🟢 401 Creatures
🟢 467 People
🟢 110 Factions
🟢 573 Territories
🟢 94 Collectables
🟢 And More -
pzstm
titán
válasz
KardosAttila
üzenetére
3x leselkedtem neki, egyszer sem toltam vegig. Cyberpunknal leporgott stablista legalabb
-
pzstm
titán
Crimson Desert | Review Embargo March 18th
3 PM PT
6 PM ET
10 PM GMT
11 PM CEST -
pzstm
titán
Crimson Desert early impressions from content creators:
• "Yes, the game is real. Yes, it's f*cking awesome"
• Combat feels fresh. Takes some practice but plays unlike any combat system they've seen before.
• The target audience is "content lovers" and those who love getting deeply immersed and exploring every nook and cranny
• Massive amount of content, this isn't a game you can finish in a few days
• Creators got to play around 6 hours with the preview embargo landing on March 4th -
pzstm
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tobb volt a melo es maganeleti problemak is igy hulyesegre nem maradt idom
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szep….
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Európában most is van...kishazánkról beszéltem.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Tuti….global vezetokent nalam is a KPI-ban Hungary elokelo helyet foglalt el mindig is
-
pzstm
titán
Ha Witcher3-at valaki teljes kiadásban beszerezné és/vagy nincs Gamepass-a, akkor most eléggé jó áron meg lehet csípni:

-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszi az infót
-
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
ha tesztek alapján jó lesz, akkor sanszos az lesz. LG OLED CX van amúgy 55"-on amin mennek a konzol gamingek
-
pzstm
titán
Neztem par reazletesebb videot a Crimson Desert jatekrol ami hamarosan jon es nem akarok elkiabalni de meglepoen durvan jonak igerkezik. Par tesztet lehet megvarok, ha tenyleg az is annyira jo akkor szerintem beszerzem. S ahogy latom play anywhere a cim bar igaz hogy ps5 pro tamogatast is kap……nehez dio hova vegyem ha jo lesz
-
pzstm
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
hmmm ha a lemezes tényleg annyiért elmegy azt még lehet én is megfontolom......fehér digital gép cserén agyaltam de mindig meggyőztem magam minek....erre a bő másfél évre meg méginkább
-
pzstm
titán
válasz
bandi0000
üzenetére
Miert ne folytatnak? En orulok ha veszik teliarasan pc-n es playstationon is. Pc-t akartam osszerakni most ok fogjak osszerakni varhatoan. Steam librarym nulla, xbox es gamepass librarym annal nagyobb.
amugy meglepodnel de Nintendozok leginkabb mert az okoz legtobb/legnagyobb oromot jelenleg. Azt meg tudom, hogy nem cloud-only lesz. Bar tobb gamet is toltam gamepassbol cloudbol ami nem veresen komoly es siman okes
-
pzstm
titán
Coming to Xbox Game Pass: High on Life 2, Madden NFL 26, Avatar: Frontiers of Pandora, and More
Elégant durvának tűnik....Madden NFL, High on Life2, Avatar.....

-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem default ugy jott be
-
pzstm
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gamepass home társsal felezve még a viszonylag olcsóbb áron és ha kell/akarunk upgrade csomag vásárlás.
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
2026??? Korainak erzem de hatha este okosabbak leszunk
-
pzstm
titán

-
pzstm
titán
Resident Evil Village tölthető GamePass-ban
-
pzstm
titán
válasz
pzstm
üzenetére
FORZA HORIZON 6 launches May 19, 2026
▫️ 550+ real cars
▫️ Early Access – Play 4 days early starting May 15
▫️ VIP Membership
▫️ Welcome Pack
▫️ Car Pass
▫️ Time Attack Car Pack
▫️ Italian Passion Car Pack (coming post-launch)
▫️ 2 Premium Expansions (coming post-launch)
▫️ Exclusive tuned Ferrari J50 (pre-order bonus) -
pzstm
titán

-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Sokkalnhamarabb fogjak de a switch2-es elmeny toronymagasan ver mindent nekem.
switch1-be keson kapcsolodtam be, de az is maradando elmenyekkel szolgalt
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Leakelt Steam machine is 355 ha nem csak placeholder a dolog….az kb ps5/Series X szint
nagy remenyeket nem fuznek semmi olcso konzolhoz akarmelyik oldalt nezem. Tavaly nyari Switch2 a legjobb vasarlasom, plane amennyire elvezem
-
pzstm
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
nem az MS, hanem az okosban vásárlás ára növekszik. Egy "viszonteladó" facebook posztja alapján indult az egész...
-
pzstm
titán
Február 26-án a PC/Xbox early access/Xbox Game Preview után megjelenik a Towerborne teljes verziója és egyben PlayStation 5 konzolra is megérkezik.
Towerborne Launches February 26 with Massive Full Game Update
-
pzstm
titán
SW Outlaws, RE Village és még sok más.....eléggé durva évkezdés ez

https://news.xbox.com/en-us/2026/01/06/xbox-game-pass-january-2026-wave-1/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez a cucc legkesobb jovo karwcsonykornjon ha valami nagy gebasz nem torteni a vilaggal addig