Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28642) vlevi válasza Visormail (#28641) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nekem elég modern alaplapom van (Asrock B75, ami januárban még a legfrissebb volt), és nem kell hozzá külön driver a vinyóhoz, SSD-hez. Az USB3-hoz viszont valóban kell, de érdemesebb a vacakolás helyett USB2-ről telepíteni.
Win7-el pedig az égvilágon nem kell csinálni semmit ahhoz, hogy SSD-ről optimálisan menjen. Aki ért hozzá, és tudja mit csinál, az persze optimalizálhat még rajta (hibernálás, prefetch, indexelés, satöbbi dolgok kikapcsolása), de ha nem nyúlsz hozzá, akkor is nagyon jól működik.
XP-vel kellett mókolni, hogy ne HDD-ként kezelje az SSD-t, mert az XP még nem trimmelt, ráadásul alkalomadtán defragmentált is rajta, ami nem szerencsés. Ez persze érthető is, mert az XP megjelenésekor ilyen fajta meghajtó nem létezett, de a hetes, nyócas már fel van erre készülve, és pl. a defragot rögtön tiltja is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.