Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24451) Kowa válasza Fire/SOUL/CD (#24450) üzenetére


Kowa
tag

probáltam USB2 portról is meg 3 as ról is eredmény ugyanaz volt

(#24452) Fire/SOUL/CD válasza Kowa (#24451) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor amire telepítenéd, azzal a meghajtóval "van gond", ellenőrizd a BIOS-ban, hogy AHCI üzemmódban vannak-e a SATA portok, nem-e véletlenül RAID üzemmódban(ez utóbbi esetben mindenképp kell drivert beadagolni, AHCI esetén (igaz ritkábban fordul elő) de lehet, hogy ahhoz is)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#24453) Kowa válasza Fire/SOUL/CD (#24452) üzenetére


Kowa
tag

AHCI mod ban van Asrock oldaláról töltöttem le AHCI drivert és ráraktam a Pen re

csak azt nem tudom azt látja e telepités közben

(#24454) Kowa válasza Kowa (#24453) üzenetére


Kowa
tag

nah kozben meglett a problema valoban az volt a baj hogy usb3 rol akartam telepiteni usb2 pendrive al koszi a segitseget

(#24455) brd válasza priti (#24448) üzenetére


brd
nagyúr

Nem belőle hagyták ki, hanem helyette van (egyébként valószínűleg meg lehetett volna oldani, de az a megoldás az egyszeri felhasználónak még nagyobb gondot okozna). Épphogy az új HW-ekkel (BIOS) egyszerűbb az élet, mert azokkal bootolni is lehet róla (EFI módban). Adatlemezként a régi is probléma nélkül kezeli (pontosabban az OS kezeli, de ez most mindegy). Minek akarsz rá MBR-t? Milyen alaplappal indítanád a gépet erről a lemezről?

The only real valuable thing is intuition.

(#24456) priti válasza brd (#24455) üzenetére


priti
addikt

Az a gond, hogy nem néztem rendesen utána. Rágugliztam felületesen amikor a lemezkezelő felajánlotta a GPT-t, kidobta valami weblapon azt, hogy ebben nincs limit 2,2TB fölött. Mondom nekem elég 100GB a rendszernek ergó akkor a dém nagyobb kell legyen 2,2-nél, mert darabolni nem akarom szóval akkor ez kell nekem, mese nincs.
Onnan a kapkodás, hogy jött egy vevő az eddig engem kiszolgáló kisebb HDD-re, gyorsan elkezdtem átpakolni a cuccot, hogy üres legyen és tudjam odaadni, aztán rájöttem, hogy hoppá most perpill ez az új a leggyorsabb HDD a gépemben -mármint a 3TB-os sata3-as-, akkor már legyen ezen a rendszer, ami idáig az eladásra váró HDD-n volt. Lementettem egy lemezképbe a rendszert, aztán hoppá kéne egy rendszerpartíció, átmozgattam a partíciót a 3TB-oson, hogy a HDD elején legyen partícionálatlan terület, de nem gondoltam végig azt sem, szóval ott volt egy laza 5 órás pihenő, mire az lefutott=> jött az igazi kapkodás, aztán szembesültem a klónozó progiban az üzenettel, amikor rá akartam tenni a lemezképet a partícionálatlan területre, hogy az aktív partíció nem támogatott.
Na mondom ez izgi, na ez mi ez, gugli, hopi hát ezzel ez van meg az van, jó akkor MBR-re vissza, hopi konvertálni csak üresen lehet, de tele van cuccal amire idáig csak 5 órát vártam, hogy pakolássza :W Na én ahhoz már hozzá nem nyúlok, lexarom, elegem van és nincs hová pakolni elveszíteni meg nem akarom ami rajta van, szóval a kapkodásnak az lett a vége, hogy csüngök a hosszú cicin erősen és a rendszerem perpill egy 160GB-os noti vinyón van és dög lassú, de csak ezt találtam itthon, erre klónoztam át.

Á mondom szarni rá veszek egy SSD-t, haladok a korral és akkor maradhat GPT-ben ez az új. Megveszem az SSD-t, de mintha a fogamat húznák á mondom csak megnézem ezt az EFI/UEFI támogatást, aztán amikor kerestem a support-on friss BIOS-t az alaplapomhoz kiderült hogy a legfrissebb is csak 2010. év utolsó negyedévi és az is csak egy béta aminél annyi a leírás hogy valami SSD foltozás, na mondom akkor EFI/UEFI nem biztos hogy egyáltalán van, mert ilyen sort nem látok a BIOS-omban perpill, lehet máshogy hívják gigáéknál (ha igen az hasznos infó lenne) de a második gondolatom, hogy a mai SSD is simán lehet szívás lesz, ha azt kellett foltozni utoljára és azt is csak ilyen régen foltozták utoljára.
P55A-UD7 -es giga lap amúgy. Itt vettem az aprón, mert olcsó volt meg vizes és az a dilim, hogy kussoljon otthon a gép, mert egész nap egy szerverszobában ülök a melóban és idegem van a zúgástól, mire hazaérek, de melózni meg otthon is kell. Most annyit szopakodtam az otthoni gép telepítésével, hogy egy aprónyit utálom őt. Még kell egy kis idő amíg rászánom magam, hogy ezt az átmeneti állapotot rendbe tegyem, de ezt most nagyon benyaltam. Ketté kellett volna dobni 1-2TB MBR-re az új vinyót. Utólag már késő bánat. Ez van ha kapkodsz és 6 dolgot csinálsz egyszerre.

Hardverlesen

(#24457) brd válasza priti (#24456) üzenetére


brd
nagyúr

Az még nem tud EFI-t, de mondom, nem is kell, ha nem a nagy HDD-ről akarsz bootolni. Ha pl. az SSD-ről indul a rendszer, akkor az OS már gond nélkül fogja látni (persze GPT kell rá, ha a teljes méretét akarod használni).
Az MBR-nél pedig, az a helyzet, hogy az egész lemezből lát 2TB-ot (pontosabban 2TiB-et, ami 2.2TB), nem partíciónként.

The only real valuable thing is intuition.

(#24458) VGYke válasza brd (#24442) üzenetére


VGYke
addikt

Köszönöm! Ezek szerint a 32bites java teljesen felesleges és szükségtelen telepíteni?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#24459) priti válasza brd (#24457) üzenetére


priti
addikt

...háhht igen, csak azt az SSD-t ki is kell fizetni. Az a baj. Úgy veszít az értékéből, hogy a gyatyám rámegy. Az is baj. A 60-64GB-os pont kicsi, túlságosan tele lenne az is baj. A 128-as mégdrágább. Az is baj.
Azért vettem 3TB-os sata3-as HDD-t, mert gondoltam egyrészt gyorsabb is icipicit, mint a régi sata2-es, meg alapvetően attól lassult be a gép, hogy 5% körül volt a szabad hely és azért minimum 10% illene, de nem akartam törölni semmit... Gondoltam hely is lesz, gyorsulás is lesz (ha nem is sok), boldogság lesz, törölni se kell akkor legyen inkább még mindig ez, pedig már szeretnék itthonra is SSD-t egy ideje, mert azért... khm... érezni.
Erre most vehetem mindkettőt ami azért már elég fájó egy pénzmag nekem csak úgy, álá fejlesztésre és akkor még necces is, mert igazából lövésem sincs, hogy ha most vennék valami vertex-et ahhoz mit szólna a lapom. Lehet kénytelen lennék feltenni azt az utolsó béta BIOS-t ami valami SSD problémát foltozott, de nincs kirészletezve a supporton, hogy az a probléma az mi is volt, de a béta BIOS meg ha valami mást csesz el nekem és még az SSD is szar lesz, akkor tuti eret vágok magamon. Szóval még megrágom mi legyen. Ha rá tudom venni magam, hogy USB-s HDD-kre kimásolgassam azt a tengernyi szart ami a perpill a GPT 3TB-oson van akkor átkonvertálom MBR-re. Ha nem akkor marad a noti vinyó, de abból meg elegem lesz rövid úton és hogy akkor mi lesz (?) valószínű a környezetem gyűjtést fog szervezni nekem, mert elegük lesz abból, hogy állandóan a gépet szídva káronkodok otthon.

Hardverlesen

(#24460) Lalaland


Lalaland
tag

Üdv!

Tudja vki esetleg hogy miért nem jelzi ki a valós órajelét a processzornak a rendszerinformáció? [link] A 2600k-t 4ghzen járatom, az előző lapomnál jelezte a 3,8at, de itt az alapot írja..
Nem nagy hiba csak érdekel hogy miért?

N o S o u n d J u s t S p e e d

(#24461) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Sziasztok, újra itt :B

W7-hez keresnék gmail notifiert, vagy gmail gadgetet. Találtam már párat, de olyat keresek, amit maga a google, vagy a gmail adott ki, mert megmondom őszintén, hogy egy noname ember által kiadott programtól félek. Beírom neki a mailt, meg a jelszavat, aztán ki tudja, hogy ki kapja azt meg. :F

(#24462) Sub-ZeRo válasza RockHaRD (#24461) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nem mindegy hogy 1 ember vagy egy egész cég tudja meg nem? ;]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#24463) Gery0505


Gery0505
tag

Sziasztok!
Ha legális Windows-7-et szeretnék vásárolni, azt csak új gép vásárlásával együtt tehetem meg? Ha jól emlékszem volt valami ilyen a licence szerződésben, de nem találom ezt a dolgot.

"Failure is always an option." Adam Savage

(#24465) HZoli87 válasza #41133696 (#24464) üzenetére


HZoli87
veterán

Köszi, már dobom is fel. :)

(#24466) DS39 válasza VGYke (#24458) üzenetére


DS39
nagyúr

ha 64 bites browsert használsz, akkor igen. de abban az esetben ha olyan programod van ami még 32 bites, szükséged lesz a 32 bites java-hoz, ha az igényli (pl abevjava)

(#24464) GoodSpeed: a 64 bites verzió upgradeli a 32 bites verziót is? (mert 64 bites Win7-en mindkét verzió megtalálható)

[ Szerkesztve ]

(#24467) VGYke válasza HZoli87 (#24465) üzenetére


VGYke
addikt

A "feldobással" kapcsolatban mi a tapasztalat? Helyből törli az IE9-et, stb???

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#24468) VGYke válasza DS39 (#24466) üzenetére


VGYke
addikt

Na ez az a kérdés amiben óriási ismerethihányban szenvedek; mi használja a javát :F Pl. kliensek közül Steam, Origin, stb. Ezt honnan lehet megtudni?
A felsoroltak tudtommal csak az Adobe Flash-t használják. De! érvényes lehet a Flash-ra is a "Java szabály" :F Miszerint először a 32-bit, utána a 64?

[ Szerkesztve ]

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#24469) DS39 válasza VGYke (#24468) üzenetére


DS39
nagyúr

aminek kell az el sem indul nélküle és fogja jelezni igényét :)

egyébként olvastam a korábbiakat, nem értem miért akadt össze nálad a kettő, nálam egy jó ideig fent volt mindkettő, x86 és x64 verzió, nem volt vele gondom.

szerk:
a flash más tészta, ott elég csak a 64 bites verziót telepíteni, az feltelepíti mindkettőt egyszerre.
a java az aminél külön-külön kell ezt megtenni.

[ Szerkesztve ]

(#24470) tankal


tankal
tag

Sziasztok!
Felraktam a win 7 x64 et erre most jön a gyerek a cd vel amit az iskolában kapott és az 32 bittes és nem müködik!
Megnyitottam az exe-re jobb katt, kompatibilitási problémák katt nem tudja megoldani!
Ha valakinek van ötlete vagy tud megoldást legyen szíves segítsen! :F

(#24471) Steelmanus válasza #41133696 (#24464) üzenetére


Steelmanus
addikt

Telepiteskor feltett egy DX kiegeszitest? Allitolag kell neki de kulon is le lehet tolteni.

Es ugye nem csak a 64 bitest frissiti?

[ Szerkesztve ]

(#24472) DS39 válasza tankal (#24470) üzenetére


DS39
nagyúr

és mi van a cd-n?
valószínűleg a program a win7-tel nem kompatibilis, és nem a 64 bit a gond, mert én rengeteg 32 bites programot használok 64 biten, mivel nincs belőle 64 bites, de gond nélkül mennek. :U

(#24473) VGYke válasza DS39 (#24469) üzenetére


VGYke
addikt

Lehet azért nem akadt össze, mert mint brd írta, jó sorrenben lett telepítve (először 32, utána 64).... egyébként ez (is) számomra nagyon megfoghatatlan...

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#24474) VGYke válasza #41133696 (#24464) üzenetére


VGYke
addikt

Inkább nem kapkodok! Ez tuti a végleges? Le fog csorogni a hivatalos "Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Windows Update" lehetőségen keresztül? Mert ott ma még nem jelentkezik. Pedig nagyon szeretném!

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#24475) Winnie The P válasza VGYke (#24467) üzenetére


Winnie The P
őstag

Állítólag felülírja a 9-es verziót, és csak rendszer-visszaállítással lehet visszahozni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#24476) tankal válasza DS39 (#24472) üzenetére


tankal
tag

Ez egy angol tanuló cd amit a tankönyv mellé kaptak és a régi gépemen win 7 32 bitten futott

(#24477) DS39 válasza tankal (#24476) üzenetére


DS39
nagyúr

hmm.. lehet hogy 16 bites a program, azzal már nem kompatibilis a 64 bites rendszer, a 32 bites még igen.

(#24478) Winnie The P válasza tankal (#24476) üzenetére


Winnie The P
őstag

Szia!

Bocsi, hogy belekontárkodok, de nálunk is vannak ilyen cd-k. Épp most néztem meg a kisebbik lányomét, és minden gond nélkül elindul és lehet rajta/vele dolgozni a lent látható gépen.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#24479) HZoli87 válasza Steelmanus (#24471) üzenetére


HZoli87
veterán

Nálam ezeket telepítette fel. IE9 lett frissítve vele. KÉP

Start menüben már csak egyetlen indítója maradt (nincs külön 32 és 64 bites).

Természetesen mind a két verziót frissíti.

-----------------------------

(#24466) DS39

Igen, frissíti mind a kettőt.

-----------------------------

(#24467) VGYke

Simán települt (pár perc), végén újraindítást kért. Igen, frissíti a 9-es verziót.

Igen, végleges verzió. WU-ra biztos egy kis késéssel kerül ki (akár több hét).

[ Szerkesztve ]

(#24480) HZoli87 válasza HZoli87 (#24479) üzenetére


HZoli87
veterán

Bocs, kifutottam a szerkesztési időből.

Csak hogy látszódjon, hogy végleges verzió (RTM).

(#24481) tankal válasza Winnie The P (#24478) üzenetére


tankal
tag

Tényleg 16 bittes akkor ezek szerint nincs megoldás?

(#24482) Winnie The P válasza tankal (#24481) üzenetére


Winnie The P
őstag

Kompatibilitást nem tudsz állítani? Egy próbát megér. Ha már volt akkor bocs.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#24483) tankal válasza Winnie The P (#24482) üzenetére


tankal
tag

volt már azon túl vagyok meg az asszony fejmosásán is

(#24484) Sub-ZeRo válasza VGYke (#24474) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

WU-ra még mire kikerül az még jó néhány nap. Nem rögtön rakják fel oda.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#24485) Winnie The P válasza tankal (#24483) üzenetére


Winnie The P
őstag

Hmm, írogatnak ilyen virtuális dolgokat, de nem tudom, hogy azok mennyire biztonságosak.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#24486) vlevi válasza HZoli87 (#24480) üzenetére


vlevi
nagyúr

Én viszont nagyon előreugrottam a jövőbe, mert az MS oldaláról próbálom letölteni win7 alá az IE10-et (most az IE10 preview fenn van), de ezt kapom helyette:

(#24487) Steelmanus válasza HZoli87 (#24479) üzenetére


Steelmanus
addikt

Koszi, igen latni hogy a Dx-et is frissitette a Windows6.1-KB2670838 frissites az. Nalam csak a IE 8 van, lehet frissitek. Az azert erdekes hogy Start menüben már csak egyetlen indítója maradt (nincs külön 32 és 64 bites). Akkor melyik indul el, gondolom hogy a 64 bites mert az OS is 64 bites.

(#24488) DS39 válasza tankal (#24483) üzenetére


DS39
nagyúr

a fejmosás a program készítőjét illeti, vagy az iskolát hogy 2013-ban ilyen sz*rt használnak..

lehetséges megoldás egy virtuális gép vagy az XP mode (bár az lehet szintén 64 bites, ezt nem tudom)

----------------------------------------------------------------------------------

HZoli87: köszönöm. :)

szerintem WU-ben a következő frissítő kedden (márc. 12-én) lesz benne.

[ Szerkesztve ]

(#24489) tankal válasza DS39 (#24488) üzenetére


tankal
tag

Nem tudok olyat amatőr vagyok ezen a téren!
Mindenesetre kösz és bocs hogy raboltam az időtöket! :R

(#24490) HZoli87 válasza Steelmanus (#24487) üzenetére


HZoli87
veterán

Igen, az indító a 64 biteshez tartozik. Elindítva amúgy 2 folyamat látható a feladatkezelőben, az egyik 32, másik 64 bites.

vlevi

IE10 preview mellett fent van az IE9 is nálad? Ha igen, akkor a preview változatot töröljed manuálisan, és utána próbáld meg telepíteni a végeleges verziót.

[ Szerkesztve ]

(#24491) #41133696 válasza HZoli87 (#24479) üzenetére


#41133696
törölt tag

Kivéve ha a 64-bites ikonja ki volt rögzítve. Viszont mindegy, mert ha erre rákattintok, akkor is a hibrid verzió indul el :)

Úgy látszik angolul tud a Windows 7-es verzió is helyesírást ellenőrizni.

(#24492) Sub-ZeRo válasza vlevi (#24486) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nálam nem volt gond, pedig én is a pre relase verzió volt fent.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#24493) #41133696 válasza VGYke (#24474) üzenetére


#41133696
törölt tag

Igen, az :K Legalábbis a verziószáma nem fog változni, mert maga a program, kapni fog hónapról hónapra biztonsági frissítéseket.

A Windows Internet Explorer 9.0 Vistán a Windows Internet Explorer 10 pedig Windows 7-en rendkívül hosszú életciklusnak néznek elébe, hosszabbnak mint XP-n a Windows 8, ugyanis a Vista az MS jelenlegi álláspontja szerint nem kapja meg a 10-et holott 2017. április 11-ig életben lesz tartva, tehát az IE 9 eddig lesz támogatva, Windows 7 esetében ez a dátum 2020. január 14-re módosul az IE 10-nek eddig kell bírnia.

Öt év haladékot kap a Windows 7 és a Vista

Szerintem felesleges várni a Windows Update-re - én sem tettem - sokkal inkább ajánlottabb váltani azonnal.

(#24487) Steelmanus: W7+ IE8, az azért kemény :D

[ Szerkesztve ]

(#24494) Steelmanus válasza #41133696 (#24493) üzenetére


Steelmanus
addikt

W7+ IE8, az azért kemény
Sosem hasznalom FF parti vagyok.
Viszont a fontokat rendesen elcseszte az FF alatt, meg jo hogy javithato a beallitas modositassal.
Amugy pedig leszedtem az angol helyesiraskezelot es a Hyphenation-t is.
Magyarul irok, meg ha ekezet nelkul is. :)

(#24495) vlevi válasza HZoli87 (#24490) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hogy érted, hogy manuálisan töröljem??

Próbáltam a windows features közül törölni, látszólag meg is szűnt létezni az IE, mert nem volt a program files/internet explorer mappában, de ez a telepíő akkor sem akar menni.

(#24496) HZoli87 válasza vlevi (#24495) üzenetére


HZoli87
veterán

Telepített frissítések közül, nem a szolgáltatások ki-bekapcsolásánál. De nem tudom, hogy mi lehet nálad a hiba, más már jelezte, hogy neki gond nélkül felment a preview verzióra.

(#24497) VGYke válasza #41133696 (#24493) üzenetére


VGYke
addikt

Köszi! Én is telepítettem már. Igaz vannak / voltak(?) anomáliák (pl. https://www), de ezeket gondolom az EsetSamertSecurity6 nem megfelelő konfigurálása okozta, ha nem, akkor majd pl. itt ordítok segítségért.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#24498) Winnie The P


Winnie The P
őstag

Hali.
Na felraktam az IE10-et én is. Eddig tetszik, annyit kérdeznék, hogy kiegészítőket lehet hozzá felrakni pl.: Adblock (ugyanis nem szeretem a hirdetéseket hogy össze-vissza villognak)?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#24499) vlevi válasza HZoli87 (#24496) üzenetére


vlevi
nagyúr

Közben egy másik letöltési izét találtam az MS oldalán, és onnan felment. Nem értem. Mindegy.
Viszont használni nem fogom, mert ennek is szálkásak a betűi.

Itt van két kép, az első az IE10, a másik a FF19.

[ Szerkesztve ]

(#24500) HZoli87 válasza vlevi (#24499) üzenetére


HZoli87
veterán

Nálam is hasonló, nekem csak biztonsági vésztartaléknak van (szintén) FF mellett.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.