Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #48801 üzenetére
De mi a szarért??? nehogymá, hogy az SX ne tudná az OX játékait 60fps-el...
Ennek így nem sok haszna meg értelme van. -
Moby
addikt
válasz IntelKiller7 #48804 üzenetére
Senki nem beszél itt grafikai belenyúlásról. Van az FC5-ből OX enhanced verza. Semmibe nem kell helenyúlni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Far Cry 5 on Xbox Series S renders at a resolution of 1440x1080. Xbox Series X when using FPS Boost also renders at 1440x1080. Xbox Series X with FPS Boost off renders at 3840x2160.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hombre[EU]
veterán
-
negyven2
veterán
Ezt szerintem úgy értette, hogy magába a játékba nyúlnak bele, hogy fusson 60fps-el, hanem rákényszerítik külsőleg azt. És lehet, hogy ez a külső rákényszerítés egyes játékok esetében natívan működik a One X verzióval, más esetben le kell butítani a felbontást, vagy a One S kiadást használni. Bár ahogy utánanéztem ahol van One X támogatás ott SX-en is ez a verzió fut max. tényleg csak 1080p-be (bár Fallout4/76 esetében van (volt?) trükk, hogy 4k/ droppos 60fps legyen).
Vagyis simán lehet, hogy pl. a Creation engine nem stabil 4K/60fps-ben, de Dunia igen.
Pluszban ugye itt nem érvényes az, hogy erősebb GPU/CPU erősebb teljesítményt adjon olyan játékban ami más (igaz hasonló) hardverhez lett igazítva. Az MS számára a stabil 60fps fontosabb mint a felbontás.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
vg
addikt
válasz IntelKiller7 #48807 üzenetére
60fps, nem fontos az a felbontás különbség. 30-on konkrétan játszhatatlan.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #48806 üzenetére
Hát de...a világ összes téffe benne van, meg VRR, meg ...na hol az a nagyszakállú ember? Beszédem van vele!
/ na nem mintha engem érintene, deazé mindig játszok a gondolattal, hogy lecseréljem X-re az S-t
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Azért egy konzol nem olyan mint 1 PC, hogy holnap cserélek VGA-t meg procit és akkor dupla FPS kétszer akkora felbontáson.
Kb fixre be állítva a játék, hogy ezen a hardveren így meg így fusson azt csá.
Nem tudom mivel oldják meg ezt az FPS boostot, de, ha a motorba bele kellene nyúlni, akkor meg a fejlesztőket nyúznák ezzel.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Moby
addikt
válasz IntelKiller7 #48813 üzenetére
Neeeeeeemá! Tényleg nem olyan?
-
negyven2
veterán
Majd érdemes lesz egy összehasonlítást akkor csinálni ha kijön egy olyan játék natív SX verziója ami kapott/kapni fog FPS Boost-ot. Hogy tényleg csak ennyit bír a hardver, vagy csak ennyire képes a BC program.
Amúgy ő nem ember hanem egy szakál amire ránőtt egy emberi fej
Amúgy Sony oldalon azok a játékok amik bár nem natív PS5 portok, de nem is BC-ből futnak (tehát kaptak valami PS5 kompatibilitást), azok gondolom jobban futnak mint amikor még simán BC-ből mentek. Már ha nem keverek valamit és vannak ilyen belsős címek.
Meg talán a Werckfest is ilyen SX/PS5-ön, hogy még nem natív, de már jobban kihasználja a gépet.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #48815 üzenetére
Ubisoft. Mit vártál?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #48815 üzenetére
Ok, de az igenszar jaguárról ugrani na az nem kérdés, ha meg a gpu nem viszi, akkor 1440p és csá. De ez az 1440x1080 ez mégis mi? Ki ezért a felelős?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Moby
addikt
válasz negyven2 #48817 üzenetére
Ott ilyen nincs. Vagy BC vagy natív. Vagy az egyik SDK alatt megy, vagy a másik. Ott is ez megy, csak ott nem tud injektálni a virtualizáció, vagy tud, csak nem használják, szal ott mindeképp újra kell fordítani az egész szart. Itt ez a futásidejű cucc marhajó, csak nem ilyen minimálefforttal kéne kanalazni a címeket. Inkább haladjon lassabban, de legyen meg valami emberi szint.
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #48820 üzenetére
Egyébként jópár játék renderelödik elég érdekes (nem 16:9-es, hanem pl. 8:9 vagy 9:8) felbontásban. Igaz a legtöbb eseteben dinamikus ekkor a felbontás, de van amikor fix.
Moby: BC-s címekre emléksztem, de akkor kevertem valamivel. Mármint, hogy volt olyan BC-s cím aminél pl. kivették az fps limitet ha PS5-ön fut BC-ben a játék.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #48825 üzenetére
Nem nyúltak bele a játékok kódjába (legalábbis nem ettől lett magasabb a felbontás, és néznek ki jobban a játékok, ott ahol mégis belenyúltak), hanem a BC-s emulátorral oldották meg. Pontosabban a Heutchy Method-al érték el az egész One X Enhanced dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #48831 üzenetére
Szerintem valamilyen szinten köze van hozzá... bár tényleg jó lenne, hogy ha a 720/900p-s One-os játékok 4K körül menjenek (de lehet ahhoz majd kell a Series XX, vagy XXX ), mire veszek egy Series X-et (jelenleg nekem elég a One X és szinte biztos, hogy a jelen generációba elsőnek nekem egy PS5 lesz a belépés
IntelKiller7: Kellett valaki, hogy elvigye a "balhét". Bár lehet tényleg ő volt felelős az egészért (vagy ő is)
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz l.skywalker #48756 üzenetére
Nem mocskolnám össze ezzel, főleg, hogy én azt a gombot használom a bekapcsoláshoz is.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
S@c@
őstag
Ez a destroy all humanst megprobáltam megkedvelni, de nem megy...a játékmenet faék. A poénok nekem laposak, a grafika tetszik. Ha fizettem volna érte, most haragudnék magamra.
Pedig én aztán nagyon eltudok lenni egy tetrissel is
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
brettlee
friss újonc
Sziasztok! Segítsegeteket szeretném kérni. Olyan helyre költözünk egy hónap múlva ahol nincs vezetékes internet és hálózatbővítés sem várható. Tanácsot kérnék, hogy melyik szolgáltató melyik mobilnet csomagja alkalmas arra, hogy egy Xboxot kiszolgáljon a megfelelő sebességgel? Köszönöm!
-
NoMagix
addikt
válasz brettlee #48843 üzenetére
Tavaly Telekom (15GB) és Digi (korlátlan volt a teszt időszakjukban) mobilnettel is játszottam néha, amikor vidéken dolgoztam és egy XSS gépet hurcoltam magammal.
Alapvetően jó volt a 4G játékra, de az időnként érkező frissítések mérete miatt kellett a wifi is!
Digi net még nem hasít mindenhol!
Korlátlan csomagot próbálj választani! -
addikt
válasz brettlee #48843 üzenetére
Ez inkább terület függő. Nem mindenhol ugyanolyan az adott szolgáltató lefedettsége és stabilitása. Az a legjobb, ha személyesen kipróbálod felhő játékkal.
Tudom, hogy körülményes, de mindegy mit mond a szolgáltató...van ahol a Voda 2 pálcikás jele használhatóbb, mint a Telenor 4-5 pálcikája...és akár fordítva is igaz.
Én ezt a két szolgáltatót használom és elég sokat utazok Magyarországon belül is. Előtte Telekom volt a Voda szám. Nem mondanám egyiket sem jobbnak. Inkább terület specifikus.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Limited Edition Darth Vader Razer Wireless Controller + Quick Charging Stand for Xbox
Nem olcsó, ~180 dollár.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Elite: Dangerous
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest