Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12177) Fire/SOUL/CD válasza aakosch (#12175) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Nem kell uninstalláni a korábbi Atheros drivert, kivéve, ha nem csak driver lett telepítve hanem pl Atheros Utility is hozzá. Ha azt írja, hogy a jelenlegi legjobb driver van fent, akkor "rá kell kényszeríteni", hogy az általad letöltötted használja, azt meg úgy érheted el, hogy amikor eljutsz odáig(mint korábban), hogy betallóznád, akkor az alatta levő lehetőséget választod, azaz a választás a szg-n található illesztőprogram listából, majd saját lemez és direktbe adod meg ezt a driver-t.
Ebben a módszerben annyi a "veszély", hogy ha ráerőltetsz egy olyan driver-t, amiről kiderülne esetleg, hogy nem az adott Atheros kártyával kompatibilis, akkor nem lesz jó.

Mielőtt a fent leírt módszert alkalmaznád, előtte indíts egy Windows Update-et, keress frissítéseket és ha lesz újabb, W7-el kompatibilis Atheros driver, akkor azt a nem kötelező frissítések közt meg fogod találni. Na azt telepítsd fel elsőre (a többi, megjelenő kötelező és nem kötelező frissítést nem kell felraknod, csak az Atheros legyen bepipálva)
Pl épp most telepítettem egy lapost, amin Atheros Wifi van, és ott is a legújabb driver: [link]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.