Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31058) Mr K válasza Cs1csó (#31023) üzenetére


Mr K
senior tag

"a szigorítást addig kell fenntartani ameddig meg nem jelennek a vakcinák utána pedig lehetőleg minél több embert beoltani és "élni" jobbat nem tudunk"

Én mindig úgy képzelem, hogy akik ilyen kijelentéseket szoktak tenni, azok azok a fiatalok, akik megnézték, hogy oltottan 0,001% esélyük van a halálra, és ezt már bátran megkockáztatják (és nem különösebben hatja meg őket, hogy a 70+-os korosztályban a kockázat már inkább 5-10%). Számukra szeretném azért szempontként felvetni, hogy a covid továbbra sem egy nátha. Pl. jelenleg nincs kizárva az a forgatókönyv sem, hogy egy enyhe lefolyású fertőzés is képes évekkel előbbre hozni a demencia tüneteinek várható megjelenését. És jelenleg semmit sem tudunk arról, hogy mivel jár az, ha valaki néhány évente elkapja a betegséget. Lehet, hogy akár már 40-50 éves korára is összehozhat valaki egy-egy komolyabb agyi diszfunkciót? És ha igen, még akkor is áll, hogy "élni" kell, mintha mi sem történt volna?

(Olvasnivaló, hogy legyen valami félig tudományos is: usatoday, contagionlive, alz.org, everydayhealth, stb.)

#31035 mpo Jót linkeltél? (Csak mert ez ugyanaz a link, mint az eredeti hozzászólásban is szerepel.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.