Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31701) Ringman válasza t72killer (#31700) üzenetére


Ringman
nagyúr

. A HO egy kb MINDENKINEK és MINDENNEK jó húzás volt, csak haszon lenne tömegesen megtartani - nem olyan, mint a 6-7évesek "e-learning"je.

a környezetnek is.

(#31702) Ringman


Ringman
nagyúr

[link]
A szennyvízminták SARS-CoV-2 koronavírus koncentrációja hosszabb időtávot tekintve lassan emelkedik, míg a heti mérési eredmények jellegzetes ingadozást mutatnak, olvasható az NNK legfrissebb jelentésében.

(#31703) Parci válasza tisn (#31688) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

szerintem is, teljesen egyértelműen, és valahol vér tapad minden politikus kezéhez, aki a népszerűségvesztés miatt nem áll ebbe bele. látszik, hogy kinek mi a fontos. :(

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31704) Csatravi


Csatravi
senior tag

Belehalt a koronavírusba az izraeli oltásellenes mozgalom egyik élharcosa

"Chaj Saulian korábban oltásellenes tüntetéseket szervezett, azokon beszédeket mondott, és a közösségi médiában felszólította jelentős számú követőjét, hogy ne hordjanak maszkot, s ne oltassák be magukat, mert véleménye szerint „nincs járvány, az oltás felesleges és veszélyes”.
Halála előtt két nappal Saulian a kórházi ágyáról oxigénmaszkban még felszólította oltásellenes követőit, hogy „folytassák a harcot a vakcina ellen”, s szálljanak szembe a „kormányzati kényszerítéssel”.

(#31705) Parci válasza Csatravi (#31704) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

fura, hogy sorra púznak ki ezek a megfejtésben lévő véleményvezérek, pedig a vírus halálozási rátája nem olyan magas... nem olyan veszélyes vírus ez, százból 98-99 emberrel ne bír. akkor hogy is van ez? (csak hogy a megfelelő stílusban írjak, amit "ők" is értenek)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31706) Ricardo válasza Parci (#31705) üzenetére


Ricardo
félisten

Annyira nem furcsa. A tigris is nagyobb százalékban eszi meg azokat akik nagy arccal felvértezve bemennek a ketrecébe, hogy "ugyan, ez sem több mint a házimacska", mint azokat, akik a rácson kívüllről figyelik, mert tisztában vannak a veszéllyel.

(#31707) Tigerclaw válasza Ringman (#31701) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Foleg ha cserebe meg csak oda sem kellene koltozni. Nalunk is oriasi karokat okoz az embereknek nem csak anyagilag, hogy koltozni vagy ingazni kell egy amugy HO-ban elvegezheto munka miatt. Sokkal kevesebb irodahazra lenne szukseg, aminek a helyere mehetnenek lakasok vagy parkok, illetve eleve nem emelnek meg az ingatlanok arat. A forgalom is oriasit csokkenne, ami sokat segitene a nagyvarosokon, az ott elokon. A videk sem uresedne ki, maradna eleg csalad, gyerek hogy a helyi iskolak, ovodak is megmaradjanak.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy csak a HO-nak oriasi pozitiv hatasa lenne a gazdasagra es az emberekre is, akar videki, akar fovarosi, nagyvarosban elo. Az USA-ban is pl. a silicone volgybol elkoltoztek olyan allamokba az irodistak, programozok, ahol sokkal jobbak az eletkorulmenyek, a biztonsag, a levego, olcsobbak a lakasok, de jo mondjuk az Internetkapcsolat. Ott raadasul tobb ceg ki is jelentette, hogy a jarvany utan is maradhatnak, mert a HO nekik is sok penzt sporol, mivel sokkal kevesebb irodat kell berelniuk es meg azt is olcsobban tehetik meg, mivel kinalati piac alakult ki.

Sok vezeto/tulajdonos viszont nem erti, hogy miert lenne jobb a HO, foleg azok akiknek a napja abbol allt hogy szetdelegalta meg a sajat munkajat is masra, aztan csak azzal telt a napja, hogy felesleges meetingeket hivott osszes es maszkalt irodarol, irodara ellenorizni.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#31708) Csatravi


Csatravi
senior tag

Arra lennék, kíváncsi hogy most a követőik mind gondolnak. Eljut e az agyukig, hogy tévúton járnak hisz ott a bizonyíték az orruk előtt. A főnökük feldobta a sarut. Pont attól ami szerintük nincs is.

(#31709) t72killer válasza Parci (#31705) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

+ #31708: Gyilkolja őket a gyógyszermaffia !

A konteónak definíció szerint sosincs vége, vagyis csak úgy, hogy a vírus maga pucolja ki a "hívőket".

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31710) Ricardo válasza Csatravi (#31708) üzenetére


Ricardo
félisten

Nem hiszem. Főhősünknek még akkor sem jutott el a tudatáig, amikor már nem kapott rendesen levegőt. :(

(#31711) andor80 válasza Csatravi (#31704) üzenetére


andor80
senior tag

mót vá...

Egyébként ez nem oltástagadó hanem gyilkolni akart csak és kizárólag a barma

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#31712) Tigerclaw válasza Parci (#31705) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Az USA-ban sok maszk/vakcina ellenes politikus, megmondoember, mediaszemelyiseg tolja a bullshitet, de kozben az elsok kozott kertek az oltast. A Fox News-nal is kiderult, hogy kotelezo tettek az alkalmazottaknak az oltast, valoszinuleg meg a legveresebb szaju musorvezetoik is be vannak oltva, de azert megy a nephulyites. Szerintem mar olyan is van, amelyik megjatssza hogy covidos, majd par nap mulva hirtelen meggyogyul es azt mondja, hogy ezt meg ezt a gyogyszert szedtem.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#31713) tisn válasza Parci (#31703) üzenetére


tisn
addikt

https://www.valaszonline.hu/2021/09/14/koronavirus-magyarorszag-kotelezo-oltas-elemzes/

Először Mario Draghi olasz miniszterelnök vetette fel, hogy nem lesz apelláta, mindenkinek el kell fogadnia a vakcinát. Az olasz tervek szerint az idősek felől haladnak majd a fiatalabbak felé a kötelező oltásokkal. Majd Joe Biden amerikai elnök dobott követ az állóvízbe. Az utóbbi időben az Egyesült Államokban is csak kevesen oltatják magukat, ezért az elnök azt vetette fel, hogy a száz főnél többet foglalkoztató vállalatok munkavállalói számára kötelezővé tehetik az oltást.

(#31714) t72killer válasza Tigerclaw (#31712) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Sikeres" a propaganda: "California Couple Dies of COVID, Leaving 5 Kids, Including a Newborn, Behind"

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31715) koncsik válasza UberMutant (#31699) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Molekulajelöltek piacra kerüléséig átlag 15 év telik el - ez néhány éves info, utána kell néznem egy frissebb előadásnak :B
update: 2021 FEB: at least 10 years

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#31716) UberMutant válasza koncsik (#31715) üzenetére


UberMutant
őstag

én ezt tudom. viszont értelmezhető mennyiségű ember meg csak a fázis 3-ban vesz részt. az meg nem 15 év...
mellékhatást meg nem in vitro és nem is fázis 2ben tesztelnek, de ezt te is tudod.

[ Szerkesztve ]

(#31717) koncsik válasza UberMutant (#31716) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Igaz. VIszont a legnagyobb klinikai vizsgálati botrányok (egyértelmű) mellékhatások kapcsán az utóbbi évtizedekben I. fázis egészséges önkénteseknél voltak (Anglia, Franciao.).
Klinikai I-III-ban csak leggyakoribb, farmakokinetikai tulajdonságokból következő mellékhatások jelennek meg általában, az igazi ereszd el a hajam a postmarketing surveillance során jön (nem neked okoskodok, inkább a többieknek offolok :DDD )

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#31718) Z.É.T.


Z.É.T.
őstag

Cuba will begin giving shots to children as young as 2

"Cuba will begin vaccinating children as young as 2 against the coronavirus this week, making it the only country so far to immunize children that young."

(#31719) radi8tor válasza Parci (#31705) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Csodálom, hogy nem állnak bele a "sorra púznak ki" kijelentésedbe az emberek itt. Mert azért annyira nem sorra, csak éppen ezt nagyítja fel a média.
Képzeld, ha minden nem véleményvezér halálát így jelentenék be nagybetűvel. ;)

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#31720) Tigerclaw válasza radi8tor (#31719) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Oszinten szolva miota toljak ezt az egesz "minden news fake news, minden conteo valosag" gondolkodast belolem is kijon a karorvendo veluk szemben. Mar csak azert is, mert a viselkedesuk miatt nagy a jarulekos veszteseg. Az o szabadsagjogai miatt haljon meg mas, vagy mas is? Ha annyira fel akkor inkabb epitsen bunkert es zarja magara.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#31721) mpo válasza radi8tor (#31719) üzenetére


mpo
veterán

Ha valaki a hülyeségével szerez hírnevet és tele van vele az internet, akkor ha történik vele valami, abból "hír" lesz.
Ilyen a Gődény, de Santis, sok magyar celeb, akiről semmit sem tudok, mert nem hallgatok magyar énekeseket.
Aki csöndben van és éli a normális életét, arról nem is tudunk.

Most jut eszembe:
Fölvilágosítottak, hogy a vezénylő tábornok nem kaphatott Sinopharmot, mert az állambiztonsági protokoll tiltja a nem engedélyezett szerek használatát.
Logikus, ha előkóstolója van, mint a királyoknak, császároknak.

[ Szerkesztve ]

Ha érted, akkor már elavult.

(#31722) kolopele válasza koncsik (#31692) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nekem szikralátásom kb. 20 éve van olykor, ez nem feltétlenül jelent retinaleválást, keringési zavar, aurás migrén is lehet a hátterében. Gondolom ha az vált volna le 20 éve akkor most nem látnék ugyanúgy (vagy sehogy). Az tény, hogy a Moderna után pár héttel volt egy szokatlan tünet, pár percre félig elment a látás a bal szememből, plusz csak úgy villogtak a fények, aztán mintha mi sem történt volna (mondjuk megelőzte egy olyan "itt vagyok de mégsem" érzés, bal halántéki nyomás). Újabban többször szurkál, fájogat, érzékenyebb, kis csillagszerű pontok jelennek meg olykor egy pillanatra csukott szemnél (plusz némi halántéki fájás), ritkábban mindkét szememnél egy-egy szikraszerű valami eltávozik oldalra, hol jobban látok hol rosszabbul (mondjuk éjszakázok keményen, alig alszok), de az orvosom szerint (nyilván vizsgálatok mellett) szemszárazság és keringési zavar (migrénes aura) áll a háttérben, ezért műkönny és semmi más. Amikor leülök olvasni a táblánál a pilóták betűit is látom az eddigi szemüvegemmel (nagyon picit vagyok rövidlátó csak).

[ Szerkesztve ]

(#31723) Vesa válasza Parci (#31648) üzenetére


Vesa
veterán

"logikusnak tűnik, hogy bármilyen vírus számára kellemetlen szer segít, amíg a felső légutakban van és te azokat fertőtleníted"

Véleményhem szerint itt hatásmechanizmus terén nem erről van szó, mert az Azelasztin-hidroklorid nem fertőtlenítő szer, hanem egy második generációs antihisztamin hatóanyag, ami alapvetően úgy fejti ki hatását, hogy gátolja számos gyulladásos mediátor, köztük a hisztamin felszabadulását! Vagyis ez nem fertőtlenítőszer.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#31724) Vesa válasza radi8tor (#31667) üzenetére


Vesa
veterán

Ebben mi volt arrogáns? Az oltás után tapasztalt X probléma nem bizonyítja, hogy az egyértelműen az oltással függ össze! Akár össze is függHET, de pont ennyi esélye van annak is, hogy nem!

Egyebekben, senki nem állította, hogy az oltásnak nem lehetnek mellékhatásai. 70 éves korban a Covid veszélye körökkel nagyobb, azt pedig felnőtt ember el tudja dönteni, hogy a vírus okozta igencsak nagy rizikót vállalja és nem oltat, vagy a sokkal de sokkal ritkább, esetleges oltási mellékhatásokat.
Le kell jelenteni az esetet! Ha sok ilyen esetre derül fény, akkor lehet vizsgálni, hogy valóban a vakcina által okozott poblémáról van-e szó.

A tudomány a valóság költészete!

(#31725) kolopele válasza Vesa (#31724) üzenetére


kolopele
nagyúr

Abszolút így van, és én nem a Modernára fogtam, hiszen már régóta is voltak ilyen elvonuló szikráim, csak mint érdekesség jegyeztem meg. Tudod, én még a gyerekeimet is beoltattam :)

(#31726) Vesa válasza kolopele (#31725) üzenetére


Vesa
veterán

A másik kolléga sajnálatos esetéről volt szó, nem rád értettem. :) Nem zárható ki az oltási mellékhatás sem, csak ezt ne kezeljük már tényként aníg nincs bizonyítva! Radi mindig rárepül az ilyesmire, mintha bárki állította volna, hogy az oltásoknak nincs kockázata. A sima aszpirinnek is van. Nem értem, miért nem világos ez még mindig egyesek számára.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#31727) radi8tor válasza Vesa (#31726) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem ezt mondtam, hanem azt emeltem ki, hogy szereti a topik fórum elbagatelizálni az ilyeneket, lásd UberMutant kommentje ami tejlesen elfogadott általad is.
Ennyi, de szálljunk le a témáról feleslegesen járatom a számat, zéró empátia van sokakban.
Offolom is magam egy időre, mert tényleg végelen ciklus van megint.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#31728) Vesa válasza radi8tor (#31727) üzenetére


Vesa
veterán

Sajnos keversz dolgokat. Az empátia egy teljesen más lapra tartozik, a kollégát én is sajnálom, ezt le is írtam és jobbulást kívánok neki! Az viszont egy szakmai kérdés -illetve érvelési hiba-, ha egyetlen esetből azt vonja le bárki, hogy az egyértelműen oltási mellékhatás, holott az tényszerűen _még_ nem biznyított! Így születnek a konteók!

Azt is vitatom, hogy bármit elbagatelizálunk, sőt, pont az a vád szokott érni minket, hogy túl komolyan vesszük az egészet. Amikor az Astra vérrög probléma kiderült és bizonyítottá is vált, senki nem szajkózta itt azt, hogy ez a ritka mellékhatás nem létezik! Éppen erről szól az egész. Ha a tudomány bizonyította, onnantól elfogadjuk. Előtte viszont nem kezeljük tényként, mert az téves következtetésekhez vezethet.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#31729) kolopele válasza radi8tor (#31727) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nem az empátia nincs meg, a magam részéről bárkit sajnálok aki beteg, vagy pont az oltást követően jött nála elő valami, csak ugye mindig a bizonyítása a kérdéses, azaz hogy biztosan attól jött e elő. Most én is foghatnám a Modernára a tüneteimet, de már voltak nem egyszer hasonlóak. Abszolút nem kell elbagatellizálni semmit, jelenteni kell mindent ami szokatlan, eddig nem volt, és ha sok összejön belőlük, már lehet valamit kezdeni velük, pont mint a Pfizer fiataloknál észlelt enyhe szívizomgyulladása kapcsán.

[ Szerkesztve ]

(#31730) t72killer válasza radi8tor (#31719) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A "véleményvezér", szándékosan álhíreket, hazugságokat terjesztő és ebből vastagon bármelyikünknél jobban megélő piócákon kívül természetesen csak sajnálni tudom azokat, akiket a halálba vezettek - lásd pl a fentebb linkelt szülők. Akik viszont erre a mocsokságra terelték a hiszékeny népet, kb bármit megérdemelnek, a járványtagadás-maszktagadás-oltástagadás trió felér egy "vezessünkbedrogozva" mozgalommal.

Bár (nem feltétlenül "bal") "liberálisnak" vallom magam, a PC és a mindenféle sumáksággal szembeni tolerancia+kesztyűs kéz igen-igen messze esik tőlem.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31731) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Oroszországban félmillió felett az aktív fertőzöttek száma" - blikk hír.

Ideje előásni azt a delta-speckó Sputnyik VI-ot.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31732) Ringman válasza t72killer (#31731) üzenetére


Ringman
nagyúr

tök mindegy hogy mivel nem oltják be magukat az oroszok.

[link]
Russia has administered at least 85,977,322 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 29.8% of the country’s population.

(#31733) t72killer válasza Ringman (#31732) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

ja, máshol is láttam már :(. Használna, ha nyíltabban állnának hozzá a teszteléshez, eredményekhez, független vizsgálatokhoz.

Más: a járványtagadók illetve a "hiperszuper magyar járványkezelés-propagandisták" kedvenc vesszőparipája, hogy hogyan számoljuk a halottakat. Itt egy a magyartól nem túl távol álló példa, sehol sincsenek nagyságrendi különbségek:

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31734) Parci válasza radi8tor (#31719) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nagyon-nagyon remélem, hogy most nem arról van szó, hogy bánt téged, hogy nem kellően empatikusan fogalmaztam egy olyan userrel kapcsolatban, aki tudhatóan, bizonyíthatóan hamis tanokat hirdetve hülyített meg embereket és feltehetően nem kevesen haltak meg konkrétan miatta (azokat számolom ide, akik beoltva nem haltak volna meg, megfertőződve viszont de). őszintén szólva bíróság elé kellene citálni, ha élne.

ez nem játék ám, hogy bárki bármilyen hülyeséget mondhat, embereket buzdíthat rá, és aztán nincs jogi felelőssége, "hát ő nem tudta". :U elítélnek vajon egy kollektív öngyilkosságot megszervező szektavezért? tényleg olyan óriási a különbség?

tök más az, hogy te vagy én nem oltatjuk be magunkat (bár idő kérdése, és ez is jogellenes lesz...), és megint más az, hogy véleményvezérként másokat győzünk meg erről.

a "nem véleményvezér" részt sem értem, nyilván hír az, ha valaki, aki azt hirdeti, hogy nincs vírus és egyébként sem veszélyes a vírus, ami nincs is, majd belehal a francba... ehhez képest tényleg nem hír egyenként az a 30 ezer ember, aki itthon meghalt a járvány miatt. egyes orgánumokban mellesleg még így egyben sem :(

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31735) Parci válasza Ringman (#31732) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ez is csak a delta miatt ennyi, előtte 8-9%-on karistoltak

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31736) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Gyerekügyi körkép, Szlovákiát kihagyták az összefoglalóból.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31737) Sped válasza Tigerclaw (#31720) üzenetére


Sped
aktív tag

Vigyázz ezzel, mert én erre már megkaptam hogy egy érzéketlen faszkalap vagyok a másik topikban.
Pedig pontosan ezt érzem én is ezekkel kapcsolatban, csak lehet nem ennyire szalonképesen adtam elő. :U

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#31738) mozso válasza t72killer (#31736) üzenetére


mozso
senior tag

Ez érdekes, nem a világvége országok kezdték el a 12-15 éveseket oltani 1-2 Pfizer dózissal.

Itthon mi lesz? Kibővítik a Heim Pált majd? (ahhoz is sok építőanyag kell)

(#31739) Tigerclaw válasza mozso (#31738) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

A gyerekek vedelmet, foleg a meg nem olthato gyerekek vedelmet ott kellene kezdeni, hogy kotelezoen beoltjak a felnotteket.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#31740) Parci válasza mozso (#31738) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem értelek, nálunk is oltják már a 12 éveseket

(egyébként egyelőre az jön le a publikációkból, hogy a gyerekek oltása összességében inkább járványügyi okokból kívánatos minél hamarabb, mintsem a kórházakat dugig töltő gyerekek miatt -- nem lebecsülve ezzel a vírus és a gyerekek kapcsolatát, igazán nyugodt én is csak akkor leszek, ha túl vannak rajta a gyerekeim épségben (vagy az oltáson))

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31741) attiati válasza Sir Pocok (#31596) üzenetére


attiati
veterán

Gondolom nem tudták megoldani teljesen, hogy kikerülje a vektor vírus az immunrendszert és nagy számoknál már kijön a különbség. (Lakosság jelentős része találkozott már élete során a vektor vírussal, így az immunrendszer felismeri).
Aki még nem találkozott vele, annak az immunrendszere egyszerre kapja a vektor+korona feladatot.
Sehogy sem tűnik hatékonynak.

[ Szerkesztve ]

(#31742) Csatravi


Csatravi
senior tag

(#31743) Parci válasza attiati (#31741) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem tűnik hatékonynak? :Y

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31744) mozso válasza Parci (#31740) üzenetére


mozso
senior tag

Jogos sietve olvastam el a cikket es ugy ertelmeztem 12 alattiakat. Sorry.

(#31745) Ringman válasza Parci (#31740) üzenetére


Ringman
nagyúr

nálunk is oltják már a 12 éveseket

már aki, ugye.

(#31746) Vesa válasza Parci (#31734) üzenetére


Vesa
veterán

+1
Jól összefoglaltad, respect!

A tudomány a valóság költészete!

(#31747) attiati válasza Parci (#31629) üzenetére


attiati
veterán

Lácának is volt kitől tanulni :DDD
Egyébként fogsz méretni antitestet a Moderna után?
Arra tippelnék, hogy nálad kiakad a 40ezres skálán.

(#31748) Vesa válasza attiati (#31747) üzenetére


Vesa
veterán

Szegény Parci már tönkremegy anyagilag a sok teszt miatt. Családilag tesztelni nem kis összeg, nálam is hipp-hopp -50k volt egyetlen teszt kör, amiben a gyerekek is benne voltak.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#31749) kolopele


kolopele
nagyúr

http://www.atv.hu/belfold/20210914-a-jarvanyt-nem-akkor-kell-megfogni-amikor-a-hullak-mar-az-utcan-fekszenek-ovintezkedeseket-surget-falus-ferenc/hirkereso
[link]
"várhatóan októberben fog meredeken emelkedni a megbetegedések száma"
Nyilván, hiszen október 14. - éig tart a vadászati kiállítás, és azok az annyira fontos bulik. Ez felér egy gyilkossággal, mondom én, az egyik legnagyobb fidesz fan aki valaha volt.
"„Én ezt nagyon helytelennek tartom, hogy nincs központi utasítás. A járványt nem akkor kell megfogni, amikor a hullák már az utcán fekszenek, hanem az első megbetegedések után kell az intézkedéseket meghozni”
– vélekedett a volt országos tiszti főorvos híradónknak nyilatkozva.
Úgy véli, nagy veszélyben vannak az iskolák is: egyre több osztályban állnak át online oktatásra, hiszen elég egyetlen fertőzött a 10 napos kényszerszünet elrendelésére."
Mondta Falus.
Gyerkőceim már javulnak, holnap lesz a teszt, és ha pozitív, be is lesz az iskola zárva, erről tenni is fogok. Az osztályban van jelenleg 8 fő, a legtöbb hiányzó oltatlan gyerek meg nagyon rosszul van. Ezt így nem lehet folytatni, csak online.

[ Szerkesztve ]

(#31750) Ringman válasza kolopele (#31749) üzenetére


Ringman
nagyúr

A járványt nem akkor kell megfogni, amikor a hullák már az utcán fekszenek, hanem az első megbetegedések után kell az intézkedéseket meghozni

erről van szó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.