Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sith7
üzenetére
Ha valaki ki tudja úgy igazán használni (lásd akár Döglött Rókát) akkor alapvetően megéri. Én anno mikor impulzusvásároltam Xboxra, mert minden olcsó volt, havonta többet költöttem el összesen kevesebb játékra, mint amennyi a GP-ben elérhető most. Egy biztos, hogy itt a fórumon sokan vagyunk sok konzollal + PC-vel és mindegyikre fenntartani egy előfizetést biztosan nem éri meg, nem lehet jól kihasználni. Nálunk már egy ideje nincs Game Pass és nem tűnt fel, hogy hiányozna a csapatnak. A gyerekek néha megjegyzik, hogy szeretnének multizni, mondtam nekik, hogy ha lesz egy hosszabb iskolai szünet, akkor előfizetek nekik egy Core-ra. Most ez Essential lesz és még PC-re is elérhető lesz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Nem mondom, hogy olcsó, de csak a fenti a féléves listámat nézve rohadtul megéri még mindig. Nekem.
Ha neked nem akkor meg nem fizetsz elő.

@pzstm: én pl lemondtam a streamingek nagyrészét mert semmi értelme. A modern minisorozatok 8 részre nyújtott rohadt unalmas procedurális filmek (egykét kivétellel). Akkor inkább elmegyek moziba.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
sith7
üzenetére
Igen, nem kevés. De 5-6 nekem tetsző játéknál tartok eddig idén, ehhez még legalább 3 biztos hozzájön. Ha csak átlag 25 ezerrel számolom akkor még így is csak fele annyiba kerül a GP-vel. + ki tudok próbálni vagy évi 200 másik játékot és nem kell látatlanban vásárolnom, amivel aztán lehet alig játszanék...
Viszont megmondom őszintén arra tippeltem, hogy az ultimate-et nem emeli egyelőre az MS, ez nem jött be... Szóval ez van, ha minőséget akarunk. -
icemad
nagyúr
válasz
sith7
üzenetére
Arra figyelj, hogy sima Bluetooth cuccok nem mennek, mert az xboxban nincs. Amihez van wireless adapter, azok mennek szépen. Én próbáltam több logitech cuccot is. Azokkal nem volt gond.
Meg online-nál gond lehet, hogy a kontrollerből jön a fülesre a hang. Az meg lecsatlakozik, ha sokáig nem használod. Nem igazán multizok, így nem tudom mi a megoldás rá. -
Norb79
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sith7
üzenetére
Hivatalos oldalon nem tudom van-e, de külsős oldalak vannak a Google keresésben. Pl.:
All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support | Pure Xbox
All Xbox Games With Keyboard & Mouse support | GGdeals -
negyven2
nagyúr
válasz
sith7
üzenetére
Ahogy consono is írja, Better xCloud. Van Android-os apk-s web app is hozzá, ami kvázi egy natív app. Én ezt ajánlom, mert az Androidos böngészőbe telepíthető verzió nekem rosszabb eredményt adott. Ebben is van opció a remote play-re, ráadásul ez képes Xbox 360-as játékok streamelésére is a saját One/Series gépünkről!
How to install Better xCloud app for Android | Better xCloud -
persil
nagyúr
válasz
sith7
üzenetére
Azert, mert ha az a feladat, hogy ugorj be a 17. keruleti aldiba es beszelj jozsi bacsival, akkor pontosan tudni, hogy hova kell menned, igy azt jeloli a terkep.
De, ha a tarcadat kell megtalalnod, amit a blahan lopott el maugli, akkor lovesed sincs merre menj, pont az a feladat, hogy megtalald, igy nem mutatja a terkep.
-
beyruth82
veterán
-
pzstm
titán
válasz
sith7
üzenetére
hogy tudd, merre kell menni és egy terület. Ez meg kicsit olyan mint a Treasure MAP (olyan is van ha még nem jött szembe), ott meg egy kép van csak.
Amúgy ha bejáraod mindegiyk területrészt akkor nem nagyon tudod kihagyni. Ha közelben vagy minimapon megjelenik kis bekarikázott terület, hogy nah ott keresd valahol. Feletted, alattad, mindenhol

-
beyruth82
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Ez melyik mellékküldetés? Az összesnél ezt csinálta vagy csak egy bizonyos mellékküldinél?
#140473 pzstm
Na pont valami ilyesmire gondoltam mikor írtam (már sokszor) itt a topicban, hogy az ai elterjedésével, fejlődésével lehetne olyan program konzolokon, ami automatikusan lefordítja az írott szöveget bármilyen nyelvre. Ha pc-n megoldható konzolon miért nem? -
-
-
frankdelgado
őstag
válasz
sith7
üzenetére
Én magát a serpáskodást is bírtam, bár nekem olyan játékok a nyerők, mint a long dark és a subnautica. Egyébként valóban a sztori és a hangulat fogott meg....ugyan eladtam a ps5 öt, mert jelenleg "nincsenrájáték", de eő fordulhat, h beruházok még egyszer egy ps-re
ha a 2 megjelenik.... -
ThorsHUN
őstag
válasz
sith7
üzenetére
Sifu nagyon jo kis jatek.
Verekedos, fejlodes van benne, ha elfogy a HP-d akkor oregszel, de egy eleted van vegigvinni a negy vagy ot palyat (a teljes sztorit).
Erdekes megkozelites, (szerintem) nagyon jol kinezo, de egyszeru grafika.
A hangulata is nagyon jo.Ha jol remlik nehezsegi szint nincs benne, eleg gyorsan vegigviheto. (Na nem nekem persze
) -
-
GEIL
addikt
válasz
sith7
üzenetére
Csak egy csendes megjegyzés:
Pl Fortnite-ot bill.-egér kombóval játszom még konzolokon is, viszont a játék menüben controllerrel irányítom és amikor már megvan a lobby és ugyebár konzolos controlleresekkel vagyok bent, akkor rádugom a bill.-egér kombót és nini, működik, de a "lobbym már nem fog változni" abban a körben....
...ejj ejj -
axlfsi
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Így, közel 50 felé már én sem. Elvi és gyakorlati okai IS vannak (míg - szerintem - a konzolok egy men's cave ékkövei, a PC túl batrár oda, évente Xx100k fejlesztési költsségek, a kontroller szabadsága egy egér+billel szemben, ahol asztal kell, jó alátét, stb stb), DE(!) ... a kézikonzolok megjelenésével egy konzolosnak is ily módon összemosódhatnak végre a platformok (és nem csak egy csíter COD-os köthet már kontrollert a Zenjén keresztül a PC-jére).
Erősen nézegetem, mi is legyen a "hab a tortán" és egyelőre egy Rog Ally ami szinpatikus. -
Dinomano
őstag
válasz
sith7
üzenetére
Sajnos, nem sajnos a PC lett most az "all in" platform. Elég sok PS játék (God of war 2018, Spiderman 1-2, Miles Morales, Ratchet, Tsushima, Horizon Zero Dawn 1-2, Uncharted) megjelenik, még ha utólag is. God of War Ragnarok is lesz állítólag. X fronton meg szinte minden van PC-re is.
(Gondolkodom, hogy eladom a PS4-et; 1-2 játék van, amit kijátszanék rá még. De gyakorlatilag egy éve nem volt bekapcsolva.) XSS is pihen most a PC miatt.
Ráadásul néha az EPIC ingyé' kényezteti az embert nagy címekkel. -
Redneck
nagyúr
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sith7
üzenetére
Nem pontosan értem hogy hol kéne új fiókot regisztrálni, de így járj el:
van az a fiók, amelyiken vannak már játékok és/vagy előfizetések. Feltehetően ez a fiók volt eddig is már használatban a régi konzolon. Ezt nevezzük Fő fióknak.Amikor meglesz az új konzol, arra először ezzel a fő fiókkal jelentkezzetek be és a beállításokban pipáljátok ki, hogy: a a "Beállítás otthoni Xbox konzolomként"
Ezután be lehet jelentkezni minden további fiókkal is és lehetőleg minden személy használjon saját fiókot, tehát ha eddig egy fiókon játszott mindenki, annak jobb ha vége. Bejelentkezés után minden fiók el fogja érni a Fő fiók tartalmait/előfizetéseit, pár apró kivételtől eltekintve.
A Fő fiókot ezután akár el is lehet távolítani az új konzolról, ha szükséges. A home beállítás ugyanúgy megmarad.
Fontos: ezentúl viszont a régi konzolon a fő fióknak minden indításkor be kell jelentkeznie, ha ott egy másik fiókkal akarjátok elérni az adott tartalmakat, mert a home megváltoztatása miatt már csak bejelentkezéssel lehet ezeket ezentúl azon a gépen más fiókokkal megosztani
-
F.B.I.
veterán
válasz
sith7
üzenetére
[Dehogynem] bízz magadban.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezt nem láttam. Tehát akkor a COD nem is fog bekerülni a Premiumba vagy nem 12 hónapon belül, hanem 12 hónap után
)
)
l.skywalker
IntelKiller7