- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Ne kérj elnézést nem haragszom, kis egészséges szájkarate nem ad rá okot. Van otthon pc, meg series s (amin ugye szintén 1080p 30 fps lesz kb..) szóval nem esek kétségbe. Egy végigjátszásra elég lesz, aztán hipp-hopp már jön is ps5 re. Mert mint mondtam a lóvét már megszgolták. A Forza 6 is sikeres lesz ps-en..ha egy kicsit üldögélnek is a Gears-en, akkor sem fogják kidobni az ablakon ezt a lóvét. És akkor megveszem. Biztos tönkre fogok menni anyagilag....
-
szarnyasdino
tag
válasz
oriic
üzenetére
Death Howl — February 19 (Cloud, Xbox Series X/S, Handheld, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
EA Sports College Football 26 — February 19 (Cloud and Xbox Series X/S) – Game Pass Ultimate
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition — February 19 (Cloud and Console) – Game Pass Ultimate, Premium
TCG Card Shop Simulator (Game Preview) — February 24 (Cloud, Xbox Series X/S, Handheld, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
Dice A Million — February 25 (PC) Game Pass Ultimate, PC Game Pass
Towerborne (Full Game Release) — February 26 (Console, Handheld, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
Final Fantasy 3 — March 3 (Cloud, Xbox Series X/S, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass
Kingdom Come: Deliverance 2 — March 3 (Cloud, Xbox Series X/S, and PC) – Game Pass Ultimate, Premium, PC Game Pass -
hatesz
aktív tag
válasz
oriic
üzenetére
Én már tartok az ilyen játékoktól. Vajon ez tényleg játék, vagy egy CGI film, amit végig kell nézni (nem tudsz SKIP-et nyomni), amit megszakítanak néha olyan részekkel, amikben játszani is lehet. Én ha bekapcsolom a konzolt játszani akarok, nem valami filmféleséget nézni. Persze jól néz ki, de a gameplay az egy másik dolog. Egy sz@rabbul kinéző játékot jobban értékelek, ja jó a játékmenet, az izgalmas részeknek valóban aktív részese vagyok, nem csak nézem a filmet...
-
boxmaci
aktív tag
válasz
oriic
üzenetére
Én arra fogadnék, hogy lesz, méghozzá az UE5-ös átlagnál nagyobb felbontáson. A saját engine-jük állítólag jobban teljesít.
Mondjuk a játékot én is inkább megvárom mielőtt nagyon dícsérnénk. Ha igaz, hogy minden tekintetben azt a szintet hozza amit mondanak meg amit lehet látni a gameplay videók alapján, akkor ez egy GTA kaliber lesz fantasyban.
-
törölt tag
válasz
oriic
üzenetére
Nos az egy érdekes kérdés lesz, de ha nem nyelik be a különbözetet, akkor szerintem az MS fog küldeni értesítést. Legalábbis kellene nekik, nem?
Wesder nem tudom, hogy végül előrendelte-e az upgrade-et, most írtam neki, ha igen és kapott bármi értesítést, akkor mindenképpen jelzem.
Bár amit a multkor írtam off topikba az MS 365 Familyvel kapcsolatban, azután már nem lennék meglepődve semmin.
-
negyven2
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Lehet megint csak a Mandela effect érvényesül nálam, de én úgy tudom, hogy ezt már egy ideje tudni, hogy nem lesz exclusive és mindenhová egyszerre fog jönni.
Oké konkrétan nem írták le, de valami novemberi hivatalos infók alapján az volt, hogy a Square felhagy az exclusive dolgokkal, és minden jövőben megjelenő címük Day 1 multiplatform lesz! Az FFVII p3-rúl meg csak annyi volt a hírekben, hogy nem volt róla infó (megjelenés)!
De volt valami még korábbi nyilatkozat is, hogy nem lesz ex cím a Part 3 (esetleg kap PS marketing deal-t de kb. ennyi). -
frankdelgado
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Na sztorialapnak jó! A locust-ok békésen elvoltak a föld alatt, nem loptak, nem erőszakoskodtak, a királynőjük néha feljött tekerni pár mérföldet, de Dom faterja meglátta az egyik csehó mellett letámasztva a drótszamarat, lezáratlanul és nyúlta. Aztán felrakta a Vaterára (vagy nem tudom a Serán hogyan hírdettek) A locastok meg rájöttek mi történt és úgy gondolták, hogy ezt nem hagyhatják megtorlatlanul.
-
Dinomano
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Ugyanez jutott eszembe amúgy, csak nem romantikus viszonylatban, hogy most majd kiderül, hogy ők amúgy nem is ketten voltak öribarik, hanem hárman, a harmadik egy csaj, akit elvesztettek és ezért lett grumpy cat mindkettő.
Nem várok nagy revelációt sztori terén, legyen local coop, látványos set piece-ek, dara és annyi. -
negyven2
nagyúr
-
eL Geri
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Én azt gondolom az első után a második is jöhet X-re. Csak ki tudja mikor.
Bár mondjuk az olyan címeknél, amiknek PS mellett van PC verziója is, ott szerintem üzleti szempontból sajnos már nincs sok értelme az Xbox verzióval vacakolni. Ahol nincs PC, ott jó lehet a play anywhere miatt. -
homerhamm
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Ilyenkor mindíg eszembe jut, hogy ez a játék Xboxra is jön. Nem mintha játszanék vele, de ez nekem PS5 exklúzívként maradt meg valamiért.

149989 én se csak eszembe jutott, vannak benne elég illuminált dolgok,
FH-val nem tudom mikor játszottam utoljára fél órával többet, már jöhetne a 6. Várom a római hatos játékot is.főleg a végén. -
törölt tag
válasz
oriic
üzenetére
Szerk:Gamesir G7 Próra éppen akció van, alkalmazásban csak 26561 forint, de ugye az Xboxon csak vezetékkel működik.
Majd Róka megmondja, ha erre jár, de szerintem említette volna, ha bármi ilyen probléma lenne vele.
#149707 EmThor: az azért elég gáz egy 40000 forintos kontrollernél.
PDP kontroller update: rendes volt a Turtle Beach support, most dobtak meg egy havi GPU kóddal, amelyet természetesen ugyanúgy be tudok váltani, mint a Gamesir kontrollerekhez kapottakat. A többi third party márkát még nem próbáltam.

#149708 Norb79: köszi, majdnem a felét meg tudtam oldani videó nélkül, a hard és expert spiderek viszont bőven meghaladják a képességeimet, azokkal nem is próbálkoztam.
-
EmThor
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Azt hittem amiatt hogy 2.4ghz-en megy wireless xbox géppel. Bár a gamesir g7 pro wuchang változata is megy vezeték nélkül xbox-al, az usb vevőjével, de a redditen azt írták a tulajok, hogy használhatatlan mert túl nagy a lag. Lehet itt is ez lesz a helyzet. Legjobb az oridzsi.
-
Norb79
addikt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
Vágesz, ugyan ez.
2 COD-nál volt nálunk ilyen. Azóta semmi, de már egy ideje nem is tesztelek COD-ot, mert annyira nem érdekel az egész.
Legtöbb helyen odavágják a kódot, aztán írsz amit akarsz.Itthon nyilván nem. Külföld más tészta. Egy Global IGN mennyivel nagyobb nézettséget ér el már akkor is, ha leírnak 1 pontot a cikkben, mint Te, aki itthonról firkál a netre.
Nem hiába nincs már tizen x éve az EA sem nálunk. Anno simán adtak játék kódot, aztán kivonultak ebből a régióból. BF4 volt az utolsó kb.
Aztán a KV volt annyira jófej, hogy adott pár játékot. Most meg kb már csak a Magnew van akitől lehet kérni tesztre ilyeneket.
-
Ronam
addikt
-
hatesz
aktív tag
válasz
oriic
üzenetére
Én is egyedül nyomom a COD BO7 (co-op) kampányt (nem ez a kampány alapvetése???), ugyanígy csak pislogtam az átvezető videókon a szenzációs 4-es csapatot. Amiben ugye van minden féle, a legjobb a hatalmas bicepszű széttetovált latino (?) csaj, neki van a legnagyobb karja a csapatban. Szégyen ez a kampány, a megállíthatatlan játékmenettel és a küldetések kötelező végigvitelével együtt. Ha egyedül játszom, miért nem lehet nyomni egy pause-t? Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki nem szeret multizni, de szereti a kamányokat.
Amúgy a grafikától sem dobtam egy hátast, nagyon (és egyre messszebb) vannak ezek a fotorealisztikus megjelenítéstől. Ez a játék ezzel a grafikával kijöhetett volna nyugodtan 5-6 évvel ezelőtt is. Nem látok sok fejlődést, elértük volna a készítők képességeinek csúcsát? Kicsit olyan feelingem van, mint az F1 szériánál. Alig látni feljődést a megjelenítésben a legutolsó 3-4 megjelenés között. Nincs sok kedvem folytatni a kampányt.
Ja még egy dolog: ha már multiként működik a kampány, miért nem lehet 3 botot a szerencsétlen játékos mellé betenni? Az első küldetés végén nem túl egyszerű kinyírni a főellenséget (nem fogok spoilerezni) egyedül, ja és youtube videót kellett csinálnom, hogy most akkor mit is kell csinálni?? Nagy csalódás ez nekem, ha ezért külön pénzt adtam volna ki, fél óra múlva kértem volna vissza a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7