Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4924) rootkiller


rootkiller
őstag

A következő kérdésem lenne: Bementem az imént az egyik helyi informatikai boltba, hogy ajánljanak nekem egy netbookot lehetőleg OS nélkül, mivel egyrészt véleményem szerint egy kacat, másrészt főiskolai alkalmazott révén jár neki OS, miért fizessünk érte? Erre azt mondta a helyi arc, hogy én mindig okoskodom, és szerinte a Starter nem egy kacat, hanem direkt netbookokra van optimalizálva, de csináljak amit akarok, majd szívhatok a Professionnallal.

Nekem az a tapasztalatom, hogy van egy 7 éves notebookom, ami a legtöbb (mondjuk fél-egy éves) netbookhoz hasonlóan 1.6 GHz/1GB paraméterekkel bír. Nos, erre felraktam a Startert egyszer, és sokkal gyengébben muzsikált mint a gyári XP-je, semmivel sem éreztem gyorsabbnak mint annak idején, mikor felraktam ugyanerre a gépre a Windows 7 Betat (Ultimate).

Szóval az lenne a kérdésem: van-e valakinek tapasztalata Netbookon a W7 Starterrel/egyéb verzióval, hogy lassabb lenne-e rajta a "nem rá optimalizált" verzió netezésre illetve projektorral való vetítésre (ugyanis azért lenne, mivel anyám megunta a 3kilós notiját cipelni)?

Köszönöm! :R

Artengo TR 990 Pro

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.