Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24459) priti válasza brd (#24457) üzenetére


priti
addikt

...háhht igen, csak azt az SSD-t ki is kell fizetni. Az a baj. Úgy veszít az értékéből, hogy a gyatyám rámegy. Az is baj. A 60-64GB-os pont kicsi, túlságosan tele lenne az is baj. A 128-as mégdrágább. Az is baj.
Azért vettem 3TB-os sata3-as HDD-t, mert gondoltam egyrészt gyorsabb is icipicit, mint a régi sata2-es, meg alapvetően attól lassult be a gép, hogy 5% körül volt a szabad hely és azért minimum 10% illene, de nem akartam törölni semmit... Gondoltam hely is lesz, gyorsulás is lesz (ha nem is sok), boldogság lesz, törölni se kell akkor legyen inkább még mindig ez, pedig már szeretnék itthonra is SSD-t egy ideje, mert azért... khm... érezni.
Erre most vehetem mindkettőt ami azért már elég fájó egy pénzmag nekem csak úgy, álá fejlesztésre és akkor még necces is, mert igazából lövésem sincs, hogy ha most vennék valami vertex-et ahhoz mit szólna a lapom. Lehet kénytelen lennék feltenni azt az utolsó béta BIOS-t ami valami SSD problémát foltozott, de nincs kirészletezve a supporton, hogy az a probléma az mi is volt, de a béta BIOS meg ha valami mást csesz el nekem és még az SSD is szar lesz, akkor tuti eret vágok magamon. Szóval még megrágom mi legyen. Ha rá tudom venni magam, hogy USB-s HDD-kre kimásolgassam azt a tengernyi szart ami a perpill a GPT 3TB-oson van akkor átkonvertálom MBR-re. Ha nem akkor marad a noti vinyó, de abból meg elegem lesz rövid úton és hogy akkor mi lesz (?) valószínű a környezetem gyűjtést fog szervezni nekem, mert elegük lesz abból, hogy állandóan a gépet szídva káronkodok otthon.

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.