Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30729) rootkiller


rootkiller
őstag

Szevasztok!

A következő kérdés merült fel. Anyám az irodában proxy-n keresztül kénytelen csatlakozni az internetre, itthon (vagy értelemszerűen bárhol máshol) nyilván erre nincs szükség. Ez jelenleg úgy van megoldva hogy az irodában IE-t használ, itthon pedig Firefoxot.

Mivel mostanában panaszkodik az IE-re, felmerült hogy ahelyett hogy kapna oda egy Chrome-ot, kéne írni két parancsfájlt: az egyik beállítaná rendszer defaultnak a proxyt, a másik eltávolítaná. Kérdésem lenne, hogy ez megvalósítható-e, ha igen milyen parancsok kiadásával és milyen módon (bat, stb)?

Másik probléma: a proxyn keresztüli internet hozzáféréshez szükség van felhasználónév-jelszó párosra. Kérdés, hogy ezt le tudja-e kezelni a böngésző, hogy csak akkor jelenik meg az adott ablak ha a proxykiszolgáló ezt kéri, és ha épp a proxy nincs használatban annak ellenére tárolódva marad hogy a következő alkalommal rendelkezésre álljon?

Köszi!

Artengo TR 990 Pro

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.