Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9817) Tosee válasza psg5 (#9816) üzenetére


Tosee
őstag

Ha beállítottad a PPPOE kapcsolatodat, megadtad a felhasználónevet, jelszót és csatlakozott a netre, kattints az Értesítési területen lévő hálózati ikonra, és válaszd a Hálózati és megosztási központ szöveget (ha nincs az Értesítési területen az ikonja, akkor a Start Menü keresőjébe írd be, hogy hálózati és megosztási központ, és nyomj Enter-t).

A megnyíló ablakban a bal oldali sávban kattints az Adapterbeállítások módosítása szövegre. Itt kattints jobb gombbal a PPPOE kapcsolatra és válaszd a Parancsikon létrehozása parancsot (közli a Windows, hogy itt nem tud létrehozni és kívánod-e a parancsikont az asztalon elhelyezni, mondd neki, hogy igen).

Most menj a Start Menü - Minden program részébe és kattints az Indítópult mappára jobb gombbal, válaszd a Megnyitás parancsot. Ezután ugyanitt válaszd a Megnyitás - All Users parancsot is. Mind a két mappába másold be az asztalon található PPPOE kapcsolat parancsikonját (ha bemásoltad mindkét mappába, akkor az asztalról már törölheted a parancsikont). Zárd be az ablakokat.

Most a Start menü keresőjébe írd be, hogy inetcpl.cpl, és nyomj Enter-t. A megjelenő ablakban menj a Kapcsolatok fülre. Itt jelöld ki a PPPOE kapcsolatodat és kattints a Beállítások gombra. Pipáld be a Beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, alulra pedig írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat a PPPOE kapcsolathoz. Nyomj OK-t.

Ezután még pipáld be a Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása jelölőnégyzetet, nyomj mindenhol OK-t, majd indítsd újra a rendszert, és ellenőrizd, hogy kapcsolódik-e automatikusan.

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.