Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36980) #41133696 válasza LonGleY (#36979) üzenetére


#41133696
törölt tag

Például böngészőre, nálam elsődleges az Internet Explorer 11 (szerencsére a Windows 7 is megkapta a legújabb IE-t), de mellette mivel androidos eszközeim is vannak, ott van még a Google Chrome is. Védelmi szoftvereknél én sem az MS félét használom elsődlegesen, hanem Symantec, és Agnitum termékeket, valamint MBAM PRO-t.

Aztán levelezéshez, Windows 8.x-en nekem tökéletes a Modern UI-s Posta alkalmazás. Windows 7 rendszeren pedig bár a Thunderbird is fent van a Windows Live Mail 2012 (tudja az IMAP protokollt kezelni - igaz azt már a Vistás Mail is tudta -, van benne alapból naptár, akkor frissítik amikor kell és nincs az mint a TB-nél hogy most csak amiatt át kelljen jelentkezni rendszergazdai fiók alá mert éppen semmit dörgedelmeset nem tartalmazó főverziószámot ugrott.. ja és az outlook.com-os levelezésemet is elérem WLM alól illetve Posta alól ellentétben a TB-el). Az Office 365-ben lévő Outlook 2013 a WLM-nél jobb, de a Posta alkalmazás mellett vagy elindítottam vagy nem, igazából felesleges volt.

Felhő: Skydrive ami már OneDrive (28 GB tárhelyem van, teljesen ingyen, és a Windows 8.x-től kezdődően a rendszer szerves részét is képezi)

Nekem nem kell Total Commander sem, a Windows Intéző melynek a neve Windows 8.x-től kezdődően Windows fájlkezelő tökéletes, pláne, hogy sokat okosodott is.

A beépített Fényképek alkalmazás használata, illetve a Windows Fényképnézegető

Office-ból a LibreOffice tényleg jó alternatíva, ingyenes de nem Microsoftos. Ha valaki nem néz feliratos filmeket ,akkor Windows Media Player 12, ha néz, akkor ott a VLC nagyon jó megoldás. Igaz nem Microsoftos, de az nekem is fent van.

Időjárás alkalmazás: Windows Modern UI-s megoldása részletes és nagyon tetszetős is, Windows 8-en pedig ott a minialkalmazások rendszerében a gyári ami a Foreca-tól szedi az infót, de a nagyobb hazai városokat ismeri. Nekem például Nagyvárad, Püspökladány, vagy Debrecen amiket ajánl, utóbbit állítottam be, a vihar mindig Debrecen felől jön :D

Instant messengernek, és VoIP szolgáltatásnak: Skype

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.